KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ELLIOTT 

Usein puhutaan suomalaisesta sisusta. Siitä, kuinka se vie läpi vaikka harmaan kiven. Mystisen maineen saavuttanut sisu on vakiinnuttanut paikan sanavarastostamme Suomen itsenäistymisen aikoihin, ja nojaudumme siihen ylpeänä monessa. Mutta mitä sisu todellisuudessa on?


Suomalainen sisu - sinnikkyyttä ja periksiantamattomuutta vaikeinakin aikoina


Wikipedian mukaan sisu on sitkeää, hellittämätöntä tahdonvoimaa. Se on sinnikkyttä ja lannistumattomuutta. Sitä, että jaksaa nähdä positiivisen pilkkeen myös kaiken negatiivisuuden keskellä. 

Sisu ei silti suinkaan ole yli-ihmisyyttä. Sisukkaallakin on lupa murtua ja näyttää tunteensa. Sisukas on saattanut käydä pohjalla, mutta päättänyt rämpiä sieltä ylös huolimatta siitä, että luovuttaminen on käynyt mielessä. Sillä kuinka moni meistä onkaan ajatellut, että olisi helpompi vain pysähtyä, nostaa kädet ilmaan, antaa olla ja kääntyä kannoillaan jatkaen toiseen suuntaan.

Suomalainen vuorikiipeilijä Veikka Gustafsson on sanonut monessa lehtihaastattelussa, että suurimmat esteet ovat korviemme välissä. Todellisissa ongelmissa oleva voisi ajatella sen olevan vähättelyä tai pätevän vain tilanteisiin, jotka ovat aidosti voitettavissa. Eiväthän kaikki esteet ole päihitettävissä - eihän?


Jokaiselle esteelle on olemassa ratkaisu - sinun on vain löydettävä se


Yksi elämän suurimpia oivalluksia on se, että jokaiselle esteelle on olemassa ratkaisu. Suomalaista sisua koettelevat kuitenkin ne hetket, jona yrität löytää sitä. Vaikeudet, vastoinkäymiset ja varjot sumentavat ajattelua ja kaventavat katsetta. Ratkaisu ei useinkaan löydy niinä hetkinä kun yrität epätoivoisesti etsiä ratkaisua, vaan vasta sitten, kun hyväksyt ongelman ja vapautat sen voiman, joka kuluu vaikeuksien vastustamiseen. Oli ongelma mikä hyvänsä, ratkaisu löytyy aina lopulta, vaikka se ei välttämättä ole se, mitä ensimmäisenä ajattelit. 

House of Elliott - upeita helmikoruja arkeen ja juhlaan


Suomalaista sisua tarvitaan myös yrittäjyydessä ja menestyksekkään brändin luomisessa. Sitä löytyy suomalaiselta perheyritykseltä nimeltä House of Elliott, joka suunnittelee ja maahantuo upeaakin upeampia helmikoruja. Jo vuodesta 2005 jalansijaa tehnyt House of Elliott tunnetaan brändinä, jonka puoleen käännytään, kun etsitään näyttäviä, laadukkaita ja korkealaatuisia helmiä arkeen ja juhlaan. House of Elliottin helmikorut valitessaan voi olla varma, etteivät helmet ole massatuotettuja tai koruissa käytetyt materiaalit kuormita ympäristöä. 


House of Elliottin upeat Talisa Gold korvakorut erottuvat modernilla twistillään.Klassisia helmikoruja modernilla twistillä 


Helmikorujen suosio on viime vuosina kasvanut huomattavasti. Nykyään ne eivät suinkaan ole ainoastaan aikuisten naisten valinta eleganttiin juhlapukeutumiseen, sillä klassisten helmikorujen lisäksi etsitään usein helmikoruja modernimpaan makuun. Helmikorut eivät katso ikää, vaan sopivat yhtä lailla niin kolmekymppisen kuin viisikymppisen naisen pukeutumisen viimeistelyyn.

Itse rakastan koruja, jotka erottuvat massasta uniikkiudella, erilaisuudella ja persoonallisuudellaan laadusta tinkimättä. House of Elliott tavoittaa nämä etapit helposti ja huolella. Perheyrityksessä valitaan helmet ja muut korumateriaalit itse korkeimman mahdollisen laadun takaamiseksi. House of Elliottin kohdalla perheyritys tarkoittaa Liisa Rantakari-Elliottia ja hänen poikaansa Henry Elliottia, jotka pyörittävät yritystoimintaa kaksin. Mallistot suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan eettisesti Pekingissä ja Hong Kongissa. Tuotteiden valmistajat ja toimittajat on valittu siten, että he ovat yksityisyrittäjiä, joiden toiminta on yhtä lailla läpinäkyvää ja eettistä. 

 Kun pukee House of Elliottin helmikorut ylleen, on helppo ymmärtää, miksi korut kääntävät katseita niin julkisuudesta tuttujen kuin tavallisten ihmisten yllä. Helmikoru on aina tyylikäs ja elegantti valinta, mutta House of Elliott on onnistunut tuomaan koruihin jotain omaa. Esimerkiksi näyttävät 18k kullatut sterling hopeasta valmistetut Talisa Gold korvakorut ovat sopivan särmikkäät myös hänelle, joka ei välttämättä innostu perinteisistä helmikoruista. Korvakorut voi yhdistää rock-henkiseen festaripukeutumiseen tai hienompaan juhlatilaisuuteen - sinä päätät!

Cassia korvakorut kuuluvat House of Elliottin uutuuksiin, jotka ovat vakiinnuttaneet suosionsa heti lanseerauksestaan lähtien. Ajattomuudellaan lumoavat roikkuvat helmikorvakorut on varustettu 12 mm helmiäishelmillä ja zirkonialla, jotka saavat korvakorut säihkymään korvissa entistä lumoavammin. Nämä 14k kullatut sterling hopeasta valmistetut korvakorut ovat ylläni postauksen ensimmäisessä kuvassa heti otsikon jälkeen, ja ne ovat samanaikaisesti sirot ja näyttävät, joten ne on helppo yhdistää monenlaiseen pukeutumiseen. Malli on yksi House of Elliottin suosituimmista, ja vastaavat korvakorut löytää myös hopeisina ja mustilla helmillä

Koodilla KESÄ20 saat -20% kaikista House of Elliottin korvakoruista 31.5.2022 saakka.


House of Elliottin Addilyn korvakoruissa sirot kullatut korvarenkaat on viimeistelty pienillä makeanvedenhelmillä.Sirot korvarenkaat makeanveden helmillä


Mikäli innostut enemmän sirommista helmikorvakoruista, yllättää House of Elliottin korvakoruvalikoima tältäkin osin enemmän kuin positiivisesti. Klassisten korvarenkaiden ystävä voi napata asusteiden kruunuksi kauniit Addilyn korvakorut, joissa maltilliset korvarenkaat on viimeistelty pienillä 4mm makeanvedenhelmillä. 14k kullattuja renkaita voi käyttää myös sellaisenaan, sillä helmet pystyy halutessaan irrottamaan renkaista. Näin ollen korvakoruja voi hyödyntää kahdella tapaa.

Vinkki! Jos innostut paksummista korvarenkaista, kannattaa katsastaa Funky Hoops korvakorut, joissa kullatut korvarenkaat ovat hieman paksummat ja makeanvedenhelmi suurempi. Aurora Gold korvakoruissa helmi on puolestaan litteämpi ja kiinnitetty korvarenkaaseen. 

Koodilla KESÄ20 saat -20% kaikista House of Elliottin korvakoruista 31.5.2022 saakka.


Klassisten helmikorujen kauneutta ilmentää täydellisesti myös Duetto korvakorujen malli, joka antaa mahdollisuuden kahteen erilaiseen käyttötapaan. C-mallinen joustava hopearunko on nimittäin mahdollisuus irrottaa ja näin Duetto korvakoruista saa hetkessä perinteiset nappikorvakorut. House of Elliott kiinnittää siis huomiota myös korujen monikäyttöisyyteen, mikä toki pätee helmikoruihin yleensäkin. Duetto korvakorut ovat sterling-hopeaa ja hupenevat verkkokaupasta nopeasti. Mikäli siis mielit nämä ihanuudet itsellesi, kannattaa olla nopea!


Alennuskoodi House of Elliottin helmikoruihin! 


Nyt sinulla on mahdollisuus täydentää kevään ja kesän pukeutumista upeilla Suomessa suunnitelluilla helmikoruilla, jotka kääntävät katseet. Koodilla KESÄ20 saat nimittäin kaikista House of Elliottin koruista -20%, kun teet ostokset House of Elliottin verkkokaupassa


Postauksessa esillä olevat korut löydät seuraavien linkkien takaa:Alennuskoodi KESÄ20 on voimassa vain toukokuun loppuun eli 31.5.2022 saakka. 

1 kommentti:

  1. Kauniit korvikset ja ihanat värit silmämeikissäsi.Minulla on kahdet käsirenkaat House of Elliotilta.

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!