KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC 


Postaus sis. *mainoslinkkejä 


Toisinaan sitä törmää tuotteisiin, joiden hintalappu hämmästyttää hyvällä tavalla. Kosmetiikan kohdalla sitä sattuu omassa elämässäni harvoin, sillä etenkin ihonhoidossa olen joutunut valitettavan usein toteamaan sen, ettei halpa tuote yllä kalliimman tasolle. Eron huomaa haluamattaan koostumuksessa, raaka-aineissa ja tehossa, joista etenkin jälkimmäinen on monelle se tärkein. Itse tuijotan kuitenkin myös raaka-aineita ja syynään ne tänä päivänä hyvinkin tarkkaan. 


Feel Free - edullista luonnonkosmetiikkaa vegaanisilla koostumuksilla 


Espanjalainen *Feel Free on yksi niistä harvoista edullisista luonnonkosmetiikkasarjoista, joka kestää suurennuslasilla syynäämisen. Viehätys alkaa jo puukorkeilla varustetuista pulloista ja purkeista, jotka ovat yksinkertaisia, mutta suloisia. Pettymys ei yllätä purkkia avatessakaan, kun nenään tulvivat miedot, hedelmäiset ja marjaiset tuoksut aidoimmillaan. Mielikuvissani muistan Laveran, joka oli kymmenisen vuotta sitten yksi niistä ensimmäisistä luonnonkosmetiikkasarjoista, johon tutustuin ja ihastuin.

Söpöt pullot ja kivat tuoksut eivät kuitenkaan riitä - ja *Feel Free tietää sen. Siksi sarja hyödyntää perinteisten raaka-aineiden, kuten C-vitamiinin, arganöljyn tai hyaluronihapon lisäksi aineosia, joihin kaikki luonnonkosmetiikkasarjat eivät tartu. Hamppu-uute ja hibiscus ovat loistava esimerkki tästä. Ne nostavat tuotteiden tehon edullisen kosmetiikan kategoriassa aivan uudelle tasolle ja saavat jopa kaltaiseni luksuskosmetiikkaa rakastavan nyökyttelemään hiljaa ja hyväksyvästi. Feel Free Rose & Berries Balmy Cleanser - edullisten puhdistusbalmien eliittiä


Olen aina ollut ruusuisten tuoksujen suhteen todella nirso. Vaikka tiedän, että ruusu on raaka-aineena ainutlaatuinen ja omaa niin anti-age-tehoja kuin herkän ihon rauhoituskeinoja, en silti lämpene helposti sen tuoksulle. Tämä juontaa varmasti juurensa siitä, että usein tavallisen kosmetiikan puolella ruusun tuoksu on synteettinen ja sen keinotekoisuus puskee tuotteesta läpi. Luonnonkosmetiikan puolella ruusun tuoksuun törmää kuitenkin aidoimmillaan huolimatta siitä, että raaka-aineiden kokonaisuus ratkaisee, millainen tuoksu tuotteesta lopulta leijailee.

Feel Free -sarjan *Rose & Berries Balmy Cleanser tuoksuu lempeän ruusuiselta. Tuoksu on kuitenkin niin mieto, että sitä voisi enemmänkin kuvailla häivähdykseksi. Vähän kuin edessäsi olisi ihka oikea ruusu, jonka vedät ohimennen nenän eteen haistaaksesi sen tuoksua ja kokeaksesi sen häivähdyksen.

Sen lisäksi, että tuoksu läpäisee tiukan seulan, ei balmin pehmeä koostumuskaan kerää kritiikkiä. Se sulattaa iholta meikin eikä jätä iholle öljyistä pintaa - päinvastoin. Kasvot tuntuvat pyyhkeellä taputtelun jälkeen pehmeältä ja sileältä, juuri siltä kuin ihon soisi puhdistuksen jälkeen tuntuvan. Kasvovedelle ei myöskään jää lisäpuhdistettavaa, sillä lempeä balmi tekee työnsä todella tehokkaasti.

10 euron puhdistustuotteeksi *Feel Free Rose & Berries Balmy Cleanser onkin varsinainen eliittikerhon kunniajäsen. Ruusuveden lisäksi se hellii ihoa auringonkukkaöljyllä, arganilla, vadelmauutteella ja jopa punajuurella! Joukosta löytyy myös mustikkaa. Tuotteen pääset kippaamaan ostoskoriisi *täällä.


Feel Free Rose & Hibiscus Glowing Ampoule Seerumi kaunistaa ikääntyvää ihoa


Ikääntymisen merkkejä ehkäisevään ruusu-tuotelinjaan kuuluu lisäksi *seerumi ja hoitovoide. Aloen, ruusuveden, hyaluronihapon ja mustikan ansiosta seerumi on loistava myös kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Tämä hulahtaa ihoon sen verran mukavasti, että myönnän sortuneeni yliannostelemaan seerumia muutamana aamuna. Iholle jää hyvin hienoinen kuulaus, mikä herättää kasvot varsinkin aamuisin ihanasti. 

*Feel Free Rose & Hibiscus Glowing Ampoule Seerumi sisältää nimensä mukaisesti hibiscusta (=kiinanruusu), jota kutsutaan "luonnon omaksi botoxiksi". Tämä hurja lisänimi on ansaittu sillä, että hibiscus antaa välittömästi ryppyjä silottavan vaikutuksen. Se ei kuitenkaan lamaannuta ihoa, kuten botox tekee. Seerumia voi siis käyttää riskittömästi.

Kiinteyttävän ja ryppyjä silottavan vaikutuksen lisäksi hibiscus on ansainnut luonnon anti-age-aineosien kuningattaren leiman sillä, että se myös kuorii ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Se sisältää luonnostaan AHA-happoja ja pursuaa antioksidantteja. Hibiscus on siis suorastaan luonnonkosmetiikan "magiaa".

Puhdistusbalmiin ja seerumiin tykästyvä saattaa haluta testata myös sarjan *Glowing Cream -voiteen, jota kieltämättä itsekin jäin hieman haikailemaan näiden kokemusten myötä. Ottaen huomioon 10-15 euron hintahaarukan, tuotteet ovat ehdottomasti edullisen kosmetiikan kärkikastia. Feel Free Hemp Liposome Calming Serum ja Hemp Relief Cica Cream rauhoittavat ihoa 


Feel Free Green Leaves -hoitolinja kiinnosti minua alun alkaen eniten, sillä se on suunnattu ihoärsytysten kanssa kamppailevalle normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle. Tuotteiden punainen lanka on hamppu-uute, ja sen lisäksi raaka-aineissa on hyödynnetty kurkku-uutetta sekä khlorofylliä eli lehtivihreää. Yhdessä ne tasapainottavat ja rauhoittavat ihoa.

*Hemp Liposome Calming Serum vahvistaa sen, että Feel Free -sarjan parasta antia ovat ehdottomasti seerumit. Tämäkään seerumi ei ole "markettien tusinatavaraa", vaikka suorastaan halpuutta huutava hinta saattaa saada epäilemään sen tehoja. Kevyt ja öljytön seerumi kuitenkin syöksee epäilijät korokkeiltaan ja osoittaa, että 13,50 euron hinnallakin voi saada hyvää. 

Öljyttömyydestään huolimatta sekä seerumi että *Hemp Relief Cica Cream sisältävät yllättävän hyvin kosteutustehoja. Geelimäisistä tuotteista jää yhteisvoimin iholle kiristelemätön tunne, vaikka pintakuiva sekaihoni jää normaalisti helposti haikailemaan lisäkosteutusta. Tämä pari on varmasti suosiossaan kesällä, kun kuumimmat kesäpäivät iskevät päälle ja ihon haluaa pysyvän mattapintaisena. 

Khlorofyllin eli lehtivihreän ansiosta tuotteet myös tehostavat ihon uusiutumista. Lehtivihreän voi helposti lukea ihonhoidon ainutlaatuisimpiin raaka-aineisiin, ja aikoinaan intoilinkin ranskalaisesta luonnonkosmetiikkasarjasta, joka perustui juurikin lehtivihreän huikeaan tehoon. Tänä päivänä sarjaa ei saa enää Suomesta, joten *Feel Free saattaa paikata sitä ikävää jossain määrin. Sekä seerumissa että voiteessa erottaa raikkaan kurkkuisen tuoksun.Edullinen luonnonkosmetiikan silmänympärysvoide, joka sisältää C-vitamiinia 


Kaikista testaamistani Feel Free -tuotteista halusin nostaa esille myös sarjan silmänympärysvoiteen. Jos nimittäin olet haikaillut edullisen, mutta tehokkaan luonnonkosmetiikan silmänympärysvoiteen perään, etsintäsi saattaa loppua tähän. *Feel Free Vitamin Synergy Eye Contour Cream silmänympärysvoide on nimittäin aikamoinen löytö 10 euron hintaansa nähden, etenkin kun kyseessä on normaaliin sy-voiteeseen verrattuna 30ml tuplakoko!

C-vitamiinipitoinen sy-voide lähentelee koostumukseltaan jopa huikeaa: se on juuri sopivan kermainen ja täyteläinen, olematta silti raskas. Itse rakastan juurikin sellaisia silmänympärysvoiteita, jotka ovat selkeästi kosteuttavia, mutta eivät kuitenkaan jätä ihoa rasvaiseksi ja tahmeaksi. Tämä sulautuu ohuelle iholle kuin unelma ja puhaltaa yhteen hiileen peitevoiteiden kanssa. Sopii siis myös meikin alle!

Samean ihon hoitolinjaan kuuluva *Vitamin Synergy Eye Contour Cream sisältää paitsi energisoivaa ja virkistävää C-vitamiinia, myös hyaluronihappoa, aloeta, oliiviöljyä, argania ja jojobaa. Lista ei kuitenkaan jää siihen, vaan Feel Free on tuonut tähänkin omat "super raaka-aineensa", joilla sy-voiteen koostumus ja teho on nostettu entistä korkeammalle tasolle. 

Joukkoon on nimittäin sulautettu viikunauutetta, ginkgo bilobaa (neidonhiuspuu-uutetta), valkomulperin hedelmäuutetta sekä orakesalpinian hedelmäuutetta, jotka eivät ensi-istumalta herätä ahaa-elämystä, mutta tekevät voiteesta kaikkea muuta kuin tavallisen silmänympärysvoiteen. Alkuntuntuman perusteella voisin siis jopa väittää, että edullisista sy-voiteista on vaikea löytää vastaavaa haastajaa, joka olisi raaka-aineiltaan tätä tasoa ottaen huomioon myös viimeisen päälle viilatun koostumuksen.

Feel Freessä on siis paljon potentiaalia, ja sarjan hinta-laatusuhde on yhtään liioittelematta loistava. Päivävoiteista suosituksen ansaitsee myös 8,50 euron *Moisturizing Day Cream kasvovoide, joka toimii loistavasti meikin alla ja kätkee sisälleen monta mainiota raaka-ainetta. 

En siis sano muuta kuin tutustu, tartu ja ihastu, jos vegaaninen luonnonkosmetiikka on juttusi tai jos etsit edullisia toimivia tuotteita, jotka ovat sertifioidusti luonnollisia ja tehokkaita! 

House of Organicilta löydät *kattavan valikoiman Feel Freen tuotteita.


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!