KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LEHTIKUNINGAS On olemassa paikka, josta monen erityisherkän, empaattisen ja herkästi murehtivan löytää tänä päivänä. Se on kaukana ulkomaailman jatkuvasta tietotulvasta ja pelkoa, hätää ja pahuutta huokuvista otsikoista. Siellä sinivalon sijaan ilmassa säteilee harmonia ja puissa kukkivat toivon lehdet. Se paikka on varattu ainoastaan sinulle ja omille ajatuksillesi. Se on sinun kuplasi. 


Oma kupla luo turvaa ja toivoa, kun sitä tarvitaan


Monesti meitä, jotka yritämme välttää liiallista uutistulvaa, voidaan pitää välinpitämättöminä - jopa kylmänä. Totuus saattaa kuitenkin olla täysin päinvastainen. Se voi olla sitä, että välittää liikaa.
Olen vältellyt uutisten seuraamista tietoisesti jo vuosia. Viime päivinä olen kuitenkin ajautunut ahmimaan kaiken tiedon siitä, mitä ympärillä tapahtuu. Olen imenyt itseeni kauhuskenaarioita kirkuvia uutisotsikoita ja hätää huokuvia videoita. Olen sukeltanut syvään päähän heti aamusta ja poiminut perinpohjaisesti pienetkin tiedonhippuset, mitä saatavilla on. Lopputulema on ollut se, että olen ollut täysin turta muutamassa tunnissa. Ahdistus on tyhjentänyt energiatasot nolliin ja mieli on värittynyt harmailla ajatuksilla. 

Vaikka omassa kuplassa oleskelua saatetaan pitää itsekkäänä, voi se todellisuudessa olla kaikkea muuta kuin sitä. Joskus oma kupla antaa kaivattua turvaa ja toivoa. Se saattaa auttaa pitämään terveenä - ei vain sinut, mutta myös läheisesi. Se mitä heijastamme ulospäin, tarttuu usein läheisiimme. 


Todellisuuden tiedostaminen on tervettä. Yhtä tervettä on kuitenkin myös se, että osaa rajata tietotulvaa, jos tuntee sen imaisevan helposti mukaansa. Kaikki meistä eivät ole samanlaisia mieleltään ja keholtaan. Osa sairastuu helpommin. On tärkeää tiedostaa omat rajansa ja pitää niistä kiinni selviytyäkseen omasta arjesta parhaalla mahdollisella tavalla. Sillä sinuakin tarvitaan. 


"Maailma on kaunis ja hyvä elää sille"


Huolimatta siitä, mitä maailmassa tällä hetkellä tapahtuu, on ympärillämme myös niin paljon hyvää: Asioita, joita pelosta värittynyt mieli ei välttämättä huomaa tai muista. Lapsettomuudesta kärsineet tulevat raskaaksi ja saavat pitkään toivomansa perheen. Parisuhteesta haaveilevat tapaavat kaltaisensa ja saavat kokea aidon rakkauden. Työpaikkaa pitkään etsinyt saa hakemansa paikan ja pääsee vihdoin tekemään sitä, mistä haaveilee. Kaiken kärsimyksen keskellä maailmassa on myös rakkautta, toivoa, iloa ja valoa. 

Vexi Salmen ja Kalervo "Kassu" Halosen sanoittamaa ja Irwin Goodmanin esittämää kappaletta lainaten:

Maailma on kaunis ja hyvä elää sille. 
Jolla on aikaa ja tilaa unelmille.
Ja mielen vapaus, ja mielen vapaus.


Kuvausassitentin virkaa hoiti söpöliini nimeltä Luka, joka nauttii yhtä lailla omasta kuplastaan.Lehtikuningas tarjoaa edullisimmat lehdet


Omassa kuplassa meillä on mielen vapaus. Voimme vetäytyä sivummalle ja täyttää mielen toivoa antavilla tarinoilla. Sellaisilla, jotka luovat lisää uskoa. Asioilla, jotka muistuttavat, että elämässä on paljon hyvääkin - ja sitä hyvää on myös edessä. 

Minun kuplani on ulkoilua, musiikin kuuntelua ja lukemista. Niillä asioilla pidän itseni järjissäni ja palautan ahdistuksen kaappaamaan mieleen jälleen rauhan. Siksi en häpeile sitä, että valitsen tietoisesti välillä matkustaa ajatuksissani jonnekin muualle. Koska tulen sieltä joka kerta takaisin entistä ehompana.

Uppoudun sekä kirjoihin että lehtiin. Lehdet olen jo vuosia tilannut Lehtikuninkaan valikoimasta, jolla on Pohjoismaiden laajin valikoima lehtiä. Yli 1000 erilaisen lehden joukosta löytää jokainen mieleistään lukemista, joka tuo toivoa, lohtua, iloa ja ajanvietettä silloin, kun sitä tarvitsee. Hinnoissa säästää jopa 50-90% kampanjoiden yhteydessä ja mukaan saa valita vielä tilaajalahjan kruunaamaan kokonaisuuden - ilman pelkoa siitä, että joku soittelee perään, kun tilaus loppuu. Lehtikuningas ei tee puhelinmyyntiä, vaan antaa rauhan lukemiselle omassa kuplassa.


Ilahduta Lehtikuninkaan lahjakortilla Naistenpäivänä


Uutuutena Lehtikuningas tarjoaa mahdollisuuden ilahduttaa lahjakortilla. Näin ollen lahjansaaja saa tehdä päätöksen siitä, mikä lukeminen houkuttelee häntä eniten. Tämä poistaa myös stressin lahjanantajalta, sillä valinta ei voi mennä pieleen! Lahjakortin vähimmäisarvo on 10€, ja ottaen huomioon, että Lehtikuninkaalla on markkinoiden edullisimmat hinnat, saa pienelläkin summalla annettua iloa useaksi kuukaudeksi.Vietätkö sinä aikaa omassa kuplassa?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!