KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - AQUIS FINLAND 


Joulu lähenee ja kaupoissa käy kuhina. Etenkin näin Black Fridayn aikaan liikkeet pursuavat tarjouksia toinen toisensa perään ja alennusprosentit pyritään venyttämään maksimiin. Mutta kannattaako ostaa vain ostamisen vuoksi? Voisiko joulunalusajan tarjouskampanjat hyödyntää siten, että hankkisi oikeasti jotain hyödyllistä joko itselle tai joululahjaksi?


Hyödyllinen joululahja tulee käyttöön 


Moni meistä on varmasti yhtä mieltä siitä, että paras joululahja on sellainen, joka tulee lahjansaajalle käyttöön. Itse toivon joka vuosi pörrösukat ja suklaata, koska tiedän, että käytän pehmeitä sukkia kotosalla joka päivä. Myös suklaa katoaa suuhun nopeammin kuin haluaisinkaan. Kalliista joululahjoista en juuri haaveile, sillä olen tottunut siihen, että joululahjoissa ajatus merkitsee enemmän kuin lahjan rahallinen arvo. 

Jos en jo omistaisi hiusturbaania, toivoisin joululahjaksi sellaisen. Se nimittäin muutti arkeni tasan tarkalleen neljä vuotta sitten. Jos olet lueskellut blogiani pidempään, tiedät myös sen, että hiusturbaani on yksi luottotuotteistani. Jaksan yhä puhua sen puolesta joka vuosi, koska se vain sattuu olemaan niin hyödyllinen arjessa!

AQUIS hiusturbaani säästää aikaa arjessa nopeuttamalla hiusten kuivumista


Jos AQUIS-hiusturbaanin hyöty pitäisi tiivistää yhteen lauseeseen, sanoisin, että se kuivaa hiukset ennätysvauhtia ilman minkäänlaisia lämpölaitteita. Se pystyy siihen erityisen materiaalinsa ansiosta: AQUIS käyttää patentoitua kudontatekniikkaa, joka imee hiuksista kosteutta jopa 5 kertaa nopeammin kuin tavallinen puuvillafrotee. Kaikki markkinoilla olevat turbaanit eivät siis suinkaan ole samanlaisia - AQUIS todella on ainoa laatuaan.

Itse en ole koskaan innostunut föönin käytöstä. Paksut ja pitkät hiukseni ovat kuitenkin aina vaatineet useita tunteja kuivuakseen. Joskus se aika on ollut jopa raastavan pitkä, etenkin niinä iltoina, kun olen pessyt hiukseni liian myöhään ja halunnut käydä suoraan nukkumaan. AQUISin ansiosta minun ei tarvitse alkaa föönaamaan hiuksiani tai alkaa märin hiuksin nukkumaan, sillä jo muutama minuutti turbaani päässä lyhentää hiusten kuivumisaikaa huomattavasti. 

Oleellista turbaanin käytössä on se, että se kiedotaan päähän heti suihkusta tultua. Hiuksiin ei siis käytetä minkäänlaisia hoitotuotteita, selvityssuihkeita tai öljyjä. Näitä toki saa käyttää hiuksiin sitten, kun turbaanin ottaa päästä pois ja hiuksia alkaa harjaamaan. 

Toisin kuin voisi luulla, turbaani ei saa hiuksia takkuun, vaikka se kiepautetaankin märkien hiuksien ympärille. Jopa omien paksujen hiusteni selvitys sujuu sulavasti. Tästä olin ihmeissäni jo vuonna 2017, kun otin AQUIS-hiusturbaanin käyttööni ensi kertaa. En tuolloin uskonut, että AQUISissa olisi mitään tavallista hiusturbaania erikoisempaa. Nykyään taas en voisi kuvitellakaan rinnastavani AQUISia tavallisiin pyyhefroteeturbaaneihin. 

Keveän ja kauniin turbaanin kiepauttaa päähänsä mielellään, kun tietää mikä hyöty siitä on hiuksille. Se säästää hiukset paitsi lämpölaitteiden rasitukselta, myös märkien hiuksien harjaamisen aiheuttamalta kulutukselta. Märät ja kosteat hiukset ovat aina hauraammat kuin kuivat hiukset ja katkeilevat siksi helpommin. Myös kuumuus kuluttaa hiuksia, joten AQUIS-hiusturbaanin käyttö  tukee hiusten hyvinvointia myös pitkällä aikavälillä - puhumattakaan siitä ajansäästöstä, minkä AQUISin käyttö arkeen tuo! 


Alennuskoodi AQUIS-hiusturbaaneihin - hanki toivottu joululahja edullisesti!


Saan tänä vuonna tarjota poikkeuksellisen tuntuvan alennuskoodin AQUIS-hiusturbaaneihin, joka koskee myös juuri maahantuojan verkkokauppaan saapuneita tämän ihania uutuusvärejä ja -kuoseja! Nyt sinulla on siis mahdollisuus hankkia itsellesi tai läheisellesi hyödyllinen joululahja sekä tukea samalla suomalaista pienyrittäjyyttä hankkimalla tuote maahantuojan omasta verkkokaupasta.

Viime vuoden jouluna saapuneista punaisista hiusturbaaneista löydät blogipostauksen täältä ja kesän uutuusväri Dream Boat Blue on myös edelleen valikoimassa (postaus täällä).

Valkoinen turbaani on se kaikkein klassisin ja sen löydät verkkokaupasta täältä.

Koodilla JOULU2021 saat nyt jopa -25% kaikista hiusturbaaneista! 

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!