KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - KELTAINEN DESIGN Sinkoilemme paikasta toiseen fyysisesti tai mielen tasolla. Kiroamme mielessämme kiirettä, tuota alati päälle puskevaa tukalaa tunnetta, jonka lähestyvät deadlinet, ympärillämme huomiota vaativat ihmiset ja arjen pakolliset rutiinit saavat aikaan. Sydämessä tuntuu tykytys, hiki puskee otsalle ja henkeäkin alkaa jo ahdistaa. Milloin tämä helpottaa?


Kiire - nykyihmisen kirous ja ihannoitu käsite 


Kiire on nykyihmisen kirous. Samalla se on jossain määrin jopa ihannoitu käsite. Ihmisiä, joiden kalenteri pursuaa viikosta toiseen aktiviteetteja niin töiden kuin vapaa-ajan osalta, pidetään oman elämänsä supersankareina, sillä he ehtivät ja jaksavat olla mukana kaikessa. Jatkuva kotoilu kuvastaa heille tylsyyttä. Sellaisia ihmisiä, joilla "ei ole elämää". Mutta mitä jos se onkin oma valinta? Mitä jos oikeasti nauttii kotona olemisesta, jopa rakastaa sitä? 
Kuulun siihen joukkoon, joka on elänyt molemmat vaiheet elämässään. Olen koetellut rajojani ahtaamalla kalenterini täyteen viikosta toiseen. Niin täyteen, että  melkeinpä vessassa käymisellekin on pitänyt varata aika. Nukkuminen on tuntunut yliarvostetulta, samaten säännöllinen syöminen. Mottona on toiminut kuuluisa "haudassa ehtii levätä" ja hästäginä "väsynyt yrittäjä". Se, jolla ei ole koskaan lomaa. 

Olen myös elänyt sen ajan, kun kalenterin sivut ovat ammottaneet tyhjyyttään, vaikka olisin toivonut niihin merkintöjä. Töitä on ollut liian vähän, aidot ystävyyssuhteet liian harvassa tai tukahduttava parisuhde on imenyt voimavarat liian vähiin. Elämä on tuntunut lipuvan hukkaan sijoittuessaan suureksi osaksi neljän seinän sisälle - kotiin.

Kumpaa näistä sitten kaipaan? Totuus on, etten kumpaakaan.
Elä arkea, joka on oma valintasi


Rakastan kotoilua. Se tuntuu kuitenkin parhaalta silloin, kun se on oma valintani. Kun päätän jäädä kotiin ja ottaa aikaa itselleni. Kun valitsen hyvän kirjan, Netflixin tai herkuttelun. Kun kotoilu tuntuu parhaalta palkinnolta jo tehtyjen askareiden jälkeen. 

Oleellisin kysymys lieneekin, onko tämän hetken elämäntyylisi oma valintasi. Nautitko siitä, että kalenterin sivut ovat täynnä ja menoja riittää päivästä ja illasta toiseen? Vai koetko olosi onnellisimmaksi silloin, kun saat olla tarpeeksi kotona joko yksiksesi, kumppanisi tai perheesi kanssa? 

Siihen tiedät vastauksen vain sinä itse. 


Suomessa valmistettu Keltainen Design kylpytakki on täydellinen kotoiluun. Kotoilua kotimaisessa kylpytakissa 


Itse olen joutunut jopa ehkä vähän karulla tavalla huomaamaan sen, että en pelkästään rakasta kotoilua, vaan myös tarvitsen sitä. Niin paljon kuin nautinkin aidoista kohtaamisista ja erilaisista elämyksistä, hetket, jotka vietän kotona itsekseni, täysin omassa seurassani ovat niitä, joina lataudun parhaiten. Niiden ansiosta pystyn nauttimaan elämästä muuten ja olemaan läsnä myös muille ihmisille. 

Niinpä raivaan aikaa hetkille, kun kietoudun kylpytakkiini, vedän villasukat jalkaan ja asetun sohvalle.
Keltainen Design valmistaa laadukkaat, vohvelikankaiset ja mukavat kylpytakit


Kotimainen Keltainen Design-kylpytakki on mitä mainioin kotoiluun, sillä se ei purista eikä kiristä. Laadukkaasta vohvelikankaasta valmistettu kylpytakki on pehmeä, lämmin ja mukava päällä. Kotoilun lisäksi se on täydellinen myös saunan tai suihkun jälkeen, sillä paksu, 100% puuvillaa oleva vohvelikangas on erittäin imukykyinen. 

Muhoksella käsityönä valmistettu kylpytakki on Kangaskauppa Keltaisen omaa Keltainen Design -mallistoa, johon kuuluu aikuisten ja lasten kylpytakkien lisäksi myös ihastuttavia torkkupeittoja ja koristetyynynpäällisiä. Öko-Tex® -standardi takaa sen, että tuotteet eivät sisällä kuluttajalle haitallisia kemikaaleja. 

Viime jouluna toin blogissa esille tämän okrankeltaisen kylpytakin, jonka omistan koossa M. Kesällä puolestaan kastelin varpaani valkoisessa kylpytakissani lähipitäjän koskessa. Yksi uusimpia värejä Kangaskauppa Keltaisen ihastuttavassa värivalikoimassa on tiilenpunainen kylpytakki, joka kieltämättä olisi täydellinen etenkin näin joulun alla. Kuten aina, malli on unisex ja kokoja on XS-S lähtien aina kokoon XL asti. Päälläni oleva valkoinen kylpytakki on XS-S. 

Jos siis haluat ilahduttaa itseäsi tai jotakuta lähimmäistä jouluna kotimaisella, kestävällä kylpytakilla, suosittelen mitä lämpimimmin Keltainen Designin ihanaa vohvelikankaista kylpytakkia! 

Tuotteissa oleva Avainlippu kertoo sen, että kylpytakki valmistetaan Suomessa ja myös työllistää Suomessa. Ostamalla Kangaskauppa Keltaisen kylpytakin tuet siis paitsi kotimaista yrittäjyyttä, myös työllisyyttä Suomessa. Lisäksi voit olla varma, että Keltainen Design kylpytakki on eettisesti ja rakkaudella valmistettu! 

Tutustu kylpytakkimallistoon täällä ja tilaa omasi jouluksi ajoissa!


Oletko sinä kotoilija vai oletko mieluiten aina menossa?


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!