KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - KANGASKAUPPA KELTAINEN 


Armollisuudella on lempeä kaiku. Se säteilee lämpöä, tarjoaa ystävällisyyttä ja tulvii empatiaa. Siihen on turvallista tukeutua. Se katkoo kahleet perfektionismiin, suorittamiseen ja vaativuuteen, ymmärtäen, että jokainen meistä on vain ihminen. Teemme virheitä ja pysymme aina keskeneräisinä, mutta olemme silti riittäviä. Silti moni kamppailee saman asian kanssa: Miten olla armollinen itselleen?

Armollisuus ja myötätunto itseä kohtaan 


Ei ole lainkaan harvinaista, että moni on itseään kohtaan paljon kriittisempi kuin muita. Kun ystävä kertoo olevansa niin väsynyt, ettei jaksa siivota tai lähteä lenkille ja tilaa koko perheelle pizzat, on helppo ymmärtää ja osoittaa aitoa empatiaa. Jos kuitenkin itse huomaa, ettei ole saanut tartuttua imuriin kahteen viikkoon pölypalleroiden vilistessä nurkissa tai työhuoneen ja lastenhuoneen ollessa edelleen hujan hajan, sisäinen kriitikko iskee. Se kriitikko ei tunne sanaa armollisuus eikä osoita sitä samaa myötätuntoa ja ymmärrystä, millä katsomme ystäväämme silmiin ja muistutamme hänen olevan vain ihminen, jonka jaksamisella on rajansa.

Olen koko elämäni ajan seilannut vaativuuden vesillä. Empatiaa ja ymmärrystä riittää lähestulkoon kaikille muille, paitsi itselleni. Kun otollinen tilanne tulee eteen ja kriitikko sisälläni avaa suunsa, suorittaja ja perfektionisti minussa yhtyvät kuoroon. Samalla lapsuudesta asti sisälläni elänyt tunnollinen tyttö herää ja muistuttaa, että nyt on pystyttävä. Ei ole vaihtoehtoja. Mutta mitä jos onkin? 


Miten oppia olemaan armollinen itselleen?


Kun on ikänsä ollut armoton itselleen, ei ole helppoa oppia olemaan armollinen ja kääntää takkiaan tuosta noin vain. Armottomuus istuu tiukassa, varsinkin, kun sitä ovat tukemassa perfektionistin piirteet, vaativuuden vivahteet sekä suorittaja siinä sivussa. Kun yrität oppia armolliseksi, vastapuoli ampuu helposti alas, armottomuuden ottaessa taas vallan. Alat tuntea epäonnistumisen tunteita siitä, että päätöksesi terveellisesti syömisestä ei pitänytkään, etkä taaskaan jaksanut kokata. Tai ettet taaskaan saanut siivotuksi ja hoidetuksi sitä toista asiaa, joka on odottanut jo viikkoja. Asiat kasaantuvat ja armottomuus sisälläsi saa tarvitsemansa kipinän, jolla se pysyy vallassa. 

Voi kuulostaa hullulta, mutta ottaakseen armottomuudelta ohjat ja saadakseen armollisuuden itsestään esiin, täytyy tehdä asioita, jotka voivat alkuun olla todella vaikeita. Perfektionismiin taipuvainen näkee punaista, jos joku neuvoo tekemään asioita huonommin ja vähemmän täydellisesti. Vaativa ei kestä, jos toinen vihjaa, että kyllähän sitä nyt muutaman päivän voi olla vapaammin ja tekemättä juuri mitään. Suorittaja ei halua kuulla, että vähemmän on enemmän. Mutta juuri näitä neuvoja armollisuuden esiin kaivamisessa tulisi kuunnella. 

Kun jättää tietoisesti tekemättä asioita, joiden tekemättä jättämisen ajattelee ensi alkuun olevan maailmanloppu, huomaa, ettei maailma kaatunutkaan. Tai kun kokeilee tehdä asioita edes hieman "vähemmän hyvin", saa nähdä, että lopputulos on silti hyvä. Parasta, mitä voi huomata, on se, että kaiken hölläämisen ja hellittämisen keskellä on kuitenkin riittävä - ja maailma jatkaa yhä kiertokulkuaan. Elämä osoittautuu usein jopa paremmaksi, kun hengittäminen helpottuu armottomuuden kaikotessa kauemmaksi. 


Kotimainen kylpytakki muhkeasta vohvelikankaasta


Kun joulun alla kerroin Kangaskauppa Keltaisen oman Keltainen Design -malliston kylpytakeista, moni teistä ihasteli keltaista vohvelikankaista kylpytakkia, jonka blogissa toin esille. Olin tuolloin jo pitkään etsinyt uutta laadukkaampaa kylpytakkia, johon kietoutua suihkun jälkeen. Googlailtua aikani löysin Kangaskauppa Keltaisesta ihastuttavan vohvelikankaisen kylpytakin, johon ihastuin ensihetkellä! 

Kotimaisena käsityönä valmistettu kylpytakki on sopivan vilvoittava kesäaikaan, mutta lämmittää silti mukavasti syys-talvella. Muhkea vohvelikankas tekee kylpytakista myös ihanan pehmeän sen ollessa 100% puuvillaa. Kylpytakissa on huppu ja kaksi tilavaa taskua. Lisäksi vaate- ja tekstiiliteollisuuden käytössä oleva Öko-Tex® -standardi takaa sen, että tuotteet eivät sisällä kuluttajalle haitallisia kemikaaleja. Tähän kylpytakkiin on siis turvallista kietoutua, ja laadukkuutensa ansiosta se kestää käytössä vuosia.Sekä värien että kokojen puolesta Kangaskauppa Keltaisen kylpytakkivalikoima on myös kiiteltävän monipuolinen: perinteisen mustan ja valkoisen sekä harmaan ja beigen lisäksi voi oman kylpytakkinsa tilata myös hempeän roosan tai piristävän mintun värisenä. Petrooli ja okrankeltainen puhuttelevat vahvempien värien ystävää. Kylpytakin malli on unisex, josta pienin koko on XS-S ja suurin XXL. Oma kylpytakkini on kokoa XS-S. 

Tarkemmat mitat kylpytakeista löydät Kangaskauppa Keltaisen nettisivuilta.


Keltainen Design kylpytakin ostajalle kaupan päälle vohvelikankainen kylpypyyhe!


Kun siis etsit laadukasta, kotimaista kylpytakkia, jonka eettisyydestä ja alkuperästä voit olla varma, suosittelen lämpimästi kääntymään Kangaskauppa Keltaisen puoleen, jonka kaikki kylpytakit ommellaan alusta loppuun Muhoksella. Kangaskauppa Keltaisesta löydät myös älyttömän monipuolisen valikoiman erilaisia kankaita tencelistä trikooseen ja bambusta farkkuun - pellavaa, collegea ja froteita unohtamatta. 

Tilatessasi kylpytakin heinäkuun 2021 aikana, Kangaskauppa Keltaisen Instagram-seuraajat tai Facebook-sivuista tykkäävät saavat nyt yhteensopivan vohvelikankaisen kylpypyyhkeen (70x140cm) samassa värissä kaupan päälle! Hyödyntääksesi tarjouksen kirjoita lisätietokenttään "kylpypyyhe", jolloin pyyhe lisätään pakettiisi mukaan.

Tartu siis upeaan tarjoukseen, tue suomalaista käsityötä ja ilahduta itseäsi tai läheistäsi tilaamalla uusi kylpytakki Kangaskauppa Keltaisen sivuilta täältä


Osaatko sinä olla itsellesi armollinen? Entä mitä sanot tästä vohvelikankaisesta kylpytakista?

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!