KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC 


Mainoslinkit merkitty* 

On tullut se hetki vuodesta, kun syksyn sävyt meikissä ja luonnossa lumoavat kilpaa. Vaikka kuljen suurimman osan viikosta luonnollisessa meikissä, on syksyn uskaliaissa meikkisävyissä on sitä jotain, mikä vetoaa vuosi toisensa jälkeen. Tässä postauksessa uppoudutaan tämän syksyn säväyttävimpiin meikkitrendeihin ja innostutaan syksyisistä sävyistä, joita laadukas, luomusertifioitu *Zuii Organic -luonnonkosmetiikkasarja tarjoaa!


Syksyn meikkitrendit 2021 - Cat Eyes on nyt Kitten Eyes


Kissarajaukset ovat tehneet paluun. Rohkeampi "Cat Eyes" on kuitenkin tänä syksynä maltillisempi Kitten Eyes.

Kitten Eyes -rajauksella tarkoitetaan kissamaista rajausta, joka keskittyy lähinnä silmän ulkosyrjään. Rajaus alkaa maksimissaan silmän puolivälistä, jolloin se myös suurentaa silmiä enemmän kuin sisänurkasta ulkonurkkaan tehty koko silmän rajaus. Ilouutinen rajauksen kanssa kamppaileville on myös se, että Kitten Eyes on moninkertaisesti helpompi tehdä kuin Cat Eyes, sillä se antaa enemmän armoa onnistumisen suhteen. Kitten Eyes -rajauksen ei tarvitse olla paksu ja skarppi, vaan se voi tarkoituksella olla utuisampi ja "vähän sinnepäin". 

Itse teen usein rajauksen juurikin silmän ulkonurkkaan keskittyen, jotta se avaa katsetta ja suurentaa pieniä silmiä. Kitten Eyes -trendi saa siis ääneni!
Oranssi on syksyn trendivärien ykkönen


Viininpunainen ja punainen ovat tunnetusti syksyn vakiovärejä, mutta tänä syksynä oranssi kiilaa niiden rinnalle ottaen pienen etulyöntiaseman ja muuntuen moneksi. Oranssin ei tarvitse tarkoittaa kirkuvaa kurpitsanväristä oranssia, vaan se voi olla myös rustiikkisempi oranssi. Zuii Organicilta löytyykin kaksi täydellistä oranssin vivahteista huulituotetta syksyyn, jotka kaikessa herkullisuudessaan myös hoitavat huulia:

 • Zuii Organic Sheerlips Lipstick -huulipunan *sävy Holly antaa runsaasti kosteutusta sekä upean rustiikkisen oranssin vivahteisen hohdon huulille. Näiden punien laatuun ei yksinkertaisesti voi pettyä!

 • Zuii Organic huulikiilto antaa huulille mehukkaan kiillon tuntumatta lainkaan tahmaavalta! Sävyistä löytyy monta trendikästä vaihtoehtoa syksyyn, jotka kosteuttavat ja ravitsevat myös kuivia huulia. Kurkkaa esimerkiksi *Hibiscus, jota on huulillani postauksen pääkuvassa. 


Zuii Organic huulikiilto antaa huulille mehukkaan kiillon. Kuvassa sävy *Hibiscus.


Smoky Eyes tehdään Taupe-sävyillä 


Jos olet kokenut perinteisen Smoky Eyes -silmämeikin liian tyrmääväksi, tämä syksy tarjoaa siihenkin lempeämmän vaihtoehdon, joka sopii kaikenvärisille silmille! Normaalisti Smoky Eyes tehdään käyttämällä tummanharmaata ja mustaa, mutta taupe-sävyissä mukana on ripaus ruskeaa, joka tuo harmaaseen lämpöä. Taupe on siis harmaanruskea sävy, jossa on usein kylmiä vivahteita. 

Zuiin huippulaatuiset *Solo-luomivärinapit ovat luonnonkosmetiikan parhaimmistoa:

 • Zuii Organic Solo Eyeshadow on pigmenttirikas ja äärimmäisen hoitava yhdistelmä ruusun, kamomillan ja jasmiinin kukkia! Sävyistä *Tawney on täydellinen harmaanruskea sävy, joka sopii arkeen ja jolla saa tehtyä myös syksyn trendikkäimmän Smoky Eyes-silmämeikin. Ruosteinen *Flame säväyttää silmämeikissä joko sellaisenaan tai vivahteena. 

  Meikkikuvassa olen käyttänyt koko luomelle sävyä *Tawney.

Ruskean silmämeikin etuja on myös se, että siihen on helppo yhdistää melkeinpä minkä tahansa värinen huulimeikki. Voit siis halutessasi turvautua esimerkiksi viininpunaiseen, mutta rustiikkinen oranssi on myös täydellinen valinta.
Runsaasti ripsiväriä, hehkuva iho ja luonnolliset kulmat


Syksyn 2021 meikkitrendi suosii paksuja ripsiä. Kansainvälisesti termi tunnetaan "Loaded Lashes", joka tarkoittaa sitä, että ripsiväriä kerrostetaan - ja paljon. Jos paakkuiset ripset eivät houkuttele, voi avuksi ottaa irtoripset. Ne ovat tänä syksynä myös suosiossa ja sinetöivät trendikkään silmämeikin.

Meikkipohjan suhteen syksy on tunnetusti ollut mattapohjien aikaa - vaan ei tänä syksynä! Nyt nimittäin jatketaan kesän "Dewy Glow" -teemalla ja annetaan ihon edelleen kuultaa ja hehkua. Jos et siis muista puuteroida päivän aikana kasvojasi, olet luultavasti enemmän "in". Se on ilouutinen myös meille, joiden kasvot tuppaavat kiiltelemään herkemmin. 

Zuiin valikoimasta löytyy täydelliset tuotteet "Dewy Glow" -ihon luomiseen:Kulmakarvat voi tänäkin syksynä harjata kulmageelillä reippaasti ylös, jos siltä tuntuu. Kulmakarvojen laminointi ja niin sanotut saippuakulmat eivät nimittäin ole menossa mihinkään. Luonnolliset kulmat saa myös *Zuiin kulmakynää käyttämällä, tekemällä muutamia vetoja viistopäisellä kynällä. Zuiin kulmakynä on muuten yksi luonnonkosmetiikan parhaista - ellei jopa paras! Minulla käytössä (ja myös meikkikuvassa) sävy Taupe.


Mitä tulee poskipunaan, sen kanssa ei myöskään tänä syksynä turhia säästellä. Rohkeimmat suunnannäyttäjät käyttävät poskipunaa jopa contourin tapaan kasvoja varjostamaan ja häivyttävät poskipunan hienostuneesti laajemmalle osalle kasvoja. Tämäkin trendi antaa tottumattomalle paljon anteeksi, sillä poskipunan suhteen more is more eikä sekään ole tänä syksynä ihan niin justiinsa. 

Zuiin *Lip & Cheekit poskipunat ovat yksiä suosikeistani, sillä ne ovat niin helppoja arjessa:

 • Sävyistä *Dione on täydellinen sävy värinsä puolesta, sillä se on juuri sellainen crememäinen nudesävy, joka lumoaa tänä syksynä myös huulilla. Sävy myös pysyy hyvin!

  Meikkikuvassa poskillani sävy Dione. 

Lyhykäisyydessään syksy on siis harmaanruskeita Smoky Eyes-meikkejä, huulikiiltojen hurmaa, paljon poskipunaa ja Kitten Eyes-rajauksia. Meikkipussiin kannattaa hankkia jotain oranssia joko luomivärin tai huulikiillon muodossa! 

Kaikki postauksessa ja meikissä käytetyt Zuii Organic-tuotteet löydät *House of Organicin valikoimasta. Lisää Zuiin meikkejä ja meikkivoiteiden sävyt kämmenellä voit kurkata mm. tästä aiemmasta postauksesta.


Mikä sinua puhuttelee tämän syksyn meikkitrendeistä eniten?


2 kommenttia:

 1. Ihana meikki! Kitten Eyes oli kyllä uusi termi minulle :D sinulla on niin kauniit tummat piirteet että tuon väriset huulet sopivat täydellisesti! Itse tykkään näyttävästä silmämeikistä ja kunnon varjostuksista silmämeikissä, myöskin kaikki murretut ja tummemmat syksysävyt on kaivettu esille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanasti sanottu! Rakastan käyttää arkisin erilaisia taupe-sävyjä, mutta tykkään kyllä tehdä myös varjostukset, kun on joku "special case" tiedossa ja saa syyn laittautua :D

   Ja hei kiva, että sielläkin on jo kaivettu syyssävyt esille! <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!