KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - SKINCITY SUOMI 


Mainoslinkit merkitty* 

Vielä joitain vuosia sitten olin se, joka vältteli itseruskettavia viimeiseen asti. Välttelin myös aurinkoa, joten elelin valkeana kuin haamu kesät talvet. Pari vuotta sitten siihen tuli muutos. Aloin hiljalleen tehdä tuttavuutta itseruskettavien kanssa yrittäen löytää ne, jotka eivät haisisi niin pahalta ja joiden käyttö olisi mahdollisimman helppoa, lopputuloksen ollessa tottakai luonnollinen. 


James Read - itseruskettavien kärkikastia pitkän linjan ammattilaiselta


*James Read on yksi niistä brändeistä, johon tutustuin ensi kertaa viime vuoden keväällä. Tuolloin hullaannuin täysin sarjan *H2O Tan Mist -kasvosuihkeesta, jota voi käyttää meikin päällä ja joka ruskettaa silti kasvoja, siis meikin alta! Tuote toimii kasvovetenä, itseruskettavana ja meikin kiinnittäjänä, joista jälkimmäiseen tarkoitukseen käytän sitä kaikkein eniten - etenkin kesäaikaan. Tällä saa aivan upean glow'n kasvoille ja samalla meikki pysyy kauniina pidempään. Bonuksena tietenkin se, että illalla kasvojen pesun yhteydessä meikin alta paljastuu vähemmän kalpeat kasvot kuin aamulla. 
Kokemuksia James Read itseruskettavista - mikä on paras itseruskettava kasvoille, entä vartalolle?


*James Readin valikoima itseruskettavien suhteen on ihailtavan monipuolinen. Samalla valinnanvaikeus voi kuitenkin yllättää. Vaikka Iso-Britannian johtavalta itseruskettavien asiantuntijalta ja tunnettujen tähtösten luottosarjalta (mm. Lady Gaga, Ellie Goulding, Mariah Carey, Rita Ora, Rosie Huntington-Whitley, Lara Stone) voi odottaa paljon, olisi tietenkin ihanne löytää heti ensimmäisellä kerralla ne tuotteet, jotka juuri omaan tarkoitukseen sopivat parhaiten. Siksi tässä postauksessa haluankin auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivimman tuotteen!

Ja jos haluat silti vielä ennen tilaamista varmistaa, mikä itseruskettava James Readilta sopii parhaiten sinun ihollesi, auttavat myös Skincityn ammattitaitoiset kosmetologit siinä mielellään: he nimittäin palvelevat ilmaiseksi arkisin chatissa, puhelimessa ja sähköpostitse - myös kesällä!
James Read H2O Tan Mist - asteittain ruskettava kasvosuihke, joka kiinnittää myös meikin


Itse luotan arvatenkin kasvojen itseruskettavien suhteen hyvin paljon *H2O Tan Mist Face-suihkeeseen (jota on muuten saatavilla nyt myös *kookoksen tuoksuisena). Tämä tuote on kaikkein helppokäyttöisin kasvoille, kun haluat asteittan ruskettavan tuotteen, jota on helppo suihkautella kasvoille ilman pelkoa läikikkäästä lopputuloksesta. Lisäksi tuote toimii kätevästi myös kasvovetenä tai meikin kiinnittäjänä, kuten aiemmin tuli todettua.

H2O Tan Mist -suihkeen kanssa rusketus kehittyy 6-8 tunnin kuluessa eikä vahvaa lopputulosta tarvitse pelätä, vaikka suihkauttelisi tuotetta muutaman kerran päivän aikana. Tällä saa hyvin luonnollisen lopputuloksen, joka kehittyy asteittain. Epätasainen ihonsävykin näyttää joka ilta paremmalta. Lopputulos kestää 3-5 päivää, joten voit käyttää tuotetta useampana päivänä viikossa.

Suihkeen voit valita myös *30ml koossa edullisempaan 9 euron hintaan! Lisäksi alennuskoodilla MIA20 saat kaikista James Readin tuotteista huikeat -20% hinnasta pois 27.7.2021 saakka.
James Read Express Glow20 - itseruskettava, joka toimii jo 20 minuutissa


Pikarusketuksesta haaveilevalle James Readin valikoimasta löytyy *Express Glow20, joka on koostumukseltaan geelimäinen. Tällä itseruskettavalla saa kevyen kullanhohtoisen rusketuksen jo 20 minuutissa! Jos rusketuksesta haluaa syvemmän, voi vaikutusaikaa pidentää 60 minuuttiin tai jopa 90 minuuttiin. Tämän jälkeen hajusteeton itseruskettava pestään pois kasvoilta.

Express Glow20 omaa myös ihonhoidollisia vaikutuksia: se sisältää kapseloitua C-vitamiinia, joka kirkastaa ihoa, samalla kun hyaluronihappo huolehtii kosteutuksesta ja Aloe Vera rauhoittaa ihoa. Vaikka itseruskettavan antaisi vaikuttaa kasvoilla vain 20 minuuttia, ei se silti jätä rippeitä vanulappuun, vaikka pyyhkisit kasvot kasvovedellä vesipesun jälkeen. Tuote siis todellakin vastaa lupauksiinsa!

Helpon ja nopean rusketuksen tavoittelijalle suosituksena siis *James Read Express Glow20.
James Read Instant Bronzing Mist Face & Body - suihkerusketus purkista


Mikäli mielit suihkurusketuksen kotosalla, on *James Readin Instant Bronzing Mist -spray siihen omiaan. Se on kevyempääkin kevyt ja kuivuu iholle heti! Kaiken lisäksi spray omaa 360 asteen suuttimen, mikä tarkoittaa sitä, että pidit pulloa miten päin tahansa, spray toimii ja kevyt suihke leijailee tasaisesti iholle. Tuote antaa heti hentoisen päivetyksen, joka kehittyy syvemmäksi 6-8 tunnissa. 

Itse pidän tästä tuotteesta kovasti, sillä spray on helppokäyttöinen eikä tähän tarvita erillisiä rusketuskintaita. Varsinkin aamuisin tätä käyttää mielellään, kun päälle voi pukea heti ja päivän päätteeksi rusketus on jo sopivasti syventynyt, jolloin suihkun kautta voi mennä hyvillä mielin nukkumaan. Tuotteessa on yhtä lailla hoitavia aineosia, kuten James Readin muissakin itseruskettavissa: tämä ylläpitää ihon nuorekkuutta Aloe Veran ja Q10:n voimin. 

Spray vaatii alleen kosteutuksen, eli esimerkiksi edellisenä iltana (tai juuri ennen) on hyvä käyttää vartalovoidetta, jotta iho on varmasti kosteutettu, kun tuotetta alkaa suihkuttaa ihoon. 

Nappaa James Readin 200ml itseruskettava spray *Skincityltä täältä. Muista hyödyntää myös alennuskoodi MIA20!
James Read Gradual Tan Click & Glow - itseruskettava geelitippoina


Tippamaisten rusketustuotteiden ystäville James Read tarjoaa vesimäisen hyaluronihapolla rikastetun *H2O Tan Drops -seerumin sekä *Click & Glow -kynäruiskeen, jota nimensä mukaisesti annostellaan klikkaamalla kynän pohjasta. Tiivistetyssä muodossa olevan vitamiinipitoisen itseruskettavan geelitippoja on siis helppo sekoittaa oman kosteusvoiteen tai seerumin sekaan. Vinkkinä myös, että tuotetta voi käyttää jopa aurinkovoiteen seassa! Näin saat mistä tahansa jo omistamastasi tuotteesta hetkessä itseruskettavan.

C-vitamiini, hyaluronihappo ja Aloe Vera pitävät huolen siitä, että tuote ei ole pelkästään ruskettamista varten, vaan tehostaa myös ihon luonnollista suojamekanismia vapaita radikaaleja vastaan (ne ihoa vanhentavat "hiukkaset") ja samalla kollageenisynteesi tehostuu. Onpa tuotteeseen sisällytetty myös luonnollista karamellia! 

Kätevän Click & Glow itseruskettavan *saat Skincityltä täältä.
Miksi valita itseruskettavista juuri James Read? 


Kosmetiikkamaailma on pullollaan itseruskettavia, jotka kilpailevat ykkösen asemasta mitä ihmeellisimmillä mainoslauseilla. Saatatkin miettiä, miksi valitsisit juuri James Readin?

Jos kauneustoimittajien ylistykset ja tunnettujen näyttelijöiden ja laulajien hehkutukset eivät vielä vakuuta, ehkä James Readin tausta vakuuttaa. Hän on nimittäin oikeasti itseruskettavien suhteen aikamoinen pro, sillä teini-iästä asti Readin "pakkomielle" on ollut juurikin itseruskettavat, joita hän on testaillut vuosien aikana laidasta laitaan. 

Rakkaus itseruskettaviin kulminoitui lopulta siihen, että James Read päätti omistaa uransa juuri itseruskettaville. Tähän päivään mennessä hän onkin tehnyt melkein kaiken: työskennellyt myymälöissä sekä rusketusmerkin keulakuvana ja rusketus-artistina muotiviikkojen kulisseissa maailman tunnetuimpien suunnittelijoiden, kuten Tom Fordin, Burberryn ja Sophia Websterin kanssa. Oman salonkinsa perustettuaan James Read on myös ennustanut rusketustrendejä huippumerkeille, kuten Clarins, Sisley, L'Oréal Paris, Guerlain, St. Tropez - ja monille muille. James Read siis todella osaa asiansa ja se ammattimaisuus on purkitettu hänen omaan sarjaansa! 

Useita itseruskettavia testanneena voinkin käsi sydämellä sanoa, että James Read kuuluu suosikkeihini ja itseruskettavien kärkikastiin. Hoitavat tuotteet antavat juuri sen, mitä itseruskettavilta haluan: helppokäyttöisyyttä ja aidon oloisen, luonnollisen lopputuloksen - ilman itseruskettaville ominaista katkua!
Alennuskoodilla MIA20 saat kaikista James Readin itseruskettavista huikeat -20%!

Koodi on voimassa 13.7.-27.7.2021. Lisäksi Skincityllä on aina ilmainen ja nopea toimitus. 


Käytätkö sinä itseruskettavia? Onko James Read jo tuttu?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!