Tuote saatu / postaus sis. *mainoslinkkejä

Saattaa olla, että jonkun mielestä itseruskettavista on ollut puhetta jo aivan liikaa. Kirjoitinhan muutama viikko sitten Zuiin tuotteista, jotka nimesin jo toistamiseen parhaiksi itseruskettaviksi ikinä. Parhaiden aurinkosuojatuotteiden yhteydessä myönsin myös kokeilleeni Algamariksen uutuutta, joka ei kuitenkaan onnistunut peittoamaan Zuiita. Mutta kuulkaas, nyt olen löytänyt sellaisen tuotteen, mitä en ole aiemmin blogissa esitellytkään: nimittäin itseruskettava suihke, joka toimii lisäksi myös kasvovetenä ja meikin kiinnittäjänä!


James Read - tähtien luottomerkki ja Iso-Britannian itseruskettavien ykkönen 


Kyseessä on brändi nimeltä *James Read, joka tunnetaan Iso-Britannian johtavana itseruskettavien asiantuntijana. Minulle brändi on ollut suoraan sanoen täysin tuntematon, ja sain itse asiassa vasta suihkeeseen ihastuttuani tietää, että brändiä hehkuttavat myös muun muassa Ellie Goulding, Lady Gaga, Mariah Carey ja Rita Ora - noin muutamia tunnettuja nimiä mainitakseni. Taustatyötä tehdessäni hämmästyinkin, mikä huippubrändi minulta onkaan jäänyt huomaamatta.

James Read on nimittäin aika merkittävä maailmanlaajuisten rusketustrendien vaikuttaja ja tehnyt yhteistyötä lukuisten huippumerkkien ja kuuluisien brändien kanssa, kuten esimerkiksi Clarinsin, Sisleyn, L'Oréal Parisin, Guerlainin ja St. Tropezin, joille James on ennustanut rusketustrendejä. Ja vaikka brändillä on "vasta" 12 vuoden kokemus itseruskettavista tuotteista, on James kokeillut nuoresta asti erityisellä innokkuudella itseruskettavien uusimpia koostumuksia ja innovaatioita. Kaikki kunnia siis Jamesille, sillä brändi on onnistunut Jamesin kokemuksella luomaan aikamoisia innovaatioita, kuten *retinolia ja hyaluronihappoa sisältävän itseruskettavan yönaamion.


H2O Tan Mist - itseruskettava suihke, kasvovesi ja meikin kiinnittäjä


Minulle ensimmäinen (ja tähän mennessä ainoa) brändiltä testaamani tuote on alussa mainitsemani *H20 Tan Mist. Se on kuitenkin osoittautunut niin helppokäyttöiseksi supertuotteeksi, etten voi olla vinkkaamatta siitä teillekin! Parasta nimittäin on se, että tätä voi hyvin suihkautella kasvoille meikin päälle pitkin päivää ja kun illalla pesee meikit pois, onkin kaunis rusketus kasvoilla - voiko täydellisempää tuotetta ollakaan?

*Itseruskettava suihke toimii lisäksi kasvovetenä, eli jos haluaa, voi sitä suihkauttaa hyvin puhtaallekin iholle. Meikin päällä käytettynä se kuitenkin toimii myös meikin kiinnittäjänä, mikä tekee siitä vieläkin monikäyttöisemmän. Freesaan siis samalla meikkiäni ja pidennän sen kestoa!
Suihke tuoksuu raikkaalta, ei ollenkaan "itseruskettajamaiselta". Jälkituoksua on hieman odotettavissa, mutta se tulee vasta tuntien kuluttua ja siinä vaiheessa yleensä jo illan tullen pesen kasvoni ja laitan yöksi jotain muuta kuin itseruskettavaa. Tämä on se paras juttu, sillä myönnän, etten oikein siedä kasvoilla sitä itseruskettavien jälkihajua - etenkään nukkuessani. Siksi monesti laitan nykyään itseruskettavaa päivän ajaksi vaikuttamaan, jotta säästyn ylimääräiseltä lakanoiden vaihdolta ja tunnen oloni puhtaammaksi nukkumaan mennessä. 

Tuote on asteittain ruskettava eli se päivettää maltillisesti eikä oranssista lopputuloksesta ole mitään pelkoa. Suihke on myös hoitava, sillä heti veden jälkeen INCI-listassa koreilee Hamamelis Virgiana (Witch Hazel) Water eli taikapähkinävesi, joka muuten sopii myös ärtyneelle, aknesta kärsivälle ja epäpuhtaalle iholle. Siksi olen tätä uskaltanut käyttää, vaikka hormonaalista aknesta tällä hetkellä kärsinkin. Suihkeesta löytyy myös ruusuvettä, Aloeta sekä kamomillaa. Luonnonkosmetiikkaa tämä ei ole, mutta raaka-ainelistaa tutkailtuani en pidä tätä lainkaan "pahana" tuotteena. Kuten blogista välittyy, käytän edelleen paljon myös normaalikosmetiikkaa meikeissä, vaikka ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaa olen jo vuosia suosinutkin.

H20 Tan Mistin iloinen yllätys on myös hinta, sillä 30ml pullon saa alle kympillä (*täällä) ja isompi 100ml pullokaan ei paljoa maksa. Tällä hetkellä tuote sattuu olemaan myös tarjouksessa. Lisäksi vielä sunnuntain 24.5. *Skincityllä on käynnissä kampanja, jossa meikkituotteita voi yhdistellä supertarjouksena ota 3, maksa 2! Tuotteet voivat olla eri sarjojen eri tuotteita. Koko valikoiman tarjouskampanjasta *löytää täältä

James Read löytyy myös *Kicksin valikoimasta, jossa tuotteet ovat tällä hetkellä -25%. 

Täytyy kyllä vielä todeta, että huipputuote, jolla kasvoille saa rusketuksen melkein kuin itsestään!


Onko joku teistä kuullut sarjasta jo ennestään? Miltä tällainen suihke kuulostaa, käyttäisittekö?
3 kommenttia:

 1. Kätevän kuuloinen tuote. Mulla on käytössä Dermosilin kasvoille tarkoitettu itsari, ja vaikka se onkin ollut ihan jees, niin oon joutunut toteamaan, ettei mun rasvanaamassa pysy edes rusketus 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis voiteet ja muut tuntuu "sulavan" helposti kasvoilta pois, jos on vähääkään rasvoittuva iho. Siksi tää onkin musta ollut ihan huippu, kun on meikinkiinnityssuihkeen tapainen ja samalla kun ruskettaa, kun pitää meikin paremmin paikoillaan! Ihan ehdottomasti siis suosittelen, musta tuli ihan tämän superfani :D Ostan varmasti lisää, kun saan tän suihkittua jossain vaiheessa loppuun!

   Poista
  2. Unohtui lisätä, että tää on mun mielestä myös pysynyt ihossa paremmin kuin perinteiset voidemaiset itseruskettavat :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!