KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - SKINCITY 

Mainoslinkit merkitty*

Yhä useamman luonnonkosmetiikan käyttäjän toiveena on löytää tuotteita, jotka oikeasti toimivat, maksamatta niistä itseään kipeäksi. Ilahduttavaa onkin, että tänä päivänä markkinoilta löytyy myös paljon edullisempaa luonnonkosmetiikkaa. Sisällössä saattaa kuitenkin olla suuriakin eroja, mikä saattaa jättää haikailemaan tuloksellisen ihonhoidon perään. Kaikki brändit eivät koe tarpeelliseksi satsata raaka-aineissa priimaan, sillä arvokkaammat raaka-aineet nostavat usein myös tuotteen hintaa. On kuitenkin brändejä, jotka ovat onnistuneet poimimaan luonnollisten aineosien viidakosta juuri ne raaka-aineet, joista on iholle todellista hyötyä ja pitämään tuotteiden hinnat ihastuttavan kuluttajaystävällisinä. Yksi sellainen on ruotsalainen *Maria Åkerberg.Maria Åkerberg - edullista luonnonkosmetiikkaa toimivuudesta tinkimättä


Kun viime marraskuussa pureuduin C-vitamiiniin ihonhoidossa ja vertailin erihintaisia C-vitamiiniseerumeita, oli joukon edullisin ruotsalaiselta Maria Åkerbergilta. Kyseinen seerumi sai tuolloin ainoastaan perushyvän kosteuttavan seerumin arvion ja oli lopulta 24 euron hinnallaan nelikon ainoa, johon en liiemmin tuntenut vetoa. Moni pidempään blogiani lukeneista tietää, että ihonhoidossa innostun usein enemmän arvokkaammista tuotteista, joihin olen jo vuosia tottunut satsaamaan. Mielessäni yhdistän edelleen korkeamman hinnan laadukkaampiin raaka-aineisiin, jotka taas puolestaan tuovat parempia tuloksia. Tietenkään hinta ei aina ole tae tuloksista, joten olenkin aina yhtä innoissani, kun löydän edullisempia tuotteita, jotka osoittautuvat hirveän hyviksi ja toimiviksi kokonaisuudeltaan, tuotekoostumusta, tuntumaa ja tuoksua myöten. 

Jo vuonna 1995 alkunsa saanutta *Maria Åkerberg-sarjaa voisi kuvailla alansa pioneeriksi, sillä ainakin Ruotsissa se on ollut yksi ensimmäisiä sarjoja luonnonkosmetiikan apajilla. Nykyään Maria Åkerberg kuuluukin Ruotsin rakastetuimpiin luonnonkosmetiikkasarjoihin. Moni sarjan tuotteista on voittanut erinäisiä "Vuoden paras tuote" -nimityksiä, ja testattuani muutamaa tällaista tuotetta, ymmärrän miksi. 

Sarjan konsepti perustuu aromaterapiaan ja fytoterapiaan eli kasvien voimaan. Tuotteiden värit ja tuoksut ovat kaikki täysin luonnollisia ja uutettu eteerisistä öljyistä ja kasviuutteista. Sarja on siis alusta loppuun luonnollinen ja myös tuoksuelämyksistä voi nauttia "aidosti" sanan varsinaisessa merkityksessä. Kaikki tuotteiden raaka-aineet ovat luonnollisuuden lisäksi myös luomua ja jokainen tuote valmistetaan Ruotsissa.
Maria Åkerberg Cleansing Clay - minttuinen savipuhdistaja kaikille ihotyypeille


Viime viikkoina uppouduttuani sarjaan paremmin, olen saanut yllättyä moneen kertaan. Vähän jopa itsekseni nolostelen sitä, että vielä marraskuussa en ajatellut sarjan olevan kovinkaan kummoinen. Yhden tuotteen perusteella mielsin sarjan kokonaisuudessaan vaisuksi, mutta miten väärässä olinkaan! Yleinen virhe onkin, että lähdetään tyrmäämään "kaikki" yhden perusteella. Tämä näkyy monesti tosielämässäkin. 

*Maria Åkerberg Cleansing Clay -puhdistusvoide on yksi niistä tuotteista, joka on saanut minut erityisen ihastuneeksi. Meikin ja lian poistava valkea voide on iholle hierottaessa kuin keveää kermavaahtoa ja minttuinen tuoksu virkistää ihanasti etenkin aamupesujen yhteydessä! Raaka-ainelista on lyhyt ja ytimekäs, eikä sitä ole haluttu turhia paisuttaa. Koostumus muodostuu muun muassa puhdistetusta vedestä, risiiniöljystä, savesta ja jojobaöljystä. Koska Maria Åkerberg ei käytä synteettisiä säilöntäaineita, on tässä tuotteessa luonnollisena säilöntäaineena anisruohosta ja fenkolista saatu Sodium Anisate sekä tärkkelyksestä ja kasviperäisestä inuliinista saatu Sodium Levulinate, jotka molemmat ovat 100% luonnollisia ja edesauttavat tuoretuotteiden säilymistä. 
Maria Åkerberg Neroli Freshener & Lemon Freshener - suihkutettavat kasvovedet eri ihotyypeille


Kasvovesien rakastajana ja samalla niiden suurkuluttajana haluan antaa hienovaraisen hurraa-huudon myös Maria Åkerbergin *suihkutettaville kasvovesille. Savipuhdistusvoiteen ohella ne ovat nimittäin saaneet minut hullaantumaan! Rakastan etenkin rauhoittavan nerolin tuoksuista *Neroli Freshener -kasvovettä, joka minulla on *suurimmassa 250ml suihkepullossa. Maria Åkerbergin kohdalla ilahduttavaa on myös se, että monien tuotteiden kohdalla saa itse valita tuotekoon. Esimerkiksi savipuhdistusvoiteesta minulla on käytössä 100ml koko, joka on entistä edullisempi. Kasvovesistäkin voi siis valita vaikkapa 100ml suihkepullot ja ostaa useamman yhden sijaan. 

Kasvovesiä on kolmea erilaista: 

  • *Neroli Freshener on alkoholiton, kosteuttava kasvovesi, joka on suunnattu kaikille ihotyypeille. Sen sisältämä nerolivesi on valmistettu pomeranssipuun kukista ja QC&I:n sertifioima. Jos nerolista pitää vähääkään, tähän kasvoveteen on helppo rakastua! Voisin suihkia tätä iholleni aamusta iltaan! Kasvovesi sisältää myös probiootteja ja ripauksen appelsiininkukkaöljyä. 
  • *Lemon Freshener on etenkin rasvaiselle ja sekaiholle suunnattu virkistävän raikas kasvovesi, jonka tuoksu on lempeän sitruksinen. Käytän sanaa "lempeä" siksi, että monet sitruksiset tuotteet saattavat olla tuoksultaan jopa hieman pistäviä. Tämä sitrusvesipohjainen alkoholiton kasvovesi miellyttää kuitenkin lempeydellään. Raaka-aineista löytyy myös Aloeta ja probiootteja.
  • *Flower Freshener on ruusuvesipohjainen kasvovesi, joka sopii Neroli-kasvoveden lailla kaikille ihotyypeille. Salviaa ja probiootteja sisältävä kasvovesi on paitsi kosteuttava, myös kevyesti puhdistava. Myös tässä tuoksu ja koostumus on täysin luonnollinen. Yrttivesissä pullon pohjaan saattaa siis muodostua luonnostaan sakkaa, joka ei vaikuta käyttöön millään tavalla. 
Foaming Wash Gentle - hellävarainen vaahtoava puhdistustuote, joka ihastuttaa tuoksullaan


Teen blogissani historiaa toteamalla ensimmäistä kertaa vuosiin, että olen löytänyt vaahtomaisen puhdistustuotteen, jota uskaltaisin jopa suositellakin. Normaalisti välttelen vaahtomaisia putsareita viimeiseen asti, koska ne usein sisältävät ihon suojakerrosta kuluttavia sulfaatteja, jotka myös kuivattavat ihoa ja saavat sen herkästi ärtymään, hilseilemään tai kutisemaan. Vaan ei Maria Åkerbergin *Foaming Wash Gentle, joka on nimensä mukaisesti hellävarainen iholle ja koostumukseltaan täysin sulfaatiton. Siksi se sopii myös kuivalle iholle.

Appelsiinin, laventelin, nerolin ja frankinsensin eteerisiä öljyjä sisältävä *Foaming Wash Gentle vetoaa minuun erityisesti tuoksullaan. En voi vieläkään sanoa olevani vaahtoputsareiden ylin ystävä, sillä rakastan öljyjä ja voidemaisia puhdistustuotteita, mutta tämä kuitenkin onnistui pysäyttämään hellävaraisten, ihoa rauhoittavien ja vahvistavien raaka-aineidensa ansiosta. Jos siis siis vaahtoputsarit viehättävät, suosittelen tsekkaamaan tämän! Myös tätä on saatavilla pienemmässä *30ml koossa, josta riittää hyvin viikon tai parin kokeiluun. Hinta tämän hetken tarjouskampanjalla on vain 4 euroa.
Face Mask Spirulina - savipohjainen naamio, joka sopii myös herkälle ja aikuiselle iholle


*Maria Åkerbergin kasvonaamiovalikoima on poikkeuksellisen kattava ja kelpuuttaisin tuotteista monet myös omaan ihonhoitorutiiniini. Jostain piti kuitenkin lähteä liikkeelle ja savipohjainen spirulinanaamio veti eniten puoleensa. Kaikille ihotyypeille sopiva naamio sisältää kahta aineosaa, joilla ruokin ihoa mielelläni: puhdistava savi ja superfoodina tunnettu spirulina, joka on erinomainen paitsi anti-age-ihonhoidossa, myös aknea vastaan. Spirulina on luonnostaan tulehdusta lievittävä ja sen on sanottu edesauttavan myös kollageenintuotantoa ja täten auttavan ihon napakoittamisessa. 

Vaaleanvihreä naamio todistikin toimivuutensa jo ensimmäisellä kerralla sen lievittäessä punoitusta ja tasoittaessa ihonsävyä. Huomioinarvoista on myös se, että *Face Mask Spirulina sisältää nimenomaan valkoista savea, joka on ihoa kevyesti kuoriva ja verenkiertoa vilkastava. Valkoinen savi sopii myös herkälle iholle. Savea on olemassa myös punaista, keltaista, mustaa ja jopa pinkkiä. Ne ovat enemmän ihon uudistavia, joten tätä valkoisella savella rikastettua naamiota voi hyvin käyttää myös herkkä, kuiva ja ikääntyvä iho. Tuotteen voit hankkia *Skincityltä täältä.
Night Cream More & Eye Cream More - aikuiselle iholle sopivat anti-age-tuotteet


Maria Åkerberg huomioi ihonhoidossa erikseen myös ikääntyvän ihon hoidon ja on siksi kehittänyt *More-ihonhoitolinjan, joka nimensä mukaisesti tuo ihonhoitoon vieläkin enemmän. Itselläni tutustuttavana on ollut kaksi More-linjan tuotetta: silmänympärysvoide sekä yövoide. Kummatkin on palkittu Organic Beauty Awardsin "Vuoden tuote" -nimityksillä; silmänympärysvoide jo vuonna 2017 ja yövoide tuoreeltaan viime vuonna.

Ruusunmarjasiemenöljyä ja persialaisen silkkipuun uutetta sisältävä *Eye Cream More -silmänympärysvoide on ylellisyyttä silmänympärysiholle. Se lupaa paitsi kiinteyttää, myös silottaa ja vähentää turvotusta sekä ehkäistä tummia silmänalusia. Silottavan vaikutuksen huomaa suhteellisen nopeasti, ja tummuus saa kyytiä voiteen valoa heijastavien ominaisuuksien vuoksi. Tuoksu on hieman tyrnimäinen, sillä molemmat tuotteet sisältävät tyrniöljyä, jonka tiedetään olevan yksi maailman voimakkaimmista antioksidanttien lähteistä korkean C-vitamiinipitoisuutensa ansiosta.

Viime vuonna parhaana palkittu *Night Cream More -yövoide saa minulta erityisen hyvän vastaanoton. Piparminttuiselta tuoksuva tyrnivoide on aikamoisen tehokasta ja toimivaa tavaraa! Se lumoaa paitsi tuoksullaan, myös nopealla imeytyvyydellään ja erinomaisilla raaka-aineillaan, joihin tyrnin ja sheavoin lisäksi kuuluvat ruusuöljy ja jojobaöljy. Kaikki luomua tottakai, kuten Maria Åkerbergin muidenkin tuotteiden raaka-aineet. Silmänympärysvoiteen elvyttävän ja silottavan vaikutuksen huomaa nopeasti eikä hintakaan päätä huimaa: *50ml tuubin saa nyt kampanjatarjouksena vain 27,20 eurolla. Tuote on mahdollista ostaa myös *tuplakoossa eikä siitäkään tarvitse paljoa maksaa extraa. Jatkoon, jatkoon, jatkoon! 

Olisin mielelläni vielä iloinnut käytössäni olleista *valkosuklaisista vartalotuotteista, mutta jotta postaus ei veny kokonaisen kirjan pituiseksi, tyydyn toteamaan, että sarja on todellakin yllättänyt erittäin positiivisesti. Niinpä uskallan luvata, että Maria Åkerbergin tuotteita tulee varmasti jatkossakin löytymään ihonhoitorutiineistani. Edullista, toimivaa ja tuoksuillaan lumoavaa ihonhoitoa - ja vieläpä täysin luomuna ja ympäristöä kunnioittaen! 


Skincityn verkkokaupassa Maria Åkerbergin tuotteet nyt -20% kampanjahintaan!


Nyt on erinomainen hetki kokeilla Ruotsin rakastetuimpaa luonnonkosmetiikkasarjaa ja antaa sen lumota! Maria Åkerbergin tuotteet ovat nimittäin tämän ja ensi viikon ajan *Skincityn verkkokaupassa huikeaan -20% kampanjahintaan. Ottaen huomioon, että sarja on varsin edulliseen taipuva muutenkin, ei tuotteille juuri jää paljoa hintaa. Kaikki pakkaukset ja tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, täysin luonnonmukaisia ja luomuja sekä vain ihmisillä testattuja. Maria Åkerbergille luonto ja eläimet ovat yhtä arvokkaita! 

Hanki siis omat suosikkisi kokeiluun *Skincityltä täältä. Suosittelen lämpimästi etenkin Maria Åkerbergin kasvovesiä, savipuhdistajaa sekä tuota palkittua yövoidetta! Skincityltä on helppo tilata tuotteet suoraan kotiovelle Budbeen avulla ja toimitus on aina ilmainen tilauksen koosta riippumatta. 


Miltä Maria Åkerberg teidän korviin kuulostaa? Oletteko jo kokeilleet tai aiotteko kokeilla?


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!