KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - FILLERINA 


Mainoslinkit merkitty* 

Oletko sinä kiinnostunut kuulemaan tuotteista, joihin tunnetuimmat Hollywood-starat luottavat ihonhoito- ja meikkirutiineissaan? Minä olen. Toisin kuin voisi luulla, heidän käyttämänsä tuotteet eivät välttämättä ole suoraan linjassa heidän miljoonien eurojen palkkapussiensa kanssa, vaan toisinaan suosikkien seasta saattaa löytyä jotain yllättävää, kuten aivan tavallisia markettituotteita, joihin suurella osalla meistä taviksistakin on varaa.

Viimeksi törmäsin vastaavaan yllätykseen Jennifer Anistonin kohdalla, jonka suosikkituotteiden joukosta löytyy vaatimaton 13 euron kasvovoide korkealla aurinkosuojalla, jota näyttelijä on kertonut käyttäneensä jo vuosia. Tuore julkaisu vuoden 2021 alusta paljasti myös, että edullisin hänen kauneusrutiiniensa luottotuotteista maksaa vaivaiset 3 dollaria ja kallein miltei 500 dollaria. Sille välillä sijoittuu kuitenkin monia kauneustuotteita, jotka eivät ole mitään sen ihmeellisempiä ökytuotteita. 


Fillerina BB-Cream - Sarah Jessica Parkerin luottotuote, jolla saa hehkuvan ihon


Sinkkuelämää -sarjan Carriena tutuksi tullut Sarah Jessica Parker on kertonut ihonhoitorutiininsa olevan hyvin yksinkertainen. Päivävoiteena hän on käyttänyt jo vuosikaudet apteekista löytyvää tuoksutonta voidetta, joka löytyy myös Suomen apteekeista noin 30 eurolla. 55-vuotias näyttelijä sanoo rakastavansa sen kevyttä, fluidimaista koostumusta ja myöntää, ettei voi käyttää vahvasti tuoksuvia ihonhoitotuotteita. 

Jos on vähääkään seurannut Sarah Jessica Parkeria tai törmännyt tähdestä otettuihin kuviin, saattaa huomata, että meikissä näyttelijälle on ominaista ruusuisen poskipunan ja raikkaan huulikiillon lisäksi utuinen silmämeikki ja kaunis, kuulas iho. Sarah Jessica Parkerista harvoin näkee rankalla kädellä käsiteltyjä kuvia, joissa viisikymppisen tähden ihosta olisi tehtyä luonnottoman tasainen. Ei, kaikki kuvat paljastavat tähden todellisen iän juonteineen ja ryppyineen, mutta se tekee onnellisena hymyilevästä näyttelijästä entistä valovoimaisemman, että hän todella on sinut ikänsä kanssa.

Sarah Jessica Parkerillakin on kuitenkin omat luottotuotteensa, joita hän suosii ylitse muiden. Yksi niistä on Fillerinan BB-voide, jonka Sarah Jessica on nimennyt yhdeksi 8:sta kauneustuotteesta, joita ilman hän ei voisi elää. Jos olet seurannut blogiani pidempään, tiedät, että suosin meikkipohjana luonnonkosmetiikkaa. Luottotuotteeni on edelleen peittävämpi mineraalimeikkipuuteri, mutta vielä vuosia sitten rakastin kevyitä ja kuulauttavia BB-voiteita. Juuri sellaisia, kuten *Fillerinan BB-voide. Ihoni oli tuolloin luonnostaan tasainen eikä se vaatinut juurikaan peittävyyttä, vain kevyttä tasoitusta vain. Ehkäisypillerien lopetus vuoden 2019 kuitenkin muutti tilanteen, jolloin ihoni muuttui hormonaalisen aknen miinakentäksi. Tällä hetkellä tilanne on rauhoittumaan päin, mutta poskien seudulla on kuitenkin edelleen muutamia vaaleampia arpia. Siksi en ole juurikaan BB-voiteita käyttänyt.

Fillerinalta kuitenkin kysyttiin, josko kokisin juuri Suomeen saapuneen BB-voiteen sopivaksi blogiini sen erityislaatuisten ominaisuuksien vuoksi. Sarjan huulia täyteläistävä tuote oli syy, miksi Fillerinasta alkujaan kiinnostuin, mutta kun googlailut osoittivat Fillerinan BB-voiteen kuuluvan Sarah Jessica Parkerin lempituotteisiin, myönnän, että kiinnostus vei voiton. Halusin tietää, millainen tuote on kyseessä ja voisiko se kenties olla Sarah Jessica Parkerin hehkeän ihon salaisuus. Ja jos olisi, miksen kertoisi siitä myös blogissa!

Fillerina BB-voide antaa iholle kevyen sävyn ja kauniin hehkun


Fillerina BB-Cream on BB-voiteille ominaisesti kevyesti sävyttävä päivävoide. Sen koostumus on erittäin ohut ja helposti levittyvä, eikä voide tuoksu juuri miltään, mikä vahvistaa sen, että tuote tosiaan voisi olla Sarah Jessica Parkerin luottotuote. Tähtihän ei pidä vahvoista tuoksuvista tuotteista ja rakastaa kevyen fluidimaisia tuotteita. Sitä Fillerinan BB-voide on. 

Myönnänkin, että entinen Mia ilman hormonaalisia iho-ongelmiaan olisi ollut tuotteesta haltioissaan. Kun nimittäin levitin voiteen ensi kertaa kasvoille, tiesin heti, mistä Sarah Jessica Parkerin "glow" on peräisin. *Fillerinan BB-voide antaa iholle huonosti nukutun yön jälkeen eloon herättävän hehkun, jolla väsymyksen merkit pyyhkiytyvät kasvoilta. Paras uutinen aikuisille naisille on kuitenkin se, että 6 eri koon hyaluronihapon ansiosta voide silottaa pintajuonteet ja antaa huomaamattoman kasvojenkohotuksen. Kokeiluni perusteella en siis suinkaan ihmettele, miksi tuote on päässyt Sarah Jessica Parkerin "en voisi elää ilman" -listalle. 

Voiteella saa yllättävän hyvän peittävyyden iholle kerrostamalla, mutta kevyttä ja heleyttävää meikkipohjaa hakeva aikuinen nainen hyötyy BB-voiteen täyteläistävistä ja hehkua tuovista ominaisuuksista jo sellaisenaan sitä ohuelti levittämällä. Väsymys väistyy iholta hetkessä!

Jos siis tunnistat itsesi, suosittelen katsastamaan Fillerinan BB-voiteen, joka löytyy apteekeista kautta maan. Koostumus on hypoallergeeninen ja non-komedogeeninen, joten se ei tuki ihohuokosia. Voiteen suositushinta on 44,90 euroa. 

Olo-Apteekista voiteen voi napata sopivassa sävyssä *täältä.


2 kommenttia:

 1. Pitääkin tilata kokeiluun :)
  Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä ja muut Fillerina-tuotteet näyttää menevän kuin kuumille kiville! :D

   Ps. Kiva, kun kommentoit pitkästä aikaa! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!