KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - TAIGAKORU


Blogini alkutaipaleesta saakka, olen halunnut aina kannustaa uskomaan unelmiin, uskomaan ihmeisiin. Sellaisiinkin, jotka tuntuvat hyvin kaukaisilta, jopa epätodennäköisiltä tai mahdottomilta. Sillä se riittää, että sinä uskot. Lopputulokseen ja unelman toteutumiseen ei tarvitse nähdä tietä ennalta, eikä sitä voikaan. Pääasia, että usko on tarpeeksi vahva ja uskaltaa luottaa jättämällä toteutumistavan korkeimman voiman käsiin. Tämä vuosi on ollut useimmalle meistä raskas poikkeusolojen myötä, mistä olen aiemminkin rehellisesti jakanut omia tuntemuksiani. Tuolloin totesin, että elämään kuuluu erilaisia kausia. Toisinaan seisotaan tukevalla maaperällä, hymyillään tuulessa ja sateessa, olon tuntuessa voittamattomalta. Sitten taas astellaan kumisaappaat jalassa pohjamudissa. Kaadutaan, noustaan ylös ja taas kaadutaan. 

Vuosi 2020 on ollut itselleni enemmän risukasoissa rämpimistä. Kuoppaan putoamista ja sieltä ylös nousemista. Toisinaan olen jopa miettinyt, että jaksanko taas kivuta ylös, kun olon voisi tehdä mukavaksi kuopassakin. Jäädä sinne ja piiloutua maailmalta. Onneksi rakas isoäitini kuitenkin aikoinaan opetti, että vaikeiden aikojen jälkeen valo alkaa aina lopulta pilkottaa hämärässä. Ja kyllä, kerta toisensa jälkeen sen saan huomata - nytkin.


Kuvassa Taigakorun Risku-korvakorut, malli LankariskuTotuus nimittäin on, että ihmeitä tapahtuu aina. Mitä vaikeampi ajanjakso on takanapäin, sitä suurempi hyvä odottaa edessä. Sen sain itse kokea tasan kaksi päivää sitten, kun rehellisesti sanottuna itkin ilosta. Koin sellaisen ihmeen, ettei tosikaan. Yksi ainoa asia, jota olin puoliksi vitsaillen toivonut "joulun ihmeenä", kävi toteen. Kummallisinta oli, että juuri edellisenä iltana pienen pettymyksen jälkeen olin sanonut ystävälleni, että aion luottaa siihen, että tämä kyseinen asia elämässäni järjestyy, kun on sen aika, vaikka en tiedä milloin ja miten. 

Ja seuraavana päivänä alkoi tapahtua. Harmittelin kuvausten peruuntumista, mutta jos ne eivät olisi peruuntuneet, en olisi ollut klo 12.07 kotona koneen äärellä. Ehdin juuri reagoida tähän henkilökohtaiseen asiaan, kun 12.30 saan yhteistyökumppanilta viestin, että iltapäivälle on yllättäen tullut kaksi peruutusta ja kysymyksen, voisinko tulla aiemmin. Tuolloin en vielä tiennyt, miksi oli myöhempien tapahtumien kannalta tärkeää, että päivän kulku muuttui ja meninkin aiemmin. Matkalla sinne sain nimittäin soiton, jossa kummasti ehdotettiin juuri sitä aikaa, jolloin olisin oikeasti ollut tuossa yhteistyökumppanin tapaamisessa, minne olin sillä hetkellä matkalla. Palaset loksahtelivat niin kummallisella tavoilla paikoilleen, ettei koko asian selittäminen edes tunnu täysijärkisen puheelta. 

Aion ehdottomasti kertoa lähipäivinä Instagram Storiesin puolella, mistä tässä on kyse. Sen kuitenkin sanon vielä kerran, että uskokaa ihmeisiin! Älkää koskaan luopuko toivosta. 


Korut Taigakorun Revontulet. Neulemekko kotimaisen Alpan Fuksia Lily *osa yhteistyötä.Lappilaisen Taigakorun näyttävät Revontuli-korut ja uutuus Harakka


Joulun ihmeiden teemaan sopii loistavasti tunnetun rovaniemeläisen korubrändin, Taigakorun upeaakin upeammat hopeakorut. Sillä kuten Lapin Tangossakin lauletaan, "Lapin luonto luo outoa taikaa". Pohjoisessa, jos jossain, voi kokea joulun todellisen taian, vaikka joulun ihmeitä pääsee todistamaan missä tahansa. 

Tässä ihmeiden keskellä olen päässyt koristautumaan Taigakorun Revontulet-korusarjalla, joka on yksi brändin myydyimpiä - eikä ihme. Värikkäät, upeasti yötaivaalla tanssahtelevat revontulet ovat monelle yksi lumoavimpia kokemuksia. Vaikka aiemmin syksyllä toteuttamani yhteistyö Taigakorun kanssa sai minut rakastumaan brändin Ensilumi-sarjaan, nyt menetin sydämeni Revontulille. Seppo Penttisen design koruissa on hätkähdyttävän upea tapa kantaa revontulien taianomaista valoa mukanaan. Yhtä lailla kuin revontulet taivaalla, myös korut kiinnittävät varmasti katseita. Kaulakorua on saatavilla isompana Kääty-kaulakoruna tai sirompana riipuksena. Postauksen lopusta löydät myös alennuskoodin, jolla saat tuntuvan 15% alennuksen verkkokauppaostostesi loppusummasta! 


Syksyllä ihastuin myös Harakanvarpaisiin, joita kuvailin aiemmassa postauksessa sopivan rock-henkisiksi. Jos nyt ei elettäisi koronakautta, pistäisin ne ehdottomasti päälle jollekin keikalle ja nauttisin tunnelmasta! Sitä hetkeä siis odotellessa...

Nyt harakkaparvi on saanut perheenlisäystä, sillä joukkoon on liittynyt mustavalkoinen Harakka-koru. Iloisesti hangella hyppelevää harakkaa on saatavana riipuksena tai korvakoruina, jossa toisella puolella koreilee spektroliitti ja toisella lumikvartsi. Nämäkin korut ovat varmat katseenkiinnittäjät, sillä niiden design on taatusti erottuva ja kivet tuovat kokonaisuuteen upean loppusilauksen. Designista vastaa Juha Janger. 

Olen aiemmin sanonut, etten koe olevani kaulakorutyyppiä. Aikoinaan käytin kaulaketjua usein, mutta nykyään laitan aina vain korvakorut, jotka ovat itselleni ehdottomat. Kuvauksissa koruja ylle pukiessani kuitenkin yllätyin, miten kivalta kokonaisuus näytti Alpan mekon kanssa. Ehkä pitäisi oikeasti alkaa totuttelemaan myös kaulakoruihin. 

Alennuskoodi Taigakorun upeaan valikoimaan


Jos sinä haluat tänä jouluna suosia kotimaista ja muistaa itseäsi tai läheistäsi upealla kotimaisella korulahjalla, suosittelen ehdottomasti katsastamaan Taigakorun monipuolisen valikoiman. Korut ovat laatua vaalien tehtyjä ja ne kantavat mukanaan lappilaisia kansantarinoita saatuaan inspiraationsa Lapin upeasta luonnosta ja kulttuurista. Taigakoru juhlii ensi vuonna jo 40-vuotistaivaltaan, joten koruilla on pitkä perinne ja ne on noteerattu vuosien aikana moneen kertaan. Toinen Taigakorun perustajista, Juha Janger, on myös tullut palkituksi Vuoden kultaseppänä. 

Koodilla JOULU15 saat tuntuvat -15% koko Taigakorun upeasta valikoimasta. Koodi on voimassa jouluaattoon 24.12.2020 saakka ja sen käyttö ei hyödytä bloggaajaa.

Taigakorun valikoimaa pääsee ihastelemaan täällä


Mitäs pidätte tämän postauksen koruista? Onko Taigakoru jo tuttu?1 kommentti:

  1. Sinulla on kaunis kokoelma koruja. Etenkin Revontulet ovat mieleeni! Hienoa, että suositaan kotimaista tuotantoa, myös korujen muodossa. Olen alkanut taas käyttämään koruja monien vuosien tauon jälkeen. Nykyään, aina on oltava ainakin korvakorut korvissa. Kiitos tästä kirjoituksesta, tästähän sai lisää ideoita.

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!