KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC


Postaus sis. *mainoslinkkejä


Yhä useampi käyttää mielellään ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaa, mutta ei kuitenkaan halua satsata siihen suuria summia. Edullisempaa (jopa halpaa) luonnonkosmetiikkaa on toki tarjolla runsaasti, mutta vain pieni osa tuotteista tuo oikeasti tuloksia, joita moni meistä havittelee. Mistä sitten löytää ne sarjat ja tuotteet, jotka oikeasti toimivat? 


Evolve Organic Beauty - toimivaa luonnonkosmetiikkaa edullisemmin


Haluan nyt tutustuttaa teidät Evolveen, sopuhintaiseen luonnonkosmetiikkasarjaan, jonka tuotteita on vilahtanut blogissa aiemminkin. *Evolve Organic Beauty on nimittäin juurikin sellainen edullisempi luonnonkosmetiikkasarja, joka ei jätä haikailemaan tulosten tai menetettyjen rahojen perään. Englannissa käsin valmistettavat tuotteet sisältävät monia iholle hyviä raaka-aineita, jotka luonnonmukaisuuden ja vegaanisuuden lisäksi ovat pitkälti myös luomuviljeltyjä. Sarja ei pröystäile koristeellisilla pulloilla ja pakkauksilla, vaan pyrkii sen sijaan kaikessa yksinkertaisuudessaan tekemään sen mitä lupaa - ja välillä vähän enemmän. 




Luonnon öljyistä ja superfoodeista koostettujen tuotteiden valikoima on Evolvella suhteellisen suppea, mutta silti tarpeeksi laaja sisältämään kaiken sen, mitä ihon-, vartalon- ja hiustenhoidossa tarvitaan. Puhdistustuotteista on varaa valita se omalle ihotyypille sopivin, ja naamioistakin löytyy vaihtoehtoja raakakaakaosta AHA-happoihin ja jopa kultahippuihin. Sarjasta löytyy myös yksi parhaista kevyesti itseruskettavista vartalovoiteista, *Sunless Glow Body Lotion, josta olen vinkannut blogissa jo pari vuotta sitten. Evolve on myös siinä mielessä kätevä sarja, että moni tuotteista on saatavilla myös pienemmässä matkakoossa, kuten myös tuo mainitsemani *kevyesti päivettävä vartalovoide.

Sen sijaan, että alkaisin kahlata sarjan kaikkia tuotteita läpi (minkä olen suurelta osin itsekseni jo tehnytkin), haluan tässä postauksessa nostaa esille 5 tutustumisen arvoista tuotetta. Osa tuotteista on sarjan myyntihittejä, kuten Hyaluronihapposeerumi, joka on kerännyt pelkästään *House of Organicin sivuilla 125 arvostelua, joista suurin osa on viiden tähden ylistystä tuotteelle.




Evolven tähtituote - runsaasti hyaluronihappoa sisältävä seerumi


Kuten arvata saattaa, aloitan sarjan myydyimmästä tuotteesta. Siitä hittituotteesta, joka sisältää roiman 200mg annoksen hyaluronihappoa per pullo. *Evolven Hyaluronihapposeerumi on jokaisen pintakuivan, silotusta ja kosteutta kaipaavan ihon tehotuote. Arvosteluissa se on saanut paljon kiitosta paitsi kaltaiseltani +30-40 ikäluokkaan kuuluvalta, kuten myös yli 50-vuotiailta naisilta, jotka ovat kaivanneet silotusta ryppyihin tai nuorekkaampaa ilmettä. Yleisimmät arvosteluissa vilahtavat sanat ovat kimmoisampi, virkeämpi ja eloisampi iho.

Kun geelimäisen koostumuksen levittää iholle, iho saa täyteläisyyttä samantien. Sopivan paksuhko, mutta sulava geeli hulahtaa pieniin juonteisiin ja tekee ihosta heti sileämmän tuntuisen - jopa vähän sellaisen, että voisi erehtyä luulemaan tuotteen sisältävän silikonia. Mutta huoli pois, silikoni on sertifioidun luonnonkosmetiikan kieltolistalla, eikä Evolvekaan sitä käytä. Juonteiden täyttö tulee siis jostain aivan muusta: aimosta annoksesta pienimolekyylistä hyaluronihappoa, joka sujahtaa ihosolujen väliin. Näin ihosta tulee hetkessä nuorekkaamman näköinen.




Seerumi sisältää vain 10 aineosaa, joihin kuuluu hyaluronihapon lisäksi luomulaatuinen ruusuvesi, luomu aloeuute sekä luomu granaattiomenauute. Jälkimmäisenä mainittu sisältää korkean pitoituuden ellagiinihappoa, joka onkin erityisen voimakas ja tehokas antioksidantti. Tässä taas yksi perustelu sille, miksi Evolven tuotteet oikeasti toimivat. Raaka-aineet on valittu tarkkaan, ja tämäkään seerumi ei turhaan ole noussut suursuosioon.

Ihotyypeistä sanoisin, että seerumista saa parhaiten irti kuiva ja ikääntyvä iho sekä pintakuiva sekaiho. Rasvoittuvalle ihollekin seerumi sopii, sillä se ei ole epäpuhtauksia aiheuttava tai tukkiva. Geelimäinen koostumus voi kesäaikaan riittää rasvaiselle iholle jopa ihan yksinään, kun muistaa aurinkosuojan erikseen. Seerumin kanssa sopii hyvin esimerkiksi Algamariksen sävyttävä aurinkovoide (postaus aurinkotuotteista täällä). 

Tuote löytyy House of Organicilta *täysikokoisena ja pienemmässä, mutta silti riittoisassa *10ml koossa.




Aikuisen ihon Bio-Retinoli kultanaamio & Evolven herkullinen suklaanaamio


Evolven *Beauty Radiant Glow -suklaanaamio on myös yksi sarjan suosituimmista tuotteista. Antioksidantteja pursuavaan raakakaakaopohjaan koostettu naamio on erityisen toimiva ihon kirkastaja, ja vaikutuksen huomaakin jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, kun iho näyttää selkeästi kirkkaammalta ja värierot tasoittuvat. Kookoksenkuorijauhe ei ole ronskisti ihoa kuoriva, vaan siivoaa hellävaraisesti iholta kuolleet ihosolut jättäen iholle sen vauvanpyllyltä tuntuvan pehmeyden, jonka aikuinenkin iho mieluusti kelpuuttaa. 

Magnesiumia, A-, B- C- ja E-vitamiineja sekä omega-6-rasvahappoja sisältävät aineosat tekevät hyvää kaikille ihotyypeille. Suklainen koostumus on ihana kotoilun kasvonaamiohetkiin, jonka pääsee *30ml purkin avulla kokemaan jo 12,90 eurolla. Tuotteesta löytyy myös *60ml tuplakoko, mutta ehdottomasti suosittelen tuota 30ml purkkia, jos kokeilu houkuttaa, sillä sekin riittää muutamaan kertaan. 




*Bio-Retinoli kultanaamio sen sijaan on aikuisen ihon unelmatuote. Kultahippuja sisältävä uutuusnaamio on todellinen arjen luksusnaamio, jonka tulen varmasti nostamaan vielä myöhemminkin erikseen esille. Tämä nimittäin vakuutti jo ensimmäisellä käyttökerralla! Atooppiselle ja epäpuhtaallekin iholle sopiva naamio sisältää kasviperäistä Bio-Retinolia, jota saadaan Bidens Pilosa -kasvista. Kyseessä on siis kasviuute, joka toimii retinolin tavoin, mutta ei kuitenkaan ole A-vitamiiniyhdiste, vaan hieman kevyempi.

Retinoli on yksi niistä harvoista aineosista, joka on tutkitusti tehokkaimpia ikääntyvän ihon, mutta myös akneihon hoidossa. Hyödynnän itse tällä hetkellä mieluusti sitä sisältäviä tuotteita, kun kärsin hormonaalisesta aknesta e-pillerien lopetuksen jälkeen. Bio-Retinoli kultanaamio sisältää myös arganöljyä sekä ruusunmarjaöljyä, joista arganöljy on erinomainen myös ikääntyvälle sekä epäpuhtaalle iholle. Ruusunmarjaöljy puolestaan tunnetaan esimerkiksi arpia ja sävyeroja tasoittavista vaikutuksistaan. Todellinen unelmatuote siis! 




Kofeiinia ja probiootteja sisältävä huulten- ja silmänympärysvoide


Olen myös löytänyt Evolven uusimmista tuotteista todella mainion silmänympärysvoiteen, joka jättää silmänaluset niin siloisiksi, että peitevoidekin levittyy paljon paremmin. Kyseessä on kiinteytystä, silotusta ja eloisuutta silmänympärysiholle antava *360 Eye & Lip Contour -voide, joka sisältää paitsi tummuutta ja turvotusta poistavaa kofeiinia, myös probiootteja. Tämä tuote perustuu Evolven Age Smarter 360 -konseptiin, joka on kehitetty nimenomaan ikääntyvää ihoa tukemaan. Tuotteet tehoavat niin juonteisiin, pigmenttiläiskiin kuin ryppyihin. Miedosti makeahkolta tuoksuva ja nopeasti imeytyvä emulsiomainen voide on loistava myös huultenympärysiholle, jos kärsii esimerkiksi "tupakointirypyistä" huultenympärillä. Kiteyttäisin vaikutukset kolmeen sanaan: tuntuu, toimii ja näkyy.

Hintaa tuotteella on 34,90 euroa ja se on joka sentin arvoinen. Tuote *löytyy täältä.




Evolve Daily Detox Puhdistusgeeli - päivittäinen lempeä detox-puhdistus iholle


Voisin tässä lopussa yhtä lailla nostaa esiin monien tunteman *Cleansing Meltin eli vaniljaisen puhdistusbalmin, mutta koska kärsin tällä hetkellä hormonaalisesta aknesta ja epäpuhtauksista, olen joutunut laittamaan tuotteen sivuun odottamaan parempaa hetkeä, vaikka aiemmin sitä olen blogissa paljon hehkuttanutkin. Onneksi Evolvelta löytyy tuote myös normaalin, sekaihon ja rasvoittuvan ihon puhdistamiseen, nimittäin *Daily Detox -puhdistusgeeli

Normaalisti en juurikaan blogissa suosittele geelimäisiä putsareita, mutta hormonaalisen aknen myötä olen joutunut toteamaan, että maitomaiset puhdistustuotteet eivät tällä hetkellä ole paras vaihtoehto iholle, vaan öljy + geeli -kombinaatio toimii paremmin. Siksi olen nyt kokeillut erilaisia geelimäisiä tuotteita, mutta ollut tarkkana sen suhteen, että valitsen tuotteet, jotka eivät kuivata ihoa ja horjuta ihoa epätasapainoon entisestään. 

*Daily Detox on saanut House of Organicin sivuilla lähes kaikilta ostajilta 5 tähden arvostelun. Sitä kehutaan nimenomaan tuotteeksi, joka ei kuivata tai jätä kiristelevää tunnetta iholle - ja tämä on totta. Siksi mielelläni nostankin tuotteen esille. Vaikka luonnolliset papaija-entsyymit kuorivatkin hellävaraisesti ihoa, mukana on kuitenkin myös Aloeta, joka on ihoa rauhoittava ja pehmentävä. Tuote vaahtoaa maltillisesti ja jättään ihon todella raikkaan tuntuiseksi vieden mennessään meikit ja lian. Mainitsemisen arvoinen asia on myös se, että papaija on erinomainen A-vitamiinin lähde. Siksi tämä todella tekee hyvää myös akneiholle ja epäpuhtauksista kärsivälle. Kuivalle iholle suosittelisin ennemmin puhdistukseen *Evolven vaniljaista puhdistusbalmia.


Jos siis etsit sopuhintaista ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa, Evolvelta löytyy ehdottomasti kokeilemisen arvoisia tuotteita! Valikoimaan pääset tutustumaan *House of Organicin verkkokaupassa täällä.


Kuulisin mielelläni, onko teillä kokemuksia Evolvesta tai näistä tuotteista? 













1 kommentti:

  1. Mä en ole ihan kauheasti itse innostunut luonnonkosmetiikasta, mutta nämä vaikutti todella mielenkiintoisilta tuotteilta tän sun (kattavan) postauksen perusteella :) Etenkin toi hyaloronihapposeerumi ja puhdistusgeeli voisi mennä itselläkin kokeiluun! Täytyy varmaan kytistellä, jos näitä on joskus jossain tarjouksessa, niin voisi vaikka uskaltaa ostaa kokeiluun :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!