KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - KOSMOSFOLK*mainoslinkit merkitty

Aurinkoiset hellekelit hellittivät hetkeksi ja raikas sadesää tuli tilalle. Vaikka normaalisti sadekelit saattavat hieman masentaa, minua säätilan muutos ei kuitenkaan ole lannistanut - päinvastoin. Hiostavat yöt tuulettimen pauhatessa taustalla alkoivat käydä jo tukaliksi ja otin mielelläni vastaan lämpölukemien laskun. Onhan kesää vielä kuitenkin jäljellä, joten muutama sadepäivä välissä virkistää mukavasti! Vai olenko ainoa joka ajattelee näin? 

Säätila ei suinkaan ole ollut ainoa muutoksen alla oleva tekijä. Olen nimittäin kesäkuun aikana jopa haluamattani joutunut hieman pohdiskelemaan sitä, mitä elämältäni tulevaisuudessa haluan. Siihen liittyen olenkin kaikessa hiljaisuudessa kartoittanut tilannetta, toiveita ja unelmiani, samalla ymmärtäen jotain perustavanlaatuista, mutta hyvin yksinkertaista: Saadakseen elämältä sen, mitä oikeasti haluaa, täytyy pystyä pistämään itsensä etusijalle. 


Miten monesti olenkaan elämässäni tehnyt päätöksiä siltä pohjalta, että olen halunnut asettaa toisen ihmisen tarpeet etusijalle ja unohtanut itseni. Olen tehnyt sitä vuosikausia ja aina välillä havahtunut siihen, että muutama vuosi on taas mennyt ohitse - toimien tukipylväänä tai "ambulanssina", kuten jo vuosia sitten parikymppisenä asian ilmaisin. 

Tämä on näkynyt niin perhe- kuin parisuhteissa: Olen aina halunnut, että toisella on hyvä olla. Olen ollut valmis tekemään sen eteen lähes mitä tahansa - jopa liikaa. Loputtomalta tuntuvan tuen ja avun jälkeen olen kuitenkin aina lopulta joutunut myöntämään itselleni, etten voi pelastaa kaikkia enkä kaikkea - paitsi itseni. Minulla on valta vaikuttaa vain omaan tulevaisuuteeni. Sen luomisen pystyn aloittamaan uudelleen, vaikka jo tänään, jos niin haluan. 


KosmosFolk - kotimaisia korvakoruja laserleikatusta vanerista


Elämän tärkeiden oivallusten lisäksi olen tajunnut tänä kesänä myös sen, kuinka paljon rakastankaan luontoa, mökkeilyä, vehreyttä - ja korvakoruja! Eilen kerroin metsäisestä kasvohoitoelämyksestä ja tänään iloitsen korvakoruista, joissa yhdistyy ihanasti nuo minulle tärkeät teemat.  *KosmosFolkin ansiosta luonnonmaisemia voi nimittäin kantaa korvissaan vaikka kaupungin keskellä, jos niin haluaa!


KosmosFolkin upeat kukkia, niittyjä ja metsiä heijastavat korut on tehty laserleikatusta vanerista, joka on paitsi ekologinen valinta, myös keveä korvissa. KosmosFolkin valikoimasta löytyy niin nappikorvakoruja kuin riippuvia korvakoruja, joiden kuvitukseen on vangittu pala pohjoisen metsän tunnelmaa. Brändin nimikin on siltä osin sopiva, että Kosmos viittaa fyysiseen maailmaan ja maalliseen elämään, kuten multaan ja maaperään. Lisäksi sana tarkoittaa koristautumista. KosmosFolkin korut ovat siis osuvasti koristautumista luonnon teemoilla.

Kotimaiselle koivuvanerille printatut korut on suunniteltu ja valmistettu Helsingin Vallillassa ja koruja voi huoletta käyttää satoi tai paistoi - materiaali nimittäin kestää vettä ja UV-säteilyn. Toki uimaan korujen kanssa ei kannata mennä, mutta sen varmasti jokainen tietääkin. 

KosmosFolkin korujen koukut ovat ruostumatonta terästä, jota suositellaan myös Allergia- ja Astmaliiton toimesta. Ruostumaton teräs (kirurginteräs) onkin siinä mielessä yleinen materiaali, että sitä käytetään niin aterimissa, sillan kaiteissa kuin monissa muissakin paikoissa, joihin osumme huomaamattamme jatkuvasti. Usein se onkin turvallisempi valinta kuin vaikkapa korumetalliseos, johon saatetaan lisätä myös tuntemattomia aineosia. 

Omiksi suosikeiksi KosmosFolkin koruista nousivat kuvissa korvissani olevat *Vanamo-korvakorut. Pidän myös lila-vihreistä *Virna-korvakoruista. Weecosin valikoimasta bongasin lisäksi kauniit *kolmiosaiset Lemmikki-korvakorut sekä *Koivut ja näyttävät *KoivikotKoivuvanerille printatut upeat kuvat ovat valokuvaaja Paula Lehdon taidonnäyte, joka on myös KosmosFolkin kauniiden korujen takana. 

KosmosFolkin korut löytyvät monipuolisuudessaan *Weecosin valikoimasta

Instagramin puolelle on tuloillaan myös kiva koruarvonta!


Mitäs mieltä olette korujen kuvituksesta? Heräsikö ajatuksia aiheen tiimoilta muuten?1 kommentti:

  1. Erittäin kauniita korvakoruja! Hienoa että kestää myös veden sekä UV-säteilyn, ei mene huonoksi käytti niitä säässä kuin säässä. Sain juuri lahjaksi koivusta tehdyt korvakorut sisareltani, ja ne ovat olleet käytössä monena päivänä. Hienoa että päästään käyttämään materiaaleja ihanasta luonnostamme.

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!