Postaus sis. *mainoslinkkejä

Olen niitä, jotka tarttuvat mielellään kunnon tarjouksiin. Heräteostoksista olen tarkka, mutta jos kyseessä on tuote, jota olen käyttänyt jo pitkään, ostan mieluusti sitä alennushinnalla toisen kappaleen varastoon tai toisen sävyn rinnalle. Ihan yhtä lailla, jos huomaan, että jotain tuotetta on paljon hehkutettu, tartun tarjoukseen suuremmalla todennäköisyydellä. Tämä siksi, että alennushintainen hankinta ei harmita yhtä paljon, jos tuote ei olekaan aivan odotusten arvoinen. 

Koska pyrin blogissa tuomaan esille juuri niitä toimivimpia ja parhaimpia tuotteita, joita voin käsi sydämellä suositella, vinkkaan tässä postauksesta kahdesta luonnonkosmetiikan meikkituotteesta, jotka on saatavilla *Jolien hulppeasta Super Summer Salesta. Tarjoukset ovat voimassa enää sunnuntaille 5.7. saakka, joten jos etsit joko kestävää huulipunaa tai täydellisen sävyistä voidemaista poskipunaa - tai kutina kokeilemisesta yltyy tarpeeksi suureksi - suosittelen enemmän kuin lämmöllä tarttumaan tarjouksiin. 
All Tigers Liquid Lipstick - kestävä luonnonkosmetiikan huulipuna


Jo kesäkuun alussa intoilin *All Tigersin luonnollisista ja vegaanisista nestemäisistä huulipunista (postaus täällä), jotka löivät alusta alkaen ällikällä. En ole koskaan aiemmin törmännyt luonnonkosmetiikan markkinoilla näin pigmenttisiin ja pysyviin huulipuniin - normikosmetiikassa kylläkin. On edelleen ihme, että jopa 82-100% luonnollisia aineosia sisältävä nestemäinen puna pysyy hievahtamatta huulilla, vaikka söisi salaattia runsaan oliiviöljyn kera. Se ei myöskään juodessa jätä jälkiä lasin reunaan.

Huipputason punien koostumus on tosiaan hieman vahamaista, mutta levityksestä se ei tee hankalaa. Jollain tapaa koostumus kuitenkin onnistuu myös olemaan tarpeeksi sulava, että sen pystyy vaivattomasti levittämään myös kuiville huulille ja silti se näyttää hyvältä. Suosittelen taputtelua sormin tai siveltimellä. Hylsystä punaa tulee helposti liikaa, joten kannattaa pyyhkäistä ylimääräinen takaisin putkiloon. 
All Tigersin vegaanisten huulipunien normaalihinta on 25 euron luokkaa, mutta sunnuntaihin saakka *Jolien alessa punista säästää noin 5€ lopullisen hinnan jäädessä 20 euron paikkeille. Se on todella hyvä hinta näin huipputason punasta, joka oikeasti myös kestää käytössä pitkään. Yllä olevan kuvan sävyistä alennuksessa on jäljellä vielä ainakin keskimmäistä eli *Fuchsiaa, josta itse pidän kovasti. Muistutettakoon myös, että jokainen All Tigers -tuoteosto on samalla uhanalaisten tiikerien suojelua, sillä osa tuotteiden tuotosta ohjataan hyvään tarkoitukseen. Kerrankin huulipunan ostosta voi siis oikeasti tuntea hyvää mieltä monellakin tapaa! 

Nui Cream Blush - täydellinen luonnonkosmetiikan voidemainen poskipuna


Kun kesäkuussa esittelin blogissa useampia tuotteita turkoosi-kultaiseen kesämeikkiin (postaus täällä), joukossa oli *Nui Cosmeticsin voidemainen poskipuna sävyssä Pititi. Olin jo silloin ihastunut tuotteeseen sen täydellisen sävyn ja ihanan vaniljaisen tuoksun ansiosta, mutta kuka olisi arvannut, etten ole viimeiseen kolmeen viikkoon muuta poskipunaa käyttänytkään? 

Nuin monitoimipuikko on kuin onkin kirinyt suosikkieni joukkoon, ja tässä kohtaa uskallan jo sanoa, että se on yksi parhaista voidemaisista poskipunista, joita olen koskaan kokeillut - ja vielä täysin luonnonkosmetiikkaa! Marjainen Pititi on vieläpä sävyltään niin täydellinen, että kuten jo kesäkuussa sanoin, uskallan suositella sävyä melkeinpä kaikille. Se on todella luonnollinen ja antaa juuri sellaisen lopputuloksen, mitä moni poskipunaa arastelevakin varmasti tavoittelee: luonnollista eläväisyyttä ja raikkautta kokonaisilmeeseen. Puikkoa voi käyttää myös huulipunana - ja jopa luomivärinä! Jos siis yhtään mielit voidemaista poskipunaa meikkipussiisi, Pititi-sävy löytyy *alennuksesta täältä


Jolien Super Summer Sale on voimassa sunnuntaille 5.7.2020 saakka:

PS. Kurkkaa myös eilen julkaisemani postaus huipputehokkaasta hyaluronihapposeerumista, sillä myös siitä löytyy Jolien Summer Salessa *10ml pullo reilulla 11 eurolla


Oletko sinä tehnyt alelöytöjä tänä kesänä? Onko jompikumpi näistä tuotteista jo tuttu? 


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!