KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BIODELLY


*mainoslinkit merkitty

Wau, sulla on mageet silmät, totesi juuri täysi-ikäistyneen oloinen poika minulle satunnaisena ohikulkijana reilut 10 vuotta sitten. Oli kesä 2009, ylitin tietä Helsingin keskustassa ja olin juuri innostunut turkoosista silmämeikistä. Olin tuolloin parikymppinen.

Kauan siinä meni, mutta nyt turkoosi on jälleen palannut elämääni - ja tällä kertaa täydellinen sävy on löytynyt luonnonkosmetiikan parista. Vaikka kesällä nautinkin meikittömistä päivistä ja mahdollisimman luonnollisesta lookista, on minusta ihanaa inspiroitua loihtimaan kasvoille myös kesämeikkejä ja kokeilla jotain erilaista.

Tämä meikki syntyikin *Biodellyn Lupa olla luonnollinen -kesäkampanjan hengessä turkoosin ja kullan yhdistelmästä. Lookin täydensi *&OtherStories -verkkokaupasta tilattu puuvillamekko ja suomalaisen suunnittelijan Miia Halmesmaan pr-lahjana saadut korvakorut, jotka löytää myös *Weecosin valikoimasta. Kynsilakka on Avrilin ja sen löytää Biodellyn valikoimasta *täältä.






Nui Cosmeticsin ekologiset ja ihastuttavat luomivärit kartonkipakkauksissaan


Saksalaiselta Nui Cosmetics -sarjalta löytyy *yksi luonnonkosmetiikan parhaista meikkivoiteista, jonka listasin blogissa jo vuonna 2017 parhaisiin meikkituotteisiin. Sittemmin olen kirjoittanut tuosta meikkivoiteesta blogissa useampaan otteeseen, muun muassa tässä postauksessa. Tuolloin sarjan valikoima oli paljon suppeampi, mutta hiljattain se on täydentynyt aivan upeilla luomiväreillä, joita löytyy jopa 18 eri sävyssä. 

Nuin *Pressed Eyeshadow -luomivärit on pakattu ekologisuus edellä, kekseliäisyyttä kuitenkaan unohtamatta. Vaikka kartonkipakkaus saattaa vaikuttaa vaatimattomalta, tuo helmiäishohde siihen kauniin viimeistelyn. Pakkauksen avausmekanismi on myös jotain tavallisuudesta poikkeavaa: sormea liu'utetaan paketin takaosaa pitkin, jolloin luomivärinappi työntyy kätevästi ulos kolostaan. 

Tykkään näistä pakkauksista yllättävän paljon, vaikka ne yksinkertaisia ovatkin. Mutta kuten sanotaan, joskus yksinkertainen on kaunista. Kartonkipakkaus saa pisteet myös siitä, että pakkaus ja sisällä oleva luomiväri pysyy ehjänä, vaikka se tipahtaisikin vahingossa lattialle. Liian monta kertaa olen menettänyt lempiluomivärini liian aikaisin, mutta näiden kanssa ei ole samaa pelkoa. 

Myös sävyt yllättävät pigmenttisyydellään varsin positiivisesti. Näistä irtoaa väriä helposti ja häivytys luomella on helppoa. Uskallan jo nyt väittää, että Nuin hohtavan turkoosi 11 Hana on yksi kesän kauneimmista sävyistä - ainakin itselleni. Myös kimmeltävää vanhaa kultaa (10 Kumara) on vaikea vastustaa. Syvänvihreässä 12 Kanuka -sävyssä hohtoa on selkeästi maltillisemmin ja sävy vaikuttaa melkein jopa matalta, vaikka ei sitä täysin olekaan. 

Luomivärit löytää *Biodellystä täältä ja niiden yksittäishinta on 21,50 euroa. 






Zuii Organic Satin Lip Colour & kesämeikkiin täydellisesti sointuva Blitz


Turkoosin silmämeikin pariksi sopii hyvin raikas pinkki huulille. Zuiin huulipunia olen kehunut aiemminkin (esimerkiksi tässä postauksessa), mutta *Satin Lip Colour oli itselleni uutta, vaikka nestemäiset huulipunat ovat aina kuuluneet Zuiin pysyvään valikoimaan. Enkä muuten yhtään ihmettele miksi näitä niin paljon kehutaan, sillä koostumukseen on osattu yhdistää huulikiillon ja -punan parhaat puolet: kiiltoa on yhtä lailla kuin huulikiillossa, mutta pigmenttiä ja pysyvyyttä kuin huulipunassa.

Huulillani oleva Blitz on aivan täydellinen karkkimainen pinkki sävy kesään. Se myös hoitaa huulia, sillä raaka-ainelistan aloittaa sheavoi ja sitä jatkaa jatkaa ruusun siemenöljy, kameliaöljy ja Aloe vera - unohtamatta C- ja E- vitamiineja. Zuiin tuotteet ovat 100% luonnollisia ja luomuprosenteiltaankin korkeita, sillä jopa Satin Lip Colour on 96% luomua. Sarja on myös Halal-sertifioitu ja sillä on Cruelty Free- ja Vegan Friendly -statukset.

Zuii Organic Satin Lip Colour -huulipunien värivalikoiman löytää *Biodellystä täältä.






Nui Cosmetics Cream Blush - luonnollinen ja vegaaninen voidemainen poskipuna


Kesämeikissäkään ei ole syytä unohtaa poskipunaa, joka tuo sen kaivatun eläväisyyden kasvoille. Itse olen uudelleen innostunut voidemaisista poskipunista muutaman vuoden tauon jälkeen. Muistaakseni liityin voidemaisten poskipunien villitykseen 2015, mutta pari vuotta sitten siirryin takaisin suosimaan puuterimaisia versioita. Nyt olen taas voidemaisten tiimissä, sillä olen löytänyt pari todella mainiota luonnonkosmetiikan voidemaista poskipunaa.

Toinen uusista suosikeistani tulee Nuilta. Vegaanisen puikkopunan sävyä Pititi uskaltaisin suositella melkeinpä kaikille, sillä se on todella luonnollinen: sopivasti marjainen, mutta ei kuitenkaan liian intensiivinen, vaan tuo kasvoille juuri sitä luonnollista raikkautta, mitä poskipunalla on tarkoitus saadakin. Yllä olevassa lähikuvassa sävy ehkä hieman erottuu poskillani, vaikka kuvien valot ja varjot sitä reippaasti syövätkin.

Ennen levitin voidemaisen poskipunan sormilla, mutta nyt olen käyttää pientä tiheäharjaksista poskipunasivellintä, jolla voidemaisen punan saa kivasti töpöteltyä poskille. Sormillakin levitys toki onnistuu, mutta siveltimellä olen itse saanut lopputuloksesta varmemmin vieläkin tasaisemman, varsinkin, jos ihossa on epätasaisuutta. 

Nuin puikko muuten tuoksuu aivan ihanalta! Puikkoa voi käyttää poskien lisäksi myös huulilla tai vaikka luomivärinä. Ruusuinen Pititi-sävy on yksi neljästä vegaanisesta sävystä. Valikoiman löydät *Biodellystä täältä







Helppokäyttöinen hohdevoide kasvoille - Zuii Organic Luminising Creme


*Zuiin hohdevoiteesta vinkkasin ensi kertaa jo syksyllä 2018, jolloin tuote oli juuri tullut valikoimaan. Tässä on nimittäin hintalaatu-suhteeltaan todella mainio tuote kesämeikkiin - ja miksei ihan vuoden ympäri tuomaan hehkua kasvoille! Iholle kauniisti sulautuvaa hohdevoidetta voi hyödyntää myös dekolteella, sillä pullokin on riittoisa 80ml.

Voide on täydellinen korostamaan jo ruskettunutta ihoa tai tuomaan kevyttä tervettä sävyä vaaleammalle iholle. Sitä voi hyvin sekoittaa myös meikkivoiteen sekaan tipan tai kaksi. Hohdevoiteen pohja koostuu kosteuttavasta bambumehusta, joten kyseessä on samalla ihoa hoitava tuote eikä pelkästään meikkituote. Tämä tosin päätee kaikissa Zuiin tuotteissa, jotka on valmistettu meikkejä myöten kukkaisuutteista.

PS. Hohdevoide toimii loistavasti myös kesäsäärillä! Biodellyn valikoimasta *tuote löytyy täältä.


Biodellyn Lupa olla luonnollinen -kesäkampanja 11.6.-14.6.2020


Biodellyllä käynnistyi eilen paljousale osana Lupa olla luonnollinen -kesäkampanjaa. Tämä tarkoittaa sitä, että mitä suurempi on tilauksesi loppusumma, sitä enemmän saat alennusta. Jos oikein innostuu kaappiaan täydentämään, voi parhaassa tapauksessa saada kaikista tuotteista jopa lähes 35% alen eli hulppeat -100€ tilauksen loppusummasta.

Kesäkampanjan koodit ja alennukset ovat seuraavat:


Osta 50€, saat -5€ koodilla AUNATUREL50
Osta 70€, saat -10€ koodilla AUNATUREL70
Osta 100€, saat -20€ koodilla AUNATUREL100
Osta 150€, saat -35€ koodilla AUNATUREL150
Osta 200€, saat -55€ koodilla AUNATUREL200
Osta 300€, saat -100€ koodilla AUNATUREL300


Alennuskoodit ovat voimassa 14.6.2020 saakka. Biodellyyn pääset tästä.


Mitäs sanotte turkooseista sävyistä silmämeikissä? Kolahtiko jokin postauksen tuotteista erityisesti?











2 kommenttia:

  1. Ihania sävyjä, minä iskin silmäni Kanukaan ;) oot ihana ja hurrrjan kaunis, voisin ottaa itselleni sun kulmakarvat, ne on ihan täydelliset mun makuun <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis kyllä sydän sykähti, kun luin sun kommentin - ihanasti sanottu... Kiitos <3 Sitä niin toivoisi, että voisi nähdä itsensä muiden silmin, kun aina tuijottelee vain niitä "epäkohtia".

      Ps. Oon kyllä ollut aika kulmakarva-neurootikko teini-iästä asti, se olisi postausaihe ihan omanaan :D

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!