KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - VERKKOKAUPPA SUSSIE


Olen tänä vuonna innostunut entistä enemmän kotimaisista koruista. Oikeastaan innostukseni puhkesi kukkaan jo viime vuonna, kun näyttävien korujen suosio alkoi näkyä myös katukuvassa. Katseeni alkoi osua yhden jos toisenkin vastaantulijan korviin, joissa näkyi mitä upeampia korvakoruja. Parasta oli, kun valkeni, miten moni olikaan suosinut kotimaisia brändejä, joiden korut valmistetaan käsityönä meillä Suomessa.

Haastavan koronakevään jälkeen on entistä suurempi ilo suosia kotimaista - myös koruissa. Jos minulta kysytään, kotimaiset korusuunnittelijat ansaitsevat kaiken huomion. Siksi olenkin täällä blogin kotimaisten korujen osiossa tuonut esille niitä korusuunnittelijoita ja brändejä, jotka vetoavat omaan makuuni ja joissa on jotain niin uniikkia, että se on ansainnut päästä blogiin esille.
Kotimaisten käsintehtyjen korvakorujen verkkokauppa Sussie


Netti on pullollaan kotimaisia koruja, mutta miten kätevää onkaan, jos voi suunnata yhteen osoitteeseen ja löytää useamman brändin niin sanotusti saman katon alta. Messut ovat siitä mukavia, että sieltä löytää useampia korusuunnittelijoita vieri vierestä, mutta netissä voi joutua seikkailemaan monilla eri sivustoilla. Ilokseni törmäsin kuitenkin keväällä verkkokauppaan, joka tarjoaa mahdollisuuden selata ja tilata kotimaisia koruja yhdeltä ja samalta sivustolta. Tämä suloinen verkkokauppa on nimeltään Sussie.

Sussie on syntynyt innostuksesta koruihin. Kotimaisia ekologisia tuotteita tarjoava verkkokauppa keskittyy suurelta osin juurikin koruihin ja on koonnut kauneimmat kotimaiset korut kätevästi samalle sivustolle. Sussielle tärkeintä on kotimaisuuden lisäksi se, että brändit ovat myös vastuullisia toiminnassaan. Tästä syystä jokaisen valikoimaan otetun tuotteen valmistaja ja raaka-aineet ovat tarkasti tiedossa. Tehdessään ostoksia Sussielta voi siis olla varma siitä, että ostokset ovat paitsi ekologisia myös eettisiä valintoja. 
Vaikka olen ollut korvakorujen ystävä siitä saakka, kun sain reiät korviini 6-vuotiaana (ja Geisha-patukan äidiltä palkinnoksi oltuani "urhea tyttö"), kovin isoja korvakoruja en ole koskaan aiemmin käyttänyt. Riippuvista korvakoruista olen aina tykännyt, mutta painavista en koskaan. Kotimaisten korujen valikoimasta olen kuitenkin ilokseni löytänyt monia sellaisia koruja, jotka ovat keveitä korvissa. Siksi niiden kokokaan ei häiritse, koska välillä koruja ei edes huomaa, kunnes näkee itsestään vilauksen peilistä tai joku tulee kysyneeksi mistä korut on ostettu.

Innostun joka kevät ja kesä kukkakuoseista ja siksi Sussien monipuolisesta valikoimasta kiinnitin huomioni etenkin useisiin kivoihin kukkakorviksiin, kuten esimerkiksi näihin Leinikki-korvakorvakoruihin, näyttäviin Floral-korvakoruihin tai kuvissa ylläni oleviin upeisiin Siru Collectionin Rose-korviksiin. Ne inspiroivat minua sipaisemaan korallinpunaista huuliin ja metsänvihreää luomille. Vihreä maksimekko on ainakin 5 vuoden takainen vanha ostos, mutta edelleen yhtä ihana päällä.

Jos siis etsit kauniita kotimaisia koruja kesään itsellesi tai lahjaksi, käypä kurkkaamassa Sussien valikoima. Korujen lisäksi valikoimasta löytyy myös mm. kestovanulaput

Instagram-arvonta: Voita valitsemasi korvakorut Sussien valikoimasta!


Saan lisäksi arpoa yhteistyössä verkkokauppa Sussien kanssa yhdelle onnekkaalle blogini seuraajalle valitsemansa suosikkikorvakorut Sussien valikoimasta! Liityhän siis seuraajaksi myös Instagramissa ja osallistu arvontaan täällä.

Instagram Storiesin puolella tulen esittelemään myös toiset korvakorut ylläni!


Mitä mieltä olette näistä ruusuisista korvakoruista? Innostavatko kotimaiset korut?2 kommenttia:

 1. Aivan upeat korvakorut! Kyllä Suomessa on aivan mahtavia taitajia käsityörintamallakin.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Samaa mietin useasti itsekin, että kyllä meiltä Suomestakin löytyy monenlaisia taitajia! Ihanaa, kun voi hyvällä mielellä suosia kotimaista. Kivaa alkavaa viikonloppua sinne! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!