KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - SABORA PHARMA


Vielä muutama vuosi sitten, kun joku vieressäni sattui mainitsemaan allergiaoireistaan, minä olin se osaa ottava puoli. Yritin kuvitella, miten ikäviä allergiaoireet keväisin ovat ja olla myötätuntoinen. Samaan aikaan kärsin itse silmien jatkuvasta vuotamisesta, nenän tukkoisuudesta ja väsymyksestä. Olin kuitenkin niin tottunut näihin samaisiin oireisiin joka ainoa kevät, etten edes tajunnut niiden olevan merkkejä siitepölyallergiasta: vuotavat, kutisevat silmät, vuotava nenä tai nenän tukkoisuus ja sitten vielä väsymys. 
Siitepölyallergiaa vai flunssaa?


Siitepölyallergian ja flunssan oireet ovat usein todella samankaltaisia, joten allergian sekoittaminen flunssan oireisiin on yllättävän yleistä. Itse kyseenalaistin oireeni ensimmäistä kertaa vasta viime keväänä. Olin aina ajatellut, että satun nyt vain olemaan keväisin aina väsynyt ja silmäni vuotavat, koska olen jotenkin herkkäsilmäinen. Nenä on tukossa ilmasta johtuen ja nuha on vain kevätflunssaa, eikä sille voi mitään. Mutta jos oireet joka kevät toistuvat ja ovat aina samanlaiset, eivät ne välttämättä olekaan pelkkää sattumaa. 

Selkein ero flunssan ja siitepölyallergiaoireiden välillä on juurikin silmäoireet, sillä flunssaan eivät kuulu ärtyneet, kutisevat tai punoittavat silmät. Voimakkaimmin allergiaoireista kärsivillä silmät saattavat jopa turvota kunnolla. Itselläni oireet ovat olleet lievempiä ja lähinnä silmien vuotamista ja kutinaa. En sanoisi silti sitäkään mukavaksi, kun silmät vuotavat joka hetki.

Myös siitepölyallergian ja ainaisen väsymyksen yhteyttä voi olla vaikea huomata, sillä kukapa meistä ei välillä olisi väsynyt ja stressaantunut. Kun oireita alkaa kuitenkin summailla yhteen ja niihin lisää vielä tukkoisen tai vuotavan nenän, alkaa arjen matematiikka tuottaa tulosta, joka vihjaa vahvasti allergiaan. 
AllerVex siitepölyallergian oireita helpottamaan


Kokeilin jo viime keväänä ensimmäistä kertaa kversetiiniä sisältävää valmistetta oireisiini. Yllättäen huomasinkin, että siitä oli apua ja se helpotti oireita jo muutamissa päivissä. Tänä keväänä en siis aikaillut, vaan tartuin heti apteekista saataviin uusii AllerVex -tuotteisiin, kun niitä minulle suositeltiin.

Käytössäni ovat nyt olleet AllerVex silmäsuihke sekä AllerVex tabletit. Kostettavia silmäsuihkeita käytän yleensä muutenkin, joten AllerVex silmäsuihke on ollut helppo vaihdokas perinteisen suihkeen tilalle. Sen lisäksi, että steriili suihke lievittää silmien ärsytystä ja punoitusta, se toimii myös silmiä voitelevana suihkeena, mitä todella tarvitsen päivittäisen näyttöpäätteen tuijottelun vuoksi. Suihke siis kosteuttaa ja virkistää, joten se on erinomainen myös kuivista silmistä kärsivälle. Samalla se lisää kyynelkalvon tasapainoa, johon allergeenien lisäksi vaikuttavat myös ilmastointi ja altistuminen tuulelle, pölylle tai saasteille. 

AllerVex suihke sisältää silmien ärsytysoireita lievittävän perillan lisäksi myös liposomeja ja natriumhyaluronaattia. Se soveltuu allergisen sidekalvontulehduksen hoidon tueksi ja toimii tukena myös antihistamiinihoidossa. Suihke on siis paitsi monivaikutteinen ja toimiva, myös helppo annostella: silmät kiinni ja suihkautus luomille! 
Silmäsuihkeen lisäksi olen turvautunut myös AllerVex tabletteihin. Ne nimittäin sisältävät kversetiiniä, jonka jo viime keväänä totesin toimivaksi omiin oireisiini. Kversetiini on luonnollinen antihistamiini ja tunnetaan voimakkaana antioksidanttina. Ravinnossa hyviä kversetiinin lähteitä ovat esimerkiksi tomaatti (erityisesti luomut), kvinoa, punaiset omenat kuorineen ja sipuleista etenkin punasipuli.  Myös puolukat ja karpalot sisältävät kversetiiniä. AllerVex tablettien sisältämä kversetiini on Japanin pagodipuun kukinnoista saatava flavonoidi.

Kversetiinin lisäksi AllerVex sisältää elimistön luonnollista puolustuskykyä tukevaa perilla frutescens -kasvista saatavaa perillaa (jota löytyy myös silmäsuihkeesta) sekä D3-vitamiinia, joka puolestaan edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Käyttösuositus on 1 tabletti päivässä aterian yhteydessä. Tabletin rakenteen ansiosta aineosat vapautuvat kontrolloidusti. Tuote sopii myös yli 3-vuotiaille lapsille siitä lähtien, kun nieleminen onnistuu. Tablettia ei siis saa murskata.

Tuotteet ovat saatavilla apteekeista. Kumpikaan tuotteista, suihke tai tabletit, eivät sisällä eläinperäisiä aineosia. Katso lisää tietoa ja kokemuksia AllerVexin sivuilta.

Onko muita allergiaoireista kärsiviä? Oletko kokeillut oireita helpottavia valmisteita?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!