KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - L-BEAUTY


Kosmetologin tekemät laitehoidot ovat hyvä tapa täydentää ihonhoitoa. Etenkin jos ihossa on selkeästi jokin ongelma, kuten pigmenttihäiriöt, akne tai couperosa, voi kosmetologin laitehoidon avulla päästä kunnon harppauksen eteenpäin verrattuna siihen, että yrittäisi itse hoitaa samaa ongelmaa kotona viikko- tai jopa kuukausitolkulla. Eron huomaa toki myös, jos iho kärsii sameudesta, väsymyksestä tai ihan vain ikääntymisen merkeistä. Silloinkin kosmetologin tekemän laitehoidon jälkeen huomaa usein jo yhdellä kertaa selkeän eron.

Yleisimpiä ja tutuimpia kosmetologin tarjoamista laitehoidoista ovat varmasti monelle tutut ultraäänipuhdistus tai vaikkapa timanttihionta. Molemmat hoidot ovat ihoa syväpuhdistavia ja eräänlaisia mekaanisia kuorintoja, joista ultraäänipuhdistus on ehdottomasti hellävaraisempi. Vuosien varrella molempia kokeilleena olen todennut kummankin olevan toimiva, joskin timanttihionta on omasta mielestäni vieläkin tehokkaampi esimerkiksi epätasaiselle ihonsävylle tai aknearville. Nyt pääsin kuitenkin yhteistyön tiimoilta testaamaan uutta Hydrogen-laitehoitoa L-Beauty-kauneushoitolassa ja voin kertoa, että se peittoaa sekä ultraäänihoidon että timanttihionnan mennen tullen! 

Hydrogen laitehoito syväpuhdistaa tehokkaasti ihon puhtaan veden voimin


Hydrogen on uusi - ja itse asiassa ensimmäinen - ihonhoitolaite, joka poistaa myrkkyjä ihosta pintaa syvemmältä ja käyttää puhdistukseen vain ja ainoastaan puhdasta vettä. Tämän vuoksi hoitoa voidaan suositella melkeinpä jokaiselle ihotyypille toisin kuin useita muita laitehoitoja, joissa monesti on rajoitteita esimerkiksi herkkäihoisten kohdalla. Hydrogen -laitekasvohoidosta on siis hyötyä niin kuivalle, ryppyiselle, elottomalle kuin herkälle ja ohuelle ihollekin. Yhtä lailla siitä hyötyy couperosaiho, arvista kärsivä tai iho, jossa on laajentuneet ihohuokoset. Hoito voidaan tehdä myös iholle, jolle normaalisti kemialliset ja mekaaniset kuorinnat eivät sovi. Sillä toisin kuin esimerkiksi HydraFacial -hoidossa, Hydrogen -hoidossa ei käytetä happoja. Hoito toteutetaan pelkän puhtaan veden avulla. Siksi iho ei ole ollenkaan herkkänä hoidon jälkeen - päinvastoin! 

Menetelmä on siis turvallinen ja iholle lempeä, mutta silti tehokas. Nuo kolme kriteeriä yhdistän ainakin itse mielelläni laitehoitoihin, sillä ihan mitä tahansa hoitoa en menisi iholleni testaamaan. Täytyy myös muistaa, että kosmetologien tekemät hoidot painivat eri sarjassa ihotautilääkärien tekemien hoitojen kanssa. Tästä esimerkkinä laserhoidot, jotka ihotautilääkärien toteuttamana ovat iholle monesti paljon rajumpia, koska laitteet ovat lääkinnälliseen tarkoitukseen ja siten paljon tehokkaampia. Hydrogen -hoitolaite on siis puhtaasti kosmeettinen laite. 


Millainen on Hydrogen-hoito?


Hydrogen-hoito sisältää neljä steppiä, jotka tehdään järjestyksessä. Ensimmäisellä kierroksella laitteella käsitellään koko kasvot ja puhdistetaan ihon uloin kerros. Toisella kierroksella keskitytään t-alueelle. Kolmas kierros puhdistaa ihohuokoset mustapäistä, talista ja ilmansaasteista. Kaikki kierrokset ovat täysin kivuttomia ja tuntuvat iholla miellyttäviltä. Tuntuu siltä kuin ihoa imuroitaisiin kevyesti pienellä imurilla, joka samalla "kurlauttelee" vettä melkein kuin hammaspesun päätteeksi. Laite on hyvin pieni ja siro, joten sillä käsitellään pieni alue kerrallaan.

Neljäs kierros on se, mikä tekee Hydrogenistä erityisen laitteena. Sen aikana iho syväpuhdistetaan laitteen itsensä tuottamalla kylläistetyllä vetyvedellä. Koska vetymolekyylin koko on äärimmäisen pieni, se pääsee solun sisään ja kykenee hajottamaan siellä olevia vapaita happiradikaaleja. Ihon ikääntymisen merkkien hidastamisen kannalta tämä on todella merkittävä seikka, ja onkin juuri se asia, jossa Hydrogen erottuu kilpailijoistaan. 
Vapaat radikaalit ovat ikäänkuin kaduilla mellastavia pikkurikollisia, jotka aiheuttavat ympäristössään ongelmia sen minkä kerkeävät. Ne yrittävät kasvattaa jengiään houkuttelemalla hyviksiä liittymään pahisten joukkoon, jotta saisivat aikaan lisää tuhoa. Tällä kepeän arkisella esimerkillä yritän havainnollistaa sitä, että vapaat radikaalit ovat niitä sinkoilevia soluja, jotka aiheuttavat iholle hallaa, yrittävät vahingoittaa sitä ja kaapata itselleen ihon terveitä soluja. Kun ne onnistuvat aikeissaan ja saavat kaapatuksi terveen solun, jää jäljelle pariton solu, joka puolestaan alkaa voida huonosti ja liittyy ongelmakerhoon aiheuttamaan muiden vapaiden radikaalien kanssa ongelmia. Kierre on siis valmis. Kesän lähestyessä lienee hyvänä esimerkkinä mainita myös se, että liiallinen auringonotto käynnistää oikean vapaiden radikaalien komppanian - ilmansaasteiden, tupakoinnin ja muun lisäksi.

Kuten olen blogissa aiemmin kertonut, oman ihoni suurin ongelma on e-pillerien jättämisen jälkeen ollut hormonaalinen akne. Se on levittäytynyt leuan, kaulan ja poskien alaosaan niin raivoisana, että vasta kun näkee valokuvamateriaalia, uskoo, että kyse ei todella ole mistään yhdestä tai kahdesta patista, vaan kymmenistä tukkeumista, jotka tuntuvat leukaperissä röhelönä. Sen lisäksi ihossa on myös isompia patteja, joita ilmaantuu säännöllisesti röhelön joukkoon. Olen kokenut ihoni vuoksi oloni usein sanalla sanoen rumaksi, vaikka tiedän, että niin ei saisi sanoa. Olo on kuitenkin välillä ollut aika toivoton, vaikka tiedän, että puoli vuotta pillerien jättämisen jälkeen iho kunto onkin jo menossa parempaan suuntaan. Olkapäät ja selkä näyttää kuitenkin tällä hetkellä siltä kuin kärsisin vesirokosta, mutta se onkin sitten asia erikseen. 
Oli kuitenkin mielenkiintoista testata Hydrogen -hoitoa juuri siksi, että halusin nähdä, miten hyvin se puhdistaa tukkeutunutta akneihoa ja miltä iho näyttää hoidon jälkeen. Jo hoitopedillä maatessani kasvojen "imurointi" loi aikaan toiveikkuutta siitä, että laite veisi tukkeumat mennessään. Noh, sanomattakin selvää, että mikään sellainen ihmelaite ei ole kyseessä, että yhdellä kerralla ihosta tulisi täysin sileä ja näpytön. 

Jotain laite kuitenkin teki. Ihosta tuli nimittäin välittömästi niin puhtaan ja kirkkaan oloinen, että puhtaus oikein "tuntui". Ihon kuulto oli myös uskomaton. Parasta oli kuitenkin se, mitä alkoi tapahtua seuraavana päivänä hoidon jälkeen: osa sotatantereen näppylöistä iski pintaan kuin valmiina viimeiseen taisteluun, toiset sitä vastoin vetäytyivät ja luovuttivat. Jopa aknesta aiheutuneet arvet näyttivät paljon vaaleammilta ja ihonväri tasaisemmalta. Tuntui vähän kuin ihollekin olisi vihdoin tullut kevät. Talven harmaus oli yhtäkkiä tiessään, kun "kevätsiivous" oli tehty.
Kuten moni muukin laitehoito, parhaiten Hydrogen toimii sarjahoitona, mutta kuten itse totesin, jo yksi kerta tuo iholle selkeän eron. Varsinkin vuodenaikojen vaihtuessa kun iho kaipaa kunnon syväpuhdistusta, Hydrogen on siihen varsin toimiva vaihtoehto. Hoidon jälkeen iho ei punoita tippaakaan. Meikata ja saunoa voi heti, eikä mitään muitakaan rajoitteita ole, toisin kuin muissa laitehoidoissa saattaa olla.


Hydrogen-hoito -50% avajaistarjouksena L-Beauty kauneushoitolassa


L-Beauty kauneushoitola on juuri muuttanut uusiin viihtyisiin tiloihin Helsingin Kaisaniemenkadulle. Rautatientorilta matkaa on 200 metriä, jonka kävelee muutamassa minuutissa. Kaisaniemen metroasemalta matkaa on vieläkin vähemmän. Sijainniltaan hoitola on siis loistava etenkin julkisilla liikkuvalle, vaikka itsekin asun kauempana keskustasta Vantaan puolella.

Avajaisten kunniaksi L-Beauty tarjoaa Hydrogen-laitehoidon huikeaan hintaan, nimittäin 50% alennuksen jälkeen hoidolle jää hintaa vain 60 euroa. Avajaistarjouksen voi hyödyntää toukokuun loppuun saakka, mutta parasta on se, että jos ei vallitsevan tilanteen vuoksi halua mennä hoitoon samantien, voi lahjakortin käyttää 6kk ostopäivästä eli vaikka vasta syksyllä! Mikäli siis asut pääkaupunkiseudulla tai olet tulossa tännepäin, suosittelen ehdottomasti hyödyntämään supertarjouksen, jos hoito vähääkään kiinnostaa. 50% alennus on nimittäin jo todella tuntuva! Lahjakortti on tottakai ihana idea myös äitienpäiväksi, ja samalla tukee pienyrittäjää. 

L-Beauty toimii maahantuojana myös Eco Minerals -mineraalimeikkisarjalle, jolta itse totesin viime vuonna löytyvän parhaan mineraalimeikkipohjan kautta aikojen (postaus täällä). Pohja on edelleen minulla käytössä ja onkin tässä hormonaalisen aknen keskellä ollut oikea pelastus. Lopputulos on nimittäin todella peittävä ja kestävä, mutta niin luonnollinen - kuin oma iho. 

L-Beauty tarjoaa nyt kaikkiin yli 40 euron arvoisiin Eco Minerals -tilauksiin kaupan päälle yhden ilmaisen lahjatuotteen, joka on kaikille soveltuva Eco Minerals-tuote. Lahjan saat tilauksen yhteydessä automaattisesti. Myös postikulut ovat ilmaiset yli 40 euron tilauksessa.

Eco Minerals -valikoiman Eco Mineralsin omasta verkkokaupasta
Hydrogen-hoidosta voit lukea lisää täältä


Millaisia kokemuksia teillä on kosmetologin laitehoidoista? Oletteko käyneet ja jos olette, niin millaisissa?
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!