Tuotteet pr-näytteitä / postaus sis. *mainoslinkkejä

Tervetuloa toukokuu! Rauhallinen vappu on takanapäin, ulkoa kuuluu lintujen pirteä sirkutus ja aurinko paistaa. Lämpötilatkin alkavat olla pääkaupunkiseudulla kohta jo sitä luokkaa, että takin voi jättää kotiin ja vetäistä sen sijaan kevyemmän neuletakin päälle. Olo on kumman odottavainen ja positiivinen. Ja niinhän sitä sanotaan, että kun odottaa hyvää, sitä myös saa!

Vaikka viimeiset viikot on menty omaehtoisessa kotikaranteenissa ylimääräistä liikkumista välttäen, voin kertoa, että viime päivinä kaikki kevään raikkaat meikkisävyt ovat kummasti alkaneet kutsumaan omaa nimeäni. Sitä kai se liika kotosalla oleminen teettää. Siinä missä normaalisti nautin siitä, kun kotona ei tarvitse laittautua ja saa olla rennommissa vaatteissa, nyt olen alkanut kaipaamaan sitä, että olisi syy laittaa hiuksia ja meikata. Niinpä keksin sellaisen itse: minä. Olen viime päivinä kihartanut hiuksia omaksi ilokseni tai meikannut ihan vain, koska on siltä tuntunut. Aiemmin tällainen ei olisi tullut kuuloonkaan, koska nautinto on nimenomaan ollut se, kun EI ole tarvinnut laittautua. Mutta ajat muuttuvat, miksi emme mekin.


IsaDora Spring Makeup 2020 - koralliset huulipunasävyt kevääseen


IsaDoran tämän kevään kokoelma pursuaa heleitä värejä ja juuri sitä positiivisuutta, mitä tässä poikkeuksellisen kevään aikana onkin kaivattu! Silmämeikin väreistä voi valita oranssin, keltaisen, vihreän ja sinisen välillä, mutta huulissa päävärinä toimivat persikkaiset sävyt. Ne ovatkin joka vuosi aina olleet varmoja valintoja kevään tullen ja suosittuja pitkälle alkusyksyyn asti.

Lip Desire Sculpting Lipstick -puikot ovat jo vuosia olleet IsaDoralta suosikkejani. Spring Atelier -kevätmeikissä huulillani nähty *Peach Pop on ehkä yksi kaikkien aikojen suosikeistani, ja huulipunaa kehuttiinkin silloin todella paljon. Onneksi puna jäi tuolloin pysyvään valikoimaan, sillä aion ehdottomasti tarttua siihen tänäkin kesänä. Kaiholla muuten katselen tuon meikkipostauksen ihoani, jonka en edes tajunnut tuolloin olevan noin upea. Nyt kun kasvot ovat olleet täynnä hormonaalista näppylää ja patteja toisensa perään, noiden kuvien sileä iho tuntuu hyvin kaukaiselta unelmalta. Toki tämäkin tilanne vielä tasapainottuu, nythän e-pillereiden poisjättämisestä on "vasta" puoli vuotta.
Näistä sävyistä suosikseni nousee (yllätys yllätys) *Vibrant Tangerine, jota voisi kutsua Peach Popin sisarukseksi. Se on hitusen oranssimpi ja lämpimämpi kuin Peach Pop, mutta yhtä sulavasti huulille liukuva ja huulia kosteuttava. Kaikissa Lip Desire Sculpting Lipstick -huulipunissa on pehmeästi levittyvä koostumus, josta tulee hyvin pigmenttiä. Nämä kolme sävyä ovat kausisävyjä ja niihin on saatavilla myös yhteensointuvat huultenrajauskynät. Vibrant Tangerine -sävyn huultenrajauskynän löydät esimerkiksi *Kicksin verkkokaupasta täältä.

Kaksi muuta tämän kevään kokoelmaan kuuluvaa kausisävyä ovat nudemainen *Spring Peach sekä *Living Coral, joka on myös ihanan raikas arkipuna. Jos siis koralliset punat houkuttelevat kevään tullen ja kosteuttava koostumus on sinullekin ehdoton juttu, nämä punat ovat varmasti mieleesi! Kokoelman löytää kokonaisuudessaan esimerkiksi Kicksistä, jossa on *verkkokaupan puolella tällä hetkellä ilmainen toimitus ja muitakin kivoja kampanjatarjouksia.

Siispä kesää odotellessa! Ennen sitä meikkaillaan vaikka sitten kotosalla omaksi iloksi.


Mitäs mieltä te olette näistä korallipunista? Iskeekö vai ei?
2 kommenttia:

  1. Mulla on tälläinen toisessa sävyssä, tykkään tosi paljon punan mallista kun se on helppo ja huoleton levittää :) mutta antaa silti väriä ja tuntuu miellyttävältä huulilla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan samoilla linjoilla olen sun kanssa! Nää on ihania huulilla ja helppoja käytössä <3

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!