KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - AQUIS FINLAND


Tiedättehän ne tuotteet, joiden jälkeen ei ole enää paluuta entiseen? Niitä, joiden avulla arki helpottuu huomattavasti eikä niistä voisi enää kuvitellakaan luopuvansa - tai vaihtavansa muuhun vastaavaan. Yksi tällaisista tapauksista on itselleni ollut AQUIS, johon tutustuin ensi kertaa syksyllä 2017 ollessani yksi I love me -messujen virallisista yhteistyöbloggaajista. Näiden kahden vuoden aikana olenkin nostanut brändiä esille blogissani säännöllisin väliajoin vain siksi, että olen halunnut mahdollisimman monen muunkin löytävän tämän loistavan keksinnön, joka kuuluu omiin luottotuotteisiini. Mutta vaikka hiusturbaani jo tuttu näky blogissani onkin, tiesittekö, että AQUISilta löytyy myös hiuspyyhkeitä, jotka ovat yhtä lailla käteviä arjen pelastajia hiuksille?
Markkinoilta löytyy tätä nykyä jos jonkinlaista vaihtoehtoa hiuspyyhkeitä, joista valitettavan moni ratsastaa edelläkävijän maineella. Sillä yhtä lailla kuin luonnonkosmetiikassa, kaikki saman kategorian tuotteet eivät missään nimessä ole toistensa veroisia. Vaikka ääripäästä löytyy halpoja kopioita ja keskitieltä varmasti joitain ihan hyviäkin vaihtoehtoja, sille on syynsä, miksi jotain brändiä kutsutaan alansa pioneeriksi ja edelläkävijäksi. AQUIS on hiuspyyhkeiden ja turbaanien osalta sellainen yli 20 vuoden kokemuksellaan. Nyt ei siis ole kyse ihan mistä tahansa peruspyyhkeistä, vaikka samankaltaisiin tuotteisiin jatkuvasti törmääkin. AQUIS on niin sanotusti "ehtaa tavaraa", joka on oikeasti aikamoinen keksintö, kun sen vaikutuksen arjessa pääsee itse kokemaan.

Koska olen aiemmin kertonut (muun muassa tässä postauksessa ja täällä myös) hiusturbaanin idean, suosittelen lukaisemaan aiemmat postaukset. Kiteytettynä kerrottakoon, että hiusturbaanin käyttö saa hiukset kuivumaan ennästysvauhtia, sillä AQUISin patentoima kudontatekniikka on lajissaan ainutlaatuinen: se imee kosteutta hiuksista jopa 5 kertaa nopeammin kuin perinteinen puuvillafrotee. Aquitex-materiaali on huippuimukykynsä lisäksi myös todella kevyttä toisin kuin perinteiset paksut pyyhkeet, joista turbaaniksi kiedottuna tulee aika valtavia ja painavia päässä. 

Samaa materiaalia on myös AQUISin valikoimasta löytyvä tummansininen pyyhe, jota löytyy niin lyhyille ja keskipitkille hiuksille kuin pitkillekin hiuksille omansa. Värinä Stormy Sky on erinomainen etenkin värjätyille hiuksille, koska tummassa pyyhkeessä ei näy, mikäli väriä vielä hiuksista irtoaisi. Myyntipakkauksesta saa myös kätevän säilytyspussin, jossa pyyhettä voi kuljettaa kosteanakin esimerkiksi matkoilla, uimareissulla tai salilla. Lisäksi oranssi, silikoninen "lenksu" toimii hiuslenkkinä, joka kestää kloori- ja merivettä. AQUISilla on siis ajateltu ihan kaikkea!


AQUIS säästää hiuksia turhilta vaurioilta ja nopeuttaa hiusten kuivumisaikaa

Me kaikki tiedämme, että föönin lämpö rasittaa hiuksia. Yhtä lailla hiukset rasittuvat myös pyyhkeellä hankaamisesta ja hiusten harjaamisesta märkinä. Nämä ovatkin asioita, joita AQUISia käyttäessään välttää. Kun AQUIS-turbaanin tai pyyhkeen kiepauttaa päähänsä, föönin voi unohtaa ja hankaamisen myös. Aquitex-materiaali on niin ainutlaatuista, että se kyllä tekee tehtävänsä - vaikka aikoinaan itse hyvin skeptinen olinkin! Hiukseni ovat nimittäin aina vaatineet tunteja kuivuakseen. Siksi AQUIS on niin suuren eron arkeeni tuonutkin. Turbaanin kanssa hiusten kuivumisaika on enää yksi kolmasosa siitä, mitä se ennen oli. Jo 5-10 minuutin aika tekee hiuksista huomattavasti kuivemmat!

AQUISin hiusturbaania olen tosiaan käyttänyt jo yli kaksi vuotta, mutta hiuspyyhkeen olen ottanut osaksi arkeani vasta ihan hiljattain. Minulle nimittäin vinkattiin, että tällä pyyhkeellä turbaanin vaikutuksista voisi saada vielä enemmän irti ja myös hoitoainetta voisi saada kulumaan paljon vähemmän yhdellä yksinkertaisella kikalla: kevyesti painelemalla ja rutistamalla hiuksia Stormy Sky -pyyhkeeseen ennen hoitoaineen levittämistä. Yllättävän moni (mukaanlukien minä) nimittäin tekee sen virheen, että levittää hoitoaineen suihkussa litimärkiin hiuksiin, jolloin hius ei pysty hyödyntämään hoitoaineen tehoja samalla tavalla kuin jos se olisi kuivempi.
Parasta on kuitenkin ollut se, mitä pyyhkeen käyttö on tuonut turbaanin tehoon: se on nimittäin lyhentänyt jo valmiiksi lyhyempää kuivumisaikaa ENTISESTÄÄN! Kun painelen hiuksia ensin tuohon pitkien hiusten pyyhkeeseen heti suihkun jälkeen tai kiepautan sen pariksi minuutiksi päähäni, ovat hiukset turbaania päähän laittaessa jo selkeästi "esikuivatut". Niinpä kuiva turbaani pääsee tekemään tehtävänsä vieläkin tehokkaammin. Normaalisti olen siis kietonut turbaanin aivan märkiin hiuksiin, sillä laiskana myönnän, etten ole jaksanut juuri rutistella hiuksia ennen sitä.

Jos et siis vielä AQUIS hiusturbaania omista, voi liikkeelle lähteä ihan tällä pelkällä pyyhkeelläkin, sillä pyyhe on sillä tavoin monikäyttöisempi, että sen voi halutessaan kietoa myös turbaaniksi. Näin joulun alla AQUISin pyyhe on varmasti myös käyttöön tuleva ja ilahduttava lahja  - myös miesväelle, sillä se vie vain pienen tilan urheilukassissa ja nopeuttaa miehilläkin hiusten kuivumisaikaa huomattavasti! Hiuspyyhettä löytyy tummansinisenä lyhyille ja keskipitkille hiuksille sekä pitkille ja paksuille hiuksille, kuten itselläni on. 

Alennuskoodi AQUISin verkkokauppaan!

Koodilla BEAUTYHL20 saat nyt AQUIS hiuspyyhkeistä 20% alennuksen vuoden loppuun 31.12.2019 saakka AQUISin omassa verkkokaupassa. Nyt siis kannattaa ehdottomasti muistaa joko itseä tai jotain läheistä tällä huippukeksinnöllä, jos AQUISia ei itseltä vielä löydy. Lyhyiden ja keskipitkien hiusten pyyhkeellekin jää alennuskoodin käytön jälkeen hintaa vain 29,60 euroa!

(Koodin käyttö ei hyödytä bloggaajaa millään tavalla)

AQUISin verkkokauppaan pääset tästä


~~~

Kuinka monelle teistä AQUIS on jo tuttu? Olisi kiva kuulla kokemuksianne! 

.

2 kommenttia:

  1. Olisipa ollut arvonta tästä tuotteesta *<|:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tulossa taas jotain arvontaa AQUISin osalta keväämmällä! :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!