KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - AQUIS FINLAND

Tiedättekö ne tuotteet tai laitteet, jotka tekevät omasta arjesta niin paljon helpompaa? Tarkoitan lähinnä sellaisia, joita ilmankin selviäisi, mutta kun se on tarpeeksi pitkään ollut käytössä, ei enää haluaisi tai osaisi olla ilman. Otetaan nyt esimerkkinä vaikka astianpesukone: Kun on tottunut siihen, että likaiset astiat voi helposti sujauttaa koneeseen ja laittaa koneen päälle, tiskaaminen tuntuu todella vaivalloiselta. Tosin tässä suhteessa olen itse vähän huono esimerkki, sillä ehdin asua viidessä eri vuokra-asunnossa yhteensä 10 vuoden ajan, ennen kuin muutimme ex-mieheni kanssa paritaloon, jossa oli astianpesukone. Se oli todellista luksusta minulle, joka oli tottunut elämänsä aikana tiskeihin. Meillä lapsuudenkodissakaan ei ollut astianpesukonetta, vaikka olimme 7-henkinen perhe. Äiti tiskasi aina, ja välillä me lapset pienen viikkorahan toivossa. Jos tiskasi kolme kertaa viikossa sai 5 markkaa. Tänä päivänä se on alle euron. Kuinkakohan moni nykypäivän lapsi suostuisi siihen? Naurattaa, kun ajattelenkin asiaa.




Tein alkuvuodesta löydön, joka ei liity millään tavalla keittiökoneisiin, eikä oikeastaan edes minkäänlaisiin laitteisiin. Kauneudenhoitoon se kyllä liittyy, mutta ei ole mikään ihonhoito- tai meikkituote, koska jos niitä alkaisi luettelemaan, saisi listata aikamoisen määrän tavaraa. Sinänsä ne eivät myöskään "helpota arkea", vaan ovat enemmänkin kaunistavia. Tämäkin löytö jollain tavalla kaunistaa, mutta kuuluu silti enemmänkin niihin arkea sujuvammaksi tekeviin tuotteisiin. Kyse on nimittäin AQUIS-pyyhkeestä, josta intoilin blogissa jo alkuvuodesta

Kun alkuun lähdin tuotetta kokeilemaan, olin oikeasti todella epäileväinen, vaikka moni oli sitä kehunutkin. Vaikka uskon hulluihinkin unelmiin, tuotteiden ja laitteiden suhteen olen aika lailla päinvastainen: En usko, ellen omin silmin näe toimivuutta ja tehoa itselläni. Tavallaan uskon kyllä, että tuote voi toimia muilla, mutta se mikä toimii toisella, ei välttämättä toimi itsellä. Monessa tapauksessa paljon suitsutettujen tuotteiden suhteen olen kuulunut nimenomaan tuohon ryhmään, joka niin sanotusti jää rannalle huutelemaan. 




Mitä hiusten kuivaamiseen tulee, AQUIS-pyyhkeestä on kuitenkin muodostunut minulle arkea helpottava luottotuote. En ole koskaan jaksanut käyttää fööniä, ja olen suosinut hiusten "ilmakuivausta". Se kuitenkin vie yleensä tuhottoman kauan, kun omistaa pitkät ja paksut hiukset. Monesti illalla pestyt hiukset saattavat olla vielä aamullakin kosteat - tai ainakin tyyny on imenyt itseensä sen kaiken kosteuden. Nykyään kuitenkin käärin hiukset aina suihkun jälkeen täysin harjaamattomina AQUIS-turbaanin sisälle. Välillä annan pyyhkeen olla päässä viitisen minuuttia, välillä vartin. Joka tapauksessa pyyhe imee niin hyvin hiuksista kosteutta itseensä, että kun otan turbaanin päästäni, hiusten kuivumisaika on jo lyhentynyt vähintäänkin yli puolella. Super imukyky perustuu kevyeen Aquitex -materiaaliin, jossa käytetään AQUISin patentoimaa kudontatekniikkaa. Tällä tekniikalla pyyhe imee hiuksista kosteutta jopa 5 kertaa nopeammin kuin tavallinen puuvillafrotee-pyyhe.

Aiemmin omistamani hiusturbaani on väriltään valkoinen, mutta hieman harmaantunut värjättyjen hiusten käytössä. Pyyhkeen tehoon se ei kuitenkaan millään tavalla vaikuta, sillä materiaalin luvataan säilyvän käytössä vuosikausia. Nyt AQUISin valikoimaan on myös tullut tämä kaunis uutuusväri, Cloudy Berry. Siniseen taittava vaaleanharmaa sopii myös tummemmille ja värjätyille hiuksille erinomaisesti. 

AQUIS-pyyhkeen kanssa kannattaa muistaa, että hiuksia ei tarvitse hangata millään tavalla. Turbaanipyyhe vain kiedotaan hiusten ympärille. Mahdolliset muotoilutuotteet laitetaan hiuksiin vasta kun pyyhe otetaan päästä pois. Ja ei, hiukset eivät ole vaikeasti selvitettävä takkupesä, vaikka niin voisi luulla! Itse laitan muutaman tipan öljyä ja selvitys sujuu yhtä sujuvasti kuin aina ennenkin.




Toisena uutuutena on myös ilmestynyt valkoinen AQUIS -hiuspanta. Pehmeää ja kevyttä Aquitex -materiaalia oleva panta on kätevä kiepauttaa päähän aamun tai illan ihonhoitorutiinien ajaksi, sillä pitkähiuksisellakin se pitää ne lyhyemmät kasvoille eksyvät hiukset pois tieltä puhdistuksen, voiteiden levityksen ja naamioiden aikana. Sitä voi hyödyntää meikatessakin, jos ei pelkää kauniin valkoisen värin sotkeentuvan puutereihin tai meikkivoiteisiin. Onneksi tämänkin voi pestä hienopesussa 40 asteessa, kuten muutkin AQUIS-pyyhkeet. Huuhtelu- ja valkaisuaineita ei tosin suositella käyttämään. 

Itse en ole paljoa tykännyt pantoja käyttää, koska liiaksi kiristävät pannat aiheuttavat usein helposti päänsäryn. AQUIS -hiuspannassa on kuitenkin kätevä tarrakiinnitys, joten sen voi säätää täysin omaan päähän sopivaksi! Leveä panta ei myöskään aiheuta painaumia hiuksiin. Pakko myös sanoa, että minusta tämä panta on jotenkin erityisen kaunis! En tiedä johtuuko se valkoisesta väristä vai siitä, että laadun tuntee jo pidellessään pantaa. Kannattaakin muistaa, että vaikka pannassa materiaalilla ei sinänsä ole mullistavaa merkitystä, hiusturbaanissa materiaali on kaiken a ja o. Markkinoilla liikkuu kaikenlaisia hiusturbaaneita eri merkeiltä, mutta AQUIS on alansa pioneeri 20 vuoden kokemuksella ja heidän käyttämänsä Aquitex -materiaalin kudontatekniikka on patentoitu. Tämä on siis se aito ja alkuperäinen hiusturbaani, joka ainakin minulla on helpottanut arkea huomattavasti! 

AQUIS-hiusturbaanin hinta 39 euroa, hiuspanta 16 euroa. 
Tuotteisiin voi tutustua AQUISin verkkokaupassa sekä *Biodellyssä.


Arvonta: Minkä AQUIS-tuotteen sinä haluaisit omaksesi?


Saan yhteistyössä AQUIS Finlandin kanssa ilahduttaa yhtä teistä huippulaadukkaalla omavalintaisella AQUIS-tuotteella!

Arvontaan osallistumisohjeet:


1) Vieraile AQUIS Finlandin verkkokaupassa ja valitse sieltä kiinnostavin tuote. Kerro miksi valitsit juuri sen tuotteen! 


2) Kerro myös, jos seuraat blogiani bloggerin, bloglovinin, Facebookin ja Instagramin kautta, sillä blogin vakituiset seuraajat saavat automaattisesti yhden lisäarvan. Seuraajaksi saa liittyä nytkin! 

HUOM! Sähköpostiosoitteen jättäminen on vapaaehtoista, mutta suotavaa, jotta saan sinut tarvittaessa kiinni. Mikäli et halua sähköpostiosoitettasi näkyville kommentteihin, voit laittaa minulle vaihtoehtoisesti myös sähköpostitse oman s-postisi ja otsikoida sen ARVONTA + "nimimerkkisi kommentissa". Tällä tavoin saan sinut tarvittaessa kiinni, mikäli voitto osuu kohdallesi. 

Arvontaan on aikaa osallistua 29.6.2018 klo 23.59 saakka. 

Onnea arvontaan! 















63 kommenttia:

  1. Valkoinen hiusturbaani😍 Minulla on pitkät ja hitaasti kuivuvat hiukset, joten tämä olisi huippujuttu👍
    marja.lempiainen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Oi kuulostaa täydelliseltä! Hiukseni ovat luonnostaan pörröiset ja kihartuvat, joten tuollaiset turbiinit ovat pelastus. Tällä hetkellä omistan yhden turbiinin, joka on jo käytössä vähän nuhjaantunut - uudelle olisi siis tarvetta :) Olisi huippu päästä kokeilemaan Stormy Sky -väristä hiusturbaania :)
    https://www.holvi.com/shop/aquisfinland/product/1eae397ecbcf1c515e8624ded7efcded/

    Seuraan bloglovinin kautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sulla nimenomaan tuo AQUISin turbaani? :) Se on kyllä ihan superkeksintö!!

      Poista
  3. https://www.holvi.com/shop/aquisfinland/product/4ae7559f2e54a68f2e08ba0af0d2f6f6/
    Hiusturbaani rose värissä on niin ihana!
    jonna.tiittanen@elisanet.fi

    VastaaPoista
  4. Hiusturbaani olisi aika kätevä pitkälle tukalleni. Bloglovinissä seuraan. merikukka@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Joko tuo panta tai pyyhe olisi kiva, turbaani minulta löytyy, ja on hieman epäkäytännöllinen :)
    Tiia96@luukku.com

    VastaaPoista
  6. Mukana! Cloudy berry hiusturbaani olisi kätevä! :) Seuraan myös bloggerissa!

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  7. Suosikkini on hiusturbaani värissä Desert Rose. En ole aiemmin näistä kuullut, mutta vaikuttaa käteviltä! Yhdellä mukana.
    -saya
    sayav (at) hotmail.fi

    VastaaPoista
  8. Hiusturbaani Cloudy Berry kuulostaisi ihanalta nyt, kun hiukseni ovat jo vähän pidemmät ja kuivuminen kestää kauemmin. Seuraan Bloglovinin ja Fb:n kautta. 66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  9. https://www.holvi.com/shop/aquisfinland/product/4ae7559f2e54a68f2e08ba0af0d2f6f6/

    seuraan blogia kaikissa.
    helistiel(a)gmail.com

    VastaaPoista
  10. Hiusturbaani (tietenkin) olisi mieluisin tuote, mieluiten tuossa uutuussävyssä cloudy berry, on muuten nätti!
    Seuraan bloggerin kautta
    supernatural-93 at hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Hiuspanta tuntuisi sopivimmalta käyttötarpeisiini:) Hiusturbaani on kyllä aika upea innovaatio.
    Seuraan Bloggerin kautta.
    blooomxo at gmail.com

    VastaaPoista
  12. Tämä! https://www.holvi.com/shop/aquisfinland/product/a7478fe990cb2906ffc110c0dca910b4/ Käyttämäni huspyyhe on vauvanpyyhe äityspakkauksesta kolmekymmentäkaksi vuotta sitten saaatu. Sisaren lapsen pakkauksesta. Ehkä olisi jo aika päivittää...! Mutta kyllä kunnon kotimainen Finlayson onkin kestänyt.
    Lellu66@luukku.com

    VastaaPoista
  13. Hiusturbaani, ehdottomasti !

    Villavalkea@yahoo.com

    VastaaPoista
  14. Hiusturbaani rose!! Seuraan blogia, facessa ja instassa.
    mircamaria@luukku.com

    VastaaPoista
  15. https://www.holvi.com/shop/aquisfinland/product/1eae397ecbcf1c515e8624ded7efcded/ tämän :)
    Mun paksut hiukset ei kuivu ikinä, joten tätä olis mahtava kyllä testata.
    Seuraan bloglovinin kautta.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Stormy Sky hiusturbaani olisi ihana :) Itseltäni löytyy pari Dermosilin vastaavaa enkä enää osaa ilman hiusturbaania olla - olisi mielenkiintoista testata eroaako tämä noista omistamistani millä tavalla :)

    Seurailen bloggerin, Facebookin ja Instagramin kautta.
    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vannoa, että varmasti eroaa :D AQUISin materiaali on kirjaimellisesti ihan omaa luokkaansa :) Mä oon joitain muita turbaaneja joskus hypistellyt messuilla ja ne tuntuu käsissäkin erilaiselta :D

      Poista
  17. Hiuspyyhe on mun suosikki myös.Kahdella mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  18. Pitkien hiusten pyyhe olisi suosikkini paksujen ja pitkien hiusten kuivattamiseen. Seuraan blogiasi bloggerin kautta.

    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  19. Kyllä se olisi tuo hiusturbaani (white), minkä valitsisin. En nyt löytänyt tuon valkoisen värin kuin tuosta yhdistelmäpakkauksesta sivuilta, joten jos ei ole valkoista yksin, niin sitten valinta on "desert rose".

    Tosi kaunis tuo turbaani ja tulisi todellakin tarpeen! Mäkään en yleensä jaksa/halua föönata hiuksia, hiusten kuivumisessa menee ikuisuus ja isot pyyhkeet on hieman raskaita päässä.

    Näytät kyllä todella kauniilta noissa turbaaneissa/pannoissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti piristävästä kommentista! :)

      Valkoinen turbaani on saatavilla myös yksinään ja hyvä valinta! :) Mä just pesin omani eilen ja on taas puhtaan valkoinen, kun oli vähän hiusväriä päässyt irtoamaan :D

      Poista
  20. https://www.holvi.com/shop/aquisfinland/product/1eae397ecbcf1c515e8624ded7efcded/

    tämä on kiinnostavin ja kätevä käyttää.
    en seuraa missään

    jessicalonnberg@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. https://www.holvi.com/shop/aquisfinland/product/a7478fe990cb2906ffc110c0dca910b4/ tämä vaikuttaisi parhaalta omille pitkille ja paksuille hiuksille - en ole varma olisiko tuossa normaalissa turbaanissa tarpeeksi pituutta että saisi suorina hiukset sen sisälle :-) ansode@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Hiusturbaanin ehdottomasti :). Saisi siinäkin opeteltua uuden tavan hiusten kuivaamiseen, koska olen myös suosinut vain ilmakuivausta, koska fööniin olen liian laiska :D.

    laurasblogi(a)outlook.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein väitän, että varsinkin jos ilmakuivausta on suosinut ja kerran kokeilee tätä turbaania, niin siitä ei enää "eroon" pääse :D

      Poista
  23. Tämä, koska värjään hiuksiani: https://www.holvi.com/shop/aquisfinland/product/3a2efe7ba51c4a1bd52c778d7c10a213/
    Seurailen kaikissa kanavissa eli kahdella arvalla mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Kyllähän tuo vaaleanpunainen turbaani olisi aivan ihana☺
    Rusana.vainio@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Mua kiinnostaisi tämä: AQUIS hiusturbaani (lisse luxe), Cloudy Berry
    Haluaisin että hiukseni kuivuisvat nopeammin suihkun jälkeen :)
    Seuraan instassa ja bloggerissa.
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  26. Hiuspyyhe pitkille hiuksille, värissä Stormy Sky. Turbaani olis mielenkiintoinen, mutta en ole varma riittääkö se mun tukalle.. :)
    Mielenkiintoisia tuotteita joka tapauksessa. Ihan uusi juttu mulle. :)

    Seuraan Bloggerin kautta.
    naerppae@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Hiusturbaani olisi tarpeen, koska minullakin on pitkät ja paksut hiukset, joiden kuivumisessa kestää.
    Seuraan bloggerissa.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  28. Pitkien hiusten pyyhe<3 Seuraan bloggerin kautta :)

    VastaaPoista
  29. Pitkien hiusten pyyhe,stormy sky
    Tämä olisi valintani. Seuraan Bloggerissa.
    riihemar@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Minun valintani olisi AQUIS® hiusturbaani (lisse luxe), White. Seuraan blogiasi bloggerissa, facebookissa ja instagramissa.
    o.krimou@suomi24.fi

    Ihanaa juhannusta sinulle Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Toivottavasti myös teillä oli kaikin puolin ihana juhannus! <3

      Poista
  31. Hiusturbaani cloudy berry, jospa se olisi nopeampi ja parempi vaihtoehto ilmakuivaukseen.
    1 arpa
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Mua kiinnostaisi hiusturbaani ja niistä Chevron Weave, Black/White. Pesen hiukset lähes aina iltaisin ja suihkussa käynti täytyy koittaa ajoittaa niin, että hiukset ehtii kuivua ennen nukkumaanmenoa. Turbaani varmasti helpottaisi elämää niinä iltoina, kun suihkuun pääsee normaalia myöhemmin.

    Seuraan bloggerissa ja Instagramissa.
    lifeanddisasters(a)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla myös ollut sama juttu tuon hiustenpesun ajoituksen suhteen, mutta AQUISin tultua kuvioihin ei ole enää ollut niin justiinsa. Jo 5min pyyhe päässä nopeuttaa yllättävän paljon hiusten kuivumisaikaa :) Tää on ihan huippukeksintö, enkä kyllä varmasti luovu omista turbaaneistani :D

      Poista
  33. Hiusturbaani roosan värisenä kiinnostaa eniten. Hiusturbaani, koska suihkun jälkeen käärin aina hiukset pyyhkeeseen turbaanille. Käyttöä olis siis tällaiselle, joka ois pelkästään hiuksille.

    Seuraan sun blogia (bloggerin kautta), koska kirjotat tasasesti mielenkiintosia juttuja, joko pohdintaa asiosta tai tuotteista, jotka kiinnostaa mua. Sun jutut jaksanu kiinnostaa jo monen vuoden ajan.

    laurakatarooma@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, sun kommentista tuli niin hyvä mieli <3 Ihanaa, että mun jutut jaksaa kiinnostaa ja oot pysynyt mukana jo noin pitkään! Toivottavasti pysyt mukana jatkossakin :)

      Leppoisaa sunnuntaita!

      Poista
  34. Hiusturbaani olisi upea :) Seuraan bloggerissa :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  35. Cloudy berry -hiusturbaanille olisi varmasti käyttöä, kun en sellaista vielä omista.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  36. Onpa kyllä arkea nopeuttavia tuotteita! Panta ja turbaani näyttävät ihanilta, mutta omassa käytössä pyyhe olisi varmaan näppärin. Eli: Pitkien hiusten pyyhe, Stormy Sky. Seurailen bloglovinin kautta. msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  38. https://www.holvi.com/shop/aquisfinland/product/4ae7559f2e54a68f2e08ba0af0d2f6f6/ Tää olis ihana! Mukana! :)

    ainosuklaa@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Vaaleanharmaalle hiusturbaanille olisi käyttöä! Seuraan Bloglovinin kautta, mutta myös fb:ssä ja instassa :)
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
  40. Turbaani olisi loistotuote todella takkuaviin pitkiin hiuksiini.

    VastaaPoista
  41. Turbaani olisi loistotuote todella takkuaviin pitkiin hiuksiini. Tarutuulia

    VastaaPoista
  42. AQUIS® hiuspyyhe (lisse luxe), Stormy Sky ois ihana, koska hiukseni ovat paksut ja kuivuvvat hankalasti. Insta- ja faceseuraajana mukaan

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  43. https://www.holvi.com/shop/aquisfinland/product/a7478fe990cb2906ffc110c0dca910b4/

    Minulla on pitkät ja paksut hiukset ja siitä syystä tää on lempparini! Seuraan sinua facebookissa.

    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Tuo pitkien hiusten pyyhe tummansinisenä on kiinnostavin, vaikuttaa hyvältä pitkille ja paksuille hiuksille!
    rahikainennina (at) gmail.com

    VastaaPoista
  45. Valintani olisi Pitkien hiusten pyyhe, Stormy Sky. Antaisin pyyhkeen lahjaksi tyttärelleni, hänellä on melko pitkät ja selvästi paksummat hiukset kuin itselläni, joten hän ehdottomasti hyötyisi hiusten nopeammasta kuivumisesta :)
    Seuraan kaikissa mainitsemissasi kanavissa.

    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  47. https://www.holvi.com/shop/aquisfinland/product/a7478fe990cb2906ffc110c0dca910b4/

    Tämä on hieno :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  48. AQUIS® hiusturbaani (lisse luxe), Stormy Sky
    Tämä tuote kiinnostaa, sillä jos paksut hiukset saa kuivattua normaalia nopeammin (ja vieläpä ilman sähköä), niin mikäs sen parempaa. Kuinkakohan monta tuntia elämästäni olen käyttänyt hiusten kuivattamiseen :D Haluaisin hiusturbaanin tuossa tummemmassa värissä, sillä se todennäköisesti pysyy pitempään siistin näköisenä.

    Olen FB-tykkääjä, joten kahdella arvalla mukana.

    pokkaritaivas (a) gmail.com

    VastaaPoista
  49. Stormy sky hiuspyyhe värjätyille hiuksille. Haluaisin testata ja värikin on kiva.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  50. Ihastuin heti tuohon valkoiseen hiuspantaan, se helpottaisi varmasti pitkien hiusten kanssa olemista mm. meikkaushommissa yms. :-) Kahdella arvalla mukaan! T. Kati kati.kainulainen @ gmail.com

    VastaaPoista
  51. Turbaani on huippu myös näin lyhyempi hiuksiselle, hiukset tuntuvat sen jälkeen todella pehmeille.
    Haluaisin kokeilla myös tuota Stormy sky -hiuspyyhettä.
    Tuore insta-seuraaja :) tyttih@hotmail.fi

    VastaaPoista
  52. Valkoinen hiuspanta olisi ihana, kun kasvoja pestessä etuhiukset tulevat aina tielle.
    vitaevay@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Kasvoliina olisi mulle se juttu niin sais jättää vanulaput kauppaan! Instagram ja Fb seuraaja ms_tiia@hotmail.com

    VastaaPoista
  54. Hiusturbaani olisi kätevä :)
    mariaheinonen1@hotmail.com

    VastaaPoista
  55. Hiusturbaani white ❤�� 2 arpaa , pkkirsi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  56. Tuo uutuusvärinen turbaani olis just hyvä ��

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!