KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - ONNENPUSSI


Olen ihminen, joka rakastaa kaikkea kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin liittyvää. Kaikkea kaunista, mikä liittyy itsestä huolta pitämiseen. Samalla tykkään myös antaa kosmetiikkaa lahjaksi. Sujauttaa ihania tuotteita pussukoihin ja kiikuttaa kassi sellaiselle ihmiselle, joka ilahtuu siitä niin, että se näkyy hänen kasvoillaan asti.

Olen kuitenkin joutunut myöntämään itselleni, että kaikki eivät innostu kosmetiikasta yhtä lailla kuin minä. Enkä voi olettaakaan, että voidepurkit tai vartalovoiteet saisivat kaikkia yhtä lailla hykertelemään ilosta - olemmehan me kaikki erilaisia. Kauneuden ja hyvinvoinnin kategoriassa on kuitenkin paljon sellaisia tuotteita, jotka ovat paitsi kauniita, myös monelle käyttökelpoisia, vaikka ei kauneudenhoitoon sen suurempaa intohimoa tuntisikaan. Tuotteita, joita ostamalla tukee samalla kotimaista pienyrittäjää ja ilahduttaa varmasti myös lahjansaajaa, sillä kukapa ei vartaloaan ja käsiään pesisi!





Kotimainen, käyttökelpoinen ja käsintehty lahja - Onnenpussin suolasaippua

Tiedän, että rakastuminen on vahva sana. En kuitenkaan yhtään liiottele, kun sanon rakastuneeni kotimaisen Onnenpussin suolasaippuoihin jo kesällä, jolloin niistä ensi kertaa blogissa kirjoitin. Silloin tartuin Mustikkamaito-, Rantasauna- ja Vaniljakahvi -saippuoihin, joilla peseydyin loppukesän lämpiminä iltoina mökkisaunassa. Nyt kun ulkona sataa räntää, tuo ajatus kieltämättä tuntuu kovin kaukaiselta. Mutta Onnenpussin Vaniljakahvin ja Raparperihyveen tuoksuille olen antautunut näin talvellakin: niin käsienpesun kuin iltasuihkunkin yhteydessä. Ja tuovathan saippuat ihanaa hemmottelufiilistä myös kodin omassa saunassa, jos sellaisen onnekkaana omistaa.

Onnenpussilta löytyy paljon ihastuttavan tuoksuisia suolasaippuoita. Niistä uusin tulokas on Aurora Borealis, tuo tainomaisista revontulista inspiraationsa saanut sydämenmuotoinen suolasaippua, joka on tuoksultaan hengityksen salpaavan raikas ja aistit virkistävä. Saippuassa punoutuvat yhteen monikerroksiset vivahteet viherminttua, piparminttua ja greippiä, joiden raikkaus piristää varmasti mieltäkin. Piparminttuöljyn on myös tutkittu helpottavan stressin, ahdistuksen ja alkoholin kulutuksen aiheuttamaa jännityspäänsärkyä, joten jos näistä jokin sattuu aiheuttamaan joulun aikaan päänsärkyä, voi Aurora Borealis -saippuaa kokeilla nuuhkutella myös silloin. Piparminttu helpottaa myös tukkoisuutta ja lisää keskittymiskykyä. Onnenpussi käyttää saippuoissaan aitoja eteerisiä öljyjä.





Kotimaisuuden ja kauniin pakkauksen lisäksi on käsintehdyistä saippuoista muutakin iloa kuin ihastuttava ulkokuori ja aidot tuoksut. Nämä suolasaippuat tekevät nimittäin oikeasti hyvää kuivalle ja karhealle iholle, myös atoopikoille. Puhdistamatonta merisuolaa ja hoitavia öljyjä sisältävät suolasaippuat ovat myös loistavia ihon kuorimiseen, sillä ne hoitavat homman hellävaraisesti, raastamatta ihoa. Ja jos kärsii epäpuhtauksista, suolasaippuasta on usein apua myös finnien ja näppylöiden karistamisessa. Onnenpussin saippuoita voi siis käyttää niin vartalolle, käsille kuin kasvoillekin, ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Aurora Borealis -suolasaippua on ihanan huomaavainen lahja jollekin läheiselle, jota arvostaa niin paljon, että haluaa viestittää sen suloisella sydämellä. Moninkertaista raikkautta pursuavana se on unisex ja miellyttää varmasti useita.






Onnenpussilta löytyy myös hurjan kauniita kokoelmapakkauksia, joissa voi valita joko 3 saippuan Halaus -lajitelman tai 9 saippuan Rakkaus -lajitelman. Molemmat ovat nyt joulun alla saatavilla vieläpä superhintaan! Rakkaus -lajitelman saa melkein puoleen hintaan, ja 3 saippuan Halauksellekin jää hintaa vain parikymppiä. Nämä lajitelmapakkaukset ovatkin aivan täydellisiä silloin, jos ei ole aivan varma lahjansaajan tuoksumieltymyksistä ja haluaa niin sanotusti pelata varman päälle. Esimerkiksi Halaus -lajitelma sisältää Onnenpussin kolme suosituinta saippuaa söpöinä minisydäminä. Paketista löytyvät Raparperihyve, Onni ja Merten Tyrskyt -suolasaippuat, joista Raparperihyve on edelleen yksi omista ehdottomista suosikeistani. Siinä on raparperin tuoksun lisäksi mansikkaa, vadelmaa, appelsiiniä ja omenan aromeja, jotka tekevät siitä kuin marjakakun, josta ei malta olla haukkaamatta!

Tässä siis ihana lahjaidea jouluksi - ja myös itseä ilahduttamaan. Sillä kun sanotaan, että kannattaa panostaa arjen pieniin iloihin, nämä ovat juuri sellaisia pieniä juttuja, jotka ainakin itseäni arjessa hymyilyttävät. 

Onnenpussin valikoimaa pääsee tutkailemaan täällä. Kaikki saippuat valmistetaan alusta loppuun käsityönä laadukkaista raaka-aineista Onnenpussin omalla pajalla ja omilla resepteillä. Kasviöljyistä ja -rasvoista tehdyt saippuat eivät kuivata ihoa, vaahtoavat runsaasti ja sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Valikoimasta löydät myös tuoksuttomia vaihtoehtoja. Hinnat alkaen 9,50 euroa. Jälleenmyyjät täällä

Mitäs sanotte; ilahduttaisiko tällainen kotimainen sydänsaippua teitä, jos sellainen paketista paljastuisi?












4 kommenttia:

  1. Sopiiko nämä raskaana olevalle, kun sisältävät eteerisiä öljyjä? 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eteerisiä öljyjä ei normaalisti suositella raskaana oleville, mutta Onnenpussin valikoimasta löytyy myös saippuoita, joihin ei ole lisätty eteerisiä öljyjä tai mitään tuoksuja. Näitä ovat esimerkiksi Natural ja Hunajakenno, joita Onnenpussilta suositellaan myös raskaana oleville :) Narusaippuoista Onnenpussi suosittelee Turve-Natural -saippuaa :) Niistä on myös lisää aiemmassa postauksessani.

      Toivottavasti löytyy mieleiset saippuat! Kiitos kommentistasi ja mukavaa joulunaikaa! :)

      Poista
  2. Onpa ihana idea lahjaksi, niin kauniit tuotteet ja pakkaukset! :) <3

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!