KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC


TUOTTEET PR-NÄYTTEITÄ
POSTAUS SIS. *MAINOSLINKKEJÄ

Yletön kulutusjuhla nimeltä Black Friday jakaa varmasti mielipiteitä. On heitä, joilla kulutus lähtee niin sanotusti lapasesta ja ostetaan uusi imuri vain, koska sen saa -60% ja jääkaapin kahvan kaupan päälle - jos nyt hieman humoristisesti kärjistää. Black Fridayn ei kuitenkaan tarvitse olla huono asia, vaikka sillä ikävä kaiku kuluttamiseen kannustavana monelle meistä onkin. Itse olen pidättäytynyt turhista ostoksista, enkä halua kannustaa ketään ostamaan vain "koska halvalla saa", mutta kannustan kuitenkin näinä päivinä miettimään, mille oikeasti olisi tarve ja hyödyntämään Black Fridayn halvat hinnat tarpeellisiin hankintoihin. Kukapa meistä ei haluaisi säästää rahaa ja saada huimia alennuksia jostain tuotteesta, joka on jo muutenkin ollut pidempään hankintalistalla? 

Viime vuonna Black Fridayn aikaan vinkkasin luottotuotteistani, jotka ovat näkyneet blogissa jo useampaan otteeseen. Siksi tällä kertaa päätin keskittyä *uutuuksiin, jotka ovat vasta ihan hiljattain saapuneet House of Organicin valikoimaan. Nämä ovat minullekin niin uusia tuotteita, että olen ehtinyt saada vasta pienen pintaraapaisun testailujen osalta, mutta jo alku on osoittanut, ettei mielenkiintoni näistä herännyt turhaan. 





Hurraw Aura Balm - kookospohjainen balmi huulille, poskipäille ja luomille

Supersuloisia vegaanisia ja luonnollisia huulirasvoja valmistava *Hurraw on täydentänyt herkullista huulirasvakokoelmaansa hiljattain Aura Balmeilla, jotka toimivat huulien lisäksi myös esimerkiksi poskipäillä tai luomilla. Valitsin *kuudesta sävystä testiin kaikkein punaisimman vaihtoehdon, vaikka kuparisen vaaleanpunainen *Copper -sävykin houkutteli. *Crimson on kuitenkin todella kaunis sävy eikä ollenkaan niin intensiivinen, miltä se pakkauksessa näyttää. Kookospohjainen balmi tuoksuu kevyen kookoksiselta ja tuntuu ihanan hoitavalta huulilla. Crimson Aura Balmin punertava sävy tulee purppuraporkkanauutteesta, eli kyseessä on siis oikeasti luonnollinen ja hoitava vaihtoehto niin huulille kuin poskipunaksikin. Valitsemani sävy on myös kuudesta sävystä se, jossa on kaikkein vähinten kimalletta. Tätä on ihana taputella huulille ja poskille!

Mainitsemisen arvoinen asia *Aura Balmeissa on myös se, että Hurraw käyttää niissä synteettistä micaa/kiillettä, joka on valmistettu laboratoriossa. Miksikö? Koska louhittuja raaka-aineita (mica, rauta/tinaoksidit) on heidän mukaan lähes mahdotonta jäljittää ja brändille on ensisijaisen tärkeää se, että he pystyvät jäljittämään kaikki käyttämänsä raaka-aineet jokaista grammaa myöten. Siksi Hurraw valmistaa tuotteensa ilman kolmansia osapuolia. Tällä tavoin he kokevat voivansa taata tuotteiden turvallisuuden ja pitää kiinni läpinäkyvästä kosmetiikan valmistuksesta. Louhitussa micassa tai rauta/tinaoksideissa on aina saaste- ja raskasmetallien vaara. Hurraw:n käyttämä mica onkin testattu, ettei se sisällä antimonia, arseenia, kadmiumia, lyijyä, elohopeaa, kromia, kobolttia tai nikkeliä. Tuotteen kierrätyspuoli on myös otettu huomioon siten, että purkki on lasina ja kansi tinaa, jotka ovat 100% kierrätettäviä. 

Olen kirjoittanut blogissa Hurraw -brändistä ensi kertaa jo useita vuosia sitten, joten tämä herkullinen brändi on minulle tuttu jo pidemmältä aikaa. Siksi uskallan edelleen suositella sitä, ja uudet balmit saavat myös minulta jatkoon-leiman. Hurraw! -tuotteet löydät House of Organicilta *täältä. Black Friday -hinnat ovat voimassa maanantaihin asti.




Sävyttävä päivävoide, aurinkosuoja ja anti-agea yhdessä purkissa

*Evolve Climate Veil SPF20 -sävyttävä kasvovoide on harvinaisen onnistunut uutuus. Se yhdistää täydellisesti kolme tuotetta yhteen purkkiin ja tekee sen hyvin. Hyaluronihappoa sisältävä päivävoide antaa kasvoille luonnollisen hehkeän sävyn, joka saa kasvot näyttämään levänneiltä ja virkeiltä. Tällaisia tuotteita koen itse tarvitsevani huonosti nukutun yön jälkeen, sillä näillä saa heti sellaista "huomaamatonta" hehkua iholle, jolla saa huijattua itselleen paremmat yöunet, vaikka nukkuminen vähiin olisi syystä tai toisesta jäänytkin. Ennustan tästä uutta hittituotetta, sillä meikkipohjan sijaan tämä on loistava myös aurinkosuojatuotteena (suojakerroin 20). Koostumus imartelee etenkin normaalia ja kuivaa ihoa, myös omaa pintakuivaa sekaihoani.

Raaka-aineista mainittakoon puolukan kantasolut, jotka sisältävät runsaasti polyfenoleja (=antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja soluvaurioilta). Hyaluronihappo toimii superkosteuttajana ja ryppyjen silottajana. Tästä vaalealle ja keskivaalealle iholle sopivasta "herätysvoiteesta" löytyy myös Aloe veraa ja kylmäpuristesttua cacay-öljyä, joka tunnetaan runsaasta A-vitamiinipitoisuudestaan. Voide toimii siis todellakin myös anti-age-voiteena! Löydät tuotteen *valikoimasta täältä.





Kotimainen Havu Cosmetics - huulipuna biohajoavassa pakkauksessa

Siitä lähtien kun ensi kertaa näin *kotimaisen Havun puukuoriset huulipunat, olen miettinyt niiden testaamista. Puinen, biohajoava pakkaus on paitsi kaunis, mutta sisältö myös erityislaatuinen: Havun huulipunissa on nimittäin vain ne välttämättömät raaka-aineet, mitä huulipunaan tarvitaan, siis luonnonvahoja ja öljyjä. Väriaineet ja pigmentit saadaan yleisesti luonnonkosmetiikassa käytetyistä rauta- ja titaanioksideista sekä ultramariineista. Punissa olevat öljyt ovat Cosmos Organic -sertifioituja ja sheavoi Soil Association -sertifioitu. Tuotteissa ei ole minkäänlaisia ylimääräisiä hajusteita tai säilöntäaineita. Mehiläisvahaa niissä kuitenkin on, eli vegaaninen tuote ei ole.

Kun sain pakkauksen käsiini, yllätyin se massiivisesta koosta: mikään pieni puukotelo tämä nimittäin ei ole, vaikka se kuvissa perinteisen huulipunan kokoiselta näyttääkin. Itse en näe punaa niin sanottuna "käsilaukkupunana", vaikka suomalaisesta tervalepästä ja haavasta valmistettu pakkaus ihanan kevyeltä käsissä tuntuukin ja luo luksusfiilistä. Kooltaan se on kuitenkin isompi mitä perinteinen huulipuna.

Tuotteen raaka-aineet ovat ehdottomasti hyvät ja huulia hoitavat: riisiniöljyä, jojobaöljyä, manteliöljyä ja sheavoita - noin muutamia mainitakseni. Yksi asia, jota jäin kuitenkin kaipaamaan, on sävymerkintä pakkaukseen. Sitä ei nimittäin ole ulkopakkauksessakaan. Kartonkisen kotelon päädyssä on väritarra, josta näkee punan värin, mutta ei tarkkaa sävyä. Tulin kuitenkin netin perusteella siihen tulokseen, että omani on *persikkainen sävy Peach, joka on syksyn 2019 uutuusvärejä. Sävyä voisi kutsua lähes nudeksi, pienellä persikkaisella vivahteella. Se on siis huulilla todella vaalea ja suosittelenkin sävyä sellaisille, jotka pitävät todella vaaleista nudesävyistä. Kaikki Havu -huulipunat löydät *House of Organicilta täältä.




Kotimaisen Flow kosmetiikan uudistuneet kasvovesisuihkeet

Loppuun haluan vielä vinkata ihanan Flow kosmetiikan uudistuneista kasvovesisuihkeista, joiden fani olen ollut jo pitkään ennen sarjan täydellistä uudistumistakin. Yksi blogini ensimmäisistä postauksista vuonna 2012 koski *Flow kosmetiikan Ruusuvettä, johon jo silloin muistan ihastuneeni. Hempeän vaaleanpunaisessa pakkauksessa olevan klassikkotuotteen lisäksi Flow'lta löytyy nykyään myös ihoa tasapainottava *Lavender Floral Water, jota voi käyttää rauhoittavana suihkeena hiuspohjallekin. Punoittavan, ärtyneen ja kuivan ihon hoitoon taas soveltuu parhaiten sarjan *uutuus Kamomillavesi, joka sisältää myös kovassa suosiossa olevia probiootteja. Flow'n kasvovesiin tulen palaamaan vielä tarkemmin ihan omassa postauksessaan! *Puhdistavasta Detox-öljystä kirjoittelinkin jo viime kuussa, kun nimesin sen kotimaisen luonnonkosmetiikan tähtituotteeksi.

Kaikki luonnonkosmetiikan uutuudet löydät *House of Organicilta täältä.

PSSST! Jos haluat näiden uutuuksien lisäksi kurkata viime vuoden Black Friday -postaukseni, jossa luettelen 10 edullista luonnonkosmetiikan suosikkiani, pääset lukemaan postauksen tästä


Mitäs mieltä te olette Black Fridaysta? 
Oletteko tehneet jotain hankintoja, ja jos kyllä, niin mitä? 














2 kommenttia:

  1. Olisin kaivannut vielä tuosta Evolven sävyttävästä voiteesta swatchia tai tietoa miten tumma se on 😊 t. Kalpea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin innoissani näköjään tuotetta kehuin ja ennustin tulevaksi hitiksi, etten ottanut kantaa sävyyn ollenkaan, haha! Mutta siis sulautuu todella hyvin kalpeallekin iholle, koska itsekin olen melkein lumikki-ihoinen :D Ei ole siis ollenkaan tumma tai oranssipohjainen!

      Näytän vielä sävyä tänään IG Storiesin puolella, joten kannattaa seurailla sielläkin, jos et vielä ole Instagramin puolella mukana :)

      Ihanaa sunnuntaita ja kiitos kun jätit kommenttia!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!