KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LEHTIKUNINGAS


Käytän puhelimen kalenterin sijaan perinteistä paperikalenteria. Luen kirjat mielummin kirjoina kuin tietokoneen näytöltä tai padilta. Lehdetkin selaan mielummin lehtinä kuin näytöltä. Joku voisi siis sanoa, että olen jämähtänyt väärälle vuosikymmenelle tai laahaan pahasti jäljessä. Tai sitten oikeasti vain nautin perinteisistä asioista. 
En sano, etteikö nykyajassa olisi paljon hyvääkin. Tietyt asiat ovat kehittyneet hurjasti ja tuoneet mukanaan monia positiivisia puolia, joita ei entisajassa olisi voinut kuvitellakaan. Välillä silti kaipaan sitä aikaa, kun älypuhelimet eivät olleet kaikki kaikessa. Kun kahvilassa, kotona tai ravintolassa istuttiin ilman puhelinta kourassa; katsottiin toista silmiin ja oltiin läsnä hetkessä eikä läsnä somekeskusteluissa. Kaipaan sitä, kun somevapaa aika oli normaalia, koska somea ei ollut. Nykyään jos olet hetken tavoittamattomissa puhelimen ääreltä, saat heti viestejä, joissa kysellään onko kaikki hyvin ja oletko kunnossa. Kyllä olen, mutta haluan vain hetken olla rauhassa ja pitää puhelimen kauempana. 

Vaikka maailma kuinka kehittyy ja modernisoituu, haluaisin, että tietyt asiat säilyisivät aina. Niihin kuuluvat kirjat ja lehdet. Paperikalenteristakaan en ajatellut luopua kuin vasta sitten, kun on ihan pakko. Ostan muistilappuja edelleen perinteisessä muodossa, ja liimailen niitä kalenterin lisäksi myös ulko-oveen, jotta muistan ennen uloslähtöä ottaa mukaan jotain tiettyä. Toki käytän toisinaan kännykän hälytystä, mutta taidan myös olla ikuinen muistilappu-ihminen.

Uskon siihen, että voimme maailman muuttuessa vaikuttaa siihen, mitkä perinteisistä asioista säilyvät. Esimerkiksi kirjojen ja lehtien säilyminen sellaisinaan "vaatii" sen, että me myös ostamme niitä. Sillä viestitämme, että niille on kysyntää ja niitä kannattaa tuottaa sellaisinaankin eikä pelkästään verkossa luettaviksi. Vai olenko ainoa, joka tuntee sormissaan jotain erityistä, kun kääntää aidon kirjan tai lehden sivun? 


Kuvat: MR Photo


Lehtikuningas tarjoaa lehdet edullisimpaan hintaan ilman puhelinmyyntiä

Minä haluan edelleen nauttia lukemisesta sellaisenaan kuin se oli ennen. Siksi ostan kirjojen lisäksi myös lehtiä, joihin aion uppoutua täysin myös joulunaikaan. Vaikka Netflix on "in", niin on myös perinteinen lukeminen - ainakin minun maailmassani. Tiedän myös monia, joita perinteinen lehtitilaus ilahduttaa joululahjana paljon enemmän kuin jokin muu tavaralahja. Vaikka lehtitilaus onkin konkreettinen, on siitä iloa kuukausia joulun jälkeenkin. Lahjanantaja muistuu taatusti mieleen joka viikko tai vähintään kerran kuukaudessa, kun lehti kilahtaa postiluukusta. 

Omiin pitkäaikaisiin suosikkilehtiini kuuluvat Kauneus & Terveys ja Me Naiset. Näiden lisäksi olen tutustunut myös muihin erikoisempiin lehtiin, nimittäin Lehtikuninkaalla on Suomen suurin lehtivalikoima: yli 1000 eri lehteä, eikä pelkästään suomenkielisiä. Myös puhelinmyyjiä vältteleville Lehtikuningas on ns. turvallinen paikka tilata, koska sieltä ei soitella perään tilausjakson loputtua, vaan lehti loppuu kun se loppuu. Kaikki lehdet ovat myös vähintään 50% edullisempia normaalihintoihin verrattuna, osa jopa -90%. Tilauslahjankin saa itse valita kaupan päälle monista vaihtoehdoista.

Alennuskoodilla BEAUTY20 lisäalennus Lehtikuningas-sivustolta!

Näin joulun alla saankin ilokseni tarjota teille Lehtikuninkaan jo valmiiksi edullisista hinnoista vielä 20% lisäalennuksen! Alennuksen saat Lehtikuninkaan sivuilla käyttämällä koodia BEAUTY20. Koodi on voimassa vuoden 2019 loppuun saakka. Bloggaajana en hyödy koodin käytöstä.  

Lehtikuninkaan valikoimasta löytyy monipuolinen valikoima naisten lehtiä, muotia, käsitöitä, matkailuun liittyviä, kauneutta, ruokalehtiä, ristikoita, sarjakuvia ja viihdettä. Koko valikoiman löydät täältä ja suosituimmat lehdet tämän linkin takaa. Tilaajalahjoista löytyy myös Bookbeatin ja Spotifyn kuukauden kokeilujaksoja. 


~~~

Onko ruudun toisella puolella hengenheimolaisia ajatuksiini liittyen? 
Käytätkö paperikalenteria tai tykkäätkö lukea lehdet perinteisinä?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!