Tuotteet pr-näytteitä

Kylläpä tuntuukin hyvältä, kun yllätysvisiitille saapunut flunssa näyttää vihdoin pakkailevan laukkujaan ja palaavan sinne mistä tulikin. Viime päivät ovat olleet jatkuvaa muistutusta siitä, miten sitä aivan tavallista arkea ja tervettä oloa pitäisi muistaa arvostaa ja vaalia päivittäin. Kummasti se kuitenkin tuppaa välillä unohtumaan. Ihminen on kai sellainen, että tottuu aina lopulta. Siksi tällaiset pienet herätykset ovat välillä hyvästä, vaikka en voikaan sanoa, että sairaana oleminen koskaan kivaa olisi. Mutta toisaalta pari todellista lepopäivää tulivat tarpeeseen. 




Hajuaistin palauduttua olen viettänyt karkkimaisia hetkiä Treaclemoonin pirteiden ja karkkimaisten tuoksujen parissa. Sarjan vartalonhoitotuotteita saa muun muassa Sokokselta, ja hinnat liikkuvat noin 2,90-5,90 euron välillä. Näiden kanssa herkuttelut eivät siis paljoa maksa ja purkeista riittää iloa enemmän kuin vain yhteen kertaan - toisin kuin oikeista karkeista, jotka kummasti katoavat aina yhdellä ja samalla kerralla.




Kun nämä tuotteet saapuivat yllätyspostina maahantuojalta, tuntui kuin olisin palannut ajassa muutaman vuoden taaksepäin. Oli nimittäin aika, jolloin rakastin tällaisia karkkimaisia tuotteita niin paljon, että jokaikinen illan suihkuhetki täyttyi tällaisilla. Vaahtoaviin, makeisiin suihkutuotteisiin oli ihanaa kuorruttautua iltaisin, ja tuoksut tempaisivat aina mukanaan. 


Treaclemoon tarjoaa monenlaisia tuoksukokemuksia: valikoimasta löytyy niin trooppista kookosta, virkistävää inkivääriä, marjaisen makeaa vadelmaa kuin herkullista kirsikkaakin. Pullot ovat riittoisaa 500ml kokoa, joten siltä osin näiden kanssa on lupa vaahdotella ihan kunnolla. One Ginger Morning antaa aamuun raikkaan inkiväärisen ja kesäisen tuulahduksen, joka tuo mieleen kylmän cocktailin hiekkarannalla jossain ihanassa rantalomakohteessa. Mielikuva, jota en itse ole päässyt vielä kertaakaan toteuttamaan, sillä uskokaa tai älkää, en ole ikinä ollut rantalomalla, vaikka matkustellut olenkin. Mutta ehkäpä tänä vuonna...



Wild Cherry Magicista voi nauttia niin suihkugeelinä kuin vartalonkuorintanakin. Jo vaaleanpunainen tuubi itsessään toimii loistavana tummien pilvien karkoittajana, ja hattaramainen tuoksu jatkaa samoissa sateenkaaritunnelmissa - puhumattakaan siitä, miten hyvää säännöllinen kuoriminen tekee vartalon iholle tähän aikaan vuodesta! Kuivasta ihosta ei pääse eroon pelkästään tuhdeilla voiteilla, vaan kuorinta on avainasemassa, jotta hilseilevän kuolleen ihosolukon saa ensin raivattua pois tieltä ja iho pääsee kunnolla voiteista pehmenemään. 




Näistä omaksi suosikikseni nousi pieni, söpö valkoinen purkki, joka odottelee yöpöydällä iltaisin: My Coconut Island. Pikku purkki on yhtä söpöläinen tuoksultaan kuin ulkoiselta olemukseltaan. Tuoksu on arvatenkin jo nimestä päätellen kookoksinen, mutta ei sellainen äklömakea, vaan sopivan pehmeä, johon macadamiaöljyn ja kirsikan vivahteet tuovat oman osansa. Voide on suunnattu "for hard-working hands" eli kovasti töitä tekeville käsille, ja se pitää huolta myös kynsistä. Käsivoide on kooltaan 75ml ja hintaa sillä on nelisen euroa. Ja eipä myöskään unohdeta Treacle Moonin kermaista Water Melon Splash -suihkumoussea, joka toimii muuten karkkimaisten suihkuhetkien lomassa näppärästi myös shaving-vaahtona säärissä!

Edullisiin Treaclemoon -vartalotuotteisiin voi tutustua esimerkiksi Sokoksilla ja Emotion -myymälöissä.

Houkuttelevatko makeat, karkkimaiset tuoksut? Kuinka monelle teistä Treaclemoon on tuttu? 















12 kommenttia:

  1. One Ginger Morning on yksi mun suosikkisuihkugeeleistäni<3 Tälläkin hetkellä sitä löytyy kylppäristä ja ai että se tuoksu on herkullinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on kyllä tosi piristävä tuoksu, joka tuo niin mieleen kesän! :)

      Poista
  2. Inkivääri on aivan ihana tuoksu! Mutta myös kirsikka kuulostaa kiinnostavalta, en ole tätä kaupoissa nähnytkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon aina tykännyt tosi paljon kirsikan tuoksusta! Tuokin suihkugeeli on oikea herkkupommi :D Käy ihmeessä tuoksuttelemassa :)

      Poista
  3. Tuttu tuotesarja! Tykkään makeista karkkimaisen tuoksuisista suihkusaippuoista erityisesti. Suihkun jälkeen koko kylppäri tuoksuu karkilta!
    Ihanaa keskiviikkoa sinulle Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kylppäri tuoksuu suihkussa käynnin jälkeen kunnon karkkikaupalta! :D

      Poista
  4. Tuota kuorintaa olen käyttänyt, ostin toisenkin jo tilalle kun edellinen loppui. Tuota samaista suihkugeeliä olisi kiva kyllä kokeilla. Meidän Sokoksella on aina vaan paria tuotetta (kookos, vesimeloni ja tuo inkivääri).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pienemmillä Sokoksilla on varmasti rajatumpi valikoima. Mun tekisi mieli käydä tuoksuttelemassa tuota sun mainitsemaa vesimelonia! On varmaan sekin aika ihana ja raikas :)

      Poista
  5. Mua ehkä joskus olisi houkuttanut, mutta en tiedä miksi, niin viime aikoina oikein karkkimaiset tuoksut eivät ole vetäneet puoleensa, tosin suihkutuotteissa esim. ne toimii. Käsivoiteen olisi minäkin kelpuuttanut yöpöydälle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkutuotteissa mäkin kelpuutan, vaikka en enää yhtä hulluna karkkituoksuja keräilekään suihkugeeleissä kuin joskus ennen :D Ihonhoitotuotteissa ei niin karkkituoksut nappaa, vaikka esim. Laveran luonnollinen makea tuoksumaailma on kyllä ihana. Kai meillä kaikilla on erilaisia kausia, myös ihonhoidossa ja vartalonhoidossa :)

      Poista
  6. Kivan näköisiä purnukoita! Kookos on kestosuosikki suihkusaippuatuoksuna mutta eniten tulee herkkiksenä käytettyä ihan hajustamattomia tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nää on kyllä piristäviä kaikin puolin! Kookos on mullekin tosi mieleinen tuoksuna, mutta käytän nykyään paljon myös miedomman tuoksuisia suihkutuotteita, ja vartalovoiteissa mulla on pari ihan tuoksutontakin suosikkia :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!