KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC

Postaus sis. *mainoslinkkejä

Huomenna odotus vihdoin päättyy, kun I love me -messut avaavat ovensa Helsingin Messukeskuksessa klo 10.00. Itse yritän olla huomenna paikalla viimeistään yhdentoista maissa ja kiertelen aktiivisesti ainakin perjantain ja lauantain. Jos siis satut huomaamaan minut valtaisan väkijoukon seassa, sanothan rohkeasti hei tai koputat olkapäälle. Olisi ehdottomasti kiva törmätä tänäkin vuonna teihin lukijoihin! 

Tänään on luvassa viimeiset vinkit messuille, jotka painottuvat House of Organicin luonnonkosmetiikkakeitaaseen! *House of Organicilta löytyy todella monipuolisesti ihanaa luonnonkosmetiikkaa ja myös niitä sopuhintaisia brändejä, joita moni bongailee luonnonkosmetiikan joukosta mielellään. Tähän postaukseen olenkin koonnut vinkit alle 10 euron ja alle 20 euron löydöistä, joihin voi tutustua niin House of Organicin messuosastolla kuin *verkkokaupassa, sillä samat tarjoukset tulevat myös nettiin.


Alle 10 euron löydöt


1. Hurraw huulirasvat 3,33€ / kpl tai kolme kpl 10€ - Nämä vegaaniset huulirasvapuikot ovat saaneet jo monet pauloihinsa! Luonnollisia, hurmaavia "makuja" löytyy valikoimasta jopa toistakymmentä, ja itse ajattelin messuilta napata mukaani hempeän *Neidonkieli-vadelma luomuhuulirasvan, joka saa sävynsä violetista porkkanauutteesta. Myös *trooppinen Papaija-ananas houkuttelee! 

2. 100% Pure kangasnaamiot 6€ / kpl - Nämä ovat kangasnaamioiden ehdotonta kärkikastia! Omat suosikkini ovat superkosteuttava *Deep Hydration Sheet Mask sekä Does It All Sheet Mask, joka nimensä mukaisesti tekee miltei kaiken! Näistä kirjoitin blogissa jo syyskuussa, joten tarkempia analyysejä voi lukaista täältä.

3. Avril Organic poskipuna, sävy Rose Nacre 7,50€ - Yksi kauneimmista poskipunasävyistä ikinä, vaikka näyttääkin kuvassa kovin vaatimattomalta. Pigmenttiä riittää, mutta silti *Rose Nacre antaa hyvin luonnollisen sävyn poskille ja sopii jokaiseen päivään! Palkitsin Avrilin poskipunan myös vuoden 2017 parhaana

4. Avril Organic peitevoidenappi, sävy Porcelaine 9€ - Tämä peitevoide on täyden kympin tuote näin edulliseksi peitevoiteeksi! Koostumus on sopivan jähmeää, ja kevyellä taputtelulla saa yllättävän hyvin piilotettua myös silmänalusten tummuutta ilman, että peiteaine kasautuu hienoisiin juonteisiin. Netistä tuotteen löytää täältä

5. Organic Shopin sokerikuorinnat 4€ - Nämä luonnolliset sokerikuorinnat eivät normaalihinnoillakaan päätä huimaa, mutta neljällä eurolla on ehdottomasti napattava mukaan tämä *Hunaja & Kaneli -kuorinta, jolla ajattelin ottaa varaslähdön joulutunnelmaan. *Belgian Chocolate -suklaakuorinta kuulostaa myös aivan ihanalta, joten voi olla, että päädyn hankkimaan näitä messuilta useamman... Organic Shopin herkkuvalikoimaa voi selailla täällä.

6. Attituden Super Leaves suihkugeelit 8,50€ - Huolettoman turvallinen *Attitude on yksi House of Organicin uusimmista brändeistä, josta kirjoittelin blogissa viime kuussa. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, eikä niissä käytetä listattuja allergeenejä. Myös hajusteet perustuvat täysin luonnollisiin raaka-aineisiin. Itse tykästyin tähän rauhoittavan lempeään *White Tea Leaves -suihkugeeliin, jonka tuoksu tulee valkoisen teen lehdistä. Pullo on jopa 473ml! 

7. Alviana Parade Touch Vartaloemulsio 5,50€ - Alvianaa en ole vielä lainkaan testannut, mutta muissa blogeissa on paljon ihasteltu näitä pirteitä pakkauksia, kivoja tuoksuja ja edullisia hintoja. Itse satuin kiinnittämään huomioni *tähän Parade Touch -vartaloemulsioon, jonka öljyn ja voiteen yhdistävä koostumus kuulostaa tähän vuodenaikaan täydelliseltä - puhumattakaan tuoksusta, joka lupaa kuljettaa ajatukset Karibian aurinkoon...


Alle 20 euron löydöt



1. Lily Lolo Contourduo Sculpt & Glow 16€ - *Tämä korostus-varjostusduo on ihan ehdoton ykkönen! Vegaanisen, tuoksuttoman ja talkittoman duon varjostussävy on juuri sellainen ihanteellinen puhtaan ruskea, joka on täydellinen varjostuksiin! Korostussävy on myös luonnollinen, joten kummatkin sävyt sopivat mainiosti vaaleimmillekin ihonsävyille. Itselläni tämä duo on käytössä päivittäin ja se löytyy myös vuoden 2017 parhaiden listauksesta.

2. BYBI Silkkinen silmämaski 19€ - 100% silkkiä oleva BYBIn silmämaski tulee olemaan messujen yksi herätelöydöistäni, koska onhan tämä niin vastustamattoman söpö ja ihana! Ja jos vakavasti puhutaan, tämä saattaa olla tällaiselle herkkäuniselle ihan tarpeellinenkin hankinta. Maski on säädettävä, joten se ei paina silmiä, ja aito silkki tekee siitä varmasti pehmeän. Verkkokaupasta tämä söpöys löytyy *täältä.

3. BYBI Prime Time kuorintavoide 15€ - Tästä hellävaraisesta entsyymikuorinnasta vinkkasin myös viime vuoden messuvinkkinä. Entsyymikuorintojen ystäville ehdoton suositus - ja myös sinulle, joka haluat lempeän, pehmeän ja kirkastavan kuorinnan kasvoillesi! Messuilta ja verkkokaupasta tätä löytyy kahta eri tuubikokoa: *30ml ja *60ml

4. Everyday Minerals Semi-matte mineraalimeikkipohja 18€ - Luonnollisen kuulasta ja puolipeittävää lopputulosta hakevalle semi-matte mineraalimeikkipuuteri on loistovalinta. Listasin tämän mineraalimeikkipuuterin aikoinaan myös TOP3 parhaisiin ja siellä sen paikka on edelleen! Silkkinen lopputulos on nimensä mukaisesti puoli matta ja sopii parhaiten normaali-sekaihoiselle. Everyday Mineralsilta löytyy myös täysin matta sekä kuivaihoiselle sopiva Jojoba mineraalimeikkipohja. Koko valikoimaa voi tutkiskella *täällä

Kaikki tuotteet ja messutarjoukset löytää House of Organicin osastolta 7g128
*Verkkokauppaan tarjoukset tulevat saataville perjantaina 19.10.

Blogi hiljenee messujen ajaksi ja palaan taas uusine postausaiheineen ensi viikolla! Messuviikonlopun ajan päivittelen aktiivisesti Instagramia, josta pääsee seurailemaan messutuulia lähes reaaliajassa. Jos et siis vielä seuraile minua Instassa, löydät profiilini täältäMukavia messuja kaikille, jotka olette messuille menossa! Ehkä nähdään!















4 kommenttia:

  1. Hyviä messuiluja!On muuten ihan edullisia nämä orgaaniset tuotteet,jotka toit esille!Hyvät valinnat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että vinkit olivat mieleisiä! Ajattelinkin kerrankin listailla näitä kaikkein edullisimpia löytöjä, tosin House of Organicilla on kyllä hyvän hintaisia tuotteet muutenkin :)

      Poista
  2. Alvianan tuotteet pitäisi laittaa testiin, koska tykkään kokeilla oikein superhalpaa luonnonkosmetiikkaa aina välillä ja esim. vartalovoiteet kuluvat minulla nopeasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Alvianan tuubit on kyllä kivan pirteitä! :) Tulee melkein Lavera mieleen!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!