Postaus sis. *mainoslinkkejä


Vuosi 2018 on jo hyvässä alussa ja on viimeinkin aika paljastaa viime vuoden parhaat tuotteet. Ihonhoidon osalta olen listannut suosikkejani yksittäisissä postauksissa, joten tänä vuonna päätin koota saman postauksen alle ainoastaan parhaat meikkituotteet, koska niitäpä löytyi viime vuonna todella monia! Pidemmittä puheitta tässä tulevat ylivoimaisesti eniten käytössäni olleet 10 meikkituotetta.


Paras rajauskynä - Jane Iredale Mystikol Eyeliner


*Jane Iredalen Mystikol -rajausväri oli eniten käyttämäni rajausväri vuoden 2017 aikana ja yhtä lailla sitä se on ollut tämänkin vuoden alusta lähtien. Sävyvalikoimaan kuuluu violetti, harmaanmusta, tummanruskea ja musta, joista oma suosikkini on ollut kuparisen suklaanruskea Dark Topaz. Mystikol -rajausväri ansaitsee paikkansa parhaana sen pehmeän levittyvyyden ja erinomaisen pysyvyyden ansiosta! Tällä saa halutessaan joko utuisan rajauksen tai skarpimmat siistit rajaukset. Puuterimaisen ja voidemaisen koostumuksen yhdistelmä pysyy paikoillaan koko päivän ja sivellin kulkee mukana korkissa. 



Paras meikkivoide - Nui Cosmetics Natural Liquid Foundation


Löysin viime vuonna kaksi luonnonkosmetiikan meikkivoidetta, jotka kilpailivat parhaan paikasta. Zuiin ja Nuin väliltä palkinnon nappasi kuitenkin loppusuoralla berliiniläinen *Nui sen unelmaisen levittyvyyden ansiosta. Tämä luonnonkosmetiikan meikkivoide on ohut, peittävä ja tuoksuu pehmeän vaniljaiselta. Sokkotestissä sitä voisi hyvin erehtyä luulemaan tavalliseksi kosmetiikaksi, sillä koostumus on niin täydellinen! Yksityiskohtaisemman arvioni voit lukea täältä






Paras luomivärinpohjustaja - Jane Iredale Smooth Affair for eyes


Hyvän luomivärinpohjustajan löytäminen on haastavaa, mutta entäs sitten erinomaisen - niitä tulee vastaan äärimmäisen harvoin. *Jane Iredalen Smooth Affair on kuitenkin onnistunut kirimään kaikkien aikojen parhaaksi luomenpohjustajaksi! Voidemaisesta puuterimaiseksi muuntautuva koostumus toimii myös yksinään pelkkänä luomivärinä. *Ruskea Iced Brown antaa hyvän pohjan arkimeikissä käyttämilleni maanläheisille luomivärisävyille, mutta toimii hyvin myös muun sävyisten luomivärien alla. Sävyjä on yhteensä 6 erilaista, joihin kuuluu myös nudesävyjä. Smooth Affair on helppo levittää sormin ja se saa luomivärin pysymään siellä missä pitääkin.





Paras poskipuna - Avril Organic


Ranskalainen Avril on luonnonkosmetiikkaa edullisimmasta päästä. Tällä kertaa halpa ei kuitenkaan tarkoita huonoa, sillä brändi vakuuttaa myös laatutietoisemman ihmisen, vaikka tuotteiden ulkokuori on vaatimattomampi. *Rose Nacre on yksi kauneimmista poskipunasävyistä ja sopii hyvin jokaiseen päivään! Tämän kanssa ei tule ylilyöntejä, sillä sävyä irtoaa siveltimeen juuri sopiva määrä ja lopputulos on luonnollinen. Avrilin poskipunista löydät yksityiskohtaisemman arvion blogistani täältä




Paras irtopuuteri - Lavera Fine Loose Mineral Powder


Laveran irtopuuterin nimesin parhaaksi jo ennen viime vuoden I love me -messuja ja puuteri on siitä saakka ollut päivittäisessä käytössäni. Uskoo ken haluaa, mutta *tämä luonnonkosmetiikan irtopuuteri vetää vertoja jopa parhaimmille selektiivisille irtopuutereille, joita olen vuosien aikana testaillut useita. Hienojakoinen puuteri ei kasaannu huokosiin eikä myöskään tuki niitä. Ihosta tulee tasaisen mattapintainen ja kaunis!






Paras ripsiväri - Max Factor Lash Crown Mascara


Jos minulta kysytään, Max Factor on jo pitkään pitänyt markettiripsivärien kuningattaren kruunua. Kun *Lash Crown tuli markkinoille, kummaksuin alkuun erikoista harjaosaa, mutta vain rakastuakseni siihen jo heti ensimmäisellä testikerralla. Nimitin tätä uskomattomaksi jo syksyllä, kun kirjoitin ripsiväristä blogissani. 

Ostopaikat: *Bangerhead



Paras korostus- ja varjostuspaletti - Lily Lolo Sculpt & Glow Duo


*Lily Lolon korostus/varjostuspaletti on täydellinen tuote jokapäiväiseen meikkiin. Harvoin löytää luonnonkosmetiikan yhdistelmäpaletteja, joissa myös aurinkopuuterin sävy osuu kohdilleen varjostuksia ajatellen. Tässä paletissa sävy on kuitenkin sopivan vaalea ilman oransseja vivahteita. Myös korostussävy tuo luonnollista hehkua ilman glitterisyyttä. Puuteri ei sisällä talkkia ja sopii myös vegaaneille. Ehdoton luottotuotteeni nykyään!




Paras kulmatuote - Jane Iredale kulmakynä


Olen kulmistani äärimmäisen tarkka, enkä todella kelpuuta mitä tahansa kulmatuotteita. Jos kuitenkin saisin valita vain yhden kulmatuotteen loppuelämäksi, se olisi tämä *Jane Iredalen kulmakynä. Muistan aikoinani epäilleeni hyvin suuresti, että tällaisella ohutkärkisellä kynällä voisi saada hyvää lopputulosta aikaan, mutta totuus on, että tämä on helppokäyttöinen, nopea ja pysyvä kynä, jolla saa todella luonnollisen näköiset, mutta halutessaan myös tarkat kulmat. 





Paras peitevoide - Avril peitevoidenappi


Laadukkaan peitevoiteen löytäminen luonnonkosmetiikan parista on tuntunut mahdottomalta tehtävältä. Edullinen Avril kuitenkin yllätti toden teolla, sillä tässä on peittävä ja pysyvä peitevoide! Yhden napin olen jo kokonaan kuluttanut loppuun asti, joten se kertonee miten paljon tästä peitevoiteesta pidän. Tämä sopii hyvin myös silmänalusille tummuutta peittämään - tehtävä, johon monikaan peitevoide ei omilla silmänalusillani pysty. Täyden kympin tuote, eikä hintakaan huimaa. Itse käytän toiseksi vaaleinta sävyä, *Porcelaine, joka ei ole aivan yhtä valkoinen kuin *vaaleampi Ivoire




Paras luomiväri - Alima Pure Satin Matte Eyeshadow


*Alima Puren viileän hiekan sävyinen mattaluomiväri Ash oli viime vuonna kaikkein eniten käyttämiäni luomivärejä arkimeikissä. Vierastin ennen jauheluomivärejä, mutta helpostihan tätä ripottelee kämmenelle ja nappaa siitä siveltimeen. Luomivärissä riittää pigmenttiä ja pieni purkki on vieläpä äärimmäisen riittoisa. Jos vielä etsit täydellistä luomivärisävyä arkimeikkiin, Ash on ehdottomasti testaamisen arvoinen.

Ostopaikat: *Jolie



Oliko teille tuttuja tuotteita näiden parhaiden joukossa? Alkoiko jokin tuotteista kiinnostamaan?










10 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja! Laveran puuteri kuulostaa testaamisen arvoiselta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos tuli jotain uusia vinkkejä! Laveran irtopuuteri on todellakin testaamisen arvoinen! Mulla jo toinen purkki menossa :) Ihan paras luonnonkosmetiikan irtopuutereista.

      Poista
  2. Muutama tuttu tuote tässä vilahti. Concealer kuulostaa sellaiselta, jota tarvitsisin omien silmien alusille.
    Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avrilin peitevoide on kyllä hintaansa nähden aivan huippu. Pysyy hyvin paikoillaankin! :)
      Aurinkoista viikkoa, Outi! <3

      Poista
  3. Tosi kivoja tuotteita, ja mukava että mukana oli edullista luonnonkosmetiikkaa. Avrilin tuotteita en olekaan vielä kokeillut mutta pitäisi kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos näistä suosikeista irtosi jotain vinkkejä! :) En olisi kyllä viime vuoden alussa uskonut, että niinkin edullinen luonnonkosmetiikamerkki kuin Avril vetäisi noinkin monessa kategoriassa parhaaksi ;)

      Poista
  4. Avrilia pitäisi kokeilla enemmän. Kiinnostava edullinen merkki. Kiitos, että olet ottanut em. tuotteet esille:)
    Upeita kuvia, vau miten nuo punaiset ruusunlehdet tekevät kivan säväyksen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen Avrilia todella, jos etsii edullisempaa, mutta silti toimivaa luonnonkosmetiikkaa. Ihonhoitotuotteista mulla ei ole kyseisen sarjan osalta kokemuksia, mutta meikkipuoli tuntuu ainakin tosi toimivalta :)

      Ja kiitos paljon, Sari! <3 Aina yhtä piristävää saada palautetta kuvista, kun yrittää jotain taiteilla :D

      Poista
  5. Taas monta samaa suosikkia. ;) Mulla on mm. Lily Lolon paletti, Janen rajauskynä ja Avrilin peiteaine. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätys! :D Tuo Lily Lolon paletti on kyllä aivan ehdoton jokapäiväinen tuote mullakin :) Ja nuo Iredalen Mystikol-rajaukset on ehkä kaikkien aikojen parhaat rajausvärit ikinä! Niin helppokäyttöisiä, pysyviä ja hyvät sävyt :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!