*Kaupallinen yhteistyö Crazy Coco

Syksyn loputtomalta tuntuva pimeys jatkuvine sadekeleineen toimii harvalla mielialan nostajana - päinvastoin. Väsymys nousee helposti pintaan, kun valon määrä jää päivän aikana miltei olemattomaksi. Ei liene sekään sattumaa, että juuri syksyisin uupumus- ja flunssatilastot ovat korkeimmillaan. Osalle syksy voikin vuodenaikana olla aikamoinen selviytymistaistelu. Mitä tehdä, kun väsyttää, uuvuttaa ja päässä tuntuu olevan usvaista ajatusta toisensa perään? 

Sosiaalinen media pursuaa tuttuja vinkkejä, joissa kehotetaan kiinnittämään huomiota ruokavalioon, riittävään unenmäärään ja liikkumaan tarpeeksi. Nämä vinkit ovat sinänsä turhia, jos akku alkaa olemaan jo niin lopussa, että tarvitaan pikalatausta, joka auttaa vielä hetken eteenpäin. Kokosinkin tähän postaukseen muutaman vinkin, joista saan itse kiireen ja väsymyksen keskellä pikaenergiaa, kun sitä tarvitsen. Siispä unen, ravinteikkaan ruuan ja liikkumisen lisäksi, harkitsisitko vielä seuraavia?


Viiden minuutin hengittelyhetki voi tuntua vallan typerältä, kun deadlinet painavat päälle ja päässä pyörii miljoona ajatusta, jotka pitäisi saada kasaan. Kuka sitä ehtii mitään hengittelemään, hengitänhän tässä koko ajan... Siltikin olen skeptisenä huomannut, että itsensä "pakottaminen" pysähtymään ja hengittelemään edes muutamaksi minuutiksi, auttaa energiatasoihin ainakin siltä osin, ettei oma akku tyhjene pelkkään stressaamiseen ja sen kauhistelemiseen, miten sitä väsyttääkin näin paljon. Syvään hengittely lievittää myös tutkitusti stressia ja ahdistusta, joten sitä voi mielellään jatkaa pidempäänkin kuin viisi minuuttia.

Vartin happihyppely metsässä tekee myös ihmeitä. Juuri silloin, kun haukottelusta ei meinaa tulla loppua, päässä lyö tyhjää ja edessä on lista hoidettavia asioita, on oikea hetki lähteä metsään. Jos metsää ei ole lähimailla, puiston penkkikin käy oikein hyvin. Kunhan löytää pari puuta vierestä ja istuu jossain muualla kuin kotona tai työpisteen äärellä. Vaikka ei puunhalailija-tyyppiä olisikaan, metsän voima on varsin ihmeellinen. Se piristää aivan huomaamatta, ja keskeneräiset tehtävät hoituvat lyhyenkin metsävisiitin jälkeen sujuvammin. 


10 minuutin kiitollisuustuokio tuo taatusti valoa synkkiin ja sumuisiin hetkiin. Jokainen meistä on varmasti törmännyt niihin lukuisiin artikkeleihin ja tutkimuksiin siitä, miten kiitollisuus parantaa elämänlaatua ja on hyväksi terveydelle. Jos siis syksy tuntuu synkältä, pysähdy hetkeksi miettimään, mitkä kaikki asiat ovat elämässäsi hyvin. Huononakin päivänä niitä löytyy yllättävän monia, kun vain alkaa oikeasti miettimään... Lämmin suihku, puhdas vesi, katto pään päällä, näkökyky ja mitä muita niitä olikaan? Jo muutaman minuutin kiitollisuustuokion jälkeen pimeä syksykin vaikuttaa jo helpommin päihitettävältä.

Rentouttava iltasauna on keino, johon turvaudun aina, jos tunnen oloni stressaantuneeksi, rasittuneeksi tai kaipaan selkeyttä mieleeni. Saunan lauteilla onnistuu helposti viiden minuutin hengittelyhetki tai 10 minuutin kiitollisuustuokiokin. Ja parasta on, jos olet vielä juuri ennen saunaan menoa tullut happihyppelyltä metsästä! Sitten päästäänkin saunajuomaan, joka voi olla vaikkapa...

Hiilihapotettu energiakookosvesi

Crazy Cocon hiilihapotetut energiakookosvedet eivät ole niitä perinteisiä energiajuoma-pahiksia, jotka pistävät vatsan sekaisin epämääräisellä sisällöllään. Tämän kotimaisen brändin juomat pohjautuvat nimittäin 100% kookosveteen, minkä vuoksi erillistä makeutusta ei  tarvita. Näihin ei siis ole lisätty sokeria tai minkäänlaisia makeutusaineita. Kaikki makeus tulee kookoksesta, ja lisää makua saadaan joko kylmäpuristetusta mehusta tai luontaisesta aromista. Itselleni nämä lisäenergian antajat ovat tuttuja kesältä, jolloin tutustuin raikkaisiin juomiin ensi kertaa.

Sparkling Wellness on nimensä mukaisesti enemmänkin hyvinvointijuoma, sillä se ei sisällä kofeiinia, mutta siihen on lisätty C-vitamiinia väsymystä ja uupumusta torjumaan. Makuna juomassa on tällä hetkellä saatavilla mansikka, jossa mansikan maku saadaan kylmäpuristetusta mansikkamehusta. Aineosaluettelo on ilahduttavan lyhyt ja ytimekäs: 

Ainesosat: Hiilihapotettu kookosvesi (95%), kylmäpuristettu mansikkamehu (5%), askorbiinihappo (C-vitamiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (E202 , Erä B/N01 myös E211).

Kaloreita juomassa on tasan 55. Happamuudensäätöaineena on käytettyä sitruunahappoa, jota esiintyy luontaisesti esimerkiksi sitrushedelmissä. Säilöntäaineena toimii kaliumsorbaatti, jota on luonnostaan esimerkiksi puolukassa. Erä B/N01 sisältää myös natriumbentsoaattia, jota löytyy luontaisesti karpaloista. Juomat eivät sisällä väriaineita. 


Mangon makuinen Energy-juoma on enemmän energiaa antavampi, sillä siihen on lisätty kofeiinia. Yksi 250ml tölkki sisältää kofeiinia 100mg. Jos vierastaa kookoksen makua, suosittelen aloittamaan tästä, mikäli kofeiini ei ole esteenä. Tässä kookoksen maku ei tule niin hyvin esille, vaan maku on pirskahtelevan raikas. Sparkling Wellness sen sijaan maistuu selkeästi makeammalta ja mansikkaiselta, jossa erottuu selvästi seassa kookos. Siihenkin olen kuitenkin itse jo tottunut, vaikka kookos ei yleensä kuulu lempimakuihini - kosmetiikassa tuoksu on sitten asia erikseen...

Crazy Coco hiilihapotetut energiakookosvedet ovat saatavilla K-ryhmän kaupoista, hinta noin 1,99€ / tölkki. Juomat eivät sisällä väriaineita, lisättyä sokeria tai makeutusaineita. Tuotteisiin voit tutustua tarkemmin Crazy Cocon sivuilla. Brändi on täysin suomalainen ja tuotteet suojattu Crazy Coco Oy:n kansainvälisesti rekisteröidyllä tavaramerkillä. Tuotteet valmistetaan Vietnamissa, ja yritys noudattaa kaikessa toiminnassaan vastuullisia toimintatapoja. Juomat ovat lisäksi ISO 22000, FSSC 22000, HALAL ja HACCP -sertifioituja ja täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset valmistuksen osalta.


Crazy Coco I love me -messuilla


Crazy Coco on ensi kertaa mukana myös I love me -messuilla. Osastolla pääsee maistamaan kumpaakin makua ja juomia saa messutarjouksin myös mukaan, jolloin niitä voi hyödyntää syksyn aikana, kun pikalatauksen tarve iskee! 

Crazy Cocon energiakookosvedet löydät osastolta 7k110.


Mistä te saatte energiaa tai mielenrauhaa, kun synkkä syksy yrittää kaapata mielen? 
Ovatko Crazy Cocon energiakookosvedet jo tuttuja?


*Yhteistyössä Crazy Coco.

4 kommenttia:

 1. Bongailin näitä kookosvesiä New Yorkissa,myynnissä oli monenlaisia ja makuisia.Tätä suomalaista versiota voisikin testata,koska on turvallisista aineista tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti suosittelen testaamaan! Nämä ovat hyvän makuisiakin - ja ilman lisättyä sokeria tai makeutusaineita :)

   Poista
 2. En ole koskaan maistanut kookosvettä (myöntää hän nolona). Ehkäpä messuilta käyn ostamassa yhden maistiaisen.
  Ihanaa iltaa sinulle Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikä ole noloa! Kaikilla on eka kerta kaikessa, eikä kaikki asiat edes tule mieleen tai kiinnosta yhtä lailla. Toivottavasti maistoit näitä messuilla! Itse kävin pisteellä useampaan kertaan näitä hörppimässä :D

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!