*Kaupallinen yhteistyö House of Organic

Joskus sitä löytää jotain niin hyvää, että tietää sen tulleen elämäänsä jäädäkseen. Tällä kertaa annan pysyvän tervetulotoivotuksen sheet maskeille, joihin olen viime kuukausina hurahtanut aivan totaalisesti. Oikeastaan ei voi edes puhua "hurahduksesta", koska nehän saattavat olla ohimeneviä - tämä ei. Kangasnaamiot ovat nimittäin onnistuneet haastamaan itselläni tavalliset naamiopurnukat moninkertaisella tehokkuudellaan, tuoden ilahduttavia tuloksia kerta toisensa jälkeen.


Kerroin blogissa jo aiemmin talvella, etten alkuun oikein ymmärtänyt kangasnaamioiden ideaa. Ensinnäkin ajattelin kertakäyttöisten sheet maskien olevan aivan ylihinnoiteltuja tehoonsa nähden. Osa naamioista kustantaa 10-15 euroa kipaleelta, mikä tuntui jopa minulle kosmetiikkaan mielellään panostavalle vähän tuhlaukselta. En ymmärtänyt mikä tekee kankaaseen imeytetystä naamiosta niin kalliin, että siihen kannattaisi panostaa tavallisen naamiopurkin sijasta. Kärjistäen voisi kai sanoa, että ajattelin kostutettujen kankaanpalasten olevan hetken huumaa, jotka tulisivat jossain vaiheessa jäämään jonkun toisen kauneustrendin varjoon ja sitten unohtumaan.

Mutta niin ei käynytkään. Sen jälkeen kun korealaisten kauneusrutiinit ovat hivuttautuneet tännekin päin maailmaa, sheet maskien suosio on vain noussut. Tosin valloillaan oleva kangasmaskimania aiheuttaa myös sen, että moni voi ajatella kaikkien kangasnaamioiden olevan samasta puusta veistettyjä ja yhtä tehokasta tavaraa. Sitä ne eivät kuitenkaan ole. Kangasnaamioiden raaka-aineet ja kankaiden materiaali vaihtelee suuresti. Itse olen ollut hyvin tarkka kummastakin, sillä en halua imeyttää iholleni ihan mitä tahansa. 


Siinä missä osa kankaisista naamioista sisältää ehkä yhden tai kaksi vaikuttavaa ainetta, ja maskin materiaalikin on vähän mitä sattuu, amerikkalainen 100% Pure -sarja edustaa sitä sheet maskien "hyvis-ryhmää", jota itse suosin. Tarkoittaa siis sitä, että raaka-aineet ovat 100% puhtaasti luonnollisia ja kankaana on käytetty ympäristöystävällistä bambuliinaa, joka on luonnollisesti antibakteerinen. 100% Puren naamiot eivät siis sisällä keinotekoisia hajusteita, kemikaalisia säilöntäaineita, haitallisia detergenttejä eivätkä epäterveellisiä, myrkyllisiä aineosia. Kangasnaamioita on saatavilla viisi erilaista, ja jokaisen raaka-ainelistan ensimmäisenä on Aloe vera, toisena hyaluronihappo. 100% Pure ei käytä vettä tai muita täyteaineita laimentaakseen tai lisätäkseen aineen määrää.


Vaikka sarja on minulle vielä toistaiseksi ollut hieman tuntemattomampi, sheet maskit olen testannut yhteistyön myötä kaikki useampaan kertaan. Omat suosikkini ovat Deep Hydration, Does It All sekä yllättävää kyllä, Anti-Acne Sheet Mask. Ihoni on kärsinyt viime aikoina epäpuhtauksista ja pienistä tukkeumista siellä täällä kasvoja, josta varmasti saan syyttää myös itseäni, kun kesällä on tullut syötyä ja juotua vähän miten sattuu. Anti-Acne -kangasnaamio on kuitenkin tuonut hetken helpotusta salisyylihapolla, teepuulla, persiljalla ja rosmariinilla. Salisyylihappoakaan ei kannata säikähtää, sillä se löytyy vasta raaka-ainelistan keskivaiheilta. Toisin kuin useat muut epäpuhtauksia vastaan toimivat kasvonaamiot, 100% Puren Anti-Acne -naamio ei poista ihon luonnollisia kerroksia ja sen kosteutustehot ovat tuntuvat kasvikeramidien ja hyaluronihapon ansiosta. Detox-ominaisuuksista naamiossa vastaavat merilevä ja basilika. Tämä on todella mainio SOS-hoito, kun iho temppuilee ja kaipaa rauhoitusta! 


Deep Hydration on myös yksi suosikeistani siksi, että rakastan kosteuttavia naamioita, jotka oikeasti tekevät tehtävänsä ja saavat ihon täyteläisen näköiseksi! Deep Hydration tekee sen Aloen, kurkun, hyaluronihapon ja kasvikeramidien voimin. Raaka-ainelistasta löytää myös tukun muita ihoa helliviä aineosia, kuten rauhoittavan beetaglukaanin, joka tukee myös ihovaurioiden korjaamista ja ikääntymisen merkkien häivyttämistä. Ruusunmarja, ylang ylang ja kamomilla ehkäisevät tulehduksia ja toimivat myös ihoa rauhoittavina. Naamio sisältää myös A-vitamiinia eli retinolia. Deep Hydration -kangasnaamio toimii siis loistavasti myös anti-age-tuotteena. Ihon kosteutuksesta kannattaa ehdottomasti huolehtia, jotta säästyy turhilta rypyiltä ja juonteilta! 

Does It All -kasvonaamio on puolestaan vähän sellainen "tuhkimonaamio", joka tarttuu samalla kertaa useampaan vaivaan. Retinolilla vähennetään ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä, lakritsi puolestaan toimii ihon kirkastajana, kun kollageenin tuotanto saa potkua C-vitamiinista. Tässä kangasnaamiossa on myös kofeiinia, joka parantaa verenkiertoa ja hapen kiertokulkua. Naamio sopii monenlaiselle ihotyypille ja on loistava ennen juhlia tai muuten tärkeää päivää. Tätäkin löytyy viiden pakettina, jolloin yhdelle naamiolle jää hintaa vain 6,98 euroa.


Jos kaipaa nimenomaan ryppyjen silotusta ja tehokasta kiinteytystä, ikäntyneen ihon parhaat valinnat ovat Wrinkle Smooth ja Collagen Boost. Wrinkle Smooth toimii nimensä mukaisesti ryppyjä silottavana naamiona, jossa retinoli, Q10 ja C-vitamiini vaalentavat tummia läikkiä ihossa, tasoittavat ihonsävyä ja vauhdittavat ihosolujen uusiutumista. Hyaluronihappo täyteläistää tässäkin ihoa ja vihreän teen kofeiini stimuloi ja tuo nuorekasta hehkua samealle iholle. Collagen Boost -naamiossa on samoja energisoivia ja elvyttäviä ominaisuuksia, lisäksi se tuo iholle napakkuutta. Kangasnaamiot ovat erityisen tehokkaita toimissaan siksi, että naamioon imeytetyt tehoaineet imeytyvät ihoon paremmin kankaan ansiosta, joka estää aktiiviaineita haihtumasta ihon pinnalta. Siksi monesti jo 20 minuutin vaikutusajalla iho näyttää samalta kuin tunnin kasvohoidon jälkeen: elinvoimaiselta, kauniilta ja tasaiselta.

100% Pure -tuotesarja saatavilla House of Organicin valikoimasta, jossa koko valikoimaa pääsee tarkastelemaan täällä. Kangasnaamioiden hinta on yksittäin ostettuna 7,90€/kpl ja 5 kpl pakkaukset 34,90 euroa. Sheet Maskit ovat Cruelty-Free, vegaanisia ja gluteenittomia.


ARVONTA: Voita 5 kpl paketti 100% Puren kangasnaamioita! 


Arvon yhteistyössä House of Organicin kanssa kolmelle onnekkaalle blogini lukijalle haluamansa 5-packin 100% Puren kangasnaamioita! Arvontaan voit osallistua myös Instagramissa, mikäli haluat tuplata mahdollisuutesi voittaa. Voittajat arvotaan blogin ja Instagramin osallistujien seasta sekalaisesti.

Arvontaan osallistumisohjeet:

1) Mene House of Organic-verkkokauppaan ja valitse sieltä itsellesi mieluisin 100% Pure kangasnaamio. Suoraan 100% Puren naamiovalikoimaan pääset tästä

2) Linkitä valitsemasi kangasnaamio kommenttiin! 

3) Sähköpostiosoitteen jättäminen on vapaaehtoista, mutta suotavaa, jotta tavoitan voittajan helpommin. Mikäli et halua sähköpostiosoitettasi näkyville kommentteihin, voit laittaa minulle vaihtoehtoisesti sähköpostitse oman s-postisi ja otsikoida sen ARVONTA + "nimimerkkisi kommentissa". 

HUOM! Kangasnaamion täytyy olla jokin tässä postauksessa olevista ja arvontaan osallistuminen edellyttää linkityksen kommenttiin. Bloggaajana en hyödy klikkauksista. 

Arvontaan on aikaa osallistua tiistaihin 28.8.2018 klo 23.59 saakka.

Saa tykkäillä myös Facebookissa! :)












*Yhteistyössä House of Organic.
Arvonta sponsoroitu ja postaus sis. mainoslinkkejä.

51 kommenttia:

  1. https://www.houseoforganic.fi/product/5381/100-pure-collagen-boost-kasvonaamio

    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  2. https://www.houseoforganic.fi/product/5394/100-pure-wrinkle-smooth-kasvonaamio

    charmingnails@suomi24.fi

    VastaaPoista
  3. https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio

    kortesniemi.milla (a) gmail.com

    VastaaPoista
  4. Oman elämäni "Tuhkimona" valinta oli helppo eli: https://www.houseoforganic.fi/product/5393/100-pure-does-it-all-kasvonaamio-5-pack
    Ihana arvonta <3
    o.krimou@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. https://www.houseoforganic.fi/product/5392/100-pure-does-it-all-kasvonaamio
      mar.marttinen at gmail.com
      Kepa

      Poista
  5. Kiva lukea kokemuksia naamioista!

    100% pure deep hydration vaikuttaisi sopivalle (https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio).

    VastaaPoista
  6. https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio

    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  7. https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio

    Kosteutusta tarvitsee aina! Huomasin itse selkeän eron kasvoilla, kun käytin 1,5 vk joka päivä kasvonaamioita. Oli pehmeä ja "puhdas" :)

    talkandbake@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Tuo Deep Hydration on omakin suosikki, jos pitäisi valita vain yksi näistä <3

      Poista
  8. Näitä kangasnaamioita en olekaan ehtinyt testata, kaikki kuullostavat ihastuttavilta, mutta ehkä päätyisin tähän jos yksi on valittava:
    https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki nämä on kyllä ihania ja kaikissa sama "pohja" eli aloe ja hyaluronihappo :) Muut raaka-aineet sitten vähän vaihtelee sen mukaan, millaiselle iholle naamio kohdistuu. Ja hei, hyvä valinta! Tuo on myös mun oma ykkönen :D

      Poista
  9. https://www.houseoforganic.fi/product/5397/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio-5-pack
    paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. https://www.houseoforganic.fi/product/5391/100-pure-anti-acne-kasvonaamio-5-pack
    -Kipsuli-
    fredriikka1@luukku.com

    VastaaPoista
  11. https://www.houseoforganic.fi/product/5392/100-pure-does-it-all-kasvonaamio

    Jeccunen@gmail.com

    VastaaPoista
  12. https://www.houseoforganic.fi/product/5397/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio-5-pack

    jessicalonnberg@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio
    pokkaritaivas at gmail.com

    VastaaPoista
  14. https://www.houseoforganic.fi/product/5397/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio-5-pack

    supernatural-93 at hotmail.com

    VastaaPoista
  15. https://www.houseoforganic.fi/product/5394/100-pure-wrinkle-smooth-kasvonaamio

    blooomxo at gmail.com

    VastaaPoista
  16. https://www.houseoforganic.fi/product/5390/100-pure-anti-acne-kasvonaamio
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  17. https://www.houseoforganic.fi/product/5390/100-pure-anti-acne-kasvonaamio

    Eve_95@windowslive.com :)

    VastaaPoista
  18. Kyllä mä valitsisin nämä, vähän erityisempiin hetkiin: https://www.houseoforganic.fi/product/5393/100-pure-does-it-all-kasvonaamio-5-pack :)

    vandaalia ät outlook.com

    VastaaPoista
  19. https://www.houseoforganic.fi/product/5397/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio-5-pack
    Tämä kuulostaa tehokkaalta joten mielelläni kokeilisin.
    sariwass@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Tää kuulostaa niin kokonaisvaltaiselta tuotteelta, että valitsisin tämän https://www.houseoforganic.fi/product/5392/100-pure-does-it-all-kasvonaamio

    lifeanddisasters(a)gmail.com

    VastaaPoista
  21. https://www.houseoforganic.fi/product/5391/100-pure-anti-acne-kasvonaamio-5-pack

    Ihana arvonta! :)
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  22. https://www.houseoforganic.fi/product/5397/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio-5-pack

    anniina.lang96@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Tämä olisi varmasti hyväksi ikääntyvälle iholleni https://www.houseoforganic.fi/product/5395/100-pure-wrinkle-smooth-kasvonaamio-5-pack
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  24. https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio

    antfin8@gmail.com

    VastaaPoista
  25. https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio

    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  26. Anti-Acnelle olisi taatusti käyttöä!
    https://www.houseoforganic.fi/product/5390/100-pure-anti-acne-kasvonaamio
    maikku89@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. https://www.houseoforganic.fi/product/5395/100-pure-wrinkle-smooth-kasvonaamio-5-pack

    mari_leena (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  28. https://www.houseoforganic.fi/product/5392/100-pure-does-it-all-kasvonaamio

    Onpa muuten todella kauniit nuo kangasnaamioiden pakkaukset :).

    laurasblogi(a)outlook.com

    VastaaPoista
  29. https://www.houseoforganic.fi/product/5389/100-pure-collagen-boost-kasvonaamio-5-pack tätä voisin kokeilla, sillä viimevuotiset sytostaattihoidot syövän hoidossa kuivattivat myös ihoa. Vaikuttavat todella hyviltä kyllä kaikki naamiot. ane.kaikkonen65@gmail.com

    VastaaPoista
  30. https://www.houseoforganic.fi/product/5392/100-pure-does-it-all-kasvonaamio Tää tuhkimonaamio kuulostaa täydelliseltä! Oon kangasnaamioiden fani, käytän yleensä kerran tai kaksi viikossa. krista.eerika@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Kasvonaamiot <3

    Sopivin olisi tällä hetkellä ehkäpä https://www.houseoforganic.fi/product/5381/100-pure-collagen-boost-kasvonaamio

    msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Olisipa mukava testata :)

    https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio

    katjape@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Kuulostaapa mielenkiintoisilta naamioilta :)
    Omalle iholleni sopivin olisi varmaan tuo Deep Hydration! :) https://www.houseoforganic.fi/product/5397/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio-5-pack

    theriddlerr@outlook.com

    VastaaPoista
  34. https://www.houseoforganic.fi/product/5392/100-pure-does-it-all-kasvonaamio

    naerppae@gmail.com

    VastaaPoista
  35. https://www.houseoforganic.fi/product/5381/100-pure-collagen-boost-kasvonaamio

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  36. https://www.houseoforganic.fi/product/5392/100-pure-does-it-all-kasvonaamio

    jenna.posio(at)gmail.com

    VastaaPoista
  37. Itselleni paras olisi varmasti https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio :)!

    inkkarih@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Deep hydration olisi varmasti ihana kasvoilleni :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  39. https://www.houseoforganic.fi/product/5389/100-pure-collagen-boost-kasvonaamio-5-pack

    tuulaylinen.2@gmail.com

    VastaaPoista
  40. https://www.houseoforganic.fi/product/5390/100-pure-anti-acne-kasvonaamio



    katariina.raiskio@hotmail.com

    VastaaPoista
  41. Tuhkimo! :) https://www.houseoforganic.fi/product/5392/100-pure-does-it-all-kasvonaamio

    pyssepej@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Does it all kuulostaa hyvältä! ^_^
    https://www.houseoforganic.fi/product/5393/100-pure-does-it-all-kasvonaamio-5-pack

    kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  43. https://www.houseoforganic.fi/product/5393/100-pure-does-it-all-kasvonaamio-5-pack /syssterkuin sandi.osterlund@gmail.com

    VastaaPoista
  44. https://www.houseoforganic.fi/product/5396/100-pure-deep-hydration-kasvonaamio tämä :-) ansode@gmail.com

    VastaaPoista
  45. https://www.houseoforganic.fi/product/5390/100-pure-anti-acne-kasvonaamio anniina-92@hotmail.com 🙂

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!