Tänään paukahti jälleen käyntiin Mádaran kuuluisat 40% alet! Koska etenkin viimeisen vuoden aikana Mádara on onnistunut yllättämään minut moneen kertaan huikean positiivisesti ja olen löytänyt brändiltä niin monia uusia suosikkeja, ajattelinpa minäkin koota omat vinkkini, mitä suosittelen harkitsemaan superhinnoilla. 


Nokkonen Daily Defence Body Lotion -vartalovoide


Lyhyesti ja ytimekkäästi esiteltynä, tässä on yksi parhaista vartalovoiteista ikinä! Kuvauksen perusteella "hajusteeton, koko perheelle sopiva vartalovoide" ei juuri kolahda, mutta kun tuubiin pääsee käsiksi ja voidetta levittää iholle, se on rakkautta ensi kosketuksella! Imeytyy kuin unelma ja tuntuu iholla unelmaisen kevyeltä, mutta silti tarpeeksi kosteuttavalta. Hentoisen pehmeä tuoksu viimeistelee käyttökokemuksen. Itselläni on jo toinen tuubi menossa tätä, ja alesta täytyy ehdotottomasti hamstrata tätä lisää! Jos haluat lukea tästä enemmän, kurkkaa aiempi postaukseni.

Hinta -40% jälkeen 11,94€ - tuotteen löydät täältä



Tämä Aloe-pohjainen kasvosuihke onnistui myös yllättämään valtavan positiivisesti jo ensihetkestä lähtien. Tehokosteuttava ja rauhoittava suihke käy myös herkälle iholle ja erilaisia ihoärsytyksiä rauhoittamaan, sillä nokkosta on käytetty jo vuosisatoja allergiaoireiden ja yliherkkyyksien hoitoon. Tässäkin on hyvin, hyvin mieto, hentoisen karkkimainen tuoksu, jonka erottaa, jos oikein pysähtyy tuoksuttamaan. Suihketta voi käyttää joko kasvoveden tapaan tai virkistävänä suihkeena päivän mittaan, esimerkiksi matkoilla. Tästä palkitusta tuotteesta tarkempi arvioni täällä

Hinta -40% jälkeen 10,77€ - tuotteen löydät täältä



Ilmansaasteilta suojaava CC-voide on Mádaran uusimpia innovaatioita, joka yhdistää silkkisen koostumuksen, luonnollisen aurinkosuojakertoimen sekä suojan kaupunkiolojen saasteita vastaan. Jos havittelee meikkivoidetta, joka saa ihon näyttämään ei-meikatulta, luonnolliselta ja kuulaalta, mutta silti uskomattoman tasaiselta, se on tässä. Lopputulos yllätti minut niin, että piti katsoa kaksi kertaa, onko tuubi todella Mádaraa. Sarja onkin hiljattain noussut omalla arvosteluasteikollani pomppien ylöspäin, uusien loistotuotteiden puskiessa markkinoille. Tämä CC-voide häätää iholta kalpeuden sekä tasoittaa punoituksen ja pigmenttiläiskät. Silti se ei ole koostumukseltaan paksua, vaan kevyttä ja ihoon silkkisesti sulautuvaa. Ihonhoidolliset ominaisuudet ovat myös valtavan suuri plussa, sillä tämä vahvistaa myös ihon hyvää mikrobikantaa, ehkäistee tulehduksia ja ihohuokosten tukkeumia. CC-voidetta voi käyttää puhtaalle iholle sellaisenaan tai kosteutusvoiteen päälle. Tämäkin sopii kaikille ihotyypeille! Tarkempi arvosteluni löytyy täältä

Hinta -40% jälkeen 17,40€ - Light Beige sävy täältä, Medium Beige tästä




Ylläolevien supertuotteiden lisäksi suositukset ansaitsevat myös:


Mádaran SOS Hydra Recharge Cream on itselleni jo vanha tuttu, sillä listasin sen vuonna 2016 parhaiden luonnonkosmetiikan päivävoiteiden joukkoon, joista löydät koosteen täältä. SOS Hydra Mask -naamio sen sijaan oli yksi talvikauden kosteuttavista naamiosuosikeistani, joista voit lukaista postauksen täällä. AHA-hedelmähappokuorinta on Mádaralla myös todella toimiva tuote, jota suosittelen testaamaan, jos haluaa välitöntä hehkua ja elinvoimaa väsyneelle iholle! Tuote on erinomainen myös juonteiden ja ryppyjen hoitoon. Aivan herkimmästä herkimmälle iholle naamio ei sovi, mutta siinä tapauksessa suosittelen harkitsemaan SOS Hydra Maskia, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Koko Mádaran valikoiman löydät täältä. Alen aikana toimitetaan kaikki vähintään 50€ tilaukset ilman postikuluja ja kaikkiin vähintään 80€ tilauksiin lisätään lahjaksi Smart Antioxidants Anti-Fatigue Eye Rescue -silmänympärysvoide, jonka arvo on 31€! 

Toivottavasti näistä vinkeistä oli alevalikoiman seassa seikkaileville iloa! 

Aiotko sinä hyödyntää 40% alet? Kertokaahan myös omia Mádara-suosikkeja! 













*Postaus sis. mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

  1. Mun suosikkeihin kuuluu myös Madaran AHA naamio ja nokkossuihke. Tykkään myös Madaran käsivoiteista, joissa on hyvä koostumus. Voiteet eivät pyöri iholla, kuten joskus luonnonkosmetiikan kohdalla käy :)

    VastaaPoista
  2. Madaran käsivoide on ihanaa, sitä meillä on työpaikalla. Aina kuskataan sinne vuorotellen jotain ihanaa käsirasvaa. Tosi hyvä tuo -40% alennus.
    Kivaa iltaa sinulle Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on tainnut olla joku Mádaran käsivoide joskus käytössä ja mitä muistelen, ihan hyvä sekin oli koostumukseltaan :) Nämä kuitenkin jääneet paremmin mieleen omina suosikkeina! Ja joo, tuo -40% on aikamoinen diili!

      Poista
  3. Madaran aurinkotuotteet on mun lemppari! Tykkään ihan perus kasvovedestäkin, mutta noi SPF purkit on olleet kovassa käytössä nyt kesällä. SOS sarjasta en ole ihan vielä mieltäni päättänyt, tuo kosteuttava naamio ei ainakaan mulle toiminut. :/

    x Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitatko niitä uusia tuotteita? Mulla loppui kesä kesken niiden testaamisessa :D Kai sitä on "pakko" keksiä joku matka tässä ennen ens kesää, että pääsee nekin testaamaan oikeissa olosuhteissa :D

      Poista
  4. Mä rakastan lähes kaikkia Madaran naamioita SOS, AHA ja DETOX. <3 SOS-sarja on muutenkin kokonaisuudessaan sellainen jonka olen kokenut omalle iholle hyväksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, SOS-sarja on ollut mullekin tosi positiivinen yllätys! Mádara on muutenkin noussut mun silmissä paljon laadukkaammaksi sarjaksi viime aikojen uutuuksien myötä :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!