Aika monelle toimivan päivävoiteen löytäminen voi olla ikuinen haaste tai yhtä tuskastelua. Sen vuoksi päivävoidetta ei useinkaan muuten vaan lähdetä vaihtelemaan, jollei oma iho anna siihen syytä. Jopa minä, kosmetiikkaa ahkerasti testaileva ja mielellään purkkeja vaihteleva, pyrin pitämään kiinni hyvistä päivävoiteista kynsin hampain. Rakastan testailla naamioita, seerumeita, silmänympärysvoiteita sekä erilaisia puhdistustuotteita ja haastaa omat suosikkini, mutta päivävoiteissa pysyttelen kuitenkin mieluiten vanhoissa, tutuissa ja hyväksi havaituissa. Monesti olen jo valmiiksi skeptinen korkatessani uuden päivävoiteen. Joku ääni päässä kälättää, että turha lähteä edes kokeilemaan, koska eivät ne kuitenkaan kipua omien suosikkien edelle. 


Yövoide on siitä helpompi löytää, että pää tyynyssä ollessaan ei tarvitse miettiä miltä iho näyttää - toisin kuin päiväsaikaan, jolloin päivävoiteen soisi olevan täydellisessä sopusoinnussa oman ihon kanssa. Minulle hyvä päivävoide on sellainen, joka on kevyen tuntuinen, mutta silti tarpeeksi kosteuttava. Se imeytyy nopeasti ja heleyttää hentoisesti, mutta ei kuitenkaan ole liian kiiltävä. Ja mikä tärkeintä: sen täytyy toimia hyvin myös meikin alla. 


Kiehl's toi kesän alussa valikoimaansa uuden voiteen, joka lupaa tuoda esiin ihon luonnollisen hehkun. 95% luonnollisia aineosia sisältävä Glow Formula Skin Hydrator sisältää hohtavia mineraaleja, jotka tuovat välitöntä hehkua iholle. Antioksidantit suojaavat ihoa ja lisäävät sen heleyttä pitkäkestoisesti. Kaiken tämän lisäksi granaattiomenauutetta sisältävä uusi hehkuvoide on koostumukseltaan raikas ja kevyt, mutta siltikin 24 tunnin kosteutuksen lupaava. Kuvauksen perusteella voide liippaa aika läheltä unelmavoiteeni ominaisuuksia, mutta kuinkas kävi käytännössä? 


Tämä on niitä voiteita, joka herättää väsyneen ihon henkiin heti aamusta. Liiallisen glow'n rajaa ei ylitetä, vaan pysytellään juuri siinä välimaastossa, jossa hehku näyttää iholla vielä luonnolliselta. Sellaiselta, joka viestittää: "Olen nukkunut yöni hyvin ja oloni on todella levännyt". Voidetta kuvaillaankin ainutlaatuiseksi hybridituotteeksi, sillä sitä voidaan käyttää myös ihan yksinään. Silloin iho hyötyy 24 tunnin kosteutuksesta ja suojaavista antioksidanteista, jotka toimivat muurina ympäristön ärsytystekijöitä vastaan. Antioksidantit ovat peräisin voiteen granaattiomenauutteesta.

Meikin alla voide toimii loistavana pohjana. Tasoittava hehku on ikään kuin lisäominaisuus meikkivoiteelle, jos sitä ei löydy meikkivoiteesta itsestään. Kombo on kaunis ja toimiva, varsinkin jos ei levitä päälle mitään superheleyttävää meikkivoidetta. Kolmas voiteen käyttöominaisuus on sekoittaa sitä meikki- tai kosteusvoiteen sekaan ja tuunata niistä hieman hehkua antavammat. Niin tai näin, Glow Formula Skin Hydrator on varsin toimiva tapaus. Hyvät hehkueliksiirit ovat kaappiini aina tervetulleita, varsinkin nyt pimeän kauden alkaessa, kun iho kaipaa tehokkaampaa aamuherätystä. Koostumukseltaan tämä on tosiaankin ihastuttavan kevyt, nopeasti imeytyvä ja vieläpä pirteän tuoksuinen, joten tähän on helppo tykästyä! 

Kiehl's Glow Formula Skin Hydrator 50ml noin 35 euroa Helsingin, Turun ja Tampereen Stockmann -tavarataloista. Kiehl's löytyy myös Kicksin valikoimasta.

Millaisia vaatimuksia teillä on hyvältä päivävoiteelta? Entä monelleko teistä Kiehl's on jo tuttu?


*Tuote pr-sample. Postaus sis. mainoslinkin.

4 kommenttia:

 1. Minä haluan, että kaikki voiteet tai öljyt mitä ihooni käytän, imeytyisivät nopeasti ja jättäisivät silkkisen pinnan iholle.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, päivävoiteen on kyllä oltava sellainen, joka uppoaa ihoon kuin unelma :)
   Rauhallista sunnuntai-iltaa sinne myös! <3

   Poista
 2. Kuulostaa aivan ihanalta! Mä tykkään kovasti Kiehl'sin voiteista, joten uskoisin tämänkin olevan mieluisa. Tähän mennessä mun lemppari on ollut ultra facial cream :)

  Ihanaa viikonloppua Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyy pistää toikin korvan taakse! Mulla ei vielä hirveän paljon kokemuksia Kiehl'sistä ole, mutta sarjan vartalovoide on ihan tosi huippu! Siitä oon vinkannut blogissakin aikoinaan :) Kiehl's on kyllä tosi kiinnostava sarja ja täytyisi ehdottomasti tutustua siihen paremmin. Ainakin sitä Avocado sy-voidetta on kehunut moni!

   Kiitos, samoin sullekin! <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!