Huulirasva-addikti ei voi muuta kuin hymyillä leveästi. Hurraa-huutojen ja Hullujen Huhujen kaveriksi ovat ilmestyneet mitä suloisimmat Natural Code by Lumenen uutuudet, jotka antavat huulille kauniin kiillon ja hempeästi sävyä. Voiko tätä somaa nelikkoa jättää huomioimatta?


Natural Code by Lumenen Candy Smile -huulivoiteita mainostetaan täydelliseksi tuotteeksi koulujen alkuun ja teini-ikäisten must have -tuotteeksi syksyyn. En mitä ilmeisimminkään kuulu kohderyhmään, sillä teinivuosistani on pieni ikuisuus, enkä lähtenyt tänä syksynä opiskelemaankaan. Silti ikuisessa huulivoidebuumissa elävänä en häpeile myöntää tykästyneeni näihin puikkoihin. Sävyä, makua, kosteutusta - näissä puikoissa on kaikki se mitä huulivoiteiltani haluan. 


Candy Smile -huulivoiteet hellivät huulia suomalaisella vadelman siemenöljyllä ja E-vitamiinilla. Huulivoiteen koostumus on kermainen ja läpikuultavat sävyt antavat huulille juuri sopivasti väriä. Vahvaa huulimeikkiä näillä ei saa, mutta arki- ja nudemeikissä nämä ovat täydellisiä. Lopputulos on kauniin heleä, ja huulista tulee myös täyteläisemmän oloiset. Joku voisi jopa erehtyä luulemaan, että olen käynyt Tiina Jylhän kauneusklinikalla. Mitään turvottavaa vaikutustahan näillä ei ole, mutta jotenkin nämä saavat huulet näyttämään mukavan täyteläisiltä. Varsin koukuttavaa!


Hymyperheessä on tarjolla on neljä pirteää sävyä: Sävy 1 All About Pink on hempeän pinkki, 2 Sweet As Sugar on raikas koralli, 3 Add Some Color on herkullinen persikka ja 4 Be Natural Be You antaa värittömänä huulivoiteena huulille vain kosteutusta ja kevyen kiillon. Jos kaipailee kunnolla sävyä, 3 Add Some Color on paras valinta, sillä se on huulilla näkyvin.


Omat suosikkini Candy Smile -nelikosta ovat All About Pink sekä Sweet As Sugar, jota olen käyttänyt innokkaimmin. Huulivoiteet tuoksuvat karkkimaisen vadelmaisilta, joten tuoksufaninakaan en ole joutunut pettymään. Voin siis suositella, vaikka teinivuosista olisikin vierähtänyt aikaa!

Natural Coden Candy Smile -huulivoiteet on formuloitu ilman parabeeneja. Hintaa yhdellä puikolla on noin 3,90 euroa.

Käytättekö te huulirasvaa päivittäin vai ainoastaan tarpeen vaatiessa? Ovatko nämä jo tuttuja?






*Tuotteet lehdistönäytteitä.

22 kommenttia:

  1. Tarpeen vaatiessa, vaikka esim. Crazy Rumorsien kanssa tämän pitäminen on todella vaikeaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin tiedän tuon tunteen. Juuri esim. Crazy Rumorsit on niin vastustamattomia maultaan! Toisaalta mulla on huulirasvoja melkein joka puolella, eli tulee sipaistua huulille jo ihan senkin vuoksi, että ovat saatilla. En ole edes yrittänyt päästä mun addiktiosta eroon, enkä kyllä aiokaan yrittää :D Enhän mä muustakaan kosmetiikasta yritä vierottautua ;) Kaikilla on omat ilonsa, haha.

      Poista
  2. Tykkään kovasti, vaikka tytöt nämä taas multa pöllii. Ne himoaa kaikkia näitä tälläisiä huulivoiteita, Hurraw, Babylips ja nyt nämä. Tykkään tälläisistä todella paljpon itsekin, ovat helppoja käytettäviä, koska en todellakaan aina käytä huulipunaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä olen mäkin, täydellisiä luonnolliseen meikkiin! :) Ei sitä aina tarvitse olla huulilla vahvasti väriä, joskus tämäkin riittää. Tykkään näiden koostumuksesta ja mausta. Sävyäkin tulee juuri sopivasti! :)

      Poista
  3. Mä en oo näitä edes kerinnyt vielä koittamaan, kun mulla on niin monta huulirasvaa avattuna, enkä paljon huulirasvoja edes käytä. Nää on mun meikkipussissa odottamassa, että voin vihdoin käyttää niitä ja houkutus on suuri, kun näen ne aina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt huomenna testaat! :D Mullakin on "miljoona" huulirasvaa avattuna, mutta on niitä paikkojakin, jossa ne mahtuu majailemaan: laukussa, työpöydällä, yöpöydän laatikossa, autossa, meikkipussukassa... jne. Huulirasvoja ei voi koskaan olla liikaa, vai voiko?! ;)

      Poista
  4. Käytän huulirasvaa yleensä iltaisin. Ennen olin aikamoinen huulirasva-addikti mutta nyt olen päässyt riippuvuudesta eroon. Liekö luonnonkosmetiikalla siinäkin osansa? :)

    Täällä sinun blogissa on aina niin kauniita ja laadukkaita kuvia! <3 Huomaa, että näet vähän vaivaa ja käytät mielikuvista. Kosmetiikkakuvat ovat usein kuin toistensa kopioita, mutta ei täällä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Niina, nyt kyllä ilahdutit erityisen paljon kommentillasi! <3 Kiitos, kiitos! Kiva, jos edes vähän erotun kosmetiikkablogien massasta kuvillani. Olen kyllä yrittänyt tehdä tästä blogistani omannäköisen :) Kylläpä piristi, kun luin tämän kommenttisi!!

      Poista
  5. Huuleni kuivuvat ihan koko ajan, etenkin talvella, eli huulirasvaa kuluu. Sen lisäksi olen aikamoinen huulirasvasnobi, eli katson todella tarkkaan millaisia huulirasvoja käytän :D Onko noissa Candy smileissä millainen inci? Kiinnostuin kovasti, mutta sisältö pitää tarkastaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvi on kyllä haasteellisinta aikaa - myös huulille! Incilista on näköjään jokaisessa sävyssä vähän erilainen, mutta tässäpä yhden sävyn inci, jonka poimin netistä:

      Isononyl Isononanoate, Isopropyl Palmitate, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Jojoba Esters, Polyethylene, Bis-Diglyceryl Polyacryladipate-2, PEG-8 Beeswax, Ricinus Communis Seed Oil, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, EthylhexylMethoxycinnamate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Ethylhexylglycerin, PEG-8,Tocopherol, Triethoxycaprylylsilane, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid,Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Parfum (Fragrance),

      MAY CONTAIN: MICA, CI 15850, CI 45410, CI 77492, CI 77891

      Mähän olen pitkään jo suosinut luonnonkosmetiikan huulirasvoja, mutta näihin kyllä ihme ja kumma tykästyin :) Ei nämä ihan kosteuttavimmasta päästä ole, jos huulet on tosi kuivat, mutta arkimeikissä antaa tosi kivan lopputuloksen. Hennosti kiiltoa, sopivasti täyteläisyyttä ja kivan maun :)

      Poista
  6. Huulirasvoja kuluu mulla tasaista tahtia, mutta näistä uutuuksista en erityisemmin välittänyt. Huulivoide tuntui aika liukkaalta ja väri oli liian hento :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä muuten on vähän liukkaita! Oon huomannut, että ihan pikkusipaisu huulille riittää, muuten liukuu jo koko sävy pois ;) Värikin on tosi hento, mutta se oli näissä juuri mun mieleen. Näyttää siltä, ettei huulilla olisi mitään, mutta silti huulet on kosteutetun näköiset ja täyteläisemmät :)

      Poista
  7. Päivittäin ja vaihdellen merkkiä ja makuja. Saimaassa taitaa matkustaa 10 erilaista rasvaa koko ajan :D

    VastaaPoista
  8. Itse käytin ennen huulirasvoja vasta, kun huulet olivat rohtuneet. Hurraw- ja Babylips-huulirasvojen hankinnan jälkeen olen käyttänyt huulirasvoja säännöllisesti. Nyt nämä Lumenen huulivoiteet alkoi houkuttelemaan ja niiden sävyt ovat ainakin ihastuttavia :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurraw!:t on kyllä ihania! Baby Lipsit ei ole vielä vakuuttaneet mua samalla lailla. Muutama värillisempi versio odottelee kyllä laatikossa testaustaan, jospa ne nappaisi. Mä käytän huulirasvaa enemmän vain tavan vuoksi ;) Huulet on tosi harvoin rohtuneet, mutta ehkä siitä kuuluu kiitos tälle mun "addiktiolle" :D Jos huulivoiteita kuluu säännöllistä tahtia, suosittelen tutustumaan näihin. Yllättivät ainakin mut positiivisesti. Ei ehkä niinkään huulten hoitotuotteena, vaan kivana "meikkituotteena" luonnollisempaan huulimeikkiin. Makukaan ei musta ole keinotekoisen oloinen, vaikka nämä ei olekaan luonnonkosmetiikkaa.

      Poista
  9. Käytän huulirasvaa aina iltaisin ja talviaikaan taas lisäilen sitä pitkin päivää. Varman huulipuna-addiktio vaikuttaa huulirasvojen laiminlyöntiin :D Natural Coden huulirasvat eivät olleet tuttuja aikaisemmin, mutta en ole vuoteen käyttänytkään muita kuin Hurraweja. Toisaalta joku sävyttävä huulirasva olisi just sopiva päiviin, milloin ei jaksaisi huolehtia huulipunan korjailusta. Add some color näyttää nätiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokailtainen huultenrasvaustuokio on täälläkin, muuten ei uni tule ;) Add Some Color on näistä se sävyttävin ja on kyllä kiva huulilla! Nappaa ihmeessä kokeiluun, jos kaipaat "luonnollisempia huulipäiviä" :) Ei tosiaan ole ihan väritön, mutta ei kuitenkaan huulipunakaan. Voi lisäillä huolettomammin ilman peiliä!

      Poista
  10. Multa löytyy varmasti lähemmäs 30 huulirasvaa. :D Miten niin riippuvainen... Nämä on kyllä myös ihania, mutta luulen tällä kertaa pärjäävän ilman!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidat kiilata määrien suhteen mun kanssa aika samoille linjoille :D Ihan noin montaa mulla ei ole yhdessä paikkaa esillä, mutta luulen, että jos alan laskemaan kaikki eksyneet lampaat, niin kyllä niitä tuon verran kertyy ;D Eihän me nyt riippuvaisia olla, pah! ;)

      Poista
  11. Käytän huulrasvaa lähes päivittäin tarpeen vaatiessa. :) Me koko Kasvokkain -blogin konkkaronkka fanitetaan Hurraw-huulirasvoja. Jopa mummi on tykästynyt niihin! Itselläni odottaa pari korkkaamatonta Crazy Rumorsia. Olisi tarkoitus laittaa nämä kaksi todelliseen vertailuun, jotta aiheesta voisi raportoida sitten bloginkin puolella. :)

    Nämä Lumenen tapaukset eivät ole tuttuja, yleensä suosin lähtökohtaisesti luonnonkosmetiikkaa. Mutta onhan nuo tosi houkuttelevia, varmasti olisin langennut niihin kouluikäisenä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurraw!:t on huippuja, samoin Crazy Rumorsit. Luonnonmukaisia suosin minäkin, enkä esim. Baby Lipseihin ole hurahtanut, mutta näistä tykkäsin, vaikka kohderyhmään en selvästi kuulukaan :D Käytän näitä enemmänkin osana arkimeikkiä, kun haluan luonnollisemman huulimeikin. Jos haluan enemmän hoitavuutta huulille, nappaan Hurraw!:n tai Crazy Rumorsin :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!