Huh heijaa! Ensimmäinen messupäivä takana ja fiilis on väsynyt, mutta onnellinen. Tällä hetkellä siemailen Pukkan luomuteetä tyytyväisenä päivän saldoon. Paljon ehdin nähdä, mutta moni osasto jäi vielä näkemättä. Tänä vuonna olen erityisen iloinen siitä, että yhteistyöbloggaajan roolissa ehdin nähdä ja kokea messuja enemmän, sillä aikaisempia vuosina olen varannut messujen läpikäymiseen ainoastaan päivän, joka ei kyllä tällaiselle suustaan helposti kiinni jäävälle riitä mihinkään. Tästä esimerkkinä se, että aamupäivällä ehdin 2,5 tunnin aikana käydä ainoastaan neljällä osastolla. Toisaalta olo oli jollain tapaa rennompi kuin aikaisempi vuosina, koska tiesin, että tulen viettämään messuilla useamman päivän eikä tarvinnut juosta ja säntäillä kiirehtien mihinkään. 

Pukka Herbsin osastolla (7k120) hyödynsin messutarjouksen ja ostin kolme teepakettia kympillä. Yksi mauista oli Womankind, joka on lempeä sekoitus muun muassa vaniljaa ja ruusua, ripauksella kirsikkaa. Brittiläinen Pukka kuuluu ehdottomasti suosikkiteebrändeihini, sillä teet maistuvat aina täyteläiseltä ja paketit ovat vieläpä niin ihania ulkoisestikin! 


Päivän aikana kävin tutustumassa Better4You:n luontaisiin lisäravinteisiin, jotka ovat vasta tulleet saataville Suomeen. Sain muutamia ravintolisiä kotiin testattavaksi ja näistä kuulette kokemuksiani myöhemmin, kunhan ehdin tuotteita hetken testailla. Better4You:n löytää messuilta osastolta 6p81. 


Myös Korres on mukana messuilla ja olin saanut yhteistyöbloggaajana kutsun vierailla osastolla tutustumassa uuteen kauneuseliksiiriin, jonka sain myöskin mukaan testiin. Eliksiiri pohjautuu kreikkalaiseen, maailman korkelaatuisimmaksi kuvailtuun sahramiin, jota verrataan usein kultaan. Kauneuseliksiiri lupaa korjata ja vähentää ikääntymisen merkkejä näkyvästi. Seerumi sopii anti-age-vaikutuksista huolimatta kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille ja kaikille iho-ongelmille, sillä se lupaa myös ylläpitää ihon hyvinvointia. Eliksiiristä kuulette myös lisää kokemuksiani, kunhan ehdin tuotetta testailla tarpeeksi pitkään. Korresin löytää messuilta osastolta 6e68.


Tottakai käväisin myös Flow Kosmetiikan osastolla, jonka olin listannut I love me -messujen suosikkiosastoihini. Yllätyksekseni huomasin, että vartalonkuorinnat ovat muuttaneet muotoaan, sillä purkit ovatkin vaihtuneet tuubeiksi - hyvin pirteän värisiksi kylläkin! Rakastan Flow Kosmetiikan vartalonkuorintoja yli kaiken ja nappasin mukaan myös näitä uudistuneita versioita, joissa koostumus on onneksi pysynyt samana. Täytyy sanoa, että tykkäsin messuilla Flow'n esillepanosta. Osasto oli todella raikas! Näihin herkkuihin voi tutustua osastolla 7k111. 


Ruokapuolelta bongasin Arctic Superfoodsin, joka oli yksi uusista hyvistä löydöistä. Olin saanut kutsun tulla tutustumaan tuotteisiin, mutta totta puhuen en odottanut tykästyväni makuihin näin paljoa. En ole vielä tähän mennessä löytänyt hyviä "raakapatukoita", sillä taateli on yleensä se, joka tulee makuna liian vahvana esille ja siksi maut yleensä tökkivät. Mutta tuo Mustikka & Koivunlehti patukka; voi että, miten hyvältä se maistuikaan! Patukoiden raaka-aineet ovat vieläpä 100% suomalaisesta luonnosta! Mauissa yhdistyy kotimaiset marjat ja villiyrtit. Käteviä eväspatukoiksi ja lisäaineettomia, gluteenittomia ja maidottomia. Nam! Suosittelen tsekkaamaan nämä kotimaiset uutuudet osastolta 7n101. 


Poikkesin myös Colosén osastolla ja sain kuulla, että silmämeikinpoistolaput ovat olleet varsin suosittuja. Niistä tosiaan vinkkasin I love me-suosikeissani. Colosén osastolta löytää myös juuri lanseeratun miesten sarjan, joka hurmaa jo tyylikkäillä pakkauksillaan. Colosé Cosmetics osastolla 6d8.


Iltapäivällä kävin Beauty Pro-puolella tutustumassa Beauty Pro Cover-kisan osanottajiin ja kilpailutöihin, sillä sain kunnian olla yksi kisan "tuomareista". Kilpailussa tuli toteuttaa valitsemalleen mallille kampaus ja meikki, joka kuvastaa nykypäivän kauneusihanteita ja trendejä sekä soveltuisi lehden kansikuvaksi. Voittajaksi valitsimme juuri sen työn, joka oli omakin suosikkini. Kokemus asiantuntijaraadissa oli mielenkiintoinen ja oli todella kiva saada olla osana kyseistä tehtävää! Kiitos Messukeskukselle tästä mahdollisuudesta.


Viime minuuteilla ennen messujen sulkemisaikaa piipahdin vielä Zuiin osastolla ja nappasin mukaani uuden pullollisen luonnonkosmetiikan parasta meikkivoidetta sekä ihanan huulipunasävyn. Zuiin osastolle täytyy suunnata vielä lauantaina uudestaan, sillä virolainen Joik-sarja jäi kiinnostamaan. 

Tällaisia messutunnelmia perjantailta! Kuvaamiseen käytin tällä kertaa kännykkää, sillä jätin järjestelmäkameran kotiin. Toivottavasti messujen tunnelma kuitenkin välittyy tarpeeksi hyvin sinne asti! 

Kuinka moni teistä oli jo perjantaina messuilemassa vai oletteko menossa viikonloppuna? Mitä kaikkea messuilta tarttui mukaan tai jäi erityisesti mieleen? 









*Yhteistyössä Messukeskus.

12 kommenttia:

  1. Tänään tuli messuiltua, harmi ettei törmätty :) Sunnuntaina olisi tarkoitus vielä tulla messuilemaan ^_^

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Niin oli! Toivottavasti sun kotimatka sujui vauhdilla ja messulöydöistä on ollut iloa! <3

      Poista
  3. TOivottavasti nähdään sunnuntaina messuilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa oli nähdä! Satuit tulemaan ovesta sisälle juuri oikealla hetkellä :D

      Poista
  4. Oli ihanaa törmätä, vieläkö jaksat kolmannen messupäivän? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää että vähän koville otti, siis kun univelkaa oli kertynyt ja syömisetkin aika epäsäännöllisiä. En ollut kolmantena päivänä loppuun asti, lähdin puoli neljän aikoihin, kun sisko ja hänen ystävä totesivat, että nyt on messut nähty ja tavaraa tarpeeksi :D Mutta kivat messut oli ja nähtävää kyllä riitti! Ensi vuonna taas uusin voimin :D

      PS. Oli kyllä ihanaa törmätä! :)

      Poista
  5. Olipa ihana nähdä sua ja kiitos vielä kosteussuihkeesta! :D Freesasi hyvin meikkiä! :) Mun on PAKKO hankkia nyt joku kosteussuihke käsilaukkuun. :) Messut oli kyllä ihan mahtavat jälleen kerran! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva, että kosteussuihke auttoi! <3 Mulla on aina joku suihke mukana laukussa, todellakin pelastaa tilanteen, jos meikki alkaa rakoilemaan :D Ja joo, oli huiput messut ja ihanaa oli nähdä suakin! :)

      Poista
  6. Kiva messupostaus, varmasti eri fiilis vain kierrellä messuja rauhassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, perjantai oli kyllä paras päivä kierrellä messuja, kun ei ollut vielä niin hirveää tungosta :) Itselläkin oli jotenkin niin kivan rento ja rauhallinen fiilis. Lauantaina oli sit jo aika eri tunnelma, kun yritti päästä tungoksessa eteenpäin :D Ja sunnuntaina väsymys vei jo vallan. Ajattelin, että ensi vuonna varmaan messuilen kaksi päivää putkeen ja sunnuntain pyhitän suosiolla levolle :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!