Jo blogini alkutaipaleella myönsin, etten ole hiustenlaiton guru, vaan aika lailla sen vastakohta. Vaikka paksujen ja pitkien hiusten myötä mahdollisuuksia olisi monenlaisiin kampauksiin, en vain osaa laittaa hiuksiani sen kummoisemmin. Arkisin minut näkeekin usein hiukset kiinni, sillä se on "kampauksista" helpoin. Juhlahetkien lähestyessä stressitasot ovatkin sitten nousseet aika helposti nimenomaan hiustenlaiton kohdalla, sillä luovuttaisin tehtävän mieluusti ammattilaiselle. Kotioloissa täytyy kuitenkin luottaa omiin taitoihin, vaikka ne olisivatkin hiustenlaiton osalta hyvin vähäiset.


En ole vuosien varrella juurikaan ollut innokas hiuslaitteiden käyttäjä. Kuten viime viikon postauksessa kerroinkin, fööniä en ole oikeastaan juuri koskaan käyttänyt, paitsi ns. pakon edessä. Olen enemmänkin pyrkinyt korvaamaan erilaiset muotoiluraudat tuotteilla, jotka tekisivät vastaavia toimenpiteitä laitteiden sijasta. Joku laitteissa on aina tökkinyt: kiharoiden teko on ollut ylivoimaisen vaikeaa tai jos olen vihdoin ja viimein stressitasot kympissä onnistunut, kiharat ovat lässähtäneet heti. Suoristusraudat eivät ole liikkuneet tarpeeksi sulavasti ja kaikkeen on yksinkertaisesti kulunut aivan tuhottomasti aikaa. Tuntui, että säästyn isolta stressiltä, kun käytän mahdollisimman vähän hiustenmuotoilulaitteita.

Jokin kuitenkin muuttui, kun löysin Remingtonin nelisen vuotta sitten. Tiesin toki aina brändin olemassaolosta, mutta en ollut juurikaan tutustunut brändiin muutoin. Olin ajatellut sen vain olevan yksi muiden joukossa, mutta todellisuudessa Remingtonista tuli se, joka herätti uudelleen innostukseni hiuslaitteita kohtaan. Sillä jopa minä, hiustenlaiton tunari, onnistun tekemään Remingtonin laitteilla jonkinlaisia kampauksia ilman tuskanhikeä, stressitasojen turhaa kohoamista tai mielessä pyöriviä kirosanoja. 


Voisi sanoa, että näiden kanssa melkein jopa nautin hiusten laittamisesta. Omistan Remingtonilta puikkokihartimen, jolla osaan tehdä kauniit ja kestävät kiharat. Suoristusraudolla suoristaminen on leppoisaa, koska rauta liukuu kuin hyvin huolletut sukset lumella! Olen aiemmin suoristanut hiukseni ghd:n raudalla, enkä ajatellut, että koskaan sitä vaihtaisin yhtään edullisempaan, mutta etenkin viime kuukausien aikana olen huomannut, että ghd on jäänyt sivummalle ja tartun yhä useammin Remingtonin rautaan. Tuntuu aikamoiselta sanoa, mutta oman kokemukseni perusteella Remington on kilpailukykyinen jopa ghd:n kanssa, josta puhutaan melkeinpä suoritusrautojen kuningattarena. 

Remingtonin laitteet eivät ole edullisimpia, mutta laitteiden laadun ja helppokäyttöisyyden huomaa helposti ottaessaan ne käyttöön. Toisaalta hinnat eivät ole pilvissäkään, joten luokittelisin Remingtonin laitteet hintatasoltaan hieman keskihintaa korkeammiksi, mutta kuitenkin edullisiksi laatuunsa nähden. Monilla laitteilla on myös jopa 5 vuoden takuu, mikä kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon eri brändien laitteita verratessa. Remingtonista saa monesti pitkäikäisemmän "kumppanin". 


Olen jo pidempään etsiskellyt suoristavaa harjaa, jota voisin käyttää kiireisimpinä aamuina. Testasin kahta erilaista versiota ennen Remingtonia, mutta ikävä kyllä harjat päätyivät palautukseen, koska eivät osoittautuneet lupauksiensa arvoisiksi. Ymmärrän kyllä, ettei hiuslaatunikaan ole helpoimmasta päästä, mutta jos harja jää jumiin paksuun tukkaan ja suoristaa vasta viidennellä harjanvedolla, ei se ole silloin kiireisen aamun pelastus, vaan aiheuttaa lopulta turhaa päänsärkyä ja antaa aamulle vain huonon alun. Vaikka Remingtoniin brändinä jo luotankin, myönnän olleeni ihan vain pikkuisen epäileväinen ennen ensimmäistä testihetkeä, koska kaksi edellistä harjaa olivat jo epäonnistuneet tehtävässään surkeasti. Remingtonin suoristava harja kuitenkin yllätti: hiukset oikeasti suoristuvat, vaikka eivät aivan yhtä ohuen sileiksi kuin suoristusraudalla. Lopputulos on siis hieman ilmavampi. Leveästä lapioharjasta on ehdottomasti hyötyä paksulle hiuslaadulle ja suoristaminen sujuu nopeammin kuin pienemmän harjan kanssa. Remingtonin Keratin Protect Straight Brush luovuttaa hiuksiin myös ravitsevaa manteliöljyä ja keratiinia. Keraaminen pinnoite on hellävarainen hiuksille ja harjan litteät reunat on suunniteltu siten, että harjalla pääsee hiusten juureen asti. Harja lämpenee 30 sekunnissa ja siinä on valittavissa kolme eri lämpötilaa. Itse käytän kaikkein korkeinta lämpötilaa. 

Uuteen Keratin Protect -linjaan kuuluu myös Keratin Protect Intelligent Straightener, jota kuvaillaan markkinoita mullistavaksi suoristusraudaksi, sillä tämä rauta mittaa hiusten kosteuspitoisuutta peräti kahdeksan kertaa yhden sekunnin aikana. Tarkoittaa siis sitä, että raudan pinnan lämpötila muokkautuu hiusten kunnon mukaan. Tätä olen pitänyt hyvänä ominaisuutena etenkin haperolatvoilleni, jotka eivät kestä kaikkein korkeimpia lämpötiloja tai lämpökäsittelyitä hirveästi muutenkaan. Tämäkin rauta luovuttaa hiuksiin manteliöljyä, joka tutkitusti edistää pehmeiden, paksujen, pitkien ja kiiltävien hiusten kasvua. Remingtonin laitteet ovat siis paitsi pitkäikäisiä ja helppokäyttöisiä, myös vähemmän hiusta vaurioittavia kuin perinteiset muotoiluraudat. Pitkässä juoksussa laitteiden hoitavan teknologian tulee kyllä huomaamaan, sillä kuten tiedetään, jatkuva raudoilla käsittely normaalisti kuluttaa hiusta paljon. Jos siis haluaa päivittäin käyttää muotoilulaitteita, kannattaa ehdottomasti valita laite, jossa hoitaviin ominaisuuksiin on panostettu. 

Plussaa Remingtonille irtoaa myös siitä, että kaikissa laitteissa on pitkä pyörivä johto! Suoristusraudan johto on 1,8 metriä, suoristusharjan jopa 3 metriä. Takuu laitteilla on 5 vuotta. Ja jos nyt vielä tapani mukaan otan kantaa myös laitteiden ulkoasuun, niin ovathan nämä helmenharmaan ja ruusukullan väriset laitteet myös aika tyylikkäitä! 

Remington Keratin Protect Straight Brush -suoristusharja ovh. 69,95€, Keratin Protect Intelligent Straightener 89,95€. 

Remington on mukana myös I love me -messuilla, osastolla 6d50. Uutuustuotteet osastolla huimin messutarjouksin! 

Kuinka usein te käytätte muotoilurautoja? Mitkä asiat vaikuttavat ostohetkellä valintaanne: laitteen hinta, laatu, takuu, ulkonäkö, johdon pituus jne? Millaisia kokemuksia teillä on Remingtonista?

*Yhteistyössä Remington. 

6 kommenttia:

 1. Toi Remingtonin suoristava harja kuulostaa niin pitkien ja paksujen hiuksien pelastajalta! Omistan kanssa pitkät ja todella paksut hiukset ja tuskailen joka kerta pesun jälkeen kuivausta. Mun on pakko kuivata jokaisen pesun jälkeen hiukset kuivaksi, sillä ne ovat vielä märät aamulla jos niitä ei kuivaa. Jos erehtyy heittämään aamulla puoliksi märät hiukset nutturalle on ne vielä illallakin kosteat. Olen joskus ihan katsonut aikaa kuinka kauan menee, että hiukset kuivuvat itsessään kuivaamatta jättämisen jälkeen ja sen kiireisen nutturan laiton jälkeen aamulla. Aikaa meni melkein 10h!

  Olen myös todella laiska laittamaan hiuksia ja moni aina kyseleekin, että kun sulla on noin paksut ja pitkät hiukset niin eikö ois ihanaa laittaa niitä! Joo olis jos se ei ois kauhean työn ja tuskan takana. Jopa lettien tekeminen puuduttaa käsiä :D
  Opettelin käyttämään paksua puikkokiharrinta jolla saa ihanat laineet aikaiseksi sekä lainerautaa. Sen jälkeen lähti hiuskriisit juhliin lähtiessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo suoristava harja on kyllä kätevä! Ihan niin "sleekiä" lookkia ei saa kuin suoristusraudalla, mutta hiukset kyllä suorenee ja lopputulos on ilmavampi kuin raudalla :)

   Ja haha, mä niin tiedän tunteen! Hiusten ilmakuivuminen tuntuu vievän iäsyyden ja ei mullakaan paljon ideoita pitkien hiuksien kampauksille ole. Tai ON, mutta kun en osaa niitä toteuttaa :D Puikkokiharrin pelastaa mullakin, jos on juhlat tiedossa.

   Poista
 2. Suoristusharja kuulostaa paremmalta kuin hyvältä. Minä olen laitetunari myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaan joskus mennä jollekin kurssille, jossa oppisi helppojen kampausten tekoa :D Remingtonin laitteita on onneksi ollut yllättävän helppo käyttää. Puikkokihartimellakin saa tosi kivat kiharat helposti.

   Poista
 3. Remingotn on se merkki, johon itsekin nykyään luotan. Multa löytyy yksi muotoilurauta ja pari kiharrinta Remingtonilta ja kaikki toimii ihan älyttömän hyvin! Mulla on suhteellisen ohuet ja sen puoleen helpot hiukset, mutta siitä huolimatta kaikilla laitteilla ei saa kestäviä kiharoita mun hiuksiini vaan ne suoristuvat pään toiselta puolelta siinä vaiheessa, kun alan kihartaa toista puolta. Remingtonin kanssa tätä ongelmaa ei ole koskaan ollut :) Tää kaksikko kuulostaa todella hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Laitteissa ja merkeissä on tosiaankin eroja, oon huomannut saman. Mullakin esimerkiksi kampaamossa suoristusraudalla tehdyt kiharat suoristuu hetkessä, mutta Remingtonin puikkokihartimella tehdyt pysyy parikin päivää! Toki vähän freesausta saattaa vaatia, kun nukkuu välillä :D

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!