Mainoslinkit merkitty*Puhdistusvaahdot eivät ole koskaan olleet listani kärkipäässä. Niin kauan kuin muistan, olen vaahtojen sijaan turvautunut aina puhdistusmaitoihin tai öljyihin, joista etenkin jälkimmäiset ovat varastaneet sydämeni suosion ikiajoiksi. Puhdistusöljyillä lähtee nimittäin meikki vaivattomammin kuin voisi koskaan toivoa (jopa vedenkestävä ripsiväri), joten miksi ihmeessä haluaisin vaihtaa öljymäisen tuotteen vaahtoon, joka jättää kasvot kiristelemään?


Paras puhdistusvaahto kautta aikojen


Olen kokeillut elämäni aikana jos jonkinmoisia puhdistusvaahtoja. Ylipäätään puhdistustuotteita on tullut testailtua niin paljon laidasta laitaan, että läpi kahlatuista purkeista saisi varmasti koottua kuorma-auton lavallisen täyteen tavaraa. Ehkä hieman liiottelen, ehkä en.

Kuitenkin syy, miksi olen vältellyt puhdistusvaahtoja (ja -geelejä) ja suositellut niiden sijaan muita puhdistustuotteita myös blogissa, on se, että puhdistusvaahdot eivät useinkaan oikeasti ole se paras vaihtoehto iholle. Suurin osa perinteisistä puhdistusvaahdoista sisältää nimittäin liian peseviä aineosia (sulfaatteja, kuten Sodium Laureth Sulfate), jotka kaikessa karskiudessaan vahingoittavat ihon luontaista suojakerrosta. Yksi suurimmista virheistä ihonhoidossa onkin valita liian pesevä puhdistustuote, mikä usein pahentaa ihon kuivuutta, aknea, atopiaa ja muita oireita. Moni jopa aiheuttaa iholleen tietämättään lisää näppylöitä ja rasvoittuvuutta käyttämällä liian peseviä vaahtomaisia tai geelimäisiä puhdistustuotteita.


NUORI Vital Foaming Cleanser on tarpeeksi hellävarainen puhdistusvaahto iholle 


Kuten aina, myös puhdistusvaahtojen suhteen on olemassa poikkeuksia. Kaikki vaahtomaiset putsarit eivät siis ole pahiksia, vaikka niitä usein suositellaankin välttelemään. Jälleen kerran INCI-lista on avain onneen, sillä se kertoo, mitä raaka-aineita tuotteeseen on ympätty. Tanskalaisen NUORI -luonnonkosmetiikkasarjan kohdalla sisältö näyttää loistavalta - ja siltä se tuntuu myös iholla.

*NUORI Vital Foaming Cleanser puhdistusvaahto on yhdellä sanalla kuvailtuna unelma. Ainoastaan luonnollisia aineosia käyttävä brändi on onnistunut luomaan vaahtomaisen puhdistustuotteen, joka kaappaa pauloihinsa jo ensimmäisestä kerrasta lähtien. Ei ihme, että jopa maailman TOP-spat hyödyntävät NUORI-tuotteita hoitoloissaan. 


Aloitetaanko tuoksusta? *NUORI Vital Foaming Cleanser puhdistusvaahto nimittäin tuoksuu hullaannuttavan ihanalta! Tuoksu on pirskahtelevan sitruksinen sekoitus appelsiinia, mandariinia ja sitruunaa - kaikkea keltaista ja oranssia. Se onnistuu tuomaan pimeänä syys- ja talviaamuinakin hymyn huulille.

Vaahto on myös koostumukseltaan lempeä ja kermaistakin kermaisempi. Se ei ole ilmavaa höttöä, vaan sellaista paksua ja täyteläistä kreemiä, jolla voisi kuorruttaa koko kehonsa - melkein kuin vaahtokylpy parhaimmillaan! Voisiko NUORI-sarjalle laittaa toiveen luoda samainen tuote myös vartalon iholle? Minä ostaisin heti. 

Pirskahtelevan piristävästä tuoksusta ja pumpulimaisen pehmeästä sisällöstä päästään itse sisältöön, siihen tärkeimpään siis. *NUORI Vital Foaming Cleanser puhdistusvaahto sisältää nimittäin ihoa rauhoittavasti kohtelevaa kaurauutetta sekä luonnollista betaiinia. Yhdessä nuo kaksi antavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan, jolla ihon punoitus ja ärsytys saadaan pidettyä aisoissa. Tämä puhdistusvaahto on siis kaikessa ylellisyydessään sopiva myös herkkäihoiselle, sillä se kohtelee ihoa niin lempeästi ja hellästi kuin olla ja voi! Silti se poistaa epäpuhtaudet ja meikin kunnialla. Unelmaako? Kyllä!

Erityisistä raaka-aineista nostettakoon esille granaattiomenaentsyymit ja retiisinjuuriuute. Nämä nimittäin ovat niitä kiitoksen ansaitsevia raaka-aineita, jotka siivoavat iholta kuolleita ihosoluja ja lakaisevat epäpuhtauksia mennessään. Oma näppylöille altis pintakuiva sekaihoni nauttii tästä todella. Samaan aikaan kun iho puhdistuu huolella, se saa kuitenkin kosteutusta! Siksi tämä onkin niin unelmatuote. 

Jos siis etsit sitä parasta puhdistusvaahtoa, suosittelen todellakin kokeilemaan tätä.

Tuotteen saat tilattua *Twistbe:ltä*Bangerheadilta tai *Beautiikin verkkokaupasta

Kaikessa ylellisyydessään tuotteen hinta ei ole hurjimmasta päästä, ja se on vieläpä riittoisa käytössä. Ja mikä parasta: vaahto toimii erinomaisesti myös kaksoispuhdistuksessa öljyn parina! Itse käytän tätä ainoana tuotteena aamuisin ja iltaisin puhdistusöljyn kanssa. 

Kaikki NUORI-tuotteet ovat täysin luonnonmukaisia ja valmistettu ilman synteettisiä tuoksu-, säilöntä- ja väriaineita. 


Millä sinä puhdistat ihosi? 

2 kommenttia:

 1. Mitkä top-spat käyttävät Nuori-tuotteita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NUORIn kansainvälisiltä sivuilta löytää mainintoja tästä :) Ilmeisesti ainakin Four Seasons -hotelleissa Span puolella käytetään NUORI-sarjaa. Ei välttämättä kaikissa, mutta ainakin Hampshiren Spa Managerin kommentit löytyy NUORIn sivuilta (https://nuori.com/blogs/journal/skin-therapists-1-product-for-instant-glow?gr=true&utm_referrer=https://www.google.com/).

   Sarjan perustaja, Jasmi Bonnen, on itse asiassa suomalainen ja naimisissa tanskalaisen miehen kanssa. Asuvat tosin nykyään New Yorkissa. Jasmi mainitsee NUORIn sivuilla myös tuon, että monet top-spat käyttävät sarjan tuotteita:

   "My vision has always been to eliminate the need to choose between all natural formulas and results. NUORI products contain only natural ingredients with clinically proven benefits and absolutely no synthetic or toxic additives. We are the only beauty brand to utilize the science of freshly blended formulas. That’s why the world’s top international spas and skincare therapists prefer NUORI. I invite you to learn more about our products and why fresh is best."

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!