Rakastan naamioita. Suurin syy siihen on niiden välitön tehoaminen. Jo vartin naamioilu saattaa saada ihon aivan uuteen uskoon. Käytän naamioita silloin, kun iho tuntuu niitä tarvitsevan ja valitsen naamion sen mukaan, mitä iho sillä hetkellä eniten kaipaa. Kuivan ihon pelastajia ovat erityisesti kosteuttavat naamiot, ja samea iho nauttii kirkastavista naamioista. Mutta silloin, kun on iho on väsynyt ja harmaa, todellisen herätyksen antavat erilaiset vitamiininaamiot. 


Vitamiinien voima näkyy iholla tasaisempana ja heleämpänä ihonsävynä. A-vitamiini on vitamiinien kuningatar: sillä on monissa tutkimuksissa osoitettu olevan tärkeä merkitys ihon hyvinvoinnille ja usein siitä puhutaan myös ihon "nuorennusvitamiinina". Se muun muassa vähentää ryppyjä ja tasoittaa ihoa. C-vitamiini on toinen lempivitamiineistani, sillä se kirkastaa ihoa ja tekee siksi ihonsävystä tasaisemman. Se on erinomainen häivyttämään esimerkiksi aknearpia ja maksaläiskiä. C-vitamiini vahvistaa myös kollageenin muodostumista. E-vitamiinia puolestaan kutsutaan todelliseksi kauneusvitamiiniksi, sillä se parantaa ihon pintaverenkiertoa ja toimii hyvänä antioksidanttina. E-vitamiini auttaa myös ihoärsytyksiin ja vähentää punaisuutta. Lisäksi se pitää ihon luonnollisen kosteustasapainon kohdillaan. 


Viime aikoina olen luottanut kahden vitamiininaamion apuun, kun iho on näyttänyt väsyneeltä tai kun olen hakenut extraheleytystä iholle. Vitamiininaamiothan toimivat äärimmäisen hyvin myös normaalin, hyvinvoivan ihon tehokkaina lisävirkistäjinä. Ihoa ei siis tarvitse alkaa "lääkitsemään" naamioilla vasta silloin, kun se on jo erityishuomion tarpeessa, vaan vitamiinicocktailin voi tarjota iholle kauneuden ylläpitohoitonakin. Iho tykkää varmasti!

Bio-Beauté by Nuxen luomu appelsiinivettä sisältävä Vitamin-Rich Detox Mask on kaikkien ihotyyppien virkistäjä. Lupauksiensa mukaisesti geelimäinen vitamiininaamio kirkastaa väsyneen ihon ja antaa sille uutta puhtia. Luomu myrttiuute eliminoi syvällä solussa olevia kuona-aineita tehokkaasti, kun appelsiinin, sitruunan ja mandariinin eteeriset öljyt puhdistavat, kirkastavat ja raikastavat ihon pintaa. Vain viiden minuutin vaikutusajan jälkeen iho näyttääkin jo heti virkeämmältä. Myönnän, että olen hieman pitkittänyt tämän kanssa vaikutusaikaa ja joskus jättänyt sen iholle jopa vartiksikin. Minulla on usein tapana antaa naamioille vielä muutama extraminuutti aikaa tehdä viimeiset taikansa, ellei kyseessä ole jokin kuoriva naamio. Niiden kanssa kannattaa usein olla tarkempi, sillä jos pitkittää vaikutusaikaa liikaa, iho voi ärtyä tai alkaa punoittaa. 


Viiden minuutin vaikutusajan jälkeen Nuxen Detox-naamion kanssa siirrytään seuraavaan vaiheeseen. Naamiota nimittäin ohjeistetaan hieromaan iholla hetkisen, jolloin se yllättäen muuntautuu geelimäisestä öljymäiseksi. Tämän jälkeen naamio huuhdellaan vedellä. Vesipesun aikana naamio muuttaa taas muotoaan mukavan maitomaiseksi. Iho tuntuu tämän vitamiinipommin jälkeen todella pehmeältä ja näyttää hehkeältä. Mutta mitään vähempää en tältä osannut odottaakaan! Tästä onkin hiljalleen tullut yksi uusista Nuxe-suosikeistani. Vitamin-Rich Detox Maskin käyttösuositus  on 1-2 kertaa viikossa, kun iho kaipaa virkistystä ja energiaa. Tuote on 99,3% luonnollinen ja raaka-aineista 32,8€ on luomua. Parabeenittoman naamion hinta on noin 23 euroa. Nuxen sertifioituun Bio Beauté-linjaan voi tutustua esimerkiksi Sokoksilla ja Stockmannilla. 

Toinen ihoni ilahduttaja on ollut Image Skincare-sarjan Vital C Hydratin Enzyme Masque. IMAGE Skincare on minulle uudempi tuttavuus, mutta se on jo lyhyellä tuntemisella onnistunut vakuuttamaan minut tehokkuudellaan. Kun ensimmäisen kerran sain käsiini sarjan tuotteita, lumouduin tuoksuista. Voisi sanoa, että tuoksuiltaan IMAGE on "hoitolasarjojen Lavera", eikä sarja edes käytä tuotteissaan hajusteita! Kaikki tuoksut ovat siis raaka-aineista peräisin. Tämäkin entsyyminaamio tuoksuu niin ihastuttavan mandariiniselta, ettei sitä voi olla levittämättä kasvoille hymyssä suin. 


IMAGE Skincare on USA:n nopeimmin kasvava kosmeseuttinen ihonhoitosarja. Joku on jo saattanut huomata sen, miten kasvien kantasoluja on alettu käyttämään tuotteiden koostumuksissa. IMAGE on kuitenkin ollut edellä aikaansa jo jonkin aikaa, sillä sarja käyttää tuotteissaan kymmentä erilaista kasvien kantasolua. Kirkastavaa C-vitamiinia IMAGE-tuotteet sisältävät jopa neljässä eri muodossa. Vaikuttavaa on myös se, että sarjalla on käytössään aivan omanlaisensa vektoriteknologia, joka vapauttaa tuotteista vaikuttavia kosmeettisia aineita ihoon 48h ajan. Normaalistihan tuotteet ylpeilevät sillä, että vaikuttavat aineet vapautuvat ihoon 24 tunnin ajan. IMAGE on kuitenkin pistänyt siinäkin tuplasti peliin. Tuotteet ovat siis poikkeuksellisen pitkäkestoisia, ja huomion arvoista on myös se, etteivät IMAGE-tuotteet sisällä parabeeneja, hajusteita, väriaineita tai petrokemian raaka-aineita.

Kosteuttava entsyyminaamio kuuluu IMAGE Skincaren C-vitamiini-linjaan, jonka tuotteita suositellaan erityisesti stressaantuneelle, elottomalle ja värittömälle iholle. Myös tupakoitsijat, herkkäihoiset tai rosaceasta kärsivät voivat antaa C-vitamiinituotteille mahdollisuuden. Ne ovat hyvin hellävaraisia ja ravitsevat väsynyttä ihoa. Naamio sisältää muun muassa A-, C- ja E-vitamiineja, jotka tekevät ihosta terveemmän ja heleämmän. Suositeltu vaikutusaika tällä naamiolla on 5-30 minuuttia. Arvatenkin minä pidän naamiota kasvoillani maksimiajan - ja kyllä, pidän lopputuloksesta joka ainoa kerta! Tämä tuo iholle sekä kosteutta että heleyttä. Vitamiinien voima on taattu!

Vital C Hydratin Enzyme Masquen hinta on noin 40 euroa. IMAGE Skincare -sarjan tuotteita on saatavilla kauneushoitoloista ympäri Suomen. Lähimmän jälleenmyyjän löydät täältä.

Kelpaisiko teidän ihollenne vitamiinipommi? Kuinka usein käytätte naamioita?






*Tuotteet lehdistönäytteitä.

16 kommenttia:

  1. Voi mitä ihanuuksia! Ehdottomasti kiinnostaisi molemmat tuotteet. Nuxe ehkä olisi herkullisemman kuuloinen, ja mulla on joku Nuxen Detox yövoide, joka kirkastaa hyvin ihoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä ihania, myönnän! Taidan muutenkin olla koukussa C-vitamiinia sisältäviin tuotteisiin ;) Nuxen naamio on näistä ehkä koostumukseltaan houkuttelevampi, mutta IMAGE on ehdottomasti ihoa kirkastavampi :)

      Poista
  2. Toi Nuxen naamio on ihana, Imagen naamiosta ei kokemusta, mutta tossa C.vitamiinisarjassa on aivan mieletön tuoksumaailma. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo Imagen mandariininen tuoksu on aika koukuttava ;) Täytyy ehdottomasti tutustua sarjaan vielä paremmin. Image vaikuttaa niin äärimmäisen tehokkaalta, ja ne tuoksut vaan on niin ihania!

      Poista
  3. Kelpaisi ehdottomasti! :) Naamiota pyrin käyttämään ainakin kerran viikossa, hieman ihon tarpeesta riippuen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa pistää nämä naamiot mieleen, en usko, että näiden suhteen voi pettyä! :) Naamiothan on muutenkin loistavia pika-apuja kasvoille. Itsekin naamioilen pari kertaa viikossa ;)

      Poista
  4. Ooh! Molemmat kuulostavat ihanilta ja kiinnostus heräsi oitis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tykkäät appelsiinin tuoksusta, valitse Nuxe. Jos mandariini on enemmän sun juttu, Image on oikea valinta ;) Ja jos tuoksulla ei ole väliä, molemmat yllättävät varmasti omalla tavallaan positiivisesti :) Mä olen ainakin näihin tosi tykästynyt!

      Poista
  5. Naamiot ei olen näistä sarjoista tuttuja, mutta Imagella on loistava silmänympärysvoide ja Nuxe on kauttaaltaan aivan ihana merkki. <3

    Aurinkoa päivää Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuxesta on mullakin enemmän kokemusta, mutta Image on kyllä saanut nyt kiinnostuksen heräämään :) Jos sarja on tehokas ja vielä tuoksuu hyvältä, oma uteliaisuus herää. Varsinkin kun hajusteet, väriaineet ym. on karsittu tuotteista pois :)

      Poista
  6. Mää oon nyt vasta ekan kerran käyttäny mitään naamioita. :D Houkuttelevia kyllä ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti jäät koukkuun, koska iho nauttii naamioista varmasti :) Kun valitsee oikean tuubin, saa vartissa juonteita madallettua, ihon kirkkaammaksi tai ihohuokoset pienemmiksi - riippuen siitä minkälaisen naamion nyt sitten valitseekaan!

      Poista
  7. Imagen kasvonhoitotuotteita olen käyttänyt ja komppaan Tiia, että varsinkin silmänympärysvoide on todella hyvä. Tuo C-vitamiinivoide alkoi kiehtoa sen vuoksi, että siitä olisi apua myös couperosaan:) Naamioita laitan pari kertaa viikossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä kerrot, mikä silmänympärysvoide! Kiinnostuin tietenkin :) Tuo naamiokin on ehdottomasti testaamisen arvoinen! Itsekin käytän naamioita suunnilleen pari kertaa viikossa.

      Poista
  8. Voi mitä herkkuja naamoihin rakastuneelle, ihon kirkastaminen ja C vitamiinit on mun juttu, niihin olen koukussa myös seerumi puolella:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Kaikki kirkastava kelpaa aina :) C-vitamiinituotteet ovat myös itselläni niitä, joita tykkään kovasti testailla. Vinkkejä siis luvassa jatkossakin niiden osalta!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!