Nyt ollaan jännittävien asioiden äärellä. Olen jo vuosia luottanut yhteen ja ainoaan irtopuuteriin, eikä suosikkiani ole onnistunut tipauttamaan ykköskorokkeeltaan mikään selektiivisenkään sarjan irtopuuteri; ei Sensai, ei Clarins, ei mikään. Suosikkini on ollut yksi niistä harvoista markettikosmetiikan tuotteista, joita käytän päivittäin: Lumenen irtopuuteri. Nyt joudun myöntämään, että Lumene on tipahtanut kakkossijalle. Olen nimittäin löytänyt niin täydellisen irtopuuterin, etten melkein malta pysyä paikoillani.

Vastikään kirjoittelin blogissani kosmetiikan kipurajoista hintoihin liittyen. Kerroin tuolloin, että saatan maksaa kasvovoiteesta helposti yli 100 euroa, jos tiedän sijoitukseni antavan kasvoilleni näkyviä tuloksia. Sisley on ollut minulle vuodesta 2009 asti yksi niistä selektiivisistä sarjoista, jonka tuotteisiin olen panostanut epäröimättä. Kallein ostamani kasvojenhoitotuote on Sisleyn Emulsion Ecologique, josta maksoin aikoinaan muistaakseni noin 180 euroa. 125ml pumppupullo kesti käytössä pitkään eikä tuottanut pettymystä. Värikosmetiikan puolelta suosittelisin heti Phyto-Teint Expert -meikkivoidetta, joka antaa erittäin peittävän lopputuloksen olematta silti koostumukseltaan raskas tai paksu. Jos siis tavoittelet photoshopattua ihoa, suosittelen testaamaan! On ehdottomasti hintansa veroinen tapaus.


Uusin rakkauteni Sisleyltä on sarjan uutuus eli Loose Face Powder. Puuteri ilmestyi Sisleyn valikoimaan viime vuoden puolella, mutta oma tykästymiseni tapahtui vuoden alussa, kun otin irtopuuterin käyttööni. Enkä ole sen jälkeen ollut päivääkään ilman. Lumenen irtopuuteri on jäänyt syrjään, sillä Sisley on saanut sen luovuttamaan ykkössijansa ja siirtymään hyväksi kakkoseksi. Lumenen irtopuuteri on ollut ja pysynyt käytössäni niin tiukasti, etten oikeasti uskonut minkään menevän sen edelle. Moni bloggaaja kehuu esimerkiksi Sensain irtopuuteria maasta taivaisiin, mutta minulla se jäi parin testikerran jälkeen Lumenen varjoon. Mikä Sisleyssä on niin erityistä, että se päihitti pitkäaikaisen suosikkini?


Se miltä iho näyttää ja tuntuu Sisleyn irtopuuterilla taputtelun jälkeen on jotain aivan maagista: puuteri tuntuu iholla yhtä ilmavalta kuin höyhenen huiskaisu. Se saa ihon niin silkkiseksi, että ihostaan epävarmakin alkaa muuttaa mieltään ja löytää positiivisempia sanoja; hymyillä peiliin ja hymyillä itselleen. Tämä irtopuuteri ei kuorruta, ei pakkeloi, vaan viimeistelee ihon kauniiksi ja luonnolliseksi. Ihosta tulee mattapintainen, mutta silti se säteilee. Kuulostaako liian tainomaiselta? Tämä satu on kuitenkin niin totta, etten epäröi hetkeäkään hankkivani uutta tämän puuterirasian tyhjennyttyä. 

Jos kiinnitetään huomiota ulkoisiin seikkoihin, annan rasialle myös suuren plussan peilistä, sillä kuinka monessa irtopuuterissa on mukana peili? Itse en ole törmännyt yhteenkään. Puuteri myös tuoksuu hentoisesti. Irtopuuteri on ehkä ainut tuote, jossa en kaipaa tuoksua, mutta tämän tuoksu on todella kevyesti ruusuinen eikä aiheuta nenän nyrpistelyä. Iholla tuoksua ei juurikaan edes haista. 


Yksi parhaimmista asioista Sisleyssä on se, että sarjan värikosmetiikka myös hoitaa ihoa. Irtopuuteri sisältää hoitavia kasviuutteita ja mitä vielä; valikoimaan on nyt ilmestynyt myös eyeliner, joka auttaa kasvattamaan ripsiä! So Intense Eyeliner on paitsi pysyvä, mutta koostumukseltaan myös ravitseva. Vitamiinipeptidit auttavat ripsiä kasvamaan tuuheampina ja vahvempina. Eyeliner sopii myös herkille silmille.


So Intense Eyelinerilla saa helposti tehtyä eri paksuisen rajauksen. Tussin pää on jämäkkä eikä huoju ja heilu rajausta tehdessä. Ja katsokaapas kuvaa: nuo viivat vedettyäni sutaisin etusormellani viivojen päältä. Tulos näkyy kuvasta: rajaus ei levinnyt. Kuitenkin jos kastelen käteni kunnolla, rajaus lähtee heti. Eli rajaus on pysyvä eikä hätkähdä pienistä, mutta lähtee kuitenkin vedellä helposti. Voisin uskoa, että moni tykästyy juuri tällaisiin rajauksiin. Itse käytän nykyään nestemäisiä eyelinereita harvemmin, mutta tätä olen kuitenkin innostunut käyttämään useammin kuin normaalisti. Irtopuuteri on kuitenkin näistä se todellinen mestariteos, joka on tullut ehostusrutiineihini jäädäkseen! 

Sisley Loose Face Powder 79 euroa, So Intense Eyeliner Fortifiant 56 euroa.

Oletteko te löytäneet ihollenne täydellisen irtopuuterin? 
Entä käytättekö usein nestemäistä eyelineria vai onko kynärajaus mieleisempi?
*Tuotteet lehdistönäytteitä.

12 kommenttia:

 1. Ohhoh, sait kyllä kiinnostumaan tuosta puuterista! Mulla on se täydellinen yksilö hakusessa, olen tykännyt paljon Guerlainin meikkipuuterista jolla saa hyvää jälkeä aikaan mutta kieltämättä tuollainen silkkinen look, joka saa ihastumaan omaan ihoon kuulostaa vallan ihastuttavalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo irtopuuteri on kyllä niin parasta! <3 Mulla on aika vahva arvaus siitä, että se ihastuttaa itseensä suurimman osan testaajistaan! Jos päädyt kaupoille, hihkaise ihmeessä. Olisi kiva kuulla rakastutko yhtä lailla kuin minä :D

   Poista
 2. Mä ostan joka kerta erilaisen irtopuuterin, koska en ole sitä täydellistä vielä löytänyt. Nyt käytän Vichyn Dermablendiä, joka on aika tehokas pitämään meikin paikallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin käytän vaihdellen esim. meikkivoiteita, mutta irtopuuteri taitaa olla yksi niistä harvoista tuotteista, jossa mä olen pitäytynyt tutussa ja turvallisessa :D Sen jälkeen, kun kaikkien kehuma Sensai ei saanutkaan mua hullaantumaan, jotenkin vain ajattelin, että Lumenea parempaa ei tule - mutta tulipa sittenkin! Hassua sinänsä, että mä olen suosinut markettisarjan irtopuuteria, koska muutenhan käytän paljon enemmän selektiivistä kosmetiikkaa :)

   Poista
 3. Onhan nuo aika upeita tuotteita kauniissa rasioissaan:) Harmi vain, kun ovat aika hintavia, mutta eyeliner kyllä kiinnostaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisley on ehdottomasti yksi niistä sarjoista, joka on hintansa veroinen :) Pelkkiä hintoja katsellessaan voi vähän huimata, mutta siinä vaiheessa kun tuotteen ottaa käyttöön, niin voi että, sen laadun kyllä tuntee! :) Panostan kyllä itse jatkossa tuohon irtopuuterin. Olen niin myyty!

   Poista
 4. Mä tykkään tosi paljon Blascon värittömästä, se on niin kevyt ja jättää iholle sellaisen äärettömän kauniin näkymättömän hunnun, on kans tosi hienojakoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blascon irtopuuteri mua on itse asiassa kiinnostanut testatakin. Mutta pakko myöntää, että nyt olen niin Sisleyn irtopuuterin lumoissa, etten vaan enää osaa kuvitella tätä parempaa <3 Mutta ehkä vielä joskus joku tulee vastaan, joka saa yhtä lailla hullaantumaan - tai sitten ei! :D

   Poista
 5. Itse en ole vielä harmikseen löytänyt sitä itselleni täydellistä. Lumenesta olen kyllä pitänyt! Nyt tämä esittely sai innostumaan tuosta puuterista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna ihmeessä Sisleylle mahdollisuus, jos et ole vielä löytänyt sitä täydellistä! :) Hinta voi ehkä aluksi vähän kirpaista, mutta siinä vaiheessa taputtelee irtopuuteria iholleen, se on siinä: Sijoitus on jo kannattanut! :D

   Poista
 6. Sisleyn huulipuna on ihan ykkönen, joten uskon että nuokin ovat. Täydellinen puuteri aina vaan hakusessa. :) Mukavaa lauantaita Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään se oikea osuu kohdalle jossain vaiheessa ;) Sisleyn irtopuuteri ylitti kyllä omat odotukset moninkertaisesti! Voin lämpimästi suositella :)

   Mukavaa lauantai-iltaa, Tiia! <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!