Moniko teistä on joskus toivonut, että heräisi yhtä hohdokkaana uuteen aamuun kuin saippusarjojen ja elokuvien näyttelijät? Jos itse vastaisin kieltävästi, sortuisin valehteluun. Sillä kyllä, olen hyvin monesti toivonut voivani aamulla juuri heränneenä katsoa peiliin ja nähdä täydellisen heleän ihon sekä silmänaluset, jotka eivät olisi koskaan pandaa nähnytkään. Todellisuus on usein valitettavasti toinen. Kannustan kaikkia hyväksymään itsensä sellaisena kuin on, ja pyrin samaan itsekin, mutta vaikka yritän olla kiinnittämättä huomiota pikkuvirheisiin, aamulla ne heijastuvat peilistä kuin suoraan nenän eteen lykätyltä tarjottimelta. Huomaan uuden näppylän heti, ja kiinnitän huomioni varsinkin silmänalusiin, jotka viestivät miten hyvin olen yöni oikeasti nukkunut.


Helpoin vaihtoehto välttää aamun järkytykset olisi olla katsomatta peiliin ollenkaan. En kuitenkaan halua lähteä ulos Röllin morsiamena, joten suljen pois sen vaihtoehdon kokonaan. Paras ratkaisu omalla kohdallani voisi ehkä olla se, että jätän illalla tietokoneen näytön tiirailun vähemmälle ja menen niin aikaisin nukkumaan, että ehdin nukkua tarpeeksi pitkät yöunet. Mutta ehkä tekin odotatte kuulevanne niitä ihmeitä, mitä voi saada aikaan kosmetiikan avulla, koska niiden perään minäkin olen. 

Kuten moni teistä tietää, ihonhoidon puolella olen erityisen hullaantunut seerumeihin, sillä niillä saa iholle nopeasti tuloksia. Iho uudistuu yöaikaan tehokkaasti, joten vinkkaan usein asiakkaillenikin, että hyvään yövoiteeseen kannattaa panostaa. Tiedän, että esimerkiksi luonnonkosmetiikkasarja Dr. Hauschkan filosofiaan kuuluu se, että iho halutaan jättää yöksi vapaana "hengittämään", mutta minä kuulun kuitenkin siihen ryhmään, joka kannustaa yövoiteen käyttöön. Ravitseva yövoide tai kasvoöljy voi oikeasti tehdä iholle ihmeitä yön aikana, kun sinä lepäät. Silloin iho saa uudistua rauhassa. 


Phyrikseltä ilmestyi viime vuoden puolella uusi seerumi, jota kuvaillaan kuin "hyviksi kauneusuniksi", jotka häivyttävät väsymyksen merkit hetkessä. Beauty Dreams -tuhkimotippojen kerrotaan tekevän taikansa nopeasti, joten jos sitä haluaa hyödyntää tärkeänä iltana, kasvoille voi levittää pari tippaa antamaan välitöntä heleyttä. Siihen päälle meikki, ja ilta voi alkaa. Toinen tapa käyttää seerumia on laittaa sitä muutama pipetillinen kasvoillle ja dekolteelle yön ajaksi, millä saa aikaan sen, että aamulla voi jopa hetkellisesti iloita siitä, että lyhyiksi jääneiden yöunienkin jälkeen tilanne ei ole täysin toivoton. Kullankimalteinen seerumi tekee ihosta kauniimman, vaikka ei kannustakaan ylettömään valvomiseen.


Liposomeihin kapseloitu soijaisoflavoni stimuloi kollageenin ja elastiinin muodostumista, joten seerumi antaa iholle myös monen kaipaamaa kimmoisuutta. Lisäksi seerumi sisältää aineosia, jotka kirkastavat ihoa ja saavat siten ihon näyttämään levänneeltä ja säteilevältä. Voisin siis kuvitella, että tällä pullollisella olisi monta ottajaa. Minä ainakin!

Phyris Beauty Dreams Refining Luxury Serum on saatavilla 30ml koossa noin 40 euron hintaan. Lähimmän jälleenmyyjän voi tarkistaa maahantuojan sivuilta. Phyriksellä on valikoimassaan myös monia muita tehokkaita seerumeita, joista löytää eri elämäntilanteisiin sopivat tehotuotteet.

Kelpaisiko teille tuhkimotipat kauneusunille? Käytättekö seerumeita säännöllisesti?


*Tuote lehdistönäyte.

14 kommenttia:

 1. Voi että miten ihasti ja täydellisesti kuvaat tuota ihastuttavaa seerumia. <3 <3 Olen pitänyt tästä todella paljon ja eittämättä tuo kultahippumainen koostumuskin on jotain fantastista.

  Aivan mahtavat kuvatkin.

  Aurinkoa päivään Miuli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiiuska! <3 Nämä kultahiput kyllä kaunistaa kivasti! :)

   Poista
 2. Tää on aivan ihana seerumi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihanan erilainen! Kaikki hehku ja heleys on tunnetusti muutenkin mun mieleen :)

   Poista
 3. Tällainen tuote kyllä kelpaisi mullekin :D Hyvät yöunet korostuvat, mitä enemmän tulee ikää mittariin, samoin ulkoilun puutteen kyllä huomaa helposti ihosta ja silmänympäryksistä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Kyllä mäkin näen naamastani heti, jos en ole tarpeeksi nukkunut ja raitis ilma on jäänyt liian vähälle :D Tällaiset tuotteet on siis todellakin tarpeen ;)

   Poista
 4. Ooh, nyt kuulostaa täydelliseltä. <3 Ai että olenko haaveillut, no voin kertoa että olen ja monesti. :D Mutta usein sieltä peilistä näkyy vain se röllin vaimo... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, Röllin vaimo on ehtinyt sinnekin :D Se on täälläkin aika usein. Mutta yritän häätää sen tällaisilla tuotteilla :D Tällä seerumilla se ainakin katoaa hetkeksi ;)

   Poista
 5. Oi, ihanan oloinen seerumi ja ei edes mikään överikallis. Plussaa tuosta ihanasta kimalteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä seerumiksi aika hyvän hintainen :) Ja hohde on mullekin aina plussaa! ;)

   Poista
 6. Huikeen hienot kuvat! Enpäs ole tästä sarjasta ennen kuullut ja heräsi kiinnostus heti. Kuulostaa ja näyttää kovin glamourilta, vaikkei hinta olekaan kuin sen 40e. Kiva yllätys, sillä ajattelin tämän hinnan hipovan taivaita. Kiinnostaa.
  Käytän kyllä seerumeita ja nyt tälle talvelle menossa toinen seerumi, jota testaan. Joe Blasco on kyllä ollut aika upea seerumi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Minna! Ei nämä nyt mitään huikeita kuvia sentäs ole :D

   Olen kyllä itsekin jo niin koukussa kaikenlaisiin seerumeihin, että niitä en kyllä ihonhoitorutiineista pois jätä. Parista muustakin Phyris-tuotteesta olen muuten blogissa vinkannut, joten kurkkaapa ihmeessä nekin, jos haluat lisämakua sarjasta :)

   Poista
 7. Hei! Tämä ei ole tuhkimotippa jos se laitetaan iholle nukkumaan mennessä.
  Tuhkimotippa on sellainen, jota käytetään ulos lähtiessä illalla. Se tekee ihosta mahdollisimman kiinteän ja kauniin. Sen teho häviää jossakin vaiheessa, aivan kuin Tuhkimon taika klo 24.00.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   En tiedä luitko tekstiä kokonaan, mutta tässä vielä ote:

   "Beauty Dreams -tuhkimotippojen kerrotaan tekevän taikansa nopeasti, joten jos sitä haluaa hyödyntää tärkeänä iltana, kasvoille voi levittää pari tippaa antamaan välitöntä heleyttä. Siihen päälle meikki, ja ilta voi alkaa. Toinen tapa käyttää seerumia on laittaa sitä muutama pipetillinen kasvoillle ja dekolteelle yön ajaksi."

   Tipat toimivat siis myös ulos lähtiessä illalla, jolloin "taika" häviää yhtä lailla jossain vaiheessa kuin tuhkimollakin :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!