Yksi tämän kevään suurimmista ja viimeisimmistä kauneusmaailman villityksistä on huuliöljyt. Niitä on vilissyt blogeissakin sen verran tiuhaan tahtiin, ettei bloggaajien rakkaudentunnustuksilta ole voinut välttyä. Öljyt ovat viime kuukausina vakiinnuttaneet asemansa lähes yhtä vankaksi kuin tutut kirjainyhdistelmät, BB:t ja CC:t, jotka ovat pysyneet pinnalla jo pidempään. Tässä vaiheessa kyseisillä kirjainyhdistelmillä myy jo melkein mitä vain, sillä menekki tuntuu olevan taattu. Nähtäväksi jää, mihin kaikkeen öljyjä vielä keksitään hyödyntää. Nyt niillä hemmotellaan kuitenkin huulia.


BB- ja CC-voiteiden ystävä jo olenkin, mutta tässä vaiheessa ajattelin liittyä myös huuliöljyjen suitsuttajien joukkoon ja ilmaista ihastukseni rohkeasti. Mielipiteeni kiteyttääkseni: huuliöljyt ovat yksi ihanimmista keksinnöistä pitkään aikaan! Käytän kasvo-, vartalo- ja hiusöljyjä säännöllisesti, joten toivotin huuliöljyt tervetulleeksi aika nopeasti, vaikka pieniä ennakkoluuloja minulla olikin. Kuten moni teistä tietää, en löytänyt vartaloöljyjen kanssa yhteistä säveltä heti. Taisin pelätä huuliöljyjen kanssa yhtä tahmeaa alkua, mutta ne kuitenkin voittivat minut puolelleen heti, eikä ihastukseni haalistumisesta ole ollut pelkoa. 


Tähän mennessä olen tutustunut kahteen huuliöljyyn: YSL:n Volupté Tint-In-Oiliin sekä Clarinsin Instant Lip Comfort Oiliin. Tänään esittelen teille Clarinsin vaihtoehdon, josta minulle kulkeutui blogin kautta testattavaksi marjaisalla makeudellaan hurmaava 02 Rasperry. Sävy on luonnollista huulimeikkiä suosivalle täydellinen valinta, sillä se on miltei läpikuultava eikä juurikaan näy huulilla. Sen sijaan öljy antaa huulille upean kiillon ja mikä parasta: kasapäin kosteutusta! Kaunis kiilto, hoitavuus ja syötävän herkullinen maku eivät ole kuitenkaan ainoita asioita, jonka vuoksi tästä öljystä on tullut yksi parhaista kosmetiikkakavereistani. Tyylikkäästä pakkauksesta paljastuu nimittäin pulleaakin pulleampi applikaattori, johon olen aivan ihastunut. En ole koskaan missään huulituotteessa törmännyt näin suureen ja samettiseen applikaattoriin! Öljyn levitys huulille tuntuu niin mukavalta, että tätä tekee mieli sivellä huulille useammin kuin on tarve. 


Clarinsin Instant Lip Comfort Oil sopii myös hoitavaa huulituotetta hakevalle, sillä kauniin ulkokuoren alle kätkeytyy runsaasti erilaisia kasviuutteita. Clarins luottaa monissa kasvo- ja vartaloöljyissään hasselpähkinäöljyyn, joka hellii niin ihoa kuin huulia tärkeillä ravintoaineilla. Mirabelle- ja jojobaöljy täydentävät huuliöljyn kosteuttavan koostumuksen. Vaikka hoitavuutta onkin tuntuvasti, tahmaisuus ei kuulu tämän öljyn sanavarastoon. Koostumus on täyteläisen geelimäinen, jonka vuoksi huuliöljy ei nimenstään huolimatta tee huulia ollenkaan öljyisiksi, vaan jättää huulille enemmänkin jähmeän pinnan liukuen silti huulille vaivattomasti öljyn tavoin. Niin paljon kuin tästä pakkauksesta pidänkin, myönnän, että tahmaisuus olisi saanut minut jättämään tämän kertakokeilun jälkeen surutta laatikon pohjalle. Onneksi niin ei kuitenkaan käynyt, sillä tässä huuliöljyssä on minusta koostumus kohdillaan!


Instant Lip Comfort Oil -huuliöljyä on saatavilla kahdessa eri sävyssä: 01 Honey ja 02 Rasperry. Hunajainen sävy on Clarinsin valikoimaan pysyvästi jäävä, mutta testaamani Rasperry on kausisävy. Mikäli siis mielit tämän hennon vadelmaisen huulihitin itsellesi, ei kannata odottaa liian pitkään! Hintaa öljyllä on 19,90 euroa.


Huuliöljyhuumasta hyppäämme Clarinsin toiseen uutuuteen: Instant Light Lip Balm Perfectoriin. Nämä kosteuttavat huulipunat ovat ilmestyneet Clarinsin pysyvään valikoimaan. Kevätmeikkiä piristämään on kehitetty kuusi herkullista sävyä: Rose 01, Coral 02, My Pink 03, Orange 04, Red 05 sekä Rosewood 06. Näistä sävyistä minun meikkipussiini on muuttanut raikkaan persikkainen Orange 04


Tuoksuihmisenä minut on aika helppo saada ihastumaan jo pelkästään oikeanlaisella tuoksuyhdistelmällä. Erityisen vaikeaa minun on vastustaa makeutta, jota näissä kahdessa Clarinsin uutuudessa on juuri sopivasti. Huulipunissa hyvä tuoksu ei kuitenkaan riitä, jos koostumus on heikko. Edes huulirasva-addiktina minun ei tarvitse sipaista huulivoidetta erinomaisen huulipunan alle. Mitä kosteuttavampi huulipuna, sen parempi. Huulirasvaa muistuttava koostumus on aina mieleeni. 


Instant Light Lip Balm Perfector on aikamoinen 3 in 1 -tuote. Siinä yhdistyvät huulivoiteen hoitavuus, huulikiillon kostea kiilto sekä huulipunan sävy - kaikki samassa paketissa. Väriä tulee huulille juuri sopivasti ja sen lisäksi huulet jäävät hoidetun ja pehmeän tuntuisiksi. Siitä kiitos kuuluu mangon ja voipuun uutteille, jotka ovat hoitavuuden takana. Instant Light Lip Balm Perfector sisältää myös E-vitamiinia sekä siihen yhdistettyä kasviuutetta, jotka suojaavat huulia vapaiden radikaailien haitallisilta vaikutuksilta. Mineraalihelmiäisten ja 3D Radiance -pigmenttien ansiosta huulille jää luonnollisen kaunis hohde. Instant Light Lip Balm Perfectorin suositushinta on 19,90 euroa. 


Molemmat tuotteet tuovat piristystä keväiseen arkimeikkiin ja sopivat luonnollisen meikin ystäville. Suuren plussan annan tuotteiden hoitavuudesta sekä hurmaavista tuoksuista. Instant Light Lip Balm Perfector -huulipuna antaa paljon enemmän sävyä kuin Instant Lip Comfort Oil, mutta kahden erilaisen tuotteen väliltä on vaikea valita. Sen verran olen kuitenkin ehtinyt näihin ihastua, että "perheenlisäystä" saattaa olla odotettavissa!

Oletteko te jo tutustuneet näihin uutuuksiin tai hullaantuneet huuliöljyihin?







*Tuotteet lehdistönäytteitä.

12 kommenttia:

  1. Olen, huuliöljy on jees, mutta mä olen vähän poikkeava ja diggailen vieläkin enemmän noista ILLBP:sta. :) Niistä tulee tosi kivasti sävyä huulille ja lisäillä voi vaikka ilman peiliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kummastakin, mutta huuliöljyissä on kyllä joku oma taikansa ;) Tuo pullea applikaattori on niin ihana! Oon käyttänyt tuota huuliöljyä välillä myös viileän vadelmaisen huulipunan päällä ihan pienen sipauksen :) Huulista tulee heti vähän muhkeammat :D

      Poista
  2. Pitäisi varmasti kokeilla livenä, sillä hieman minua epäilyttää, koska huulikiiltoja en ole innostunut kovinkaan käyttämään ja koen, että nämä ovat samantyyppisiä, vaikka öljyjä ovatkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen pitkään suosinut huulipunia, ja kiillot ovat siten jääneet vähemmälle. Nuorempana tuli kiiltoja käytettyä enemmän. Noista huuliöljyistä jää kuitenkin hieman erilainen tuntu huulille. Ovat paljon pehmeämpiä huulilla eivätkä ollenkaan tahmeita, niinkuin monet huulikiillot. Ja hoitavuuskin on ihan eri luokkaa :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla, ehkä yllätyt! :)

      Poista
  3. Taas uusi keksintö, jota en olisi osannut odottaa markkinoille. Nimenomaan tuo huuliöljy. Innostuin hetkessä tuotteesta, ja ajattelin, että kuvailun perusteella tuote sopisi minulle loistavasti. Käytän toisinaan punia ja joskus kiiltoja, mutta tärkeintä on tuotteen hoitavuus ja kosteus samalla kuin sen punaa tuova vaikutus. En myöskään halua suurta värimuutosta huuliin ja pidän luonnollisuudesta. En kuitenkaan raaski laittaa kahtakymppiä tuotteeseen. Toivoisin,että tätä pääsisi kuitenkin testaamaan muuten joskus ;) Aurinkoista kevättä Mialle :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisit tykätä tuosta Clarinsin huuliöljystä :) Se antaa tosiaan vain hippasen sävyä, mutta hoitaa ja kosteuttaa sitäkin enemmän. Kiilto on kaunis ja maku maukas ;) Olen käyttänyt tuota Clarinsin huuliöljyä ihan huulivoiteen sijastakin. En malttaisi millään olla lisäämättä sitä joka hetki, kun olen ihastunut tuohon pulleaan applikaattoriin :D

      Poista
  4. En nyt totea muuta, kuin että tahdon! Kaikkia nuo, en tiedä mikä tuossa Clarinsissa vetoaa, pitäisin varmaan aarteena jotain maailman rumimpien sävykirjojen sisältämää luomiväripalettia. Täysin mainonnan uhri Clarinsin suhteen, ei mitään järjen hiventäkään tässä ihastelussa. Onneksi hinnat tulevat vastaan, ei voi kahmia kaupasta kasakaupalla vaan tarkoin harkitut aarteet vain kotiuttaa.

    Ihanaa torstaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat ihania! Clarinsin meikit eivät onneksi ole ökykalliita. Esim. YSL:n huuliöljy maksaa tuplasti enemmän. Olen nyt ottanut Clarinsin viime vuonna ilmestyneet voidemaiset poskipunatkin uudelleen käyttöön. Taisin ihastua uudelleen! :D

      Mukavaa torstaita Tiiallekin! :)

      Poista
  5. Huuliöljy kiinnostaisi kyllä kovasti. Vielä olen tosin ollut liian pihi ostaakseni sen. Syntymäpäivälahjaksi raaskin ostaa Clarinsin tuubimallisen Lip Perfectorin, jonka tuoksuun ja makuun ihastuin samantien :D Luultavasti tuo öljykin tulee vielä joku päivä eksymään meikkipussiini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen käyttänyt Clarinsin Lip Perfectoria monta vuotta ja tykännyt siitäkin :) Olisiko tällä hetkellä neljäs tuubi menossa. Tuoksu on siinäkin ihana. Tuo vadelmainen öljy kannattaa kyllä testata, jos vähääkään houkuttaa! Olen itse ihan hurmioitunut siitä :D Kiva kun markkinoille ilmestyy erilaisia huulituotteita :)

      Poista
  6. Sulla on todella kauniita tuotekuvia täällä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lila, kun piristit mun päivää ihanalla kommentillasi! :) Kiva kuulla, että tykkäät kuvistani!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!