Sanotaan, että edulliset löydöt ovat parhaita. Silloin ei ainakaan hinta tule sinun ja kosmetiikkakultasi väliin eikä omatunto jää kolkuttelemaan, kun kukkaro ei kevene liikaa. Edulliset löydöt ovat minusta mukavia myös siitä syystä, että mieleeni on vuosien varrella iskostunut ajatus, jossa halvalla saa harvoin hyvää. Kun siis halpa kosmetiikkatuote kolahtaa, on se minulle hyvin harvinaista herkkua. Siksi positiivisesti yllättäneet, edulliset kosmetiikkatapaukset ansaitsevat minulta kunnon taputukset ja ihan oman postauksensa. 


Blogiani pidempään seuranneille ei tule enää uutena, että iho on minulle meikissä kaiken a ja o. Kun pohja on kunnossa, muuta ei  arkimeikkiin juurikaan vaadita. Kulmat toki huolittelen aina, mutta ihon kaunistamiseen käytän silti eniten aikaa. Arkimeikki syntyy hyvän kosteusvoiteen ja heleyttävän pohjustusvoiteen päälle helposti. Suosin mahdollisimman ohutta meikkivoidetta, joka jättää ihon kuulaaksi ja heleäksi. Peitän ihon pienet virheet paikallisesti, eikä ole päivääkään, jolloin luopuisin ylimääräisestä valosta kasvoillani. Valokynät ja highlighterit kuuluvat siis luottotuotteisiini. Olen suosinut vuosikaudet YSL:n Touche Éclatia, mutta kokeillut myös edullisimpia vaihtoehtoja, kuten L'Oréalia ja Lumenea. Viime vuoden puolella blogin kautta testiin saamani Max Factorin CC-puikot ehtivät odotella testivuoroaan pienen tovin, mutta kun lopulta nappasin ne käyttööni, yllätyin varsin makeasti: Toimivia tuotteita, joita ei ole hinnalla pilattu! 

Max Factorin valikoimasta löytyy kolme täsmätuotteeksi räätälöityä sävynkorjaajapuikkoa, jotka on kehitetty tieteen, innovaatiokyvyn ja väriharmoniaosaamisen voimin. CC-puikot neutralisoivat ihon pikkuvirheitä, jotta ihonsävystä tulee tasaisempi. Puikoilla voi häivyttää ihon punaisuutta, tummia silmänalusia sekä tuoda kasvoille kaivattua valoa ja kirkkautta. Max Factorin tekemän tutkimuksen mukaan moni nainen on usein huolissaan siitä, että muiden katse kiinnittyy ensisijaisesti ihon pikkuvirheisiin, jotka varastavat ikävästi huomion kokonaisilmeestä. Itsekin tunnustan kuuluvani aika ajoin kyseiseen joukkoon. Peitevoiteet auttavat toki piilottamaan virheitä, mutta usein ne myös korostavat ongelmaa, sillä peitevärin häivyttäminenkin on oma taitolajinsa. Siksi Max Factorin sävyä korjaavat CC-puikot on kehitetty apuvälineiksi naisten kauneusmurheisiin.  


Max Factorin CC-puikot perustuvat väriharmoniaperiaatteisiin, jonka mukaan vastavärit neutralisoivat ihon virheitä paremmin kuin ihonsävyyn sointuva peitevoide. Puikkojen koostumus on yllättävän pehmeä, ja kynät levittyvät iholle vaivattomasti. Samppanjan sävyinen Highlighter antaa kasvoille valoa ja hentoisesti kaunista hohdetta. Keltaisen sävyinen Kirkastaja puolestaan häivyttää todella tehokkaasti sinisen ja violetin sävyjä kasvoilla. Se on tummien silmänalusien ja huonosti nukuttujen öiden jälkeinen pelastus! Puikko kirkastaa ilmettä niin näkyvästi, että moni kolme kertaa kalliimpi tuote jää hetkessä kakkoseksi. Kirkastaja on sen verran vaalea (liikaa kerrostettaessa jopa valkea), että sitä suositellaan levittämään silmänalusille ennen meikkivoidetta, jotta lopputulos on mahdollisimman luonnollinen. Max Factorin CC-puikkokokoelmasta löytyy myös vihreä kynä, joka neutralisoi punaisuutta. En ole sitä testannut, mutta kuvittelisin sen olevan erinomainen couperosaiholle tai esimerkiksi nenänpieliin ja punoittaville näppylöille sipaistavaksi. Kynämäisilla puikoilla pääsee helposti tarkkaan lopputulokseen. Max Factorin sävynkorjaajapuikot ovat mainioita perustuotteita jokaiselle, joka haluaa ihon pikkuvirheet taidokkaasti piiloon! 

Kynät ovat saatavilla 14,90 euron hintaan.

Ja loppuun vielä arvontauutisia: Acorelle-arvonnan voitto osui nimimerkille Kepa! Paljon onnea! Voittajalle on laitettu sähköpostia. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Arvonta suoritettiin random.org -sivustoa käyttäen. 

Onko teillä kokemusta Max Factorin CC-puikoista? Kelpuuttaisitteko meikkipussiinne?
*Tuotteet lehdistönäytteitä.

7 kommenttia:

 1. Mulla on se vihreä ja kirkastaja. Kirkastaja toimii ihan jees, ei mitään vau-reaktiota aiheuttanut itselle, mutta toimii moitteetta. :) Luulen, että tykkäisin tuosta highlighterista, sillä kynä on tosi kätevä pakkaustapa tuollaiselle tuotteelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vihreä kiinnostaa mua :) Luulen, että täytyy käydä sitä Sokoksella testailemassa. Todella käteviä nämä, kun ovat vielä puikkomuodossa. Edullisiksi tuotteiksi yllättivät ihan mukavasti :) Tuon kirkastajan käytössä saa kyllä varoa, ettei laita sitä liikaa. On ehdottomasti parempi meikkivoiteen alla kuin päällä :D

   Poista
 2. Onpa tuo kirkastaja vaalea, sopii varmasti kalpeimmillekin kasvoille. Vihreä kynä kiinnostaisi mua eniten. Mulla on Everyday Mineralsilta vihreää puuteria, joka vähentää hyvin punaisuutta, mutta kynä olisi kätevämmän kuuloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaa varten olen kerrostanut kirkastajaa kämmenelle aika paljon, jotta näkyisi kuvassa, mutta se on kyllä todella vaalea. Keltaisena sävynä häivyttää tehokkaasti sinisyyttä. Meikkivoiteen alla lopputulos on luonnollinen :) Kirjoittelen varmasti siitä vihreästäkin kynästä, jos se tulee hankittua ja osoittautuu yhtä käteväksi kuin nämä kaksi! :)

   Poista
 3. Noihan vaikuttaa mielenkiintoisilta, olisi hieman muunlaista kuin käyttämäni Pan Stik joka on kyllä ikisuosikki. Nämä jäävät taatusti kummittelemaan ja täytyypä kaupan hyllyltä testailla.

  Ihanaa viikkoa Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä testailemassa, Tiia! Nämä yllättivät mutkin. Eikä hinta kirpaise ;) Ihanaa viikkoa sinnekin! <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!