KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – BACK ON TRACK / WELLAWARE 


Toiset seuraavat trendejä, toiset kulkevat omaa polkuaan. 

Minä teen molempia. Kookosveden kohdalla olin kuitenkin pitkään se, joka jätti tarttumatta suuren suosion saaneeseen trendijuomaan. Lukuisista terveyshyödyistä huolimatta heilautin kättäni kohteliaasti "ei kiitos" ja tartuin innokkaammin pelkkään veteen. Kookosvesi ei vain uponnut, ei sitten millään. 


Wellaware kookosvesijauhe – paras kookosvesi kautta aikain


Kesällä 2022 jokin muuttui. Laadukkaista ravintolisistään tunnettu Wellaware lanseerasi uudet maustetut kookosvesijauheensa, jotka jo pussien kuvituksista käsin henkivät raikkautta. Muistan kun ensimmäistä kertaa sekoitin Sitruuna-Lime kookosvesijauhetta kylmän veden sekaan ja tartuin epäileväisenä lasiin. Jännitti. Tulisinko taas sylkäisemään kookosveden suustani ja kokemaan karvaan pettymyksen?
Yllätys olikin suuri, kun juoma maistui kaikkea muuta kuin perinteiseltä kookosvedeltä. Huomasin siemailemani mojitoa muistuttavaa raikasta drinkkiä, jonka kauhallinen Wellawaren Sitruuna-Lime kookosvesijauhetta oli saanut tuosta noin vain aikaan. Tästä "drinkistä" sai kuitenkin jättää pois mojiton sokerikuorman, sillä Wellawaren maustettu kookosvesijauhe ei sisällä tippaakaan sokeria – eikä muuten myöskään keinotekoisia väriaineita tai aromeita.


Maustetut kookosvesijauheet maistuvat perinteistä kookosvettä paremmalta


Wellawaren maustettujen kookosvesijauheiden myötä minustakin on tullut tehokkaana treenijuomana ja nopeana nesteyttäjänä tunnetun trendijuoman aito ystävä. Maustetut kookosvesijauheet yksinkertaisesti maistuvat tavallista kookosvettä paljon paremmalta! Työpäivien aikana kookosvesi pitää aivot virkeänä, sillä se on erinomainen energianlähde myös aivoille: keskittymiskyky kohenee mukavasti ja luovuus loistaa lupaavammin. 

Parasta on se, ettei kookosveden kulauttelusta tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa senkään suhteen, että juoma olisi kovinkaan kaloripitoinen: Wellawaren kookosvesijauheet ovat sokerittomuuden lisäksi myös matalakalorisia. Tuoreiden kookospähkinöiden vedestä sumukuivaamalla saatu hienojakoinen jauhe sisältää stevian lisäksi vain luonnollisia aromeita. Tämä tekee hiilihydraatteina 3,71g/100g. 

Vuoden 2024 Liikkujan tuote – Wellawaren kookosvesijauhe mullisti markkinat


Ruotsalaisen Wellawaren kookosvesijauheiden mullistava makumaailma ei ole pelkästään heilauttanut minun mielipidettäni kookovesistä päälaelleen: Suomen Terveystuotekauppiaiden liitto valitsi nimittäin Wellawaren kookosvesijauheet vuoden 2024 Liikkujan tuotteeksi! Innovatiivinen tuote sai kiitosta etekin luonnollisuudestaan, ravinnetiheydestään ja helppokäyttöisyydestään. Enää kookosvesien käyttäjien ei tarvitse raahata kaupasta kotiin painavia tölkkejä, sillä yhdestä jauhepussillisesta tekee helposti monta kookosvesijuomaa kotioloissa.

Näppärän tuotteen etuja on ehdottomasti sen helppokäyttöisyyden ja riittoisuuden ohella mullistava makumaailma. En olisi koskaan voinut uskoa, että minä (jolle oli jäänyt suorastaan "makutrauma" perinteisen kookosveden mausta) innostuisin oikeasti juomaan kookosvettä vapaaehtoisesti päivittäin ja jopa pitämään sen mausta. Wellaware kirjaimellisesti mullisti oman käsitykseni kookosveden mausta.

Miksi kookosvesi sitten tekee niin hyvää keholle?

Kookosveden tunnettuja terveyshyötyä – tästä syystä kookosvesi on hyvä valinta hyvinvoinnin tueksi


Vaikka trendejä tulee ja menee kuin neljän ruuhkassa autoja solkenaan, kookosveden suosio tuskin tulee hiipumaan. Kyseessä on nimittäin oikeasti terveyden tukena toimiva juoma, joka on aidosti hyvä valinta. 

Ensinnäkin kookosvesi suorastaan pursuaa mineraaleja. C-vitamiinin, magnesiumin, raudan, kalsiumin, fosforin ja natriumin lisäksi kookosvesi päihittää kalium-pitoisuudessaan jopa banaanin. Juurikin sisältämiensä elektrolyyttien ansiosta kookosvesi on hurjan hyvä nesteyttäjä hikoillessa – oli kyse sitten kuumasta kesäpäivästä tai kunnon hikitreenistä. Kookosveden avulla kehon nestetasapainon voi siis saada helposti optimaaliseen tilaan, mikä vähentää tunnetusti myös väsymystä, päänsärkyä tai vaikkapa lihaskramppeja, jotka usein johtuvat juurikin nestehukasta. Ja onpa kookosvesi on myös mainio saunajuoma!

Trendijuoma nousee jalustalleen myös luonnon diureettina (=nesteenpoistolääkkeenä), minkä ansiosta sen on sanottu ehkäisevän virtsatietulehduksia ja munuaiskiviä. Bioaktiivisten entsyymien ansiosta se myös vauhdittaa ruoansulatusta ja helpottaa ravinteiden imeytymistä. Ja onpa kookosvettä kutsuttu kauneusjuomaksikin, sillä se tarjoaa keholle anteliaasti antioksidantteja, jotka suojaavat vapailta radikaaleilta eli niiltä, jotka aiheuttavat itsepäisesti ikääntymisen merkkejä. 


Kun siis lukee loputonta listaa kookosveden hyödyistä, ei löydä enää ainuttakaan syytä olla tarttumatta suosiotaan nostattavaan nokkelaan nesteyttäjään. Etenkin, kun Wellawaren ainutlaatuisten makuyhdistelmien ansiosta kyseinen trendijuoma nousee aivan uudelle tasolle ja maistuu myös heille, jotka aiemmin eivät ole perinteisestä kookosvedestä innostuneet!

Nappaa siis lempimakusi helmikuun kampanjahintaan Back On Trackin verkkokaupasta ja anna Wellawaren kookosvesijauheiden hurmata sinutkin!
Wellawaren kookosvesijauheet ovat täysin luonnollisia ilman sokeria tai lisäaineita.


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!