KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – MASSADA 


Retinoli, oi retinoli. Ken on kaikkein kaunehin... 

Vuosi sitten sain käsiini jotain erityislaatuista. Varsin perinteiseltä näyttävä valkoinen pumppupullo sattui olemaan yhdeltä suosikkisarjoistani. Vaikka se jo itsessään nosti odotuksia, repesi riemu rajattomaksi nähdessäni purkin kyljessä sanan, joka lupaa ihonhoidossa kaikkein tehokkaimpia tuloksia: retinoli


Markkinoiden paras retinolivoide on Massada Immaculate Cream 


"Paras" on sanavalintana sellainen, ettei sitä soisi käytettävän heppoisin perustein. Tuotteena se kipuaa ansaitusti ykköskorokkeelle eikä laskeudu sieltä helpolla alas. Paras on pettämätön ja pitää pintansa tiukoissakin tilanteissa. Sitä on vaikeaa päihittää, vaikka se mahdollista onkin. Retinolivoiteista voiton vie Massada Immaculate Cream.

Massada on espanjalainen ammattilaissarja, joka on Suomessa saatavilla vain kauneushoitoloista. Sarja yhdistää tuotteissaan ja hoidoissaan ihonhoidon perinteitä uusimpiin innovaatioihin. Tämä näkyy niin uniikkeina raaka-aineyhdistelminä kuin ainutlaatuisina hoitokokonaisuuksina, jotka jättävät asiakkaan haluamaan lisää. 

Tuotteet valmistetaan Espanjassa Massadan omassa laboratoriossa ja niissä suositaan luonnon parhaita raaka-aineita. Huolimatta siitä, että luonnonmukaisuus on tänä päivänä trendisana, jota käytetään lähes joka kadunkulmassa, tekee multisensorisuus Massadasta kaikkea muuta kuin tavanomaisen: Sarja erottuu erityisyksilönä tavisten tusinasta ja luo vetovoimaisen kokemuksen niin omassa kylpyhuoneessa kuin Massada-hoitolassa. 
Massada Immaculate Cream uudistaa ihoa tehokkaasti ja jättää iholle mattapinnan


Kun kaipaa ihonhoitoon tuloksekkuutta ja tehoa, on retinoli varma valinta. Se tunnetaan todellisena kuningattarena ikääntyvän ihon hoidossa juonteiden ja ryppyjen madaltana. Lisäksi se on akneihon ainutkertainen ystävä, joka tarjoaa nopean avun tulehduksen rauhoittamiseen ja aknearpien vaalentamiseen. Yhä edelleen jaksan iloita siitä, miten nopeasti retinoli haalentaa tuoreitakin puristeluarpia. Sen korjaava, kirkastava ja uudistava vaikutus on silmin havaittavissa lyhyessäkin ajassa. 

Perinteisten retinolivoiteiden ainut haittapuoli on niiden valolle herkistävä vaikutus. Usein retinolivoiteita suositellaan käyttämään vain ilta-aikaan ja päivisin iho tulisi suojata entistä korkeammalla UV-suojalla, sillä iho saattaa palaa herkemmin. Tämä pätee perinteisten retinolivoiteiden käytössä edelleen, mutta nykyään markkinoilla on saatavilla myös hellävaraisempia retinolivoiteita, jotka eivät aiheuta iholle ärsytysreaktioita tai valoherkkyyttä. Massada Immaculate Cream on juuri sellainen. 

Immaculate Cream on moninverroin varmempi valinta retinolivoiteiden viidakossa. Voide nimittäin nojautuu kasviperäiseen bio-retinoliin, minkä ansiosta se ei aiheuta retinolin valolle herkistäviä vaikutuksia. Tämä johtuu siitä, että bioretinoli ei todellisuudessa sisällä retinolia, vaan on luonnollinen aineosa, joka vaikuttaa kuten retinoli. Toisin sanoen tuote tarjoaa retinolin parhaat puolet ilman sen "varjovaikutuksia". 

Koska tuote ei herkistä valolle, voi voiteen vaikutuksista nauttia myös päiväsaikaan. Massadan Immaculate Cream onkin täydellinen myös meikin alle, sillä iholle silkkisesti levittyvä voide jättää ihanteellisen mattapinnan ja antaa meikille hyvän pohjan. Samalla iho saa parhaan hyödyn ainutlaatuisista raaka-aineista myös päivällä. 


Mitä bioretinolivoide sisältää? 


Suureen suosioon noussut bakuchiol on saavuttanut viime vuosina vankan aseman bioretinolina eli toisin sanoen luonnollisena retinolin vastineena, jolla yltää huikeisiin tuloksiin. Siitä kertoo myös se, että jo yksistään bakuchiolia sisältävillä öljyillä saa ihonhoidossa huipputuloksia (tästä hihkuin itsekin jo vuosia sitten).

Siltikään Massada ei nojaudu Immaculate Creamissä bakuchiolin varaan. Varmistaakseen reippaan rimanylityksen, Massada on valinnut uniikimman tien ja uuttanut bioretinolin Chrorella Vulgaris -merilevästä. Tämä bioretinolin muoto on saanut nimen Retinart ja erottuu bakuchiolista sillä, että sen käytös muistuttaa iholla entistä enemmän aitoa retinolia (ilman retinolin herkistäviä sivuvaikutuksia), vaikka se onkin yhtä lailla vegaaninen ja täysin luonnollista alkuperää (kuten bakuchiol).

Sen lisäksi kullanarvoisen koostumuksen joukkoon on ujutettu muun muassa liftaavaa lakkakääpää sekä jopa 95-vuotiaaksi elävää afrikkalaista mehikasvilajia! Jälkimmäistä kutsutaan "kivikukiksi", sillä kasvi naamioituu kivennäköiseksi, jotta se  ei tule syödyksi. Se tarjoaakin optimaalisen ympäristön D-vitamiinin tuotannolle jopa ääriolosuhteissa, mikä on erinomainen ihonhoidollinen etu, sillä se aktivoi ihon omia korjausprosesseja (aurinkovauriot, ihottumat jne). 

Mikäli siis kaipaat todellista timanttia ihonhoitoosi, suosittelen testaamaan tämän vuoden parhaaksi palkitun retinolivoiteen! Koostumus ei sisällä silikonia eikä ylimääräisiä täyteaineita – ainoastaan toimivia ja tehokkaita raaka-aineita, jotka saavat aikaan silmin havaittavia tuloksia ja hymyn huulille. 


Suosittelen tuotetta sinulle, joka...

  • haluat silottaa juonteita ja ryppyjä näkyvästi
  • haluat vaalentaa maksaläiskiä tai aknearpia
  • haluat mattapinnan jättävän voiteen
  • haluat tehokkaan retinolivoiteen ilman herkistäviä vaikutuksia


Tilaa omasi Massadan omasta verkkokaupasta:


tai hanki tuote lähimmästä Massada-hoitolasta ympäri Suomen. 


Massadan ainutlaatuisista hoitokokonaisuuksista löytyy myös varsin tuloksekas Pro Age Bioretinol kasvohoito, jonka kävin vastikään testaamassa Hämeenlinnassa ihastuttavassa Halla Health Spassa

Hoito saatavilla myös muissa Massada-hoitoloissa

 

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!