KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - TERRANOVA 

Mainoslinkit merkitty* 

Sanotaan, että sisäinen ja ulkoinen kulkevat käsi kädessä. Sisäinen maailmamme heijastuu aina ulospäin, mikä tarkoittaa sitä, että kaikella on vaikutus ajatuksistamme lähtien. Voimme ravita mieltä positiivisten tai negatiivisten ajatusten kautta, yhtä lailla kuin voimme päättää tarttua tiettyihin ruoka-aineksiin ja ravita niillä kehoa ja ihoa. Tänä syksynä olenkin tutustunut muutamaan uutuuteen, niin sisäisesti kuin ulkoisesti.


Säteilevänä syksyyn – Terranovan uutuudet hoitavat ihoa sisäisesti ja ulkoisesti 


Oman asenteen voimasta tietoisena päätin jo syksyn ensimetreillä, että tästä syksystä tulee monella tapaa antoisa ja seesteinen. Vaikka kiire kokeilisi onneaan kontrollin kaappaamisessa, aion ravita itseäni sisäistä rauhaa vahvistavilla ajatuksilla ja pyrkiä pysähtymään hetkissä omaa aikaa arvostaen. Se päätös pitää, vaikka viime aikoina olenkin tehnyt pitkiä päiviä koneen äärellä. Silti aina päivän päätteeksi muistan, mistä elämässä on lopulta tarkoitus: voimaannuttavien valintojen tekemisestä – myös ihoani ajatellen.

Säteile syksyn seesteisyydessä – Serum 768 Organic Skin Oil ravitsee ihoa ulkopäin


Luottobrändeihini kuuluva Terranova toi tänä syksynä markkinoille ensimmäisen luonnonkosmetiikkatuotteensa. Öljyjen voimaan luottavana ristin sormeni sisäisesti ja toivoin, että Serum 768 Organic Skin Oil olisi yhtä hurmaava iholla kuin kuvaus antoi olettaa: antioksidanttinen, luomusertifioitu kasvoöljy lupaa tarjota iholle syvää, puhdasta ja intensiivistä ravintoa täydentäen Terranovan suosittujen kauneusravintolisien vaikutusta.  

Pidän kasvoöljyissä erityisen tärkeänä raaka-aineita ja öljyn tuntumaa iholla. Terranovan Serum 768 Organic Skin Oil ei petä luottamusta raaka-aineiden suhteen, sillä kuten ravintolisiin, myös öljyyn on purkitettu vain parasta: 16 luomulaatuisen luonnonöljyn joukkoon mahtuvat muun muassa nestemäiseksi kullaksi nimetty arganöljy, joka soveltuu niin kuivan ihon kuin rasvoittuvan akneihonkin hoitoon. Mukaan on valittu myös pigmenttiläiskien vaalentajana sekä ryppyjen silottajana tunnettu ruusunmarjaöljy, jota kehutaan kyvystään hoitaa myös ruusufinniä ja couperosaa atooppisen ihon ohella. 
Ihoa rauhoittavan kehäkukkauutteen sekä iho-ongelmien tehotaiturina mainetta niittävän tyrniöljyn lisäksi Serum 768 Organic Skin Oil -kasvoöljyyn on valittu kaksi sellaista raaka-ainetta, joita ei joka öljypurkista löydy: Frankincence ja mustaherukansiemenöljy. Näistä arvostan etenkin Frankinsensiöljyä, jolla on mieltä tasapainottava, rauhoittava ja voimaannuttava vaikutus. Frankinsensiä käytetään paljon kauneushoidoissa ja meditatiivisissa harjoituksissa sen stressiä lievittävän ja rentouttavan vaikutuksen vuoksi. Lisäksi se silottaa ryppyjä ja arpia. Frankinsensi antaakin Terranovan Serum 768 Organic Skin Oil -kasvoöljyyn kokonaisvaltaisen mieltä hellivän elementin.

Millainen öljy on sitten tuntumaltaan? Yhdellä sanalla sanoen: silkkinen. Se imeytyy ilman lähmäävää ja tahmaavaa tunnetta, mikä tekee öljystä erinomaisen myös päiväseltään meikin alle. Silkkisestä ihotuntumasta kiitos kuuluu jojobaöljyn lisäksi mustaherukansiemenöljylle, joka on jojobaöljyn lailla hyvin kevyt ja loistavasti iholle imeytyvä. Terranova on siis todella pistänyt parastaan! 

Terranovan Vollagen Complex – vegaaninen kollageenilisä ihonhoitoon sisältäpäin


Ulkoisesti käytettävän kasvoöljyn kaveriksi syksyyn sopii sisäisesti nautittava Terranovan Vollagen Complex, joka on luonnollisena ravintolisänä vegaaninen valinta ihon, nivelten ja muiden kudosten tukemiseen. Siinä missä perinteisesti kollageenivalmisteet ovat eläinperäisiä (kollageenia saadaan joko naudasta, siasta tai kalasta) on Terranovan Vollagen Complex täysin kasviperäinen vaihtoehto kollageenille. 

Fermentoitu, 18 eri aminohapon yhdistelmä on markkinoilla täysin innovatiivinen tuote, sillä se sisältää täsmälleen samoja aminohappoja samassa suhteessa kuin ihmisten kudosten kollageeni. Terranovan tuntien valmiste on myös täysin täyteaineeton ilman vehnää, gluteenia, soijaa, hiivaa, maidon aineosia tai sokeria. Siksi suosinkin Terranovaa, koska näissä ravintolisissä ei todella joudu maksamaan tyhjästä. Kapselin voi vieläpä helposti avata ja sekoittaa vaikka puuron, smoothien tai jogurtin sekaan. 
Olen kirjoittanut kollageenin vaikutuksista blogissa lukuisia kertoja enkä vähättele sen vaikutusta vieläkään. Mikäli mielii ihonsa säilyvän kiinteänä ja kimmoisampana pidempään, on laadukas kollageenilisä varma vaihtoehto tukea ihokudoksia vauhdittamalla ihon omaa kollageenituotantoa, joka hiipuu iän myötä todellisen tarmokasta tahtia 30-ikävuodesta ylöspäin. Itse olen kokenut kollageenin käytön todella hyödylliseksi, mutta olen edelleen tarkka siitä, mitä valmisteita valitsen. Terranovan ravintolisiin olen luottanut jo vuodesta 2017 ja ne ovat vuosien varrella olleet blogissa tuttu näky. 

Mikäli siis minun laillani koet, että haluat hoitaa ihoasi sisäisesti säilyttämällä sen kimmoisuuden, suosittelen lämmöllä tarttumaan Vollagen Complexiin ja viimeistelemään ihonhoidon ulkopäin silkkisellä Serum 768 Organic Skin Oil -kasvoöljyllä. Näistä jälkimmäinen sopii täydentämään syksyn tunnelmaa myös tuoksunsa puolesta, sillä pehmeä, miedon mausteinen patsulin vivahde on täydellinen valinta hämäriin syysaamuihin ja -iltoihin. Se muistuttaa siitä, missä syksyn taikakin piilee: arjen pienissä hetkissä.


Tutustu tuotteisiin ja tilaa omasi:Tuotteet löydät myös mm. *Ruohonjuuresta, *TwistBe:ltä sekä *Hyvinvoinnin-verkkokaupasta.


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!