KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – OSLO SKIN LAB 


Tiettyjä puheenaiheita voisi kutsua elämän ikivihreiksi. Sää, politiikka, terveys ja sähkön hinta pitävät keskusteluissa pintansa, tapahtui ympärillä mitä tahansa. Ikivihreisiin aiheisiin kuuluu myös kauneus, joka jaksaa puhututtaa sosiaalisessa mediassa ja lehtien palstoilla. Etenkin ikääntymisen merkkien osalta haetaan jatkuvasti tietoa, miten silottaa ryppyjä tai saada rypyt pois. 

Mutta löytyykö paras keino ryppyjen silottamiseen alati lisääntyvistä pistoshoidoista vai voisiko jokin luonnollisempi vaihtoehto – kuten sisäisesti nautittava kollageeni – tehdä saman tai jopa enemmän?

 

Täyteainehoidot vai kollageeni – kumpi silottaa ryppyjä tehokkaammin?


Täytän kohta 36 vuotta. Vaikka tähän mennessä en ole kokeillut minkäänlaisia täyteaineita tai pistoshoitoja, on silti todettava, että neljääkymmentä kohti kulkiessa peilikuva alkaa näyttää erilaiselta. Sosiaalisen median luoman epärealististen kauneusihanteiden keskellä se saattaa havahduttaa joinain hetkinä jopa liiankin rehellisesti.

Siinä missä pari-kolmekymppisenä huonosti nukuttu yö ja stressi saivat ilmeen näyttämään "vähän väsähtäneeltä", tässä iässä peilistä katsoo suloisen pandakarhun sijaan enemmänkin Halloween-hahmoa muistuttavat kasvot, jos unenpuute ja stressi ovat onnistuneet saamaan kunnon erävoiton. Kieltämättä se on välillä pistänyt pohtimaan luonnollisempien tapojen lisäksi muitakin keinoja kasvojen kaunistamiseen, kunnes olen pieleen menneiden pistoshoitojen kauhukuvia katseltuani palannut takaisin alkuperäiseen ajatukseen: haluan kaunistaa ihoani tavoilla, jotka eivät sisällä riskejä kasvojeni pilaamisesta. 

Miksi kollageenin käyttö kannattaa?


Kun ikää tulee lisää, iho alkaa menettää kimmoisuuttaan ja täyteläisyyttään. Se veltostuu – tai alkaa roikkua, kuten moni asian ilmaisee. Yleisesti vitsaillaan maan vetovoimasta, vaikka todellinen syy on kollageenin tuotannon lopahtaminen. Se alkaa jo 25 ikävuoden paikkeilla ja kiihtyy mitä enemmän vuosilukuja tulee mittariin. Neli-viisikymppisenä se lopulta tyssää kokonaan. 

Kollageenisäikeet siis pitävät ihon kauniin kiinteänä ja napakkana, kunnes jäämme omillemme – ellemme sitten itse päätä vauhdittaa kehon kollageenintuotantoa. 

Tutustuin Oslo Skin Lab The Solution -kollageenivalmisteeseen ensimmäistä kertaa vuonna 2017. Tuolloin olin juuri täyttämässä 30 ja kollageenintuotanto oli ihossa vielä vilkkaammalla tolalla. Vaikka huomasin tuotteen tehon jo silloin, olen vasta viime vuosina kunnolla ymmärtänyt, miten suuri merkitys sisäisesti nautittavalla kollageenilla on iholleni. Etenkin kun puhutaan nimenomaan Oslo Skin Lab The Solutionin sisältämää hydrolysoidusta kollageenista, joka imeytyy parhaiten. Sen vaikutus on oikeasti huikea.
Oslo Skin Lab The Solution – todellisia tuloksia vain 8 viikossa


Voi tuntua hullulta antaa yhdelle tuotteelle niin suuri arvo ravintolisien osalta. Markkinoilla kun on olemassa jos jonkinlaista kauneuspurnukkaa. 

Kollageeni ei kuitenkaan ole mikä tahansa kauneusravintolisä, se on ihon tärkein rakennusaine. Sen lisäksi, että kollageeni vaikuttaa olennaisesti ihon kiinteyteen, napakkuuteen ja kimmoisuuteen, on sillä myös tärkeä osa ihon kyvyssä sitoa kosteutta. Tämän sisäistettyä ei olekaan enää yhtä suuri yllätys, miksi juuri kollageenin avulla voi ihonhoidossa saada ihmeitä aikaan. Kollageeni nimittäin antaa juuri niitä järkeviä, oikeita, todellisia tuloksia, mitä moni kaipaa kauneustuotteiltaan. Niitä, jotka näkyvät peilikuvasta huonoinakin hetkinä. 
Tasaisempi iho & muita kokemuksia Oslo Skin Lab The Solution -kollageenivalmisteesta 


Kuuden vuoden kokemuksella on todettava, että käyttäessäni Oslo Skin Lab The Solution -kollageenivalmistetta, ihoni on huomattavasti tasaisemman, täyteläisemmän ja kuulaamman näköinen. 

Koska vaihtelen ulkoisesti käytettäviä kauneustuotteita, olen tehnyt päätelmäni jättämällä The Solution kollageenin käytön tauolle vuosien varrella useiden kuukausien ajaksi. Pisimmillään tauko on kestänyt lähemmäs 9 kuukautta. Joka ainoa kerta, kun olen palannut käyttämään valmistetta, ero ihossa on ollut huomattava. Enkä asiakaskokemusten perusteella ole suinkaan ainoa, joka on huomannut saman. 

Erinomainen esimerkki on myös äitini, joka täyttää ensi vuonna 60 vuotta. Hän on käyttänyt Oslo Skin Labin The Solution-kollageenia kaksi vuotta. Eräs henkilö tapasi äitini ensimmäisen kerran viime viikolla ja totesi minulle jälkikäteen, että "äitisi on kyllä ikäistään huomattavasti nuoremman näköinen – hänellä ei ole ryppyjäkään", vaikka en pyytänyt mitään kommenttia äitini rypyistä tai nuorekkuudesta. Kertonee siis jotain sekin, että kyseinen henkilö oli pistänyt merkille juurikin nämä asiat. Etenkin, kun äitini aloitti säännöllisen ihonhoidon hieman alle viisikymppisenä, eikä ole koskaan käynyt edes kasvohoidossa. Nyt hän ei voi enää itsekään kieltää Oslo Skin Labin kollageenin vaikutusta, vaikka olikin alkuun äärimmäisen skeptinen. 

Minun, äitini ja lukuisten muiden tyytyväisten käyttäjien lisäksi tieteelliset tutkimustulokset puhuvat puolestaan: Oslo Skin Labin The Solution™ -valmisteen sisältämän Verisol® -kollageenin on osoitettu vähentävän ryppyjen syvyyttä 8 viikon aikana keskimäärin 20,1 prosenttia. Tutkimustuloksiin voit tutustua täällä.

En suinkaan kiellä, etteivätkö täyteainehoidot toimisi juonteiden ja ryppyjen täytössä. Jokaisella meistä on aina valta päättää, mitä omalle iholleen tekee ja millaisia riskejä erilaisten kauneusoperaatioiden suhteen haluaa ottaa. 

Kollageenin käytön suhteen ei kuitenkaan tarvitse kokea pelkoa siitä, että jokin menisi vikaan. The Solution™ -kollageenivalmiste sisältää nimittäin vain ja ainoastaan tyypin 1 hydrolysoitua Verisol® -kollageenia (pitoisuus 100%) eikä mitään muuta ylimääräistä. Kun pussillisen sekoittaa aamupuuron, smoothien, teen, kahvin tai veden joukkoon, ei rasita kehoaan millään turhalla, sillä valmiste ei sisällä minkäänlaisia lisäaineita (ei edes rasvoja tai hiilihydraatteja). 


Oslo Skin Lab The Solution kollageenivalmiste on vastuullisesti valmistettu


Huomionarvoista on myös se, että Oslo Skin Lab The Solution -valmisteessa hyödynnettävä Verisol® -kollageeni on peräisin terveen nautaeläimen nahasta, joka on saatu EU:n alueelta elintarviketeollisuuden sivuvirroista. Lisäksi tuote on valmistettu kaikin puolin vastuullisesti ja kestävästi, sillä myös raaka-ainetoimittajat ovat sitoutuneet ympäristövastuuseen toimitusketjujensa osalta. Tuotteen sisältämät kollageenipeptidit valmistetaan Saksassa.

Jos siis haluat vaikuttaa ihoosi tasoittamalla ryppyjä ja juonteita sekä ehkäisemällä uusien syntymistä, suosittelen todellakin antamaan mahdollisuuden Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenivalmisteelle! Vaikka täyteainehoidoilla ja ihon pinnalle levitetyillä kauneustuotteilla on mahdollisuus silottaa ihoa paikallisesti, ne eivät kuitenkaan pysty samaan kuin kollageeni, jonka vaikutus ihoon on aina kokonaisvaltainen. Kollageeni vaikuttaa kaikkialla kehossa!Kokeile valmistetta 60% alennuksella ja totea teho itse:

Tilaamalla tästä (tai käyttämällä koodia BEAUTY60) saat ensimmäisen pakkauksen vain 24,90 eurolla. 

Toimitus on ilmainen ja uusi paketti kollageenia tulee 4 viikon välein postiluukusta kotiin asti. Tuotteella on 14 päivän täysi palautusoikeus. 

Muistathan, että voit kokeilla tuotetta huoletta, sillä Oslo Skin Labilla ei ole sitoutumis- eikä irtisanomisaikaa!

Mikäli päätät jatkaa tilaustasi, saat tulevat tuotteet -30%. 

Tässä on kollageenivalmiste, joka aidosti toimii!
2 kommenttia:

 1. Olisi ollut kiva nähdä jotain konkreettista todistetta tuotteen toimivuudesta. Edes kuvan meikittömästä ihosta, jos ei varsinaisia ennen-jälkeen kuvia löydy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentistasi!

   Tuotteen toimivuudesta löytyy lukuisia tutkimuksia, jotka puhuvat puolestaan :) Aloitin tuotteen käytön jo vuonna 2017 ensimmäisen kerran, jolloin olin vasta 29, joten lähes 7 vuoden aikana ehtii tapahtua ihossa paljon. Ei olisi ollut kovin reilua julkaista meikitöntä kuvaa, jossa olen vielä alle kolmekymppinen ja perään kuva, jossa lähenen neljääkymmentä. Testaamalla tuotteen itse huomaat parhaiten, millaisia tuloksia se aidosti tuo :)

   Mukavaa joulunaikaa!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!