KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – HARMONIA NIDRA 

*Postaus sisältää mainoslinkkejä Ruohonjuureen 


"Heräsin taas yöllä kahdelta ja neljältä. Sen jälkeen pyörin sängyssä, enkä saanut enää unta. 
Kunpa saisin edes joskus nukuttua yhden yön kunnolla."

Jo vuosien ajan aamuiset puhelut äitini kanssa ovat noudattaneet samaa kaavaa. Langan päässä on ihminen, josta huokuu väsymys vuosia jatkuneiden uniongelmien myötä. Yöllisistä heräilyistä on tullut enemmänkin sääntö kuin poikkeus, mikä sai lopulta äitini luopumaan toivosta. Ehkä joillekin ihmisille on vain luotu jatkuvat nukkumisvaikeudet.


Mikä on paras apu nukahtamisvaikeuksiin?


Jos elämä olisi Disney-satu, voisi kuvitella, että äitini ylle langetettiin vuosia sitten kirous, joka saa aikaan sen, ettei hän pysty nukkumaan ainuttakaan yötä putkeen. Sama kirous olisi sittemmin välittynyt myös kahdelle viidestä lapsesta. Minä nimittäin olen myös saanut oman osani univaikeuksista, joista saisi ihan oman tarinansa. Lisäksi veljeni tokaisi hiljattain, että herää yöllä "jos hana on jäänyt auki ja vesitippa tipahtaa". Se kertonee siitä, kuinka huonounisia – vai pitäisikö sanoa herkkäunisia – olemme.

Vaikka olemme yrittäneet hoitaa uniongelmia erilaisin keinoin, ikävä ongelma on usein se, että moni valmiste saattaa aiheuttaa "sumuisen" olon tai tokkuraisuutta myös päivisin. Minä huomasin vuosia sitten saman, kun tunsin kadottaneeni luovuuteni. Silloin ajattelin sen liittyvän elämäntilanteeseen, ettei minusta ole enää tuottamaan tekstiä eikä ideoita pursua samalla lailla kuin ennen. Kun kuitenkin lopetin tiettyjen valmisteiden käytön, huomasin, että ajatusten virta vapautui ennalleen. 

Harmonia niDRA auttaa levollisen unen saamisessa eikä aiheuta tokkuraisuutta


Kun intoilin äidilleni ensi kertaa *Harmonia niDRA-valmisteesta ja kerroin sen auttaneen omien uniongelmien selättämisessä, hän tokaisi surullisena, ettei häntä auttaisi tässä tilanteessa enää mikään, kun melatoniinivalmisteetkaan eivät olleet toimineet. Vastaus kertonee siitä, miten ihminen voi lopulta oikeasti menettää toivonsa joidenkin asioiden suhteen, kun niiden kanssa kamppailee liian pitkään. 

Halusin silti lähettää äidille yhden purkin testiin. Kerroin, että hän voisi ottaa yhden tai kaksi kapselia iltaisin ja kokeilla "vaikka valmiste ei toimisikaan". Näin hänelle ei tullut turhia odotuksia sen suhteen, että valmiste tulisi muuttamaan jotain, kun hän ei itsekään siihen uskonut. Omien kokemuksieni perusteella kuitenkin tiesin, että niDRA oli jo muuttanut niin monen elämän univaikeuksien suhteen. Miksei se siis voisi toimia myös äidilläni?
"Olen nukkunut niin hyvin, etten ymmärrä tätä. Heräsin nytkin vain kerran yöllä, mutta nukahdin uudelleen melkein heti! Voisiko tämä oikeasti toimia?"

Viikko niDRAn käytön aloittamisen jälkeen puhelimessa oli täysin toisenlainen ihminen. Väsyneen ja unettomuudesta uupuneen henkilön tilalla oli puhelias ja energisen oloinen äiti, mikä tuli minullekin vähän yllätyksenä. Onko äitini todellisuudessa näin puhelias? Luulin perineeni sosiaalisuuteni isältäni...

Äitini aloitti niDRAn kokeilun ottamalla yhden kapselin iltaisin. Jossain vaiheessa hän nosti annosta kahteen kapseliin päivässä, kuten suositus kuuluu. Nyt niDRAsta on tullut rutiini, joka on yhtään liioittelematta muuttanut hänen elämänsä unen ja nukkumisen suhteen. Se on tuonut helpotusta jatkuviin yöheräilyihin ja muuttanut unen levollisemmaksi, vaikka vaihdevuosioireet ovatkin edelleen läsnä. Parasta on, ettei valmiste aiheuta tokkuraisuutta toisin kuin jotkut muut tuotteet, joita käytetään uniongelmien hoitoon.

Mutta mikä ihme tekee niDRAsta niin tehokkaan ja toimivan, että jopa äitini kaltainen skeptikko pystyi selättämään sen avulla vuosia jatkuneet uniongelmat?

Ashwagandha ja sahrami ovat niDRAn salaisuus parempaan uneen


Salaisuus syvempään uneen ja levollisempaan oloon on *niDRAn kohdalla kahden helposti imeytyvän uuteyhdistelmän: ashwagandhan (KSM66®) sekä sahramin (Affron®). Näiden yhteisteho, turvallisuus ja vaikutus on todettu useissa erilaisissa tutkimuksissa, jotka puhuvat sen puolesta, että uuteyhdistelmän kehoa rauhoittava vaikutus tukee nukahtamista jopa vaikeiden uniongelmien kanssa kamppailevien kohdalla. 

Huolimatta siitä, että sahrami tunnetaan parhaiten mausteena, on sillä myös mielen hyvinvointia tukevia vaikutuksia. Se nimittäin auttaa ylläpitämään positiivista mielialaa, edistää emotionaalista tasapainoa ja auttaa rentoutumaan. 

Ashwagandha on puolestaan adaptogeenisena yrttinä kehoa tasapainottava niin henkisen kuin fyysisen kuormituksen keskellä. Kognitiivisten toimintojen tukemisen (muisti, oppiminen) lisäksi se parantaa stressinsietokykyä ja auttaa "laskemaan kierroksia", kun kroppa käy ylikierroksilla. Toisaalta alikierroksilla ollessa ashwagandha tasapainottaa lempeydellä silloinkin. Siksi se onkin adaptogeeni (=englannin kielen sana 'adapt' tarkoittaa sopeutua). 

Kun siis näiden kahden ainutlaatuisen, laajasti tutkitun ja turvallisen uutteen yhdistää keskenään, voi odottaa huomaavansa eron olossaan 1-4 viikon kuluttua niDRAn käytön aloittamisesta. Vain kokeilemalla tuotetta voit kokea vaikutuksen!


Hyödynnä Ruohonjuuren marraskuun *kampanjatarjous täällä!Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!