KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HARMONIA KSM66 


Postaus sisältää *mainoslinkkejä 


Elokuun puoliväli muistuttaa kesäpäivien hupenemisesta. Pitkään jatkuneiden kesäsateiden jälkeen pilvet ovat vihdoin kaikonneet auringon edestä, jotta lämmöstä voi nauttia vielä kesän viimeisinä viikkoina. Niitä on tasan tarkalleen jäljellä kaksi ja puoli. Sen jälkeen kesä väistyy ja antaa tilaa syksylle. Stressittömälle syksylle.

Stressitön syksy ja lempeä paluu arkeen Harmonia KSM66®:n avulla


Stressi on ollut pysyvä osa elämääni niin kauan kuin saatan muistaa. Koukeroinen käyrä on kulkenut ylösalas erilaisten elämäntapahtumien myötä ja piirtänyt elämästäni vuorenhuippuja muistuttavan taideteoksen, jonka katsomista välttelin ennen viimeiseen asti. Jo pelkästään sanan stressi kuuleminen aiheutti ahdistusta, sillä se toi mieleen katkonaiset yöunet, mielen ja hartioiden kireydet, rentoutumisvaikeudet sekä jatkuvan väsymyksen. Niinpä tein aina kaikkeni pyrkiäkseni stressistä eroon ja karistaakseni sen kannoiltani.Perinteiset keinot stressin taltuttamiseen korostavat kaikkea lempeästä liikkumisesta riittävään palautumiseen. Nuo keinot ovat vuosien varrella tulleet liiankin tutuiksi ja aiheuttaneet välillä turhautuneisuutta. Tieto siitä, mitä pitäisi tehdä ei riitä, sillä tarvitaan myös tekoja. Stressaantuneena perinteisten neuvojen noudattaminen on kuitenkin vaikeampaa, sillä vaikka kuinka ymmärtää unen tärkeyden, ei pelkkä ymmärrys kuljeta kohti unen levollista satamaa. 

Yhtä lailla vinkit rentoutumisesta voivat helposti nostaa stressikäyrää, kun kireä mieli ja tuskastunut olo eivät yrityksistä huolimatta anna periksi zen-tilaan siirtymiselle. Muistutukset läsnäolon merkityksestä ja syvähengittelyn tärkeydestä jäävät leijumaan ilmaan kuin tummat pilvet, jotka enteilevät ukkoskuuroja.


Harmonia KSM66® auttaa kehoa käsittelemään stressiä


Kun tutustuin *Harmonia KSM66-valmisteeseen ensi kertaa alkuvuodesta 2020, en osannut aavistaa, miten raskas vuodesta tulisi koronapandemian ja eron myötä. Myöhemmin luonnonmukaisesti viljellystä valmisteesta muodostui kuitenkin yllättävä voimavara, joka tuki stressaavien tapahtumien keskellä auttamalla kehoa käsittelemään stressiä. Se ylläpiti henkistä kapasiteettia, jota tuona vuonna koeteltiin enemmän kuin olisin toivonut. 

3,5 vuotta myöhemmin Harmonia KSM66 kuuluu edelleen arkeeni. Otan yhden kapselin aamuisin ja kaksi iltaisin pitääkseni kiinni tasapainoisesta arjesta, jonka Harmonia KSM66:n tukemana olen saavuttanut. Stressinsietokykyni on nykyään huomattavasti parempi, mikä näkyy siinä, että pystyn säilyttämään tyyneyteni kuormittavissakin tilanteissa. Se on kaltaiselleni mestariluokan stressaajalle kullanarvoinen asia.


Harmonia KSM66® parantaa kehon vastustuskykyä stressiin ja tukee jaksamista


*Harmonia KSM66 pohjautuu täysspektriseen ashwagandha-juuriuutteeseen. Yrttinä ashwagandha on tunnettu intialaisen lääketieteen kuningattarena jo tuhansien vuosien ajan, ja sen suosio länsimaissa on lisääntynyt viime vuosina huimasti. Harmonia KSM66-valmisteessa käytetyllä ashwagandha-juuriuutteella onkin pitkä listä EFSAn (Euroopan Elintarviketurvallisuusviraston) sallimia terveysväittämiä:

  • edistää stressinsietokykyä ja auttaa kehoa käsittelemään stressiä
  • auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkistä kapasiteettia
  • tukee nukahtamista ja parantaa unenlaatua
  • auttaa rentoutumaan ja tukemaan emotionaalista vakautta
  • tukee palautumista ja jaksamista
  • tukee lihasmassan kasvua
  • auttaa ylläpitämään energisyyden tunnetta
Harmonia KSM66:n positiiviset vaikutukset huomioiden en lainkaan ihmettele, että tuote on jatkuvasti  terveyskauppojen myydyimpiä tuotteita ja sen pariin käännytään yhä useammin elämäntilanteissa, joissa kaivataan lisätukea stressin selättämiseen. Jo pelkästään *Ruohonjuuren sivuilta löytyy satoja positiivisia käyttäjäkokemuksia, joissa julistetaan "seesteisempiä päiviä", "hyvin nukuttuja öitä" ja "energisempää oloa". 


Hyödynnä Ruohonjuuren tarjous ja testaa Harmonia KSM66:n vaikutukset!


KSM66-ashwagandhauutteen ollessa tutkituin, puhtain ja toimivin ashwagandha maailmassa, sitä on helppo suositella kenelle tahansa, joka kamppailee stressin kanssa ja kokee voimattomuutta hektisen arjen keskellä. Valmiste tasapainottaa stressihormoni kortisolin pitoisuutta, joten sen vaikutukset voi todella huomata muutaman viikon sisällä valmisteen käytön aloittamisesta. Tuote on myös aktiiviurheilijoiden suosiossa, sillä se tukee fyysistä ja henkistä suorituskykyä. 

Minulle KSM66 onkin nykyään luottotuote, jonka käytön mukanaan tuoma tyyneys on arjessa vaalimisen arvoinen. Tuote on myös loistava hillitsemään stressiin liittyvää ruoan- tai makeanhimoa!


–> Nappaa tuote *Ruohonjuuresta tarjoushintaan ja koe vaikutus itse!


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!