KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - ANASTASIA'S STUDIO 


Elämä on jatkuvia haasteita. Se on kuin surffailua aallonharjalla, jossa toiset päivät ovat aurinkoisempia kuin toiset. Välillä aallot ovat lempeitä ja kannattelevat mukavasti elämän surffilautaa allasi, kun taas toisinaan hurjempi aalto yllättää takavasemmalta ja suolainen merivesi kaappaa hetkeksi mukaansa. Kun pää nousee pintaan, joutuu hetken silmäilemään ympärilleen samalla kun purskauttaa ylimääräiset vedet suustaan. Onko takaa tulossa uusi aalto vai voinko edetä rauhallisesti kohti rantaa?


Elämä on jatkuvaa oppimista ja uusia haasteita 


Vaikka isompi aalto saattaa aiheuttaa mahanpohjaan sen mukavan kutkuttavan tunteen, suolavesi suussa saa irvistämään. Moni meistä pitäisi mielellään aallot sopivan maltillisina, jotta ei tarvitsisi pelätä pään painumista pinnan alle edes hetkellisesti. Olisi niin paljon mukavampaa elää tasaisesti soljuvaa arkea, jossa ei olisi sen suurempia yllätyksiä. Vai olisiko sittenkään?

Olen monesti blogin Pintaa syvemmältä -osiossa antanut tilaa pohdinnoille elämästä ja sen yllätyksellisyydestä. Sille, kuinka elämää ei voi ennustaa ja pitäisi osata luovuttaa ohjat, koska niistä ei kuitenkaan voi loputtomiin pitää kiinni. Aivan kuten surffatessa, jossain kohtaa tulee varmasti isompi aalto, joka vie hetkellisesti laudan alta. Sen jälkeen on vain löydettävä tasapaino uudelleen. 


Haasteesta haaveeksi - kivi kengässä voi viedä lähemmäksi unelmaa 


Jos tietäisit tapahtumien kulun ennalta elämäsi jokaisen päivän kohdalla, olisiko elämä helpompaa? Varmasti olisi. Silloin jokaiseen päivään voisi herätä sadan prosentin luotolla, jossa ei olisi pienintäkään desimaalia tilaa yllättäville käänteille. Vastoinkäymisiin voisi valmistautua, haasteiden hallinta helpottuisi huomattavasti. Samalla elämästä kuitenkin katoaisi sen ydin: yllätyksellisyys ja sen mukanaan tuomat loputtomat mahdollisuudet. 

On totta, että yllätyksellisyys toimii molempiin suuntiin. Se voi olla kivi kengässä, joka kulkee mukana pitkään ja tuntuu joka askeleella astuessa ikävästi. Toisaalta kun kengän ottaa lopulta jalasta, voi pohjasta löytyä jotain muutakin. Jotain, mikä osoittautuu löytämisen arvoiseksi ja synnyttää jotain uutta ja kokeilemisen arvoista. Näin haaste voikin huomaamattomasti viedä lähemmäksi haavetta ja sen toteutumista. 


Kultaseppä Anastasia Filatova tekee Hangossa personoituja koruja 


Kultaseppä Anastasia Filatova tietää korumuotoilun alalla vallitsevat haasteet. Aivan kuten työelämässä yleensäkin ja alalla kuin alalla, on tärkeää erottua ja yltää asiakkaan odotuksiin. Se pätee myös kultasepän työssä, jossa oman työn jälki on entistä merkittävämmässä asemassa, kun koruja valmistetaan käsin asiakkaiden toiveita mukaillen. 


Kuvassa Anastasia's Studion avoin helmisormus kahdella erivärisellä helmellä.Anastasian yrittäjyys alkoi vuonna 2009 oman kehystysliikkeen kautta. Käsillä tekeminen ja taide olivat olleet tärkeä osa elämää jo lapsesta asti ja näkyneet vahvasti myös Pietarin taideakatemiasta valmistuneen isän kautta. Neljän yrittäjävuoden jälkeen Anastasialla heräsi kuitenkin kehystyksen lisäksi halu jostain enemmästä, vaikka ensialkuun ei ollutkaan selvää mitä se jokin oli. 

Ajatus kultasepän työstä oli käynyt mielessä useampaankin otteeseen, mutta vasta visiitti astrologille ystävän innoittamana vahvisti ajatuksen. Astrologi kysyi Anastasian syntymäkartan perusteella ensimmäisenä, oliko tämä koskaan miettinyt ryhtyvänsä kultasepäksi. Omat ajatukset saivat tarvittavan sysäyksen, ja Anastasia haki kultasepän koulutukseen siltä istumalta. 


Kesäisen Hangon huolettomuutta kupliva Champagne korusarja palkittiin Vuoden Koruna 2022 


Vaikka elämä ei olekaan pelkkää shampanjaa ja vaahtokarkkeja, koruissa se voi olla sitäkin. Anastasia Filatovan Champagne korusarja syntyi ilmentämään kesäisen Hangon huoletonta tunnelmaa, iloa ja kesäjuhlien kuplivuutta. Viime vuonna kultaiset korut pokkasivat Vuoden Koru 2022 -kilpailun voiton, mikä toi Anastasialle entistä enemmän näkyvyyttä. Siten minäkin löysin Anastasia's Studion ja ihastuin hänen suunnittelemiinsa koruihin. 

Jos mielii kullan sijaan hopeaa, voi Champagne-korujen sijaan tutustua Anastasia's Studion Prosecco-korusarjaan, joka on yhtä lailla saanut innoituksensa kuohujuoman kuplista. Prosecco-korvakoruja on saatavilla pienempinä ja isompina, joista kummatkin on viimeistelty aidoilla makeanveden helmillä. Kuten Champagne-koruissa, korun pinnan voi valita kiiltävänä tai mattana. 

Prosecco-sarjaa täydentää myös sormus sekä kaunis kaulakoru, jossa korun takaosa on upeasti viimeistelty. Koru sopii kauniisti kesämekkoihin, jotka jättävät selkäosan paljaaksi.


Oksidoitu hopeakoru - Anastasia's Studion Mikaela korvakorut henkivät särmää ja asennetta


Olen monesti kertonut, miten tietynlainen rock-henkisyys ja rosoisuus koruissa herättää huomioni. Vaikka sydämeni sykkii korujen osalta myös yksinkertaisille ja tyyliltään puhtaille, selkeille muodoille, rakastan koruissa myös tietynlaista särmää ja asennetta. 

Anastasia's Studion Mikaela korvakorut olivat jotain niin erilaista, että iskin niihin silmäni välittömästi. Tummana hohtava oksidoitu hopea näyttää upealta kaarelle muotoilluissa kuplissa, joissa osassa on uurrettuja reikiä. Kaukaa kuvissa kiiltävän hopeoidut kolot säihkyvät melkein kuin timantit ja tekevät koruista entistä persoonallisemmat. Korut ovat myös kooltaan juuri sopivan kokoiset, että ne sulautuvat täydellisesti myös arkeen. 

Jos korujen erityinen malli miellyttää, Mikaela korvakoruja on saatavilla myös kirkkaan hopeisina ja uniikilla matta-viimeistelyllä. Lisäksi Anastasia's Studion valikoimasta löytyy myös kaarevat napit oksidoituna hopeana ja mattana hopeana


Muut postauksen kuvissa esillä olevat korut:Kesäretki Hankoon? Anastasia's Studio on myös kehysliike Hangossa


Suomen eteläisin kaupunki Hanko mielletään vahvasti kesäkaupungiksi ja vetää puoleensa turisteja etenkin kesäisin. Hangon kauppatorin läheisyydessä sijaitseva Anastasia's Studio on avoinna korujen ystäville viikonloppuisin myös kesäsunnuntaisin. Näin Hangon vierailuun voi siis helposti yhdistää koruostokset tai vaikka taiteen tai kuvien kehystämisen, sillä Anastasia's Studio on edelleen myös kehysliike, mistä Anastasian ura aikoinaan alkoi ennen kultasepäksi ryhtymistä. 

Anastasia toteuttaa myös tilaustyönä täysin toiveiden mukaisia uniikkeja koruja, joista esimerkkejä löytyy hänen portfoliostaan Anastasia's Studion sivuilta.


Upeat korut ovat helposti tilattavissa myös verkkokaupan kautta


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!