KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BACK ON TRACK / WELLAWARE 


Lämpimät kesäpäivät ovat vihdoin täällä. Viikkojen saatossa aurinko muuttuu yhä porottavammaksi ja hiki valuu herkemmin. Siinä tilanteessa mikään ei maistu paremmalta kuin kylmä juoma, jota käsi kurottelee tutunomaisesti oman pihan terassilla, parvekkeella tai mökkimaisemissa. Kesä, ihana kesä - ja ihanat kylmät juomat! 


Wellawaren kookosvedestä helppo kesädrinkki kuumaan kesäpäivään


Jos joku olisi vielä muutama vuosi sitten ehdottanut minulle kesädrinkkiä kookosvedestä, olisin nyrpistänyt nenääni ja kieltäytynyt kohteliaasti. Trendikkyydestään huolimatta kookosveden maku ei ollut iskenyt minuun sillä tavalla, mitä sen suosion puolesta olisi olettanut. Tyydyinkin pitkään toteamaan, että kookosvesi ei ole minun juttuni. Ei drinkkinä, eikä sellaisenaan.

Viime kesän lopulla Back on Trackin valikoimassa oleva ruotsalainen, laadukkaisiin ravintolisiin keskittyvä Wellaware yllätti kuitenkin totaalisesti tuomalla valikoimaansa maustetut kookosvesijauheet, jotka ovat jo lähes vuoden ajan kuuluneet päivittäiseen käyttööni. Nämä maustetut uutuudet saavat nimittäin kookosveden maistumaan eksoottiselta drinkiltä, joka todellakin kelpaa kuumana kesäpäivänä! 

Sokeriton kookosvesi kätevänä jauheena - sekoita veteen ja nauti!


Kesällä tavoitellaan huolettomuutta ja helppoutta lähes joka suhteessa. Auringolla on kumma voima saada stressikäyrä tasoittumaan ja elämä tuntumaan huomattavasti paremmalta. Sen tekee myös kylmä juoma, joka maistuu sitä mehukkaammalta, mitä korkeampiin pluslukemiin mittari yltää. 

Wellawaren maustetut kookosvesijauheet sopivat huolettomaan kesään täydellisesti niin makunsa kuin helppokäyttöisyytensä puolesta. Tuoreiden kookospähkinöiden vedestä on saatu sumukuivaamalla hienojakoista jauhetta, jota on helppo kipata pieni kauhallinen kylmään vesilasilliseen. Muutamassa sekunnissa vesi muuttuu trooppiseksi drinkiksi, joka vie ajatukset aurinkorannoille, vaikka todellisuus olisi kaupungin sykkeessä sijaitseva parveke tai oman kotipihan nurmikko.

Miksi kookosvettä kannattaa juoda?


Vaikka kookosvesi tunnetaan erityisesti tehokkaana treenijuomana ja nopeana nesteyttäjänä, on se hyvä valinta janon sammuttajaksi ilman erityisempää syytä. Kesällä auringossa oleilun jälkeen kookosveden pursuamat elektrolyytit tulevat tarpeeseen, sillä ne palauttavat hikoilun myötä poistuneet mineraalit ja kehon nestetasapainon normaalille tasolle. C-vitamiinin, magnesiumin, kalsiumin, fosforin, natriumin ja raudan lisäksi kookosvesi sisältää kaliumia enemmän kuin yksi banaani (jopa 300mg). 

Kookosvesi on erinomainen energianlähde myös aivoille, sillä se parantaa keskittymiskykyä ja saa ajatukset kulkemaan soljuvammin. Tästä syystä nautin itsekin kookosvettä mielelläni pitkin päivää työpisteen ääressä.


Wellawaren kookosvesijauheita on saatavilla kahdessa eri makuyhdistelmässä:Maustetut kookosvesijauheet on valmistettu ilman keinotekoisia väriaineita ja aromeita, joten niillä voi drinksutella pitkin kesää hyvillä mielin vaikka joka päivä. Matalakalorisena kookosvesi on myös paljon parempi valinta kuin esimerkiksi hedelmämehu tai muu sokeroitu juoma.

Tee kookosvedestä helppo alkoholiton kesädrinkki


Wellawaren kookosvesijauheet ovat siitä käteviä, että yhdestä pussillisesta saa vähintään 25 lasillista raikasta kookosjuomaa lasin koosta ja jauheen käyttömäärästä riippuen. Siispä sen sijaan, että kantaisi kotiin lavallisen kookosvesitölkkejä ja täyttäisi niillä jääkaapin, yksi pussillinen vie huomattavasti vähemmän tilaa kaapissa! Lisäksi hinnan suhteen Wellawaren kookosvesijauheissa säästää huomattavasti ja tuotteet ovat vieläpä tällä hetkellä Back on Trackin verkkokaupassa kampanjatarjouksessa

Kehittelin Wellawaren kookosvesijauheista kaksi helppoa drinkkiä kesään, joihin ei juuri raaka-aineita tarvitse. Wellaware Mango & Passionhedelmä kookosvesijauhe on nimittäin trooppinen elämys jo melkeinpä sellaisenaan, joten lisäämällä joukkoon pari jäistä mangopalaa ja pienen lorauksen kivennäisvettä, tuiki tavallinen kookosvesijauhe muuttuu hetkessä makeaksi alkoholittomaksi drinkiksi, joka vie ajatukset aurinkolomalle. 

Sitruuna & Lime kookosvesijauheessa on mukavan kirpeän vivahde, joka yhdistyy kookosveden perinteiseen makeuteen. Saat helposti tehtyä alkoholittoman mojito-tyyppisen drinkin lisäämällä kookosveden joukkoon lorauksen kivennäisvettä sekä tuoretta minttua ja limen paloja. Tätä kelpaa kulautella kuumana kesäpäivänä! 

Jos siis etsit oikeasti hyvänmakuisia kookosvesijauheita, suosittelen ehdottomasti testaamaan Wellawaren kookosvesijauheet, joista löytyy myös täysin maustamaton versio. Kookosvedellä pidät nestetasapainosta huolen kesän kuumuudessa - ja mikä parasta, juoma tekee hyvää myös iholle ja ruoansulatukselle! 


Nappaa Wellawaren kookosvesijauheista suosikkimakusi verkkokaupasta täältä!Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!