KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - TERRANOVA 


Mainoslinkit merkitty* 

Vuodenajan vaihtuessa lämpimämpään toistamme samat rutiinit: raivaamme tilaa keveämmille kesävaatteille ja siirrämme saapikkaat syrjään odottamaan syksyn tuloa. Parveke tai piha piristetään kesäiseksi ajanviettopaikaksi hankkimalla uusia kasveja tai kodikkaita kalusteita, joissa kelpaa istua kesäauringon lämmittäessä.  Mutta miten on ravintolisien laita? Voisiko niidenkin kautta saada kesästä enemmän irti esimerkiksi edistämällä ruskettumista ja auttamalla ihoa suojautumaan auringolta? 


Astaksantiini auttaa ihoa suojautumaan auringolta ja edistää ruskettumista


Jos pitäisi nimetä kesän todellinen ykkösravintolisä, se olisi hetkeäkään epäröimättä astaksantiini. Luonnon superantioksidanttina tunnettu astaksantiini kiilaa tehokkuudellaan jopa C-vitamiinin ohi, sillä se on yli 6000-kertaisesti vahvempi taistelussa vapaita radikaaleja vastaan - siis niitä, jotka aiheuttavat muun muassa ihon ennenaikaista vanhenemista.

Vaikka astaksantiinilla on lukuisia terveyttä tukevia vaikutuksia ja se on erityisen hyödyllinen vastustuskyvyn kohottamiseen sekä silmien ja nivelten hyvinvointiin, nousee se ravintolisänä erityiseen suosioon juuri kesäisin. Tämä johtuu siitä, että astaksantiini voi auttaa ihon palamisherkkyyteen ja saavuttamaan syvemmän ja kauniimman rusketuksen nopeasti. 

Mikä on astaksantiini?


Astaksantiini on punertava karotenoidi, jota löytyy luontaisesti etenkin merenelävistä ja levistä. Se antaa esimerkiksi lohelle ja ravuille sen punertavan värin. Porkkanan sisältämästä beetakaroteenista poiketen astaksantiini ei kuitenkaan muunnu kehossa A-vitamiiniksi, vaikka karotenoidi onkin. 

Jos aikoo saada astaksantiinia luontaisista lähteistä, löytyy sitä lohen ja rapujen lisäksi muun muassa hummerista, katkaravuista, merilevästä sekä nieriästä. Ne syövät runsaasti Haematococcus pluvialis -levää, joka on astaksantiinin paras lähde ja josta sitä saadaan myös ravintolisiin, kuten Terranovan Astaksantiini 4mg Complexiin.  
Terranovan Astaksantiini 4mg Complex on täysin luonnollinen ja vegaaninen ravintolisä 


Olen ollut jo yli 13 vuotta kasvissyöjä, joten nautin astaksantiinin purkista. Terranovan Astaksantiini 4mg Complex on tähän paras valinta, sillä kuten muutkin Terranovan lisäravinteet, se on täysin kasviperäinen ja sopii siksi myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Lisäksi siitä on jätetty pois kaikki turha, kuten ylimääräiset täyteaineet ja säilöntäaineet, eikä purkista löydy vehnää, gluteenia, soijaa, hiivaa, maidon aineosia tai sokeriakaan. Yhden kapselin voi siis napata hyvillä mielin ruoan yhteydessä kuormittamatta kehoaan millään turhalla.

Moni aloittaa astaksantiinin käytön hyvissä ajoin ennen kesää edistääkseen ihon ruskettumista. Minä tein niin viime vuonna ja samoin toimin nytkin, kun aloitin astaksantiinin käytön lisäravinteena toukokuun alussa. Jo viime kesänä totesin, että luonnollisena pigmenttinä astaksantiini todella auttaa päivettyneemmän värin saamisessa nopeammin ja lisäksi rusketuksesta tulee entistä kauniimpi ja syvempi. 

Astaksantiini on myös hyvä lisäapu ihon palamista vastaan, sillä vaikka astaksantiini ei korvaa perinteistä aurinkosuojavoidetta, se antaa niin sanotun sisäisen aurinkosuojan, joka saattaa vähentää palamisriskiä. En kuitenkaan lähtisi pelkästään astaksantiinin voimin auringon alle makoilemaan, sillä järjen käyttö on tämänkin suhteen sallittua. Iho kannattaa ehdottomasti suojata auringolta myös ulkoisesti aurinkovoiteella, mutta astaksantiini on kuitenkin oiva aurinkovoiteen tukena antamassa sisäistä lisäsuojaa.

Kaiken kaikkiaan astaksantiinin voi helposti nostaa kesän suosituimpiin ravintolisiin, sillä astaksantiinin lähteenä käytetty Haematococcus pluvialis -levä tuottaa astaksantiinia suojellakseen itseään auringosta tulevaa UV-säteilyä vastaan. Näin ollen sisäisenä ravintolisänä nautittuna astaksantiini auttaa myös ihoa suojautumaan haitallisilta UV-säteiltä, minkä suhteen lisäsuoja ei ole koskaan pahitteeksi!

Astaksantiini on myös varsin kelpo boostaamaan yleistä jaksamista ympäri vuoden, sillä urheilijat käyttävät sitä edistämään palautumista ja antamaan tarvittavaa sinnikkyyttä suorituksen aikana. Lisäksi ihonhoidossa astaksantiini auttaa ylläpitämään ihon kimmoisuutta ja saattaa toimia hyvänä lisätukena ihon kiinteyttämisessä ulkoisten ryppyvoiteiden rinnalla. 

Suosittelen siis ehdottomasti tarttumaan Terranovan Astaksantiiniin, mikäli haluat hyötyä astaksantiinin vaikutuksista ja tavoittelet tavoittelet kaunista rusketusta tai lisäsuojaa kesään!


Nappaa omasi Terranovan verkkokaupasta tai esimerkiksi:
Joko sinulta löytyy purkki Astaksantiinia kaapista? 


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!